!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καραμελες με γευση ουζο για παιδια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καραμελες με γευση ουζο για παιδια
Οι χειρότερες καραμέλες εβα.
τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα παιδιά θα πάρουν και θα φάνε με χαρά αυτές τις καραμέλες; το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τους αρέσουν.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 17 Φεβ 2020, 21:33 Δηλαδη αν πατε πχ σε εναν παιδοτοπο κα μοιραζουν στα παιδια καραμελες
Ουζου
Ουσικι
Β-52
Βοτκας
Black Russian
κονιακ
τεκιλα
τζιν τονικ
σκρουντραιβερ
ολα καλα;
πόσο ωραία μπορεί να είναι μια καραμέλα βότκας; οι καραμέλες ούζου ειναι ωραίες λόγω του γλυκάνισου. όλες οι άλλες δεν μου κάνουν κέφι να τις φάω και ας πίνω που και που
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
αυτο το νημα με κανει να αναρωτιεμαι, επιτρεπεται αραγε να δινω στο γιο μου "πουρακια" (caprice) σε μερος που απαγορευεται το καπνισμα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Eπιτρεπεται αλλα ειναι λαθος για πολλους και διαφορους λογους ακομηκαι αν τα δινεις σε χωρους που επιτρεπεται το καπνισμα.
Παντως ειναι πολυ μικροτερο λαθος απο το να του δινεις καραμελες ουζου
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω καταλάβει το πρόβλημα. Πιστεύεις ότι η καραμέλα θα εξοικειώσει τα παιδιά με το ούζο και δυνητικά θα αυξήσει τις πιθανότητες να γίνουν αργότερα αλκοολικοί;
+1000. Ενώ μπορώ να πιω ούζο, τη μυρωδιά αυτής της καραμέλας δεν την αντέχω με τίποτα. Αλλάζω δωμάτιο.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ST48410 έγραψε: 18 Φεβ 2020, 10:14 Για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω καταλάβει το πρόβλημα. Πιστεύεις ότι η καραμέλα θα εξοικειώσει τα παιδιά με το ούζο και δυνητικά θα αυξήσει τις πιθανότητες να γίνουν αργότερα αλκοολικοί;
Δενπροβληματιζμομαι μονο εγω
Ειναι ενα θεμα που απασχολει γενικως αυτους που νομοθετουν για τον τομεα των τροφιμων
Χοντρικα υπαρχουν 3 κατηγοριες "τροφιμων" πχ με γευση αλκοολ
1.Με αρκετο αλκοολ
2.Με λιγο αλκοοολ
3.Χωρις αλκοολ
Στην πρωτη κατηγορια εχουν μπει απαγορευσεις
Στηνδευτερη εντελως περιστασιακα
Στην τριτη πουθενα
Επισης τω θετω και απο αλλες πλευτες
Πχ καραμεες με αρωμα κανναβης κτλ
Αρίστος for Tsirpas
δεν υπάρχουν "με γεύση αλκοόλ"ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Φεβ 2020, 10:23Δενπροβληματιζμομαι μονο εγωST48410 έγραψε: 18 Φεβ 2020, 10:14 Για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω καταλάβει το πρόβλημα. Πιστεύεις ότι η καραμέλα θα εξοικειώσει τα παιδιά με το ούζο και δυνητικά θα αυξήσει τις πιθανότητες να γίνουν αργότερα αλκοολικοί;
Ειναι ενα θεμα που απασχολει γενικως αυτους που νομοθετουν για τον τομεα των τροφιμων
Χοντρικα υπαρχουν 3 κατηγοριες "τροφιμων" πχ με γευση αλκοολ
1.Με αρκετο αλκοολ
2.Με λιγο αλκοοολ
3.Χωρις αλκοολ
Στην πρωτη κατηγορια εχουν μπει απαγορευσεις
Στηνδευτερη εντελως περιστασιακα
Στην τριτη πουθενα
Επισης τω θετω και απο αλλες πλευτες
Πχ καραμεες με αρωμα κανναβης κτλ
Υπάρχουν "με αλκοόλ" (λίγο, αρκετό κλπ) πχ σοκολατάκια.
Οι καραμέλες που λες δεν έχουν αλκοόλ.
Απλά έχουν μυρωδιά γλυκάνισο και θυμίζουν ούζο
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Δεν ξέρω. Επειδή όπως έγραψα παραπάνω μπορώ να πιω ούζο αλλά συχαίνομαι την συγκεκριμένη καραμέλα δεν το συνέδεσα ποτέ με την κατανάλωση του ποτού. Αν κάπως έχει μελετηθεί και αποδεικνύεται ότι εθίζει στο ούζο και μπορεί να σε κάνει να ζητάς το ποτό, τότε μάλλον έχεις δίκιο.
Αλλά να τρώω σοκολατάκια με λικέρ και να σκεφτώ ότι με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο να ζητάω μετά ποτό, μου φαίνεται κάπως τραβηγμένο. Δεν ξέρω καν αν υπάρχει κάποιου είδους εθισμός σε καραμέλες που να μπορεί να δικαιολογήσει τέτοια σκέψη.
Αλλά να τρώω σοκολατάκια με λικέρ και να σκεφτώ ότι με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο να ζητάω μετά ποτό, μου φαίνεται κάπως τραβηγμένο. Δεν ξέρω καν αν υπάρχει κάποιου είδους εθισμός σε καραμέλες που να μπορεί να δικαιολογήσει τέτοια σκέψη.
οι καραμελες ουζου εχουν τοσο ουζο οσο καπνο εχουν τα "πουρακια"ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Φεβ 2020, 09:31 Eπιτρεπεται αλλα ειναι λαθος για πολλους και διαφορους λογους ακομηκαι αν τα δινεις σε χωρους που επιτρεπεται το καπνισμα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Να απαγορεύσουμε και τον γλυκανισο μην νομισει ο γιαννοπουλος οτι τρώει ουζοκουλουρο, επίσης να απαγορευτούν τα μουστοκούλουρα
επισης το κριθαρι ειναι βασικο συστατικο της μπυρας.ST48410 έγραψε: 18 Φεβ 2020, 10:29 Δεν ξέρω. Επειδή όπως έγραψα παραπάνω μπορώ να πιω ούζο αλλά συχαίνομαι την συγκεκριμένη καραμέλα δεν το συνέδεσα ποτέ με την κατανάλωση του ποτού. Αν κάπως έχει μελετηθεί και αποδεικνύεται ότι εθίζει στο ούζο και μπορεί να σε κάνει να ζητάς το ποτό, τότε μάλλον έχεις δίκιο.
οποιο παιδι τρωει τετοιο πραμα του διαολου, ειναι θεμα χρονου να σφιγγει μπυρονια χωρις αυριο.
Δεν είναι το ίδιο. Αν πάντως υπάρχει κάποια έρευνα που να δείχνει ότι διευκολύνεται κάποιου είδους εθισμός ας υπάρξει σχετική απαγόρευση. Δεν θα χαλάσει ο κόσμος αν δεν καταναλώσουν τα παιδιά καραμέλα ούζου.Ασέβαστος έγραψε: 18 Φεβ 2020, 11:38επισης το κριθαρι ειναι βασικο συστατικο της μπυρας.ST48410 έγραψε: 18 Φεβ 2020, 10:29 Δεν ξέρω. Επειδή όπως έγραψα παραπάνω μπορώ να πιω ούζο αλλά συχαίνομαι την συγκεκριμένη καραμέλα δεν το συνέδεσα ποτέ με την κατανάλωση του ποτού. Αν κάπως έχει μελετηθεί και αποδεικνύεται ότι εθίζει στο ούζο και μπορεί να σε κάνει να ζητάς το ποτό, τότε μάλλον έχεις δίκιο.
οποιο παιδι τρωει τετοιο πραμα του διαολου, ειναι θεμα χρονου να σφιγγει μπυρονια χωρις αυριο.![]()
ελα τωρα. αλκοολουχα πιοτα φτιαχνονται με καθε ειδους φυτα μπαχαρικα κλπ. δεν ειναι ποτε δυνατον η καταναλωση του φυτου να σε εθιζει στην καταναλωση του ακλοολουχου που φτιαχνεται με αυτο. σκεφτομαι να σου απαριθμησω μερικα, οπως μηλιτης, τεντουρα, κρασια... αλλα δεν εχει νοημα. νομιζω οτι δεν θα υπαρχει βρωσιμο φυτο που να μην φτιαχνεται και αλκοολ με αυτο.ST48410 έγραψε: 18 Φεβ 2020, 11:40 Δεν είναι το ίδιο. Αν πάντως υπάρχει κάποια έρευνα που να δείχνει ότι διευκολύνεται κάποιου είδους εθισμός ας υπάρξει σχετική απαγόρευση. Δεν θα χαλάσει ο κόσμος αν δεν καταναλώσουν τα παιδιά καραμέλα ούζου.
λες να τα απαγορευσουμε ολα; να αρχισουμε με την πορτοκαλαδα. ποιος ξερει, μπορει αυριο να την πινουν με βοτκα τα πιτσιρικια.
Αυτό που λέω και που φαντάζομαι ότι εννοεί και ο Γιάννης είναι πως η γεύση της καραμέλας είναι πολύ κοντά στην γεύση του ούζου. Αυτό δεν συμβαίνει πχ με το μηλίτη ούτε με τα λικέρ και τα αντίστοιχα φρούτα. Όπως έγραψα στην αρχή μου φαίνεται και μένα υπερβολικό. Αν έχει κάποια έρευνα στο μυαλό του που αποδεικνύει κάποια σύνδεση ας την βάλει να δούμε.Ασέβαστος έγραψε: 18 Φεβ 2020, 11:49ελα τωρα. αλκοολουχα πιοτα φτιαχνονται με καθε ειδους φυτα μπαχαρικα κλπ. δεν ειναι ποτε δυνατον η καταναλωση του φυτου να σε εθιζει στην καταναλωση του ακλοολουχου που φτιαχνεται με αυτο. σκεφτομαι να σου απαριθμησω μερικα, οπως μηλιτης, τεντουρα, κρασια... αλλα δεν εχει νοημα. νομιζω οτι δεν θα υπαρχει βρωσιμο φυτο που να μην φτιαχνεται και αλκοολ με αυτο.ST48410 έγραψε: 18 Φεβ 2020, 11:40 Δεν είναι το ίδιο. Αν πάντως υπάρχει κάποια έρευνα που να δείχνει ότι διευκολύνεται κάποιου είδους εθισμός ας υπάρξει σχετική απαγόρευση. Δεν θα χαλάσει ο κόσμος αν δεν καταναλώσουν τα παιδιά καραμέλα ούζου.
λες να τα απαγορευσουμε ολα; να αρχισουμε με την πορτοκαλαδα. ποιος ξερει, μπορει αυριο να την πινουν με βοτκα τα πιτσιρικια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
-
- 9 Απαντήσεις