!!! DEVELOPMENT MODE !!!

alt right master race

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

είναι ο Mikeius alt right Nazi Trump kek;

Ναι
8
15%
Όχι
19
36%
Χεστηκαμε
19
36%
Normies reeeeeeeeeeee
7
13%

Σύνολο ψήφων: 53

Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: alt right master race

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Alien666 έγραψε: 19 Φεβ 2020, 12:25
sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2020, 12:22
Alien666 έγραψε: 19 Φεβ 2020, 11:56 Με λίγα λόγια, αυτό που μας λέτε κάποιοι, είναι ότι ακόμη κι αν βήξει κάποιος ως κριτική προς τους SJW, το Woke crowd και την πολιτική ορθότητα, αυτομάτως κατατάσσεται στην alt-right.

Αν είναι έτσι, τότε που κατατάσσονται οι συντηρητικοί και οι φιλελεύθεροι;

Οι συντηρητικοί που κριτικάρουν την πολιτική ορθότητα θεωρούνται alt-right

Οι φιλελέ που αγωνίζονται για την ελευθερία του λόγου θεωρούνται alt-light.

Χρειάζονται όμως αυτές οι κατατάξεις ενώ υπάρχει ήδη διαμορφωμένη πολιτική κατάταξη; Ήδη τους λένε συντηρητικούς, ακροδεξιούς και από την άλλη είναι οι δεξιοφιλελεύθεροι. Τι alt-right και alt-light μας τσαμπουνάνε.

Εκτός αν η κατάταξη αφορά όσους ασχολούνται με το cultural war και εστιάζουν στο αν η Wonder Woman πρέπει να έχει τρίχες στη μασχάλη, αν τα "φιλαράκια" είναι ομοφοβικά και αν ο Τζόκερ είναι ακροδεξιός.
Ήταν από την αρχή ξεκάθαρο.
Είσαι χρυσαυγίτης.
:8)
Ελπίζω να κάνεις πλάκα.
Όχι ρε τι πλάκα.
Ρώτα και τον νάνο.
Το έχουμε κάτι σαν έθιμο αυτό, όταν εκτιμάμε πολύ τον άλλον και δεν θέλουμε να τον μειώσουμε ύπουλα γιατί δεν έχουμε και κανένα σωστό επιχείρημα για αυτά που λέμε τον λέμε για το καλό χρυσαυγίτη, να όπως είσαι εσύ ας πούμε, εγώ σε κατάλαβα από την αρχή πάντως, αυτοί ακόμη νομίζουν ότι είσαι απλά αλτ λάητ.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2020, 12:31
sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2020, 12:22

Ήταν από την αρχή ξεκάθαρο.
Είσαι χρυσαυγίτης.
:8)
Ελπίζω να κάνεις πλάκα.
Όχι ρε τι πλάκα.
Ρώτα και τον νάνο.
Το έχουμε κάτι σαν έθιμο αυτό, όταν εκτιμάμε πολύ τον άλλον και δεν θέλουμε να τον μειώσουμε ύπουλα γιατί δεν έχουμε και κανένα σωστό επιχείρημα για αυτά που λέμε τον λέμε για το καλό χρυσαυγίτη, να όπως είσαι εσύ ας πούμε, εγώ σε κατάλαβα από την αρχή πάντως, αυτοί ακόμη νομίζουν ότι είσαι απλά αλτ λάητ.
Ευχαριστώ πολύ για την εκτίμηση :003: :oops:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Nero έγραψε: 18 Φεβ 2020, 23:45 ψήφισα χεστήκαμε πάντως. Καλά περνάγαμε όταν μαλακιζόμασταν με τις καφρίλες του στην εφηβεία, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να κάτσει κάποιος να τον ακούσει να μονολογεί στα σοβαρά για φιλοσοφικά ή επιστημονικά θέματα και μάλιστα να του δώσει και τόση σημασία όχι μόνο για να τριγκαριστεί, αλλά να κάτσει να του γράψει ολόκληρη απάντηση :lol:
Γιατί είναι γνωστή προσωπικότητα και επηρεάζει κόσμο που ακόμη δεν έχει σχηματίσει κριτική αντίληψη ή δεν ενδιαφέρεται να εντρυφήσει στην επιστημονική μέθοδο και να προβληματιστεί με το αν αυτά που του σερβίρει η γνωστή γιουτιουπερσόνα ευσταθούν ή όχι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Nero έγραψε: 19 Φεβ 2020, 10:45
Ασέβαστος έγραψε: 19 Φεβ 2020, 09:36
Nero έγραψε: 19 Φεβ 2020, 00:06
απο έναν κωμικό/ επαγγελματία ytber περιμένεις να εκπαιδευτείς; :smt017
σιγουρα καταφερνει να εκπαιδευσει καλυτερα, και περισσοτερους, απο το μεσο καθηγητη σχολειου. :102:
πως το εννοείς το καλύτερα; :smt017
νήραρε αγόραρε μου, να σε εξηγήσω εγώ.

Όταν ρωτάς (εμένα πχ) αν περιμένω να εκπαιδευτώ από τον Μιχάλη είναι σαν να σε ρωτάω εγώ εσένα αν περιμένεις να μάθεις τι είναι το σεχ από το πόρνχαμπ. Είναι δυνατόν;;;;
Ε κάποιες φορές είναι.

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

blackpaint έγραψε: 19 Φεβ 2020, 00:11
Nero έγραψε: 18 Φεβ 2020, 23:34 Ο Ρογκαν δεν παρίστανε ποτέ τον ουδέτερο. Μπέρνι ψηφίζει
o Joe Rogan ειναι απλα ενας yes man, το παιζει cool προσπαθωντας να πιασει το πνευμα της εποχης.
Ο Ρόγκαν ο ίδιος δεν είναι ουδέτερος, αλλά καλεί κόσμο από όλο το πολιτικό, κοινωνικό και επιστημονικό φάσμα και, το κυριότερο, τούς αφήνει να μιλήσουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
sys3x

Alien666 έγραψε: 19 Φεβ 2020, 12:37

Ελπίζω να κάνεις πλάκα.
Όχι ρε τι πλάκα.
Ρώτα και τον νάνο.
Παρακαλώ ναζιστή του τρίτου ράηχ.
Spoiler
βλέπεις που δεν αντιδρά κανένας; είναι κάτι σαν έθιμο σε λέω :lol:, δες θα το ξανακάνω.

.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2020, 12:42
Alien666 έγραψε: 19 Φεβ 2020, 12:37

Όχι ρε τι πλάκα.
Ρώτα και τον νάνο.
Παρακαλώ ναζιστή του τρίτου ράηχ.
Spoiler
βλέπεις που δεν αντιδρά κανένας; είναι κάτι σαν έθιμο σε λέω :lol:, δες θα το ξανακάνω.
Εικόνα
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Μηδέν διαφημίσεις σε όλο το σάητ :102:

μηδέν :102:
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Φεβ 2020, 12:26
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Φεβ 2020, 12:13
Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Φεβ 2020, 11:56
Όπως ο ιδιοκτήτης ακούει σίγουρα καλά λόγια και παίρνει καλές κριτικές το μαγαζί όταν φέρνει δημοφιλείς κωμικούς, θα συμβαίνει και το ανάποδο.

Η κωμωδία ωστόσο είναι κάτι το ιδιαίτερο, ένας controversial κωμικός μπορεί να φέρνει περισσότερο κοινό από έναν αδιάφορο οπότε οι διαμαρτυρίες αγνοούνται πιο εύκολα. Βρίσκω όμως ειρωνικό που σας χαλάνε τόσο ενώ υποτίθεται ελευθερία του λόγου κλπ.
όχι νάνε, δεν κάνανε κριτική στον εργοδότη του μικεους για τη δουλειά του μικεους
ζητήσανε εμμέσως πλην σαφώς να τον διώξει επειδή θεωρούν πως έχει απόψεις που δεν είναι πολιτικά ορθές
για πράγματα δηλαδή που δεν άπτονται άμεσα της δουλειάς του μικεους στο συγκεκριμένο μαγαζί
σαν να έρχεται κάποιος σε μένα και να μου ζητά να διώξω κάποιον υπάλληλό μου επειδή είναι πχ αριστερός, ενώ εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα για τις υπηρεσίες που μου προσφέρει
μιλάμε για την επιτομή της ρουφιανιάς, οι τύποι είναι οι σύγχρονοι ναζι, αν είχαν τη δυνατότητα θα έστελναν σε στρατόπεδα συγκέντρωσεις όσους θεωρούν ρατσιστές, σεξιστές και ό,τι άλλο τους χαλάει
Οι απόψεις που προβάλλονται μέσα από την παράσταση είναι σαφώς μέρος της δουλειάς. Δηλαδή μια καλή κριτική δεν θα ανέφερε τους προβληματισμούς που περνάει η παράσταση. Γιατί η διαμαρτυρία να μην τους αναφέρει;

Αγνοώ την τελευταία παράγραφο.
γιατί την αγνοείς; βλέπεις πόσο εύκολο είναι να χαρακτηρίσεις τον άλλον ναζί; αυτό κάνουν όλα αυτά τα χρόνια με όποιον δεν ασπάζεται τις αρχές της πολιτικής ορθότητας. Από 'δω και πέρα θα κάνω κι εγώ το ίδιο, άλλωστε συμπεριφέρονται τόσο αυταρχικά και απόλυτα που τους θυμίζουν αρκετά.
όσον αφορά το πρώτο, δεν ήταν διαμαρτυρία, ήταν ευθύ αίτημα να μην γίνει η παράσταση επειδή δεν τους αρέσει ό,τι εκφράζεται μέσω αυτής
τουλάχιστον ας μην μιλάνε για ελευθερία του λόγου και να μην το παίζουν δημοκράτες και προοδευτικοί, γιατί πολύ απλά δεν είναι
σιχαίνομαι τη λογοκρισία και θεωρώ πως οποιαδήποτε άποψη ή επιχείρημα θα πρέπει να ακούγεται και να αντικρούεται με ανάλογο τρόπο
εννοείται πως εξαιρώ την υποκίνηση της βιας αλλά προφανώς ο μικεους δεν κάνει κάτι τέτοιο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Φεβ 2020, 11:56 Βρίσκω όμως ειρωνικό που σας χαλάνε τόσο ενώ υποτίθεται ελευθερία του λόγου κλπ.
Για κάτσε ένα λεπτό. Στο συγκεκριμένο που αναφέρεσαι υπάρχει καταγγελία ότι κάποιος προέβη σε συκοφαντία στον εργοδότη κάποιου άλλου. Αυτό δεν εμπίπτει στην ελευθερία του λόγου και ποτέ δεν ενέπιπτε και σε καμμιά χώρα. Όλες οι χώρες προστατεύουν το άτομο από την συκοφαντία, ιδιαίτερα αν προκύπτει εργασιακή βλάβη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Lugozzi έγραψε: 19 Φεβ 2020, 11:38 Δεν τον ξέω τον τύπο, δεν έχω δει το βίντεο
αλλά για να σκούζουν οι γνωστοί
κάτι καλό θα είπε
Κάτι αντιεπιστημονικές μαλακίες είπε, με μπόλικη παραποίηση δεδομένων και άλματα λογικής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Φεβ 2020, 12:20
Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2020, 12:07
Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Φεβ 2020, 11:35 Πάντως αν δεν αποκυρηξει την υποστήριξη που εισπράττει από τους αλτ ραιτ τότε σίγουρα πρέπει να τσουβαλιαστει μαζί τους, δεν μπορείς να έχεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.
Αυτό που έγραψες έχει τόσο κομμουνιστικό (σταλινικού τύπου) υπόβαθρο,που αμφιβάλω αν και εσύ ο ίδιος το αντιλαμβάνεσαι.
Δεν ξέρω ποιο είναι το υπόβαθρο πάντως τα τελευταία χρόνια έχουμε όλοι προσωπικά συμπεράσματα. Και στη Θουριγγια αυτό ήταν το σκεπτικό.

Δεν είναι θέμα συμπεράσματος. Θέμα δεδομένων είναι

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Φεβ 2020, 12:51 δεν ήταν διαμαρτυρία, ήταν ευθύ αίτημα
Σοβαρά τώρα; Το κρίσιμο σημείο δηλαδή είναι ποια λέξη θα διαλέξεις εσύ; Ε όχι. Δεν θα μπω σε pedantics για το ποια είναι η διαφορά γιατί τις σιχαίνομαι αυτές τις συζητήσεις.
hellegennes έγραψε: 19 Φεβ 2020, 12:54 Για κάτσε ένα λεπτό. Στο συγκεκριμένο που αναφέρεσαι υπάρχει καταγγελία ότι κάποιος προέβη σε συκοφαντία στον εργοδότη κάποιου άλλου. Αυτό δεν εμπίπτει στην ελευθερία του λόγου και ποτέ δεν ενέπιπτε και σε καμμιά χώρα. Όλες οι χώρες προστατεύουν το άτομο από την συκοφαντία, ιδιαίτερα αν προκύπτει εργασιακή βλάβη.
Είσαι ο πρώτος που αναφέρει τη λέξη συκοφαντια. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο Μαικευς λέει ότι κάποιοι ισχυρίζονται ότι η παράσταση έχει συγκεκριμένο ιδεολογικό προσανατολισμό και επίσης ισχυρίζονται ότι αυτό είναι λόγος για να κοπεί.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Φεβ 2020, 13:08
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Φεβ 2020, 12:51 δεν ήταν διαμαρτυρία, ήταν ευθύ αίτημα
Σοβαρά τώρα; Το κρίσιμο σημείο δηλαδή είναι ποια λέξη θα διαλέξεις εσύ; Ε όχι. Δεν θα μπω σε pedantics για το ποια είναι η διαφορά γιατί τις σιχαίνομαι αυτές τις συζητήσεις.
δεν ξέρω, όταν διαβάζω πως προσπάθησε να ακυρώσει την παράσταση μου κάνει για αίτημα και όχι για απλή διαμαρτυρία
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Φεβ 2020, 13:08 Είσαι ο πρώτος που αναφέρει τη λέξη συκοφαντια. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο Μαικευς λέει ότι κάποιοι ισχυρίζονται ότι η παράσταση έχει συγκεκριμένο ιδεολογικό προσανατολισμό και επίσης ισχυρίζονται ότι αυτό είναι λόγος για να κοπεί.
Βγάλε τα SJW γυαλιά σου και ξαναδιάβασε τι έγραψε:

Κάποια ομάδα επικοινώνησε με το λαϊβάδικο και προσπάθησε να πείσει το μαγαζί να ακυρώσει την παράσταση, λέγοντας ότι είναι «γεμάτη σεξιστικά και στερεοτυπικά αστεία που επιτίθενται σε μειονότητες».
Αυτό δεν είναι ούτε ισχυρισμός ούτε κριτική ούτε διαμαρτυρία. Είναι ευθεία συκοφαντία στον εργοδότη του Mikeus. Ανεξάρτητα από το αν πιστεύεις ή όχι τα λόγια του, αυτό περιγράφει. Δες τώρα το κοκκινισμένο δικό σου και πες μου τι σχέση έχει με αυτό που έγραψε ο Mikeus.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”