Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Naida έγραψε: 15 Φεβ 2020, 19:54
Καλά κάνει, γιατί να μην φροντίσει τον άντρα της αφού το θέλει;
Έλα ντε... Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο γίνεται τόσος ντόρος.
Τι να πω, έχουν παραξένεψει οι άνθρωποι
κυρά Νάιδα μάλλον δεν ξέρεις από γυναίκες.
Το σκεπτικό είναι κυρ μαλάκα ξυπνάς που ξυπνάς στις 4.30 για δουλειά, είναι ανάγκη να ξυπνήσεις και τη γυναικούλα σου ;
αστη να κοιμηθεί αν την αγαπάς, φτιάξε το καφεδάκι μόνος σου και φτιάξε και γι αυτήν ένα να το βρεί όταν ξυπνήσει.
Northern Spirit έγραψε: 14 Φεβ 2020, 19:12
Το κοροιδο ειναι ο αντρας που την εχει να καθεται στο σπιτι και αυτος να την πληρωνει..Για μενα αν γυναικα δεν φερνει λεφτα στο σπιτι ειναι no-no.
Κι αν ξυνεται νυχθημερον εντος την οικειας σημαινει οτι δεν εχει και φιλοδοξιες στη ζωη της, αλλο ενα no-no.
Ενώ αν δούλευε σαν νυχου, κομμώτρια, πωλήτρια , γραμματέας θα ήταν πιο χρήσιμη στην κοινωνία από το να μεγαλώνει τα παιδιά της. Εσύ γιατρός δεν είσαι που χορηγείς τα δηλητήρια των φαρμακοβιομηχανιών στον κόσμο;
Το κοροιδο ειναι ο αντρας που την εχει να καθεται στο σπιτι και αυτος να την πληρωνει..Για μενα αν γυναικα δεν φερνει λεφτα στο σπιτι ειναι no-no.
Κι αν ξυνεται νυχθημερον εντος την οικειας σημαινει οτι δεν εχει και φιλοδοξιες στη ζωη της, αλλο ενα no-no.
Ενώ αν δούλευε σαν νυχου, κομμώτρια, πωλήτρια , γραμματέας θα ήταν πιο χρήσιμη στην κοινωνία από το να μεγαλώνει τα παιδιά της. Εσύ γιατρός δεν είσαι που χορηγείς τα δηλητήρια των φαρμακοβιομηχανιών στον κόσμο;
άμα είναι γιατρός ο πίθηκας εγώ είμαι αστροναύτης δικέ μου.
Γιάννης έγραψε: 15 Φεβ 2020, 20:03
Έλα ντε... Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο γίνεται τόσος ντόρος.
Τι να πω, έχουν παραξένεψει οι άνθρωποι
κυρά Νάιδα μάλλον δεν ξέρεις από γυναίκες.
Το σκεπτικό είναι κυρ μαλάκα ξυπνάς που ξυπνάς στις 4.30 για δουλειά, είναι ανάγκη να ξυπνήσεις και τη γυναικούλα σου ;
αστη να κοιμηθεί αν την αγαπάς, φτιάξε το καφεδάκι μόνος σου και φτιάξε και γι αυτήν ένα να το βρεί όταν ξυπνήσει.
Με βρίσκει πολυ σύμφωνη και αυτό. Γιατί όχι; τι θα πάθει ο άντρας άμα φτιάξει μονος του τον καφέ και φτιάξει και για την γυναίκα του;
Τα παιδια 2-3 ετων πηγαινουνε σε παιδικους σταθμους και μετα στο σχολειο που σημαινει οτι μεγαλο μερος της ημερας λειπουνε..Στη συνεχεια πηγαινουνε και σε φροντιστηρια..Η συζηγος που "μεγαλωνει παιδια" τι ακριβως κανει εκεινες τις ωρες που αυτα λειπουνε; Περα απο λιμαρισμα νυχιων και παρακολουθηση πρωιναδικων οχι πολλα..Τα σωβρακα του συζυγου πλεον τα πλενουνε τα πλυντηρια ενω το μαγειρεμα δεν ειναι δραστηριοτητα πλεον που διαρκει ωρες..
Να βγει εξω να δουλεψει λεμε..
Υ.Γ. Εγω καμια σχεση με ιατρικη..Νομικος ειμαι..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
πολύ αστείο μου φαινεται όλο αυτό.τα τυπάκια που έχουν αναλάβει τον ρόλο της κοινωνίας που κουνάει το δάχτυλο νομίζουν ότι έχουν τις σούπερ προοδευτικές απόψεις
Γιατί ρε λεχρίτη λες τέτοια πράγματα για τα φάρμακα;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Northern Spirit έγραψε: 15 Φεβ 2020, 23:12
Τα παιδια 2-3 ετων πηγαινουνε σε παιδικους σταθμους και μετα στο σχολειο που σημαινει οτι μεγαλο μερος της ημερας λειπουνε..Στη συνεχεια πηγαινουνε και σε φροντιστηρια..Η συζηγος που "μεγαλωνει παιδια" τι ακριβως κανει εκεινες τις ωρες που αυτα λειπουνε; Περα απο λιμαρισμα νυχιων και παρακολουθηση πρωιναδικων οχι πολλα..Τα σωβρακα του συζυγου πλεον τα πλενουνε τα πλυντηρια ενω το μαγειρεμα δεν ειναι δραστηριοτητα πλεον που διαρκει ωρες..
Παω στοίχημα οτι εισαι ο τυπος που βγαίνει πρώτο ραντεβού κ τα πληρώνει μισα μισα
Northern Spirit έγραψε: 15 Φεβ 2020, 23:12
Παω στοίχημα οτι εισαι ο τυπος που βγαίνει πρώτο ραντεβού κ τα πληρώνει μισα μισα
ισχυει αν και δεν προερχεται παντοτε απο μενα. Τις προαλλες ειχα βγει με μια σουηδεζα για φαγητο. Ειχε ξεχασει το πορτοφολι της στο αυτοκινητο. Πληρωσα εγω το λογαριασμο και της ειπα οτι αυτη θα πληρωσει αλλη φορα..Την επομενη μου εφερε τα μισα λεφτα στο γραφειο.
Δεν ειναι ολες σαν τις ελληνιδες
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".