Αρίστος έγραψε: 18 Φεβ 2020, 20:02
Και που ακουστηκε οι δικαστες να καταπατουν το νομο;
.
Δεν καταπατηθηκε κανενας νομος.
Θα εξεταζοταν ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ εξεταστηκε την τελευταια φορα.
Αυτος δεν ηθελε να εξεταστει γιατι προφανως κατι θελει να κρυψει και κυριως να ειναι σιγουρος οτι δεν θα βγει η κουκουλα.
Γιατι το παλευεις; Αμα τον εβλεπε ιδιοις ομμασι ολη η Επιτροπη θα σταματουσε να ισχυει η Προστασια Μαρτυρος.
Εν τω μεταξυ σημερα ο Βαξεβανης αποκαλυψε πως ο Πλευρης που συμμετεχει στην Επιτροπη ειναι και δικηγορος του Σαμαρα που κατηγορουνταν για τη Novartis.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 18 Φεβ 2020, 20:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Otto Weininger έγραψε: 18 Φεβ 2020, 19:59
Τελευταία φορά που ο Αρίστος ταραχτηκε τόσο ήταν τον Φλεβάρη του 2015, που κυκλοφόρησε η υπογραφή του Βαρουφακη κάτω από το κλείσιμο της τελευταίας αξιολογησης του προηγούμενου μνημονίου.
Τοτε ειχα βγει και ειχα πει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ μπλοφαρει και δεν το εννοει για ρηξη.
.
Όχι, καμία σχέση αυτό που λες.
Όταν υπέγραψε ο Βαορουφακης ότι δεσμεύονται να κλείσουν την τελευταία αξιολόγηση (άλλο που δεν το έκαναν γιατί κορόιδευαν τους πάντες μέσα έξω) κυκλοφόρησε η πληροφορία, εσύ έλεγες πως δεν ισχύει και όταν εμφανίστηκε παντού το έγγραφο με την υπογραφή του άρχιζες να σκούζεις λέγοντας ότι η ΝΔ υφαρπαξε και δημοσιοποίησε παράνομα επίσημο έγγραφο κρατικό.
Εγώ είχα ανοίξει το νήμα και είχα βάλει την φωτο και με ρώταγες που το βρήκα, αν ξέρω πόσο σοβαρό είναι αυτό κλπ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Καπου εδω να πουμε οτι οι δυο κουκουλοφοροι ειναι ουσιαστικα γνωστοι σε ολους εδω και χρονια.
Αν καποιος ηθελε να τους κλεισει το στομα θα το ειχε κανει.
Ποιος ομως εχει ενδιαφερον να κλεισει το στομα ενος ψευδομαρτυρα ; Προφανως αυτος που τον εστησε και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να αποδειχτει η σκευωρια.
Πχ το να βαλει μια βομβα ο τοξοβολος δεν θα ηταν πολυ καλη εξελιξη γι αυτους που εστησαν τη σκευρωια ;
Θυμιζω οτι εχει αποδειχτει οτι οι συγκεκριμενοι ειναι ψευδομαρτυρες αφου απο τους 10 εμπλεκομενους οι 6 εχουν ηδη βγει καθαροι και μονο για εναν μεχρι στγμης υπαρχει διωξη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Otto Weininger έγραψε: 18 Φεβ 2020, 19:59
Τελευταία φορά που ο Αρίστος ταραχτηκε τόσο ήταν τον Φλεβάρη του 2015, που κυκλοφόρησε η υπογραφή του Βαρουφακη κάτω από το κλείσιμο της τελευταίας αξιολογησης του προηγούμενου μνημονίου.
.
Όταν υπέγραψε ο Βαορουφακης ότι δεσμεύονται να κλείσουν την τελευταία αξιολόγηση (άλλο που δεν το έκαναν γιατί κορόιδευαν τους πάντες μέσα έξω) κυκλοφόρησε η πληροφορία, εσύ έλεγες πως δεν ισχύει και όταν εμφανίστηκε παντού το έγγραφο με την υπογραφή του άρχιζες να σκούζεις λέγοντας ότι η ΝΔ υφαρπαξε και δημοσιοποίησε παράνομα επίσημο έγγραφο κρατικό.
Εγώ είχα ανοίξει το νήμα και είχα βάλει την φωτο και με ρώταγες που το βρήκα, αν ξέρω πόσο σοβαρό είναι αυτό κλπ.
25 Φεβρουαριου του 2015 βγηκα και ειπα οτι ο ΣΥΡΙΖΑ παει για μπλοφα, οχι για ρηξη..
Αρίστος έγραψε: 18 Φεβ 2020, 20:02
Και που ακουστηκε οι δικαστες να καταπατουν το νομο;
.
Δεν καταπατηθηκε κανενας νομος.
Θα εξεταζοταν ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ εξεταστηκε την τελευταια φορα.
Αυτος δεν ηθελε να εξεταστει γιατι προφανως κατι θελει να κρυψει και κυριως να ειναι σιγουρος οτι δεν θα βγει η κουκουλα.
Γιατι το παλευεις; Αμα τον εβλεπε ιδιοις ομμασι ολη η Επιτροπη θα σταματουσε να ισχυει η Προστασια Μαρτυρος.
Εν τω μεταξυ σημερα ο Βαξεβανης αποκαλυψε πως ο Πλευρης που συμμετεχει στην Επιτροπη ειναι και δικηγορος του Σαμαρα που κατηγορουνταν για τη Novartis.
.
Ειπαμε οτι θα τον εβλεπαν ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ τον ειδε και ο εισαγγελεας την τελευταια φορα.
Δικαστικο σωμα ειναι,ο κουκουλοφορος χεστηκε πανω του.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
.
25 Φεβρουαριου του 2015 βγηκα και ειπα οτι ο ΣΥΡΙΖΑ παει για μπλοφα, οχι για ρηξη..
.
Ναι, μόνο που εγώ μιλάω για την αντίδραση σου στην θέα του εγγράφου.
Αυτό που λες είναι άσχετο.
Let them make the first mistake. We make the last move.