Αρίστος έγραψε: 14 Φεβ 2020, 16:22
Μεινε εσυ με τα κολληματα σου με τον ΣΥΡΙΖΑ οταν η ΝΔ εχει παραδωσει ολη την περιοχη απο Ομονοια μεχρι Πατησια πολυ πριν τον ΣΥΡΙΖΑ.
.
Είσαι σκέτη απογοήτευση ρε μλκ, τα ίδια ακριβώς "κολλήματα" έχω για όλους, ίσως γιατί σκέφτομαι ακομμάτιστα πράγματα που αναλύω μόνος μου στο μυαλό μου χωρίς να κοιτάω το άμεσο προσωπικό μου συμφέρον εις βάρος σου.
Για το μπούστο είστε όλοι.
Ε αμα σκεφτεσαι ακομματιστα πραγματα για πες μας ποιος παρεδωσε την Ομονοια στους μεταναστες και ηδη απο το 1991.
Και σορυ που στη λεω αλλα εχω πολλα νευρα γιατι με κυβερνηση ΝΔ βγαινω στο κεντρο της Αθηνας και τρεις δρομους παραπανω γινεται η σφαγη του Δραμαλη.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 15 Φεβ 2020, 06:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τον Ιανουαριο πηγα στην πλατεια Κοτζια στην εκθεση του βιβλιου.
Εκεινη την ημερα δεν επεφτε πιστολιδ
Περιεργο
Βλεποντας οτι εβγαλες βιδλιο το λογικο θα ηταν να προκληθουν πολλες αυτοκτονιες
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Αρίστος έγραψε: 14 Φεβ 2020, 16:22
Μεινε εσυ με τα κολληματα σου με τον ΣΥΡΙΖΑ οταν η ΝΔ εχει παραδωσει ολη την περιοχη απο Ομονοια μεχρι Πατησια πολυ πριν τον ΣΥΡΙΖΑ.
.
Είσαι σκέτη απογοήτευση ρε μλκ, τα ίδια ακριβώς "κολλήματα" έχω για όλους, ίσως γιατί σκέφτομαι ακομμάτιστα πράγματα που αναλύω μόνος μου στο μυαλό μου χωρίς να κοιτάω το άμεσο προσωπικό μου συμφέρον εις βάρος σου.
Για το μπούστο είστε όλοι.
Ε αμα σκεφτεσαι ακομματιστα πραγματα για πες μας ποιος παρεδωσε την Ομονοια στους μεταναστες και ηδη απο το 1991.
Και σορυ που στη λεω αλλα εχω πολλα νευρα γιατι με κυβερνηση ΝΔ βγαινω στο κεντρο της Αθηνας και τρεις δρομους παραπανω γινεται η σφαγη του Δραμαλη.
.
Ρε τρελέ μου, ο μόνος λόγος που δεν έγινε το ίδιο πράμα ακριβώς λίγο νωρίτερα (επί σρζ), που πάλι Ομόνοια την λέγαμε τη πουτάνα, είναι γιατί δεν έτυχε.
Καταλαβαίνω ότι είναι η δουλειά σου ρε μεγάλε κτλ αλλά λίγο έλεοc κάπου.
Αρίστος έγραψε: 14 Φεβ 2020, 16:01
Στη Μενάνδρου δίπλα στην Ομόνοια είχαμε χθες πυροβολισμούς ανάμεσα σε Πακιστανούς και Αφγανούς. Νεκρός ένας Αφγανός που τον ξεκοίλιασαν κυριολεκτικά με μαχαίρια και του βγάλαν έξω τα άντερα (η ανταλλαγή πυροβολισμών ξεκίνησε μετά).
Ήμουν λίγο πιο κάτω στην Αθηνάς εκείνη την ώρα. Αν είναι να ξανακατέβω προς τα εκεί θα χρειαστώ άδεια οπλοφορίας και ένα 45άρι Σμιθ εντ Γουέστον.
ρε μπουμπούκια στην αθηνα μιλαμε για 1.000.000 μωαμεθανα δεκάδων εθνικοτητων στο κεντρο βγαζουν το πσωμακι τους και η κάθε εθνικότης με τον μπολιτισμο ασιας και αφρικης που διαθετουν πολεμα την άλλη
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"