Ω.Custom_F έγραψε: 11 Φεβ 2020, 06:24Α...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Απαπαααα... Πολύ απότομος είσαι.
Σκρολάρω την πρώτη σελίδα στην εσωτρική πολιτική και βλέπω να κινούνται σήμερα τρία νήματα με τον Άδωνη.
Μοιράζει πολύ πόνο τελικά.
Μοιράζει πολύ πόνο τελικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
σαν αμαρτία
Για τέτοιες σπάνιες πλεον σπουδαιες συζητήσεις, μπαίνουμε ακομα εδω μέσα, εύγε τέκνα μου
Νάσαι καλά μπαμπακο.σαν αμαρτία έγραψε: 16 Φεβ 2020, 12:54
Για τέτοιες σπάνιες πλεον σπουδαιες συζητήσεις, μπαίνουμε ακομα εδω μέσα, εύγε τέκνα μου
Πάλι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι ρε δικιά μου. Νιώθω βαρύς, αδιάθετος, θέλω να ξεριζώσω κάποια δόντια μου και τέτοια. Δοξάζω όμως αυτόν που έφτιαξε το panadol! Να είναι καλά ο τύπος!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δικέ μου σε τριγυριζει γρίπη. Κοτόσουπα με έξτρα πιπέρι, μανταρινια και πολλά υγρά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν νομίζω ρε δικιά μου, γιατί την πέρασα πριν 2-3 εβδομάδες. Μάλλον έχω χρόνιο πρόβλημα με τα ωτορινολαρυγγολογικά μου συστήματα και θα χρειαστώ την μεγάλη απόφραξη. Έχω συνάχι όλο τον χρόνο, μόνιμο μπούκωμα από το ένα ρουθούνι και κάτι τέτοια. Έχω κλείσει ραντεβού με πανεπιστημιακό ιατρό για διάγνωση.Naida έγραψε: 16 Φεβ 2020, 14:00Δικέ μου σε τριγυριζει γρίπη. Κοτόσουπα με έξτρα πιπέρι, μανταρινια και πολλά υγρά.
Dein Herz, meine Gier
Για χρόνια ιγμοριτιδα λες ε; τι είναι η μεγάλη αποφραξη;Feindflug έγραψε: 16 Φεβ 2020, 14:09Δεν νομίζω ρε δικιά μου, γιατί την πέρασα πριν 2-3 εβδομάδες. Μάλλον έχω χρόνιο πρόβλημα με τα ωτορινολαρυγγολογικά μου συστήματα και θα χρειαστώ την μεγάλη απόφραξη. Έχω συνάχι όλο τον χρόνο, μόνιμο μπούκωμα από το ένα ρουθούνι και κάτι τέτοια. Έχω κλείσει ραντεβού με πανεπιστημιακό ιατρό για διάγνωση.Naida έγραψε: 16 Φεβ 2020, 14:00Δικέ μου σε τριγυριζει γρίπη. Κοτόσουπα με έξτρα πιπέρι, μανταρινια και πολλά υγρά.Feindflug έγραψε: 16 Φεβ 2020, 13:57
Ναι ρε δικιά μου. Νιώθω βαρύς, αδιάθετος, θέλω να ξεριζώσω κάποια δόντια μου και τέτοια. Δοξάζω όμως αυτόν που έφτιαξε το panadol! Να είναι καλά ο τύπος!
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 16 Φεβ 2020, 14:11Για χρόνια ιγμοριτιδα λες ε; τι είναι η μεγάλη αποφραξη;Feindflug έγραψε: 16 Φεβ 2020, 14:09Δεν νομίζω ρε δικιά μου, γιατί την πέρασα πριν 2-3 εβδομάδες. Μάλλον έχω χρόνιο πρόβλημα με τα ωτορινολαρυγγολογικά μου συστήματα και θα χρειαστώ την μεγάλη απόφραξη. Έχω συνάχι όλο τον χρόνο, μόνιμο μπούκωμα από το ένα ρουθούνι και κάτι τέτοια. Έχω κλείσει ραντεβού με πανεπιστημιακό ιατρό για διάγνωση.Naida έγραψε: 16 Φεβ 2020, 14:00
Δικέ μου σε τριγυριζει γρίπη. Κοτόσουπα με έξτρα πιπέρι, μανταρινια και πολλά υγρά.
-
σαν αμαρτία
Feindflug έγραψε: 16 Φεβ 2020, 14:09Δεν νομίζω ρε δικιά μου, γιατί την πέρασα πριν 2-3 εβδομάδες. Μάλλον έχω χρόνιο πρόβλημα με τα ωτορινολαρυγγολογικά μου συστήματα και θα χρειαστώ την μεγάλη απόφραξη. Έχω συνάχι όλο τον χρόνο, μόνιμο μπούκωμα από το ένα ρουθούνι και κάτι τέτοια. Έχω κλείσει ραντεβού με πανεπιστημιακό ιατρό για διάγνωση.Naida έγραψε: 16 Φεβ 2020, 14:00Δικέ μου σε τριγυριζει γρίπη. Κοτόσουπα με έξτρα πιπέρι, μανταρινια και πολλά υγρά.Feindflug έγραψε: 16 Φεβ 2020, 13:57
δικέ μου και καθάρισες
-
σαν αμαρτία
Feindflug έγραψε: 16 Φεβ 2020, 13:57 Νιώθω βαρύς, αδιάθετος, θέλω να ξεριζώσω κάποια δόντια μου και τέτοια. Δοξάζω όμως αυτόν που έφτιαξε το panadol! Να είναι καλά ο τύπος!
κάπως έτσι τύπε; 0:12
Να βρεις καλό ωριλά ,γω είχα χρόνιο πρόβλημα με ωτίτιδες και "μπουκώματα" μέχρι πριν να μου δείξει ο τελευταίος τεχνική απόφραξης των ευσταχιανών σαλπίγγων .Έκτοτε δεν την ξαναέπαθα εδώ και χρόνια.Feindflug έγραψε: 16 Φεβ 2020, 14:09
Δεν νομίζω ρε δικιά μου, γιατί την πέρασα πριν 2-3 εβδομάδες. Μάλλον έχω χρόνιο πρόβλημα με τα ωτορινολαρυγγολογικά μου συστήματα και θα χρειαστώ την μεγάλη απόφραξη. Έχω συνάχι όλο τον χρόνο, μόνιμο μπούκωμα από το ένα ρουθούνι και κάτι τέτοια. Έχω κλείσει ραντεβού με πανεπιστημιακό ιατρό για διάγνωση.