Και τι απαντησε ο αλητης?perseus έγραψε: 15 Φεβ 2020, 20:02Εχει συμβεί σε γνωστό ,μπηκε η πεθερά και βρηκε την κορη καβαλα και φωναζε " τι κανεις στην κορη μου ρε αλητηηη"Daje έγραψε: 15 Φεβ 2020, 16:51Και αν εισαι με το ΠΟΥΛΙ εξω και σε ΣΤΥΣΗ, τι γινεται?????ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2020, 16:39
Εσύ αναφέρεσαι στη φάση "διάρρηξης" και το κλειδί έξω από την πόρτα, κυριολεκτικώς.
Εγώ αναφέρομαι στη φάση του να μπαίνει ο "συγγενής" με το δικό του κλειδί, στο δικό σου σπίτι, χωρίς προειδοποίηση και κυρίως χωρίς να τον περιμένεις, έτσι στο χαλαρό.
Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, είναι άλλο να έχεις τα κλειδιά ενός σπιτιού και άλλο να μπαινοβγαίνεις σ' αυτό όποτε γουστάρεις. Είναι άλλο να νοιώθουμε άνετα στον χ χώρο και να μπορούμε να κινηθούμε σ' αυτόν (όπως σε σπίτια φίλων ή συγγενών) και άλλο να εισβάλλουμε σ' αυτόν, ακόμη και αν η πρόθεση μας είναι καλή. Και σε κάποιες περιπτώσεις, νομίζω ότι αυτό το όριο κάπου καταλύεται ή απλώς δεν θεωρείται σημαντικό. Θέμα οπτικής.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γνωρίζετε τους ενοίκους/ιδιοκτήτες της οικοδομής σας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γνωρίζετε τους ενοίκους/ιδιοκτήτες της οικοδομής σας;
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Έλα τώρα, αυτά είναι δικαιολογίες.Athos έγραψε: 15 Φεβ 2020, 20:12α εσύ το προχωράς και στα παιδιά τα παντρεμένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2020, 19:25Η συντριπτική πλειοψηφία όσων μένουν σε ιδιόκτητα και όχι νοικιασμένα σπίτια, ειδικώς στην αρχή του γάμου, δεν τα έχουν αγοράσει με δικά τους χρήματα. Και δεν νομίζω ότι αυτή η νοοτροπία υπάρχει μόνον στην περίπτωση που το σπίτι το πληρώνουν οι γονείς ή προσφέρουν με άλλο τρόπο. Οπότε, το θέμα δεν είναι το τι μπορεί να κατανοήσουν οι γονείς αλλά το όριο που μπορούν και θέλουν να βάλουν τα "παιδιά".Athos έγραψε: 15 Φεβ 2020, 18:12 νομίζω όποιος φιλοξενείται σε σπίτι παραχωρημένο από μπαμπά/μαμά
πρέπει να συνηθίσει ότι κάτι τέτοια θα συμβαίνουν εκτός κι αν τσακωθεί.
Είναι αδύνατον οι γονείς να κατανοήσουν περιορισμό ελεύθερης διέλευσης.
Σε κάθε περίπτωση, σ' αυτές τις φάσεις δεν χωράνε τα "πρέπει" αλλά οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Στην τελική, ούτε οι γονείς είναι ίδιοι χαρακτήρες. Κάποιοι είναι κυριαρχικοί και κάποιοι όχι, ανεξαρτήτως προσφοράς.
Εδώ μπαίνουν και άλλοι παράγοντες, δηλαδή αν η μαμά σου φέρνει φαί γιατί δεν προλαβαίνεις ή ψώνια για το ψυγείο
ή κάθε τόσο φυλάει το παιδί για να βγαίνετε κλπ κλπ
είναι δύσκολο να επιβάλεις να σε έχει ειδοποιήσει κάθε φορά που θα μπεί.
Η ανεξαρτησία πάει σε όλο το πακέτο.
Ξέρω γονείς που βοηθάνε όσο μπορούν, είτε για τα παιδιά είτε οικονομικά και δεν το χρησιμοποιούν ως επιχείρημα χρησικτησίας του χώρου και επιβολής της δικής τους άποψης επί παντός επιστητού.
Είπαμε, αυτά είναι θέμα χαρακτήρα και περισσότερο ψυχολογικής παρά υλικής εξάρτησης από τους γονείς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ποιός αποφασίζει τι φαΐ θα φτιάξει η πεθερά γιά όλους;
Ο άντρας, ή γυναίκα ή η πεθερά;
Ο άντρας, ή γυναίκα ή η πεθερά;
Αυτό Ναι. Αν σου έχουν δώσει σπίτι, σου μαγειρεύουν, σου ψωνίζουν, σε πλένουν, σου σιδερωνουν, σου κάνουν και baby sitting σαφέστατα και θα μπαινοβγαίνουν. Εσύ όμως έχεις δώσει το ελεύθερο για αυτό.Athos έγραψε: 15 Φεβ 2020, 20:12α εσύ το προχωράς και στα παιδιά τα παντρεμένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2020, 19:25Η συντριπτική πλειοψηφία όσων μένουν σε ιδιόκτητα και όχι νοικιασμένα σπίτια, ειδικώς στην αρχή του γάμου, δεν τα έχουν αγοράσει με δικά τους χρήματα. Και δεν νομίζω ότι αυτή η νοοτροπία υπάρχει μόνον στην περίπτωση που το σπίτι το πληρώνουν οι γονείς ή προσφέρουν με άλλο τρόπο. Οπότε, το θέμα δεν είναι το τι μπορεί να κατανοήσουν οι γονείς αλλά το όριο που μπορούν και θέλουν να βάλουν τα "παιδιά".Athos έγραψε: 15 Φεβ 2020, 18:12 νομίζω όποιος φιλοξενείται σε σπίτι παραχωρημένο από μπαμπά/μαμά
πρέπει να συνηθίσει ότι κάτι τέτοια θα συμβαίνουν εκτός κι αν τσακωθεί.
Είναι αδύνατον οι γονείς να κατανοήσουν περιορισμό ελεύθερης διέλευσης.
Σε κάθε περίπτωση, σ' αυτές τις φάσεις δεν χωράνε τα "πρέπει" αλλά οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Στην τελική, ούτε οι γονείς είναι ίδιοι χαρακτήρες. Κάποιοι είναι κυριαρχικοί και κάποιοι όχι, ανεξαρτήτως προσφοράς.
Εδώ μπαίνουν και άλλοι παράγοντες, δηλαδή αν η μαμά σου φέρνει φαί γιατί δεν προλαβαίνεις ή ψώνια για το ψυγείο
ή κάθε τόσο φυλάει το παιδί για να βγαίνετε κλπ κλπ
είναι δύσκολο να επιβάλεις να σε έχει ειδοποιήσει κάθε φορά που θα μπεί.
Η ανεξαρτησία πάει σε όλο το πακέτο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ο "άντρας" φυσικά. Ποιος άλλος;Μηχανικός έγραψε: 15 Φεβ 2020, 22:11 Ποιός αποφασίζει τι φαΐ θα φτιάξει η πεθερά γιά όλους;
Ο άντρας, ή γυναίκα ή η πεθερά;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Δηλαδή; Να αγοράζω από αλλού τα αυτοκόλλητα, μουσαμάδες και κομπιουτεράκια που χρειάζομαι ενώ το Πλαίσιο είναι παραδίπλα;Feindflug έγραψε: 15 Φεβ 2020, 16:57Ανάρμοστο δεν είναι ρε τύπε, αλλά σε είχα για πιο τσακάλι.hellegennes έγραψε: 15 Φεβ 2020, 16:48Δεν είναι και ο Athos εδώ να μου πει ότι αυτό είναι ανάρμοστο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ή Friends ή οποιοδήποτε άλλο αμερικάνικο sitcom.Feindflug έγραψε: 15 Φεβ 2020, 16:53Μπορεί να είναι βγαλμένοι από κάποια ελληνική τηλεοπτική σειρά των 90s, τύπου Εμείς και εμείς, τύπε.Ερμής έγραψε: 15 Φεβ 2020, 15:59 Που το έχετε δει αυτό, να μπαινοβγανουν τα σόγια οπότε και οπου τους καπνισει; σε καμία ελ ταινία του 60 στα σπίτια με τις κοινές αυλές που ζούσαν είκοσι νοματαιοι σε ένα χωλακι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Η δικιά μου πεθερά θα κρέμαγε το παλτό της στη στύση και θα πήγαινε στην κουζίνα να φτιάξει καφέ.Daje έγραψε: 15 Φεβ 2020, 16:51Και αν εισαι με το ΠΟΥΛΙ εξω και σε ΣΤΥΣΗ, τι γινεται?????ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2020, 16:39Εσύ αναφέρεσαι στη φάση "διάρρηξης" και το κλειδί έξω από την πόρτα, κυριολεκτικώς.Custom_F έγραψε: 15 Φεβ 2020, 16:23
Δε μπορώ την ιδέα ξένου ανθρώπου μες το σπίτι, ούτε γνωστού χωρίς να έχω ανοίξει εγώ... Η ιδέα μάλιστα να ακούω την πορτα να ανοίγει, ενώ είναι όλοι σπίτι κ δεν αφήνουμε κλειδιά απέξω για κάποιον συγγενή, είναι τρομοκρατική...
Εγώ αναφέρομαι στη φάση του να μπαίνει ο "συγγενής" με το δικό του κλειδί, στο δικό σου σπίτι, χωρίς προειδοποίηση και κυρίως χωρίς να τον περιμένεις, έτσι στο χαλαρό.
Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, είναι άλλο να έχεις τα κλειδιά ενός σπιτιού και άλλο να μπαινοβγαίνεις σ' αυτό όποτε γουστάρεις. Είναι άλλο να νοιώθουμε άνετα στον χ χώρο και να μπορούμε να κινηθούμε σ' αυτόν (όπως σε σπίτια φίλων ή συγγενών) και άλλο να εισβάλλουμε σ' αυτόν, ακόμη και αν η πρόθεση μας είναι καλή. Και σε κάποιες περιπτώσεις, νομίζω ότι αυτό το όριο κάπου καταλύεται ή απλώς δεν θεωρείται σημαντικό. Θέμα οπτικής.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Η πεθερα του Ορεστη_35CM θα κρεμαγε ολη την γκαρνταρομπα και θα περισσευε και χωρος.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
εγω θα το ελεγα σπανιο, σχεδον ανυπαρκτο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Φεβ 2020, 16:27Δεν κανεις λαθος, παιζει αυτο. Πολυ.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2020, 16:08
Δεν αναφέρομαι σε σόγια (με την αριθμητική έννοια) αλλά το να μπαίνει ο πεθερός και η πεθερά απροειδοποίητα στο σπίτι των "παιδιών", θεωρώντας το κοινό ΤΟΥΣ χώρο (ανεξαρτήτως τετραγωνικών) δεν είναι και κάτι τόσο σπάνιο.
Σε κάθε περίπτωση, μακάρι να κάνω λάθος και να έπεσα στις εξαιρέσεις,
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
stergiosbik
Εδώ ρε υπάρχει γαμπρός που μένει σε σπίτι από προίκα,μικρή λεπτομέρεια εδώ ότι είχε πάρει και δάνειο ο ίδιος 100.000 για να αποπερατωθει,και στο κουδούνι δεν γράφει καν το όνομα του!!!hellegennes έγραψε: 15 Φεβ 2020, 22:37Ή Friends ή οποιοδήποτε άλλο αμερικάνικο sitcom.Feindflug έγραψε: 15 Φεβ 2020, 16:53Μπορεί να είναι βγαλμένοι από κάποια ελληνική τηλεοπτική σειρά των 90s, τύπου Εμείς και εμείς, τύπε.Ερμής έγραψε: 15 Φεβ 2020, 15:59 Που το έχετε δει αυτό, να μπαινοβγανουν τα σόγια οπότε και οπου τους καπνισει; σε καμία ελ ταινία του 60 στα σπίτια με τις κοινές αυλές που ζούσαν είκοσι νοματαιοι σε ένα χωλακι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 574 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 47 Απαντήσεις