Δεν μπορώ, είμαι ντροπαλή.Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: 19 Φεβ 2020, 00:23Σουπερ ουάου !!άντε με το καλό και live στο YouTube να πέσει κανα φράγκο από διαφημίσεις ...Naida έγραψε: 18 Φεβ 2020, 23:07 Ο hellegennes σαν διευθυντής σε εκδοτικό οίκο.
https://voca.ro/dQhD6tDRt5L
Και καμμια δωρεά δεν θα μας χαλάσει...δε μιλώ τυχαία ...εμπρός όλοι οι ευφραδείς και ψαγμένοι τύποι στο δρόμο που χάραξε ο Παναγιώτης μηλας .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιό θα ήταν το ιδανικό επάγγελμα για καθέναν.
Re: Ποιό θα ήταν το ιδανικό επάγγελμα για καθέναν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
O νηματοθέτης εφόσον έχει δηλώσει ότι είναι ψηλός με ωραία εμφάνιση και γενικά όπως φαίνεται από το στυλ του, νομίζω ότι θα γινόταν πολύ καλός ηθοποιός, όπως έγραψα.
Επίσης έγραψε ότι στην Γαλή θα ταίριαζε το μηχανικός. Όχι, με τίποτα, αν άκουγαν οι υπόλοιποι των θετικών επιστημών συνέχεια την χ ή την y περίπτωση, δεν θα είχε μέλλον σ' αυτή την δουλειά (ή μέλλον γενικά
). Της ταιριάζουν περισσότερο οι θεωρητικές επιστήμες.
Το ψαράς θα ταίριαζε στον Ορέστη που θέλει άπλα, παραθαλάσσια μέρη και εισόδημα.
Ο Πορφύριος Εξαρχίδης θα γινόταν καλός κωμικός, one man show.
Επίσης έγραψε ότι στην Γαλή θα ταίριαζε το μηχανικός. Όχι, με τίποτα, αν άκουγαν οι υπόλοιποι των θετικών επιστημών συνέχεια την χ ή την y περίπτωση, δεν θα είχε μέλλον σ' αυτή την δουλειά (ή μέλλον γενικά
Το ψαράς θα ταίριαζε στον Ορέστη που θέλει άπλα, παραθαλάσσια μέρη και εισόδημα.
Ο Πορφύριος Εξαρχίδης θα γινόταν καλός κωμικός, one man show.
- hellegennes
Τι μαλάκας είσαι, βρε άθλιε.σαν αμαρτία έγραψε: 19 Φεβ 2020, 02:36 Νύχτα: Υπαλληλος σε διοδια στην Εγνατία. Της αρεσει να αγγίζει τα χέρια των οδηγών για τα ρέστα για να αφουγκραστει την ψυχη τους και να μαντευει ποιον συνοδηγό εχουν. Μια μερα θα τα παρατήσει ολα και θα γινει φαροφύλακας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σαν Αμαρτία: Τμηματάρχης Β' στο ΙΚΑ Σεπολίων. Τυπικός και αυστηρός. Τον φωνάζουν ο Κάλαχαν των συνταξιουχων.
Τα σαββατοκύριακα συμπληρώνει το εισόδημα του πουλώντας πανκ μπιχλιμπιδια στο REMEMBER.
Τις νύχτες γράφει ποιήματα και θυμάται.
Τα σαββατοκύριακα συμπληρώνει το εισόδημα του πουλώντας πανκ μπιχλιμπιδια στο REMEMBER.
Τις νύχτες γράφει ποιήματα και θυμάται.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
σαν αμαρτία έγραψε: 19 Φεβ 2020, 02:44 Μπλακπέηντ: Οδηγός νταλίκας σε διεθνή δρομολόγια. Εχει γυρισει ολο τον κοσμο, ακούγοντας απο συναδέλφους σε θλιβερα μοτέλ τις πιο αλλοκοτες ιστορίες, τοσο γλαφυρά που τις νιώθει σαν δικες του. Μικρότερος δούλευε σαν πουλ μπόι στα Βορεια προάστια. Απο τοτε, του καρφώθηκε η ιδέα της ταξικης πάλης εξαιτίας μιας συζυγου μεγαλοεκδοτη που τον φιλούσε στο μάγουλο χωρις να βγάλει μασέλα. Στις ιερόδουλες που πάει για ξαλαφρωμα, ζηταει πάντα να τον θηλασουν. Μετα μπαίνει παντα φορουμ και απο τύψεις και γαλήνη, γράφει όσα γραφει.
Νταζε: Ιδιοκτήτης της τελευταίας γνησιας ντισκοτέκ επι της Πατησιων, με κούγκαρ, αλβανους Εραστές και σηκωμενους αναπτήρες για να γινει παιχνίδι. Όταν ερθει στο κεφι, αναλαμβάνει και την μουσικη. Τις Κυριακές, ψάχνει σε παζάρια σπάνια κοστούμια για την Φλωρινιωτικης αισθητικής, συλλογή του. Μικρός δούλευε και βοηθός σε πλευρό Ελλήνων σκηνοθετων, αλλα τα παρατησε γιατι έβγαζε σπυριά με τις σεναριακες πιπες, αυτος ονειρευοταν ταινιες σαν το The Killing of a Chinese Bookie και εν μέρει τα κατάφερε, έστω και στην πλατεία Βικτωρίας.
ΜΠΕΡΙΑ: συνδικαλιστής στα Τρόλεϊ επι ΠΑΣΟΚ, διάσημος για τις ομιλίες του, τις διασυνδέσεις με διεθνείς αριστερές οργανώσεις επειδή πηδουσαν τις ίδιες γκομενες στα Ματαλα. Βγήκε στην σύνταξη στα 48. Πλέον πουλάει ιδιοχειρα κοσμήματα σε ψαγμένα μιλφονια στο γυμναστηριο γιογκας που συχνάζει
Νύχτα: Υπαλληλος σε διοδια στην Εγνατία. Της αρεσει να αγγίζει τα χέρια των οδηγών για τα ρέστα για να αφουγκραστει την ψυχη τους και να μαντευει ποιον συνοδηγό εχουν. Μια μερα θα τα παρατήσει ολα και θα γινει φαροφύλακας.
Μας πήρες τα σωβρακα, τα καλύτερα σχόλια εκανες
Μου άρεσε το κοσνεπτ , που δίνεις και κάποιες εξηγήσεις πέρα από το επάγγελμα.
Θα επανέλθω με αυτό το στυλ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prepon την 19 Φεβ 2020, 10:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
καλοNaida έγραψε: 18 Φεβ 2020, 23:07 Ο hellegennes σαν διευθυντής σε εκδοτικό οίκο.
https://voca.ro/dQhD6tDRt5L
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ο daje στο 2.10
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Για εμένα όπως έχω ξαναπεί το ιδανικό θα ήταν να μου δοθεί επιχορήγηση 3 εκατομμυρίων € για να στήσω ένα καλλιτεχνικό κοινόβιο στο Περτούλι όπου καλλιτέχνες όλων των χώρων θα μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα. Το έργο τους μετά το πέρας των δύο χρόνων θα είναι ιδιοκτησία του ελληνικού κράτους. Απαραίτητη προυπόθεση να δοθεί ειδική άδεια για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Κάτι σαν τη Μετέλκοβα δηλαδή;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Φεβ 2020, 10:25 Για εμένα όπως έχω ξαναπεί το ιδανικό θα ήταν να μου δοθεί επιχορήγηση 3 εκατομμυρίων € για να στήσω ένα καλλιτεχνικό κοινόβιο στο Περτούλι όπου καλλιτέχνες όλων των χώρων θα μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα. Το έργο τους μετά το πέρας των δύο χρόνων θα είναι ιδιοκτησία του ελληνικού κράτους. Απαραίτητη προυπόθεση να δοθεί ειδική άδεια για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Αν ναι, αυτό ισχύει και ως πρόταση για τις καταλήψεις.
Γιατί να αφήσει ο καλλιτέχνης το κέντρο της πόλης, που έχει όλες τις ανέσεις και να τρέχει στα βουνά;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
hellegennes Διορθωτής κειμένων, σεναριογράφος και σκηνοθέτης σε ανεξάρτητες underground παραγωγές. Μεγάλη επιτυχία του η ταινία "Ο ορθογράφος και η κουκουβάγια".
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εγκρινω και επαυξανωΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Φεβ 2020, 15:06 Καβαλιέρε, ιδιοκτήτης καφενείου όπου θα παίζεται πρέφα αλλά ταυτόχρονα θα κάνει και μαγειρευτά
Μαζί θα το χουμε .
ΓΑΛΗ Εισηγήτρια σε συνέδρια του Deepak Chopra. Συγγραφέας του best seller, Η τέχνη του να μην λες τίποτα με περισπούδαστο ύφος. 
Cavaliere Σχεδιαστής μόδας, κριτής στο The next top karababas!Cavaliere έγραψε: 18 Φεβ 2020, 14:56 Αρίστος, συνοδός ηλικιωμένων.
Νάιδα, τραπεζικός υπάλληλος.
Ερμής, χημικός.
Νύχτα, φιλόσοφος.
Ελληγεννής, ενεχυροδανειστής.
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Φεβ 2020, 10:45 ΓΑΛΗ Εισηγήτρια σε συνέδρια του Deepak Chopra. Συγγραφέας του best seller, Η τέχνη του να μην λες τίποτα με περισπούδαστο ύφος.![]()
Όχι λέει πράγματα. Ο τρόπος όμως δεν ταιριάζει στις θετικές επιστήμες όπου η φλυαρία δεν γίνεται ανεκτή. Για οτιδήποτε άλλο είναι καλός λόγος. Ταλέντο.
Οργισμενος - τελευταίο παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Ήταν καλός και πράος, αρνακι. Είχε βύσμα τον Κίμωνα Κουλούρη και διορίστηκε ως νοσηλευτής στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Δεν άντεξε τα αμέτρητα οικογενειακά δράματα και τις ροκ συνθήκες που συναντούσε καθημερινά και λύγισε. Λαμβάνει βαριά αγωγή , ενώ τα τελευταία χρόνια μετανάστευσε στη Σουηδία και εργάζεται σε αντίστοιχο νοσοκομείο με πολύ καλύτερες όμως συνθήκες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prepon την 19 Φεβ 2020, 10:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση