sys3x έγραψε: 15 Φεβ 2020, 19:32
επίσης πόρφυ για να μην γίνει κάνα χοντρό μπερδεγουέη και περάσει ο Χέλλης την σύζυγο για το κομενάκι και ψηθεί πάραυτα, μήπως μπορείς να βάλεις κάτι στο κεφάλι της Κ; ένα μικρό στεματάκι κάτι;
Να προσέχεις μην ξεχάσεις το φλας ενεργοποιημενο. Πρέπει να τρέχει γρήγορα ο Χέλλης.
Κατερίνα τη λένε τη γυναίκα, έλεος...
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
επίσης πόρφυ για να μην γίνει κάνα χοντρό μπερδεγουέη και περάσει ο Χέλλης την σύζυγο για το κομενάκι και ψηθεί πάραυτα, μήπως μπορείς να βάλεις κάτι στο κεφάλι της Κ; ένα μικρό στεματάκι κάτι;
Να προσέχεις μην ξεχάσεις το φλας ενεργοποιημενο. Πρέπει να τρέχει γρήγορα ο Χέλλης.
Κατερίνα τη λένε τη γυναίκα, έλεος...
μη ρουφιανεύεις ρε.
Εγώ; που θέλω να σε προστατέψω;
Καλά... Να σε πιάσει κ να σε σαπίσει στις μπουφλες!
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Μου έπρηζε τον πούτσο συνέχεια. Εγώ είμαι χαλαρό άτομο. Δεν αντέχω την γκρίνια. Πρώτα απ' όλα μού έπρηξε τον γκιώνη γιατί θα πήγαινα μόνος μου διακοπές το καλοκαίρι. Μου τα έπρηζε γιατί δεν ήθελα να πηγαίνω μαζί της για ψώνια στο Κόσμος και γιατί δουλεύω τα ΣΚ και γιατί δεν την έπαιρνα ποτέ εγώ τηλέφωνο, όλο εκείνη με έπαιρνε και ένα ρομαντικό SMS δεν της έστελνα ποτέ και διάφορες άλλες τέτοιες μαλακίες και μίρλες.
Γενικά τον τελευταίο καιρό πριν χωρίσουμε τσακωνόμασταν συχνά για όλες αυτές τις μαλακίες. Σε ένα από τα τελευταία τηλεφωνήματα (με πήρε εκείνη), αφού άρχισε πάλι το πρήξιμο για το ότι δεν την παίρνω ποτέ εγώ τηλέφωνο, μού είπε στο περίπου «Είσαι ένας ακοινώνητος βλάχος με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και έπαρση λόρδου». Οπότε κι εγώ της το έκλεισα. Μετά με έπαιρνε και την έγραφα. Μετά μού έστελνε μηνύματα που διέγραφα χωρίς να διαβάσω και της έγραψα κι εγώ ότι τα διαγράφω χωρίς να τα διαβάσω, γιατί δεν μπορώ να διαβάζω μαλακίες. Κάποια στιγμή την πήρα και της ζήτησα συγγνώμη (τιτάνια υπέρβαση εκ μέρους μου) αλλά λίγο καιρό μετά χωρίσαμε τηλεφωνικώς (το περιέγραψα σε προηγούμενη σελίδα).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Τα δύο τουλάχιστον. Ακοινώνητος δεν είμαι και σίγουρα δεν είμαι βλάχος. Η καταγωγή μου είναι από τον Πόντο και την Χαλκιδική και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Καμμία σχέση με την Βλαχία.
Έχω -δικαίως- μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου και έπαρση λόρδου γιατί μού αξίζει και γενικά είμαι πολύ ανώτερος από τον μέσο όρο. Αν και το «μεγάλη ιδέα» και «έπαρση» είναι το ίδιο και της το έγραψα σε μήνυμα. Συγκεκριμένα έγραψα «δεν χρειάζεται μόρφωση λόρδου για να ξέρεις ότι η έπαρση είναι μεγάλη ιδέα. Αρκεί να τελείωσες το σχολείο χωρίς να χασμουριέσαι στην ώρα της γλώσσας».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 16 Φεβ 2020, 00:14Αν και το «μεγάλη ιδέα» και «έπαρση» είναι το ίδιο και της το έγραψα σε μήνυμα. Συγκεκριμένα έγραψα «δεν χρειάζεται μόρφωση λόρδου για να ξέρεις ότι η έπαρση είναι μεγάλη ιδέα. Αρκεί να τελείωσες το σχολείο χωρίς να χασμουριέσαι στην ώρα της γλώσσας».
ελπίζω να είχε καταλάβει απο πριν ότι είσαι αυτιστικός και να μην της ήρθε κατα κούτελα της κοπέλας η συνειδητοποίηση όταν διάβασε το συγκεκριμένο μήνυμα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και κατ' ιδίαν τα συνηθίζω αυτά. Ορίστε ένα χαρακτηριστικό δείγμα που θυμάμαι. Ήμουν σπίτι της και καθόμουν στον καναπέ και διάβαζα κάτι στο φόρουμ. Αυτή έπλενε πιάτα. Σε κάποια φάση λέει:
-Λέω να τηγανίσω πατάτες.
-... (συνεχίζω να κοιτάω το φόρουμ και δεν απαντάω)
-Στ' αρχίδια σου, ε;
-Όχι, στ' αρχίδια μου. Στην φριτέζα κάν' τες.
-Είσαι ηλίθιος, αγόρι μου;
-Το ηλίθιος γράφεται με ήτα-γιώτα-γιώτα.
-Και τι μου το λες;
-Για να μην το λες λάθος.
-Δεν υπάρχει ορθογραφία στον προφορικό λόγο, βλάχο. Τι λέει αυτό για το IQ σου;
-Ό,τι λέει για το δικό σου που με διάλεξες.
-Βρε, δεν γαμιέσαι;
-Δεν το κόβω για σήμερα.
-Καλά κάνεις και δεν το κόβεις.
-Να μπω τώρα στο φόρουμ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,