Τρίχες, απλώς άλλο να απέχεις δέκα χιλιόμετρα από τον Σουλτάνο, άλλο να είσαι στα βουνά Κλέφτης, εκεί που δεν πατάει άνθρωπος.Λεγεών έγραψε: 18 Φεβ 2020, 13:12Μάλλον ζούσαν πολύ καλά οι πρόγονοι σου και δεν είχαν λόγο να επαναστατήσουν γιατί δεν τους έτρωγαν ζωντανούς, είχαν τακιμιάσει και έκαναν και το κομμάτι τους με τις ονομασίες των παιδιών τους, ottoman world problems κατάσταση, πως να το πω το επόμενο παιδί, τριπτόλεμο ή πρωτεσίλαο άραγε σκέφτονταν πριν πάνε να εργαστούν σε δημόσια υπηρεσία βγάζοντας καλά λεφτά υπό τον Κιουτσούκ μαμλούκ Τσιμπούκ πασά.
Την ίδια στιγμή στις Κροκεές τους έβγαζαν το λάδι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πελοποννήσιοι.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πελοποννήσιοι.
Ordem e Progresso.
Το μέρος καταγωγής μου δεν έχει ούτε έναν -ογλου. Ο ρόλος του Μοριά ήτανε καθοριστικός, αλλά μας καθίσατε στον σβέρκο και πληρώνουμε αυτό το 1821 με τόκους. Είστε για την Ελλάδα ό,τι οι Γερμανοί για την Ευρώπη. Σας στραβοκοιτάμε όλοι.Αίγαγρος έγραψε: 18 Φεβ 2020, 13:14Δεν αμφιβάλω, όμως μην ξεχνάς ποια θα ήταν η μοίρα του ελληνισμού εάν το κίνημα των νεόΤουρκων μας είχε βρει πριν φτιάξουμε κράτος, ή αν δεν είχαμε φτιάξει κράτος καθόλου. Σκέψου τι πάθανε οι Έλληνες (και άλλοι λαοί) που έμειναν στην Ανατολία, επί νεόΤουρκων. Όχι Σοφοκλή και Ζηνοβία, αλλά Μπουράκ και Φατμέ εάν είχανε επιβιώσει από τις εκκαθαρίσεις οι άνθρωποι. Λίγη επίγνωση της ιστορίας βοηθάει να δει κανείς το ρόλο του Μωριά καθ'όλη την ιστορική εξέλιξη του ελληνισμού, αρέσει, δεν αρέσει, έτσι είναι.
υ.γ. όσο για το Πετρόμπεης, λίγη σημασία έχει, γιατί δεν είναι λιγότερο Έλληνες όσοι είχαν επώνυμα σε -ογλου.
Ordem e Progresso.
Έλα βρε και εσύ, σταμάτα. Μακάρι να μην είχε χρειαστεί τίποτα από αυτά, να μην είχε πέσει η Ρωμανία και να ήμασταν απλά μια επαρχία του αρχαιότερου κράτους της υφηλίου. Αλλά φευ, έτσι τα έφερε η μοίρα, ο ελληνισμος συρρικνώθηκε και μας έμειναν μόνο τα βράχια και ευτυχώς το Αιγαίο (προς το παρόν).Cavaliere έγραψε: 18 Φεβ 2020, 13:22Το μέρος καταγωγής μου δεν έχει ούτε έναν -ογλου. Ο ρόλος του Μοριά ήτανε καθοριστικός, αλλά μας καθίσατε στον σβέρκο και πληρώνουμε αυτό το 1821 με τόκους. Είστε για την Ελλάδα ό,τι οι Γερμανοί για την Ευρώπη. Σας στραβοκοιτάμε όλοι.Αίγαγρος έγραψε: 18 Φεβ 2020, 13:14Δεν αμφιβάλω, όμως μην ξεχνάς ποια θα ήταν η μοίρα του ελληνισμού εάν το κίνημα των νεόΤουρκων μας είχε βρει πριν φτιάξουμε κράτος, ή αν δεν είχαμε φτιάξει κράτος καθόλου. Σκέψου τι πάθανε οι Έλληνες (και άλλοι λαοί) που έμειναν στην Ανατολία, επί νεόΤουρκων. Όχι Σοφοκλή και Ζηνοβία, αλλά Μπουράκ και Φατμέ εάν είχανε επιβιώσει από τις εκκαθαρίσεις οι άνθρωποι. Λίγη επίγνωση της ιστορίας βοηθάει να δει κανείς το ρόλο του Μωριά καθ'όλη την ιστορική εξέλιξη του ελληνισμού, αρέσει, δεν αρέσει, έτσι είναι.
υ.γ. όσο για το Πετρόμπεης, λίγη σημασία έχει, γιατί δεν είναι λιγότερο Έλληνες όσοι είχαν επώνυμα σε -ογλου.
![]()
- EKPLIKTIKOS
Awww αλλο ενα νήμα το χωριο μου είναι καλύτερο απο το δικο σου. Ελλαδεξ
Περίμενε, γιατί ο μουστάκιας τα λιγουρεύεται τα βράχια.Αίγαγρος έγραψε: 18 Φεβ 2020, 13:30Έλα βρε και εσύ, σταμάτα. Μακάρι να μην είχε χρειαστεί τίποτα από αυτά, να μην είχε πέσει η Ρωμανία και να ήμασταν απλά μια επαρχία του αρχαιότερου κράτους της υφηλίου. Αλλά φευ, έτσι τα έφερε η μοίρα, ο ελληνισμος συρρικνώθηκε και μας έμειναν μόνο τα βράχια και ευτυχώς το Αιγαίο (προς το παρόν).
Ordem e Progresso.
Πλάκα κάνεις; Το χωριό μου απέχει 2 χλμ από άλλο χωριό, και οι δικοί μου κοροϊδεύουν τους άλλους, γιατί, λένε, μιλούν χωριάτικα. Λες κι εμείς μιλάμε σαν τον Κωστάλα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Φεβ 2020, 13:39Awww αλλο ενα νήμα το χωριο μου είναι καλύτερο απο το δικο σου. Ελλαδεξ
Ordem e Progresso.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Είσαι εσύ μια μουσίτσα, ποιός ξέρει τι ανάκριση του έκανες του παιδιού στο τραπέζι, για θέατρα και φιλοσοφία, στον τοίχο θα τον έστησες, και μετά τάχαμου καλό παιδί μου φαίνεται κορίτσι μου, εμένα δε μου πέφτει λόγοςCavaliere έγραψε: 17 Φεβ 2020, 19:40 Μια ανεψιά μου τα είχε φτιάξει με έναν Πελοποννήσιο, κάπου από τη Μεσσηνία. Βγήκαμε να φάμε, και πραγματικά, από τον τρόπο που του μίλησα, κατάλαβε η καλή μου πως δεν κάνει για την οικογένειά μας αυτός ο άνθρωπος. Την άλλη μέρα με ρώτησε πώς μου φάνηκε ο Δημήτρης, της είπα, κορίτσι μου καλό, φαίνεται καλό παιδί και έξυπνο, αν τον αγαπάς και σε αγαπά, για μένα είναι χρυσός. Μου απάντησε πως δεν είναι του επιπέδου της, και πως είμαι πολύ ευγενικός και στοργικός μαζί της, αλλά από τους μεταξύ μας διαλόγους -εμού και του Μωραΐτου- διεπίστωσε πως ο άνθρωπος αυτός δεν κάνει για εκείνη.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Chilloutbuddy έγραψε: 18 Φεβ 2020, 13:52Είσαι εσύ μια μουσίτσα, ποιός ξέρει τι ανάκριση του έκανες του παιδιού στο τραπέζι, για θέατρα και φιλοσοφία, στον τοίχο θα τον έστησες, και μετά τάχαμου "καλό παιδί μου φαίνεται κορίτσι μου, εμένα δε μου πέφτει λόγος"
Διά της αυστηρότητας δεν νουθετούνται οι νέοι. Χρειάζεται πνεύμα ειρήνης και κατανόησης.
Ordem e Progresso.
105w tdp έχει, δεν την γλιτώνουν με την καμμία.Στύγιος έγραψε: 17 Φεβ 2020, 17:59Ναι καλά δικαιολογίες, πάλι δεν πλήρωσες το λογαριασμό της ΔΕΗ και στο κόψανε.enterprise-psi έγραψε: 17 Φεβ 2020, 17:50 Αλήτες το μπεβατρον είναι στο συνεργείο, σέρβις αναβάθμιση![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Chilloutbuddy
ε ναι προκειμένου να χειραγωγήσουμε τη νεολαία ακόμα και κατανόηση δείχνομεCavaliere έγραψε: 18 Φεβ 2020, 13:57Chilloutbuddy έγραψε: 18 Φεβ 2020, 13:52Είσαι εσύ μια μουσίτσα, ποιός ξέρει τι ανάκριση του έκανες του παιδιού στο τραπέζι, για θέατρα και φιλοσοφία, στον τοίχο θα τον έστησες, και μετά τάχαμου "καλό παιδί μου φαίνεται κορίτσι μου, εμένα δε μου πέφτει λόγος"![]()
Διά της αυστηρότητας δεν νουθετούνται οι νέοι. Χρειάζεται πνεύμα ειρήνης και κατανόησης.
Ο δικός μας Πελοποννήσιος πάντως την ξαδέρφη μου την γνώρισε στην Αθήνα (δεκαετία του 80) και ήρθε να την ζητήσει από τους γονείς. Παραδοσιακά πράγματα.
Μπα, χέστηκα να χειραγωγήσω οποιονδήποτε. Δεν είμαι γκουρού, και δεν γουστάρω τους μαλάκες που το παίζουν μύστες σε πιτσιρίκια. Μόνο μια φορά έκοψα την καλημέρα σε ανίψι μου, όταν με λύσσαξε στα ψέμματα. Και πάλι, κάθε Γιορτή του στέλνω ευχές, μονάχα που του εξήγησα πως σχέσεις επάνω στο ψέμμα δεν δέχομαι.Chilloutbuddy έγραψε: 18 Φεβ 2020, 14:05ε ναι προκειμένου να χειραγωγήσουμε τη νεολαία ακόμα και κατανόηση δείχνομε
Ordem e Progresso.
Τι ποσοστό με καταυλακιώτες έχει η βουλή διαχρονικά;
Προσθέστε σε αυτό την ευρύτερη έννοια-ιδέα ΠΑΣΟΚ (με όλους τους κόκκους, πράσινους, πλε, ροζουλί-κόκκινους κτλ) και έχετε την απάντηση για ότι συμβαίνει σε αυτήν την χώρα, διαχρονικά.
Προσθέστε σε αυτό την ευρύτερη έννοια-ιδέα ΠΑΣΟΚ (με όλους τους κόκκους, πράσινους, πλε, ροζουλί-κόκκινους κτλ) και έχετε την απάντηση για ότι συμβαίνει σε αυτήν την χώρα, διαχρονικά.
Spoiler
ουπς, ξεχάστηκα
Spoiler
Orion22
Spoiler
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 18 Φεβ 2020, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Θα τον πετούσα έξω. Στην ανάγκη θα πήγαινα με μια βαλίτσα λεφτά και θα έλεγα, Αυτά δικά σου αν δεν ξαναδείς την κόρη μου, αν ήταν πραγματικός Πελοποννήσιος θα τα έπαιρνε και θα τον ξεφορτωνόμουν.Antares έγραψε: 18 Φεβ 2020, 14:10Ο δικός μας Πελοποννήσιος πάντως την ξαδέρφη μου την γνώρισε στην Αθήνα (δεκαετία του 80) και ήρθε να την ζητήσει από τους γονείς. Παραδοσιακά πράγματα.
Ordem e Progresso.
- Chilloutbuddy
Εγώ τους θαυμάζω, δεν ξέρω πού βρίσκουν την ενέργεια. Η μόνη συμβουλή που μου έρχεται αυθόρμητα να δώσω σα γονιός στα παιδιά μου είναι να γαμιέστε σαν κουνέλια τώρα που μπορείτε, και δαγκώνομαι και τους λέω κάτι ασυναρτησίες για σχολεία και πανεπιστήμια.Cavaliere έγραψε: 18 Φεβ 2020, 14:10Μπα, χέστηκα να χειραγωγήσω οποιονδήποτε. Δεν είμαι γκουρού, και δεν γουστάρω τους μαλάκες που το παίζουν μύστες σε πιτσιρίκια. Μόνο μια φορά έκοψα την καλημέρα σε ανίψι μου, όταν με λύσσαξε στα ψέμματα. Και πάλι, κάθε Γιορτή του στέλνω ευχές, μονάχα που του εξήγησα πως σχέσεις επάνω στο ψέμμα δεν δέχομαι.Chilloutbuddy έγραψε: 18 Φεβ 2020, 14:05ε ναι προκειμένου να χειραγωγήσουμε τη νεολαία ακόμα και κατανόηση δείχνομε