Φαινεται οτι η αρση της προστασιας του κουκουλοφορου που αρνηθηκε να τεθει στην διαθεση των αρχων ειναι αποκλειστικη αρμοδιοτητα της Τουλουπακη.Δεν χρειαζεται να πουμε τι θα σημαινει αυτο.Θα ηταν πιο αποκαλυπτικο απο ολες τις καταθεσεις μαζι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
15 μήνες είχαμε κυβέρνηση Ρασπούτιν-Πολάκη με υπόθεση Νοβάρτις και δεν έγινε τίποτα.
Το έγγραφο του ΦΒΙ γιατί δεν προσκομίζεται ;
Ένα τέτοιο έγγραφο είναι ατομική βόμβα, όπως είναι και το έγγραφο-επιστολή της πριγκήπισσας Βρουκχίλδης του οίκου των Χοεντζόλερν που έχε εγώ και μου λέει "I love you" - θα γίνει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος τη μέρα που θα το δώσω στη δημοσιότητα. Υπάρχει περίπτωση να ... χάσω το στικάκι ;
Αλλά έστω. Αν στείλουν εμένα στο ΦΒΙ τώρα και πω "έρχομαι εκ μέρους της κυρίας Τουλουπάκης για εκείνο το email", τόσο πολύ δεν το δίνουν ;
Και πάλι έστω ότι έκτοτε παρενέβη η CIA, η οποία αρχικώς δεν είχε ενδιαφερθεί.
Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω cross-examine τον "Μάξιμο Σαράφη" ;
Ο Μάξιμος Σαράφης δεν απεκάλυψε τίποτα, όπως ο άγνωστος που απεκάλυψε τη λίστα Λανγκάρντ. Αυτόν τι να τον κάνω ; Αφού αποκαλύφθηκε η λίστα Λανγκάρντ, πάει και τελείωσε. Αλλά τον Μάξιμο τον κάλεσε η Τουλουπάκη 19 φορές να τα πει και να ξαναπεί. Οι άλλοι δεν έχουν δικαίωμα ;
Εδώ προφανώς δεν έχετε πάει στο δικαστήριο ούτε σαν μηνυτές ούτε σαν κατηγορούμενοι. Δεν είναι γιάφκα της νι-κα-βε-ντέ τα δικαστήρια. Οι μάρτυρες πρέπει να απαντήσουν σε ερωτήσεις που τους υποβάλουν οι διάδικοι αλλοιώς δεν γίνεται η δίκη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 19 Φεβ 2020, 13:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.