Nero έγραψε: 17 Φεβ 2020, 18:33
Απο τη μια μεριά, τα 11χρονα τα καταλαβαίνω, προς θεού, τα έχουμε περάσει κι εμείς στα 11-12 και ξέρουμε, το θέμα είναι ότι η κυρία για κάποιο λόγο φαίνεται να έχει και απο μεριά της κάποια εχμ...έφεση να το πω, στα 10χρονα, το οποίο είναι κάπως παράξενο. Και μετά είναι και οι γονείς....
Έλεος ρε συ.
πως θες να το πω ρε συ; άνοιξε τη σελίδα παραπάνω και πες μου. Αν έχεις καλύτερο όρο να το δεχτώ.
Όπως θες πες το αλλά υπονοούμενα ότι θέλει σεξουαλικά το 10χρονο, είναι ακραία.
Let them make the first mistake. We make the last move.
πως θες να το πω ρε συ; άνοιξε τη σελίδα παραπάνω και πες μου. Αν έχεις καλύτερο όρο να το δεχτώ.
δεν υπονόησα αυτό, δεν πιστεύω ότι λιμπίζεται τα 10χρονα σεξουαλικά, ελπίζω όμως να μη διαφωνείς ότι ακόμα και έτσι, δεν το κάνει λιγότερο περίεργο ή άβολο
δεν υπονόησα αυτό, δεν πιστεύω ότι λιμπίζεται τα 10χρονα σεξουαλικά, ελπίζω όμως να μη διαφωνείς ότι ακόμα και έτσι, δεν το κάνει λιγότερο περίεργο ή άβολο
Περίεργο όχι, άβολο ναι.
Βέβαια πιο άβολο είναι να ζητάει το πιτσιρικάς την Γιουσεφ για το πάρτυ του και η μάνα του να την φέρνει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: 17 Φεβ 2020, 19:24
Περίεργο όχι, άβολο ναι.
Βέβαια πιο άβολο είναι να ζητάει το πιτσιρικάς την Γιουσεφ για το πάρτυ του και η μάνα του να την φέρνει.
Μα το είπα και παραπάνω δεν το είπα; Απο την πλευρά του πιτσιρικά είναι που βγάζει το περισσότερο νόημα. Και απο την πλευρά τη τύπισσας, αν πετάξεις έξω το ηθικολογικό κομμάτι, μπορείς τέλος πάντων να καταλάβεις γιατί δεν έχει θέμα να εμφανίζεται ημίγυμνη σε παιδικά πάρτι ξερω γω: το ψωμί της βγάζει. Για τους γονείς δεν ξέρω τι να πω.
Θα επιμείνω όμως στο περίεργο. Έχει κάτι φωτο με ανήλικα σε κάτι που μοιάζει με δημόσια τουαλέτα και διάφορα άλλα
Nero έγραψε: 17 Φεβ 2020, 18:33
Απο τη μια μεριά, τα 11χρονα τα καταλαβαίνω, προς θεού, τα έχουμε περάσει κι εμείς στα 11-12 και ξέρουμε, το θέμα είναι ότι η κυρία για κάποιο λόγο φαίνεται να έχει και απο μεριά της κάποια εχμ...έφεση να το πω, στα 10χρονα, το οποίο είναι κάπως παράξενο. Και μετά είναι και οι γονείς....
Βρε, παπάρα... αφού λέει ότι το FB της είναι φάρσα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.