!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πελοποννήσιοι.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πελοποννήσιοι.
Το λάβαρο της Εθνικής Παλιγγενεσίας στην Πελοπόννησο ανέμισε. 
Άργησες σχεδόν 20' και βάλε λεπτά . Δεν είναι readiness αυτό
- Ηράκλειτος
- †
Αύριο έχω δίωρο με τη Γ θετική, έχομε και δουλειές, κύριε.Στύγιος έγραψε: 17 Φεβ 2020, 19:23Άργησες σχεδόν 20' και βάλε λεπτά . Δεν είναι readiness αυτό. Αύριο με τον κηδεμόνα σου.
God.exe is missing. Universe will restart.
Μια ανεψιά μου τα είχε φτιάξει με έναν Πελοποννήσιο, κάπου από τη Μεσσηνία. Βγήκαμε να φάμε, και πραγματικά, από τον τρόπο που του μίλησα, κατάλαβε η καλή μου πως δεν κάνει για την οικογένειά μας αυτός ο άνθρωπος. Την άλλη μέρα με ρώτησε πώς μου φάνηκε ο Δημήτρης, της είπα, κορίτσι μου καλό, φαίνεται καλό παιδί και έξυπνο, αν τον αγαπάς και σε αγαπά, για μένα είναι χρυσός. Μου απάντησε πως δεν είναι του επιπέδου της, και πως είμαι πολύ ευγενικός και στοργικός μαζί της, αλλά από τους μεταξύ μας διαλόγους -εμού και του Μωραΐτου- διεπίστωσε πως ο άνθρωπος αυτός δεν κάνει για εκείνη. Τελικά τον χώρισεν, και δεν μας έφαγε την προίκα, βρήκε ένα χρυσό παιδί από τη Λάρισα, εξαιρετικός και προκομμένος, και έχουν μια σπουδαία οικογένεια. Όταν πάω στη Λάρσα με βγάζουν έξω και τρώμε, καλά παιδιά. Παρά λίγο θα συμπεθερεύαμε με Μεσσήνιους, κοίτα τι μπορείς να πάθεις αν δεν είσαι λίγο πονηρεμένος και σε εγρήγορση.
Ordem e Progresso.
Επεσε θύμα στο update η απάντηση μου.Ηράκλειτος έγραψε: 17 Φεβ 2020, 19:28Αύριο έχω δίωρο με τη Γ θετική, έχομε και δουλειές, κύριε.Στύγιος έγραψε: 17 Φεβ 2020, 19:23Άργησες σχεδόν 20' και βάλε λεπτά . Δεν είναι readiness αυτό. Αύριο με τον κηδεμόνα σου.
Περαστικά συνάδελφε, συμπάσχω ,καλό κουράγιο
Chainis έγραψε: 17 Φεβ 2020, 17:48 Όλη η Ελλάδα έχει στις φλεβες της εστω και λίγο αίμα από την Πελοπόννησο.
Ανα τους αιωνες αλλά και στην προσφατη ιστορία οι Πελοποννήσιοι με τους συνεχείς πολέμους έφευγαν κι εγκαθισταντο παντού απο την νότια Ιταλία μέχρι την Μακεδονία και τη Μ.Ασία και να μην πω για την Αθήνα.
Ο λογος που τους βγαζετε στην σέντρα κάθε τοσο ειναι γιατί στα ελαττώματα που υποτίθεται ότι έχουν βλέπετε τον εαυτό σας.
Περαστικά σας.
ανφέρ
θα μπορούσα να βάλω άλλα αντίστοιχα, αφήνω όμως αυτόν
για την TRUE ROMAN καταγωγή σε αντίθεση με το βυζαντινολάρπινγκ των υπολοίπων
Μπράβο πάντως, βλέπω συμμετοχή. Οπότε μπορούν να απαντηθούν και δύο ερωτήματα που είχα από παλιά:
Σε κλίμακα από 1-10 πόσο πονάτε που ο Πύργος είχε σιδηροδρομική γραμμή πριν από τα κατσαπλιαδοχώρια σας; (Οθωμανίας συμπεριλαμβανομένης)
Πόσα κτίρια σχεδιασμένα από Τσίλερ είχατε στις στούγγες σας;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- κυριος Μακης
τον τελευταιο Πυργιωτη που θυμαμαι να γνωριζω ηταν φοβερος για παρεα και χαβαλε. Μεχρι που απο καποιες εξοδους που ερχοταν παντα με τη γυναικα του και μεναμε πιο περα η αντροπαρεα, μας ειχε φερει σε δυσκολη θεση καθως μας περηφανευοταν για τα απειρα κερατα που ειχε ριξει στην (Πατρινια) γυναικα του
, με την οποια ειχα και συχνη επαφη
. Κατα τα αλλα σα Ρουμελιωτης με Ηπειρωτικες ριζες δεν μπορω να απαντησω αντικειμενικα, αλλα θεωρω πως δεν ειναι για πολλα πολλα, για καθαρα επιπεδο χαβαλε ειναι συνηθως πολυ καλη παρεα παντως!
Ο Άγις και ο Μηχανικός είναι τυπικά δείγματα Πελοποννήσιων; Δεν διακρίνω το Ιμπραημικό στοιχείο. Θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι Ηπειρώτες.
Επίσης σε όλη την Ελλάδα εγκαταστάθηκαν πρόσφυγες της Μικράς Ασίας που έφτιαξαν ωραίες κοινότητες, έτσι όπως γνώριζαν από τους προγόνους, ευγενικοί και πολιτισμένοι άνθρωποι.
Για να μην μιλήσω με τι θέλουν να μας μπολιάσουν τώρα.
Επίσης σε όλη την Ελλάδα εγκαταστάθηκαν πρόσφυγες της Μικράς Ασίας που έφτιαξαν ωραίες κοινότητες, έτσι όπως γνώριζαν από τους προγόνους, ευγενικοί και πολιτισμένοι άνθρωποι.
Για να μην μιλήσω με τι θέλουν να μας μπολιάσουν τώρα.
-
Nero
ξες πόσο τον λατρεύω τον Κανέλλο αλλά αντικειμενικά, ο μεγάλος πολιτικός ανήρ απο το Συρράκο του έκανε μια σουφρα "να" με το συμπάθιο, και ευτυχώς για όλους μαςOrion22 έγραψε: 17 Φεβ 2020, 20:00ανφέρ![]()
θα μπορούσα να βάλω άλλα αντίστοιχα, αφήνω όμως αυτόν
για την TRUE ROMAN καταγωγή σε αντίθεση με το βυζαντινολάρπινγκ των υπολοίπων![]()
Μπράβο πάντως, βλέπω συμμετοχή. Οπότε μπορούν να απαντηθούν και δύο ερωτήματα που είχα από παλιά:
Σε κλίμακα από 1-10 πόσο πονάτε που ο Πύργος είχε σιδηροδρομική γραμμή πριν από τα κατσαπλιαδοχώρια σας; (Οθωμανίας συμπεριλαμβανομένης)
Πόσα κτίρια σχεδιασμένα από Τσίλερ είχατε στις στούγγες σας;
πάω στοίχημα ότι βαθιά μέσα έδειχνε και ο ίδιος μια κάποια κατανόηση
Cavaliere έγραψε: 17 Φεβ 2020, 18:33Ο Ιμπραήμ είχε και τέτοιους μισθοφόρους, λένε.Antares έγραψε: 17 Φεβ 2020, 18:30 Η ξαδέρφη μου (Ηπειρώτισσα) παντρεύτηκε Πελοποννήσιο. Όλα τα χρόνια τους βέβαια τα έζησαν στην Αθήνα, χωρίς πολλά πολλά με τα σόγια. Έχουν δύο ωραία παιδιά πάνω από 18. Είναι ακόμη παντρεμένοι. Ψηλός, ξανθός, ευγενικός. Μπας και είναι η εξαίρεση;
Θεός!!!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Nero έγραψε: 17 Φεβ 2020, 20:05 ξες πόσο τον λατρεύω τον Κανέλλο αλλά αντικειμενικά, ο μεγάλος πολιτικός ανήρ απο το Συρράκο του έκανε μια σουφρα "να" με το συμπάθιο, και ευτυχώς για όλους μας
πάω στοίχημα ότι βαθιά μέσα έδειχνε και ο ίδιος μια κάποια κατανόηση![]()
σού είπα τον μόνο λόγο που έβαλα την φώτο,
θα μπορούσα να τσιτάρω, και να βάλω τους κοντοχωριανούς (από Ελαιοχώρι και Καλέντζι) αλλά είπα να μείνω όσο το δυνατόν εντός χρονικού πλαισίου.
Έπαιζε και ο Πετρόμπεης όμως για *μπαμπάς* (iirc πολ.Κορώνης κ.α.)
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
- Dwarven Blacksmith
Ξυπνάτε μπάρμπες, κανείς δε νοιάζεται που πάτε το Πάσχα, μόνο ότι φεύγετε και δημιουργείτε κίνηση ξέρουμε.