παρτάλις εσύ τι λες. σου κάνει αυτός για νεοφερμένο
θυμίζω με την ευκαιρία σε όλους τους φίλους. αν είστε αριστεροί στα 2020 και δεν πληρώνεστε, κάτι κάνετε λάθος
κι εγω σκετικα νεος ειμαι, τι να κανομεΧουργιατς έγραψε: 18 Φεβ 2020, 21:59
παρτάλις εσύ τι λες. σου κάνει αυτός για νεοφερμένο![]()
θυμίζω με την ευκαιρία σε όλους τους φίλους. αν είστε αριστεροί στα 2020 και δεν πληρώνεστε, κάτι κάνετε λάθος![]()
enterprise-psi έγραψε: 18 Φεβ 2020, 22:01 Χρησιμοποιήστε και διαφορετικά εμοτικονς για να περάσετε το Τούρινγκ τεστ![]()
Χουργιατς έγραψε: 18 Φεβ 2020, 21:59
παρτάλις εσύ τι λες. σου κάνει αυτός για νεοφερμένο![]()
θυμίζω με την ευκαιρία σε όλους τους φίλους. αν είστε αριστεροί στα 2020 και δεν πληρώνεστε, κάτι κάνετε λάθος![]()
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
ναι, 43, αλλα νεους (που λεμμυ και στο χουριομ) στο φορουμ
μαζι σου φαμ αλλα διατι μοκο με τους ναζι φαμ?Χουργιατς έγραψε: 18 Φεβ 2020, 22:19
τι κάνω τύπε![]()
βάλλω κατά εκείνων που έχουν τα χρήματα, τους βαθείς μηχανισμούς που δεν διακρίνουν ποιός πληρώνει, τις στρατιές των δικηγόρων με τις γαμψές μύτες που παίρνουν λίστα από τα Παρατηρητήρια, τις πληρωμένες πένες που καταστρέφουν ζωές ως επάγγελμα, τους μπράβους που σπάνε μαγαζιά κατά παραγγελία.![]()
με λες και Αριστερό για να είμαι ειλικρινής φαμ![]()
Έλα ρε πες του μια υπόθεση! Γράφει μια κοινωνιολογική εργασία για τη σχολή το παιδί.Maspoli έγραψε: 18 Φεβ 2020, 19:33Ρε άνθρωπε, έχουν τελειώσεις όλες οι αναλύσεις; Οι ιστολογικες σίγουρα περνούν κάποιες μέρες απ' ότι ξέρω. Μιλάμε παντως για βρέφος που έπασχε από σοβαρή πάθηση (ίσως και παραπάνω από μία). Θα βγάλω εγώ αιτία θανάτου; Από πού κι ως πού; Πας καλά;Χουργιατς έγραψε: 18 Φεβ 2020, 19:05 Αλήθεια το παιδάκι πως πέθανε![]()
κάποιος δικηγόρος ΜΚΟ να εξηγήσει![]()
Μασπόλι πες εσύ στην τελικήτο ίδιο θα πείτε
![]()
α οκ, Καλεντζικος, αναβατης, καταλαβαΧουργιατς έγραψε: 18 Φεβ 2020, 22:33
ποιούς από όλους φαμ;
αυτούς που δεν μπήκαν καν βουλή και κλείσαν τα κεντρικά τους![]()
![]()
ή τη ΝΔ που μπήκε σφήνα στις ΜΚΟ![]()
ή μήπως το βελόπουλο με τις επιστολές εννοείς![]()
δεν υπάρχουν ναζί πλέον φαμ![]()
σκιάχτρο ήταν και έπεσε από μόνο του![]()