Παντως ο Ελληνικός Στρατός όταν μπουκαρε στην Θράκη συνέτριψε τους Τούρκους και έπιασε τον αρχηγό τους Από κει φύγαμε λόγω Αγγλίας που μας έπαιξε κλασσικά πουστια αλλιώς ακόμα εκεί θα μα ΣτανΣτρακαστρουκας έγραψε: 14 Φεβ 2020, 17:28Μπαινεις ευκολα, οπως και το 1919τεν τεν έγραψε: 14 Φεβ 2020, 17:21 Δεν θέλω να νομίζω ότι μας έχουν δεδομένους. Δεν έχει δείξει η Τουρκία ότι κάνει τέτοια λάθη. Αυτή την στιγμή μπαίνουμε από Έβρο σαν σε ανοιξιάτικο περίπατο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση σε τουρκικο κονβόι στο Ιντλίμπ
Re: Επίθεση σε τουρκικο κονβόι στο Ιντλίμπ
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Φαίνεται ότι η συμφωνία με τους Ρώσους αφορούσε μόνο τις Κούρδικες περιοχές κι όχι το Ιντλιμπ αλλά ο Σουλτάνος εχοντας εκεί ισχυρή παρουσία και Τουρκικη και των συμπαθούντων τζιχαντιστών το θεώρησε δικό του και τώρα πέφτει από τα σύννεφα.Μηχανικός έγραψε: 15 Φεβ 2020, 22:04Και τι πειράζει τους Ρώσους αν φάει ένα κομματάκι από την Συρία η Τουρκία και να ωφεληθεί η οικονομία τους από την Τουρκία;Thor έγραψε: 15 Φεβ 2020, 15:34 κανενας δεν θελει δυνατη Τουρκια.
Αν δεν τη διωξουν τωρα απ'τα εδαφη της Συριας,δεν προκειται να φυγει ποτε.
Εχει κανει και πλυση εγκεφαλου σε χιλιαδες Συρους που ειναι προσφυγες στη Τουρκια κι αυριο-μεθαυριο θα λεει οτι,της ανηκουν τα εδαφη.
Τους πουλάνε όπλα, πυρηνικούς αντιδραστήρες, φυσικό αέριο, ...
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Εγώ νομίζω ότι ο Πούτιν τεσταρει τις αντοχές του Ερντογάν, για να δει που βριακεται
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Αν οι Ρώσοι βοηθήσουν τον Ασάντ να διώξει τους Τούρκους από όλη την Συρία, αναβαθμίζεται και άλλο ο ρόλος τους στους Άραβες.
Όχι μόνο σαν της μοναδικής υπερδύναμης στην περιοχή, αλλά και σαν τους πιό αξιόπιστους σύμμαχους.
Όχι μόνο σαν της μοναδικής υπερδύναμης στην περιοχή, αλλά και σαν τους πιό αξιόπιστους σύμμαχους.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Μονο που οι Αραβες δεν γουσταρουν τον ΑσσαντΜηχανικός έγραψε: 15 Φεβ 2020, 22:19 Αν οι Ρώσοι βοηθήσουν τον Ασάντ να διώξει τους Τούρκους από όλη την Συρία, αναβαθμίζεται και άλλο ο ρόλος τους στους Άραβες.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Philip Mortimer
Οι τύποι το έχουν χάσει τελείως
Προτείνουν εισβολη σε τουρκικά εδάφη.
stergiosbik έγραψε: 14 Φεβ 2020, 17:09Ποια συμφωνία;τεν τεν έγραψε: 14 Φεβ 2020, 17:01Εδώ και ημέρες. Κατ' ουσίαν έχει αδειάσει η 1η στρατιά τους.Kauldron έγραψε: 14 Φεβ 2020, 16:09 https://www.real.gr/kosmos/arthro/h_tou ... ia-610702/
![]()
Χμμμμ, ενδιαφέρον.
Αυτό σημαινει ότι υπάρχει κάποια συμφωνία με εμάς ή δεν φοβούνται ότι μπορεί να υπάρξει κάποια κίνηση από εμάς
Ξέρουν πολύ καλά το φοβικό μας σύνδρομο και μας παίζουν όπως γουστάρουν.
Και ακόμα είμαστε στην αρχή...The Rebel έγραψε: 15 Φεβ 2020, 21:57Τώρα κοιτάνε τα ραδίκια ανάποδα! Ο Ερντογάν νόμιζε πως απειλεί τις ελληνόφωνες τσούλες της γερμανικής Ευρώπης...Kauldron έγραψε: 10 Φεβ 2020, 21:06 Τί έγινε ρε μάγκες, εγώ νόμιζα οτι τα τουρκικά τεθωρακισμένα δεν καταστρέφονται, και οτι οι Τούρκοι έχουν ειδικά όπλα που γυρίζουν πίσω τις οβίδες.
Τί, οχι?
Πού είναι τα ταγκαλάκια του πχόρουμ?
Τανκ, θωρακισμένα φορτηγά του ΝΑΤΟ... καταστράφηκαν...
6 Τούρκοι στρατιώτες κοιτάνε τα ραδίκια ανάποδα...
13 σοβαροί τραυματίες μεταφέρθηκαν στην Τουρκία με ελικόπτερο...
Καλά... δεν είπαν στον Ερντογάν πως η Συρία δεν είναι η αποικία του 4ου Ράιχ... η Ελλάδα της δουλικότητας και της υποταγής;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Α, τους αλήτες.Philip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2020, 22:39 Οι τύποι το έχουν χάσει τελείως
stergiosbik έγραψε: 14 Φεβ 2020, 17:09Ποια συμφωνία;τεν τεν έγραψε: 14 Φεβ 2020, 17:01
Εδώ και ημέρες. Κατ' ουσίαν έχει αδειάσει η 1η στρατιά τους.
Αυτό σημαινει ότι υπάρχει κάποια συμφωνία με εμάς ή δεν φοβούνται ότι μπορεί να υπάρξει κάποια κίνηση από εμάς
Πάντως αν ήμουν αρχηγός ΓΕΣ θα έβαζα κάτι τύπους σαν και 'σενα πρώτη γραμμή.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Philip Mortimer
Μόνο που δεν είσαι και για να σου πω την αλήθεια δε μου κάνει και πολύ εντύπωση αυτοKauldron έγραψε: 15 Φεβ 2020, 22:41Α, τους αλήτες.Philip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2020, 22:39 Οι τύποι το έχουν χάσει τελείως
stergiosbik έγραψε: 14 Φεβ 2020, 17:09
Ποια συμφωνία;
Πάντως αν ήμουν αρχηγός ΓΕΣ θα έβαζα κάτι τύπους σαν και 'σενα πρώτη γραμμή.![]()
- Philip Mortimer
Γιατί δεν πας στην περήφανη Συρία να ζήσεις και μένεις εδώ στην παλιοελλαδα της υποταγής στο τέταρτο Ράιχ;The Rebel έγραψε: 15 Φεβ 2020, 21:57Τώρα κοιτάνε τα ραδίκια ανάποδα! Ο Ερντογάν νόμιζε πως απειλεί τις ελληνόφωνες τσούλες της γερμανικής Ευρώπης...Kauldron έγραψε: 10 Φεβ 2020, 21:06 Τί έγινε ρε μάγκες, εγώ νόμιζα οτι τα τουρκικά τεθωρακισμένα δεν καταστρέφονται, και οτι οι Τούρκοι έχουν ειδικά όπλα που γυρίζουν πίσω τις οβίδες.
Τί, οχι?
Πού είναι τα ταγκαλάκια του πχόρουμ?
Τανκ, θωρακισμένα φορτηγά του ΝΑΤΟ... καταστράφηκαν...
6 Τούρκοι στρατιώτες κοιτάνε τα ραδίκια ανάποδα...
13 σοβαροί τραυματίες μεταφέρθηκαν στην Τουρκία με ελικόπτερο...
Καλά... δεν είπαν στον Ερντογάν πως η Συρία δεν είναι η αποικία του 4ου Ράιχ... η Ελλάδα της δουλικότητας και της υποταγής;
Οι Τούρκοι έχουν ακόμη ναρκοπέδια, εμείς τα ξηλώσαμε.Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2020, 22:41
Πάντως αν ήμουν αρχηγός ΓΕΣ θα έβαζα κάτι τύπους σαν και 'σενα πρώτη γραμμή.![]()
Υπάρχει περίπτωση ο τουρκικός στρατός που έχει αποσυρθεί από τον Έβρο, να μην έχει πάει στο μέτωπό της Συρίας, αλλά απέναντι από Έλληνικά νησιά.Philip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2020, 22:39 Οι τύποι το έχουν χάσει τελείως
stergiosbik έγραψε: 14 Φεβ 2020, 17:09Ποια συμφωνία;τεν τεν έγραψε: 14 Φεβ 2020, 17:01
Εδώ και ημέρες. Κατ' ουσίαν έχει α⁸δειάσει η 1η στρατιά τους.
Οπότε ετοιμάσου να πολεμήσεις μεγάλε.
- Philip Mortimer
Βλέπω ότι από συνωμοσιολογία καλά πάμεΜηχανικός έγραψε: 15 Φεβ 2020, 23:39Υπάρχει περίπτωση ο τουρκικός στρατός που έχει αποσυρθεί από τον Έβρο, να μην έχει πάει στο μέτωπό της Συρίας, αλλά απέναντι από Έλληνικά νησιά.Philip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2020, 22:39 Οι τύποι το έχουν χάσει τελείως
stergiosbik έγραψε: 14 Φεβ 2020, 17:09
Ποια συμφωνία;
Οπότε ετοιμάσου να πολεμήσεις μεγάλε.![]()
Εγώ πάντως δεν είμαι σε στρατευσιμη ηλικία και ο γιος μου βρίσκεται στο εξωτερικό για σπουδές.
Εγώ προτείνω να παίξουμε το παιχνίδι της Τουρκίας. Έχουν εισβάλει στην Κύπρο και ψάχνεται για επεισόδιο με εμάς, Ε ας το παίξουμε.Philip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2020, 22:39 Οι τύποι το έχουν χάσει τελείως
Εδώ και ημέρες. Κατ' ουσίαν έχει αδειάσει η 1η στρατιά τους.
Σε μια από τις υπερπτήσεις τους να γίνει ένα λάθος, να τρέξει ένα σκηνικό αλλά Ίμια και να μπούμε ανατολικη Θράκη. 1-2 ημέρες μετά ας καθίσουμε στο τραπέζι για συνομιλίες.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
γαμώ τις ιδέες.έχουμε τίποτα να τους ρίξουμε ή θα κάνουμε πίου πίου με το δάχτυλο?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 146 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao
-
- 3 Απαντήσεις