Ok. Το καταλαβαίνω αυτό. Αλλά είναι πολύ αυταρχική. Σήμερα ας πούμε δεν μου μιλάει επειδή χθες έκανα ένα τσιγάρο. Ήμαρτον δηλαδή.Custom_F έγραψε: 16 Φεβ 2020, 10:14Έχει ένα δίκιο... Τη συνόδευες.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Φεβ 2020, 10:10Ένα τζινάκι και μια μπλε (λέει αυτή) μπλούζα. Μου είπε όταν θέλω να βγαίνω μόνος μου μπορώ να ντύνομαι σαν καραγκιόζης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Θα προτιμούσες να σου μιλάει κ να γκρινιάζει μες ταφτια σου επειδή καπνισες;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Φεβ 2020, 10:20Ok. Το καταλαβαίνω αυτό. Αλλά είναι πολύ αυταρχική. Σήμερα ας πούμε δεν μου μιλάει επειδή χθες έκανα ένα τσιγάρο. Ήμαρτον δηλαδή.Custom_F έγραψε: 16 Φεβ 2020, 10:14Έχει ένα δίκιο... Τη συνόδευες.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Φεβ 2020, 10:10
Ένα τζινάκι και μια μπλε (λέει αυτή) μπλούζα. Μου είπε όταν θέλω να βγαίνω μόνος μου μπορώ να ντύνομαι σαν καραγκιόζης.
Θα της περάσει.
Πάρτη μια αγκαλιά κ πεστης συγγνώμη... Κ πως θα προσπαθήσεις περισσότερο.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ποτέ δεν γκρινάζει. Είναι κυρία. Αν πει όμως κάτι όπως "μην το κάνεις, θα το μετανιώσεις" καλύτερα να μην το κάνεις. Δεν έχει συγγνώμες και φιλιά μετά.Custom_F έγραψε: 16 Φεβ 2020, 10:23Θα προτιμούσες να σου μιλάει κ να γκρινιάζει μες ταφτια σου επειδή καπνισες;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Φεβ 2020, 10:20Ok. Το καταλαβαίνω αυτό. Αλλά είναι πολύ αυταρχική. Σήμερα ας πούμε δεν μου μιλάει επειδή χθες έκανα ένα τσιγάρο. Ήμαρτον δηλαδή.
Θα της περάσει.
Αααα είχε προειδοποιησει;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Φεβ 2020, 10:25Ποτέ δεν γκρινάζει. Είναι κυρία. Αν πει όμως κάτι όπως "μην το κάνεις, θα το μετανιώσεις" καλύτερα να μην το κάνεις. Δεν έχει συγγνώμες και φιλιά μετά.Custom_F έγραψε: 16 Φεβ 2020, 10:23Θα προτιμούσες να σου μιλάει κ να γκρινιάζει μες ταφτια σου επειδή καπνισες;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Φεβ 2020, 10:20
Ok. Το καταλαβαίνω αυτό. Αλλά είναι πολύ αυταρχική. Σήμερα ας πούμε δεν μου μιλάει επειδή χθες έκανα ένα τσιγάρο. Ήμαρτον δηλαδή.
Θα της περάσει.
Κ το έκανες έτσι κ αλλιώς;
Λυπάμαι πολύ...
- hellegennes
Δεν την έχασα ακριβώς. Χωρίσαμε. Θα το ονόμαζα από κοινού. Όχι εξαιτίας του φόρουμ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Φεβ 2020, 09:58 Να κατατεθεί στα πρακτικά ότι μπορεί να μην βρεις ποτέ γκόμενα στο φόρουμ αλλά σίγουρα μπορείς να την χάσεις εξαιτίας του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σε έστειλε θες να πεις. Και λογικό.hellegennes έγραψε: 16 Φεβ 2020, 11:36Δεν την έχασα ακριβώς. Χωρίσαμε. Θα το ονόμαζα από κοινού. Όχι εξαιτίας του φόρουμ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Φεβ 2020, 09:58 Να κατατεθεί στα πρακτικά ότι μπορεί να μην βρεις ποτέ γκόμενα στο φόρουμ αλλά σίγουρα μπορείς να την χάσεις εξαιτίας του.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Θεωρώ ότι εφόσον στην τελευταία μας συνομιλία τής είπα να πάει να γαμηθεί και το έκλεισα, πιο πολύ είναι σαν να την χώρισα εγώ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πολύ πιθανό να ακολούθησε τη συμβουλή σου γρηγορότερα από όσο φανταζόσουνhellegennes έγραψε: 16 Φεβ 2020, 11:43 Θεωρώ ότι εφόσον στην τελευταία μας συνομιλία τής είπα να πάει να γαμηθεί και το έκλεισα, πιο πολύ είναι σαν να την χώρισα εγώ.
- hellegennes
Ε, τότε θα ήταν τσούλα. Κι απ' την στιγμή που χωρίσαμε δεν με ενδιαφέρει κιόλας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Custom_F έγραψε: 14 Φεβ 2020, 09:39 Μονο το κουλούρι Θεσσαλονίκης έχει πετύχει τόσους πολλούς, με μεγάλη επιτυχία.
οσονούπω!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Φεβ 2020, 12:06Custom_F έγραψε: 14 Φεβ 2020, 09:39 Μονο το κουλούρι Θεσσαλονίκης έχει πετύχει τόσους πολλούς, με μεγάλη επιτυχία.![]()
![]()
οσονούπω!
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Δεν της έκοψε και εκείνης να γραφτεί να μιλάνε μέσω ποσταρισμάτων στο φόρουμ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Φεβ 2020, 09:58
Να κατατεθεί στα πρακτικά ότι μπορεί να μην βρεις ποτέ γκόμενα στο φόρουμ αλλά σίγουρα μπορείς να την χάσεις εξαιτίας του.
-
σαν αμαρτία
Πού να της κοψει ρε τυπεdon't speak έγραψε: 16 Φεβ 2020, 12:43Δεν της έκοψε και εκείνης να γραφτεί να μιλάνε μέσω ποσταρισμάτων στο φόρουμ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Φεβ 2020, 09:58
Να κατατεθεί στα πρακτικά ότι μπορεί να μην βρεις ποτέ γκόμενα στο φόρουμ αλλά σίγουρα μπορείς να την χάσεις εξαιτίας του.
Χελόου, για ελλεϊνίδα μιλάμε
Δε θεωρώ καλή ιδέα να γνωρίσει τον χέλι μέσω πχωρουμικων του ποσταρισματωνdon't speak έγραψε: 16 Φεβ 2020, 12:43Δεν της έκοψε και εκείνης να γραφτεί να μιλάνε μέσω ποσταρισμάτων στο φόρουμ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Φεβ 2020, 09:58
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-