πήζον bot έγραψε: 13 Φεβ 2020, 18:50Μηχανικός έγραψε: 13 Φεβ 2020, 18:47 Έχω ανοιχτό επαγγελματικό δάνειο στην τράπεζα Αττικής σε ισχύ από το 2007.
Τις ίδιες μέρες που πήγε ο Πολάκης και πήρε το δάνειο των 100.000 ευρώ, είχα ζητήσει και εγώ 5.000 ευρώ.
Δεν μου έδωσαν, μου είπαν ότι δεν δίνουν κανένα δάνειο οποιουδήποτε ποσού.
Εγώ δεν χρώσταγα σε κανέναν, είχα μεγαλύτερη περιουσία από το Πολάκη, δεν είχα καμία υποθήκη, είχα ανοιχτό δάνειο σε ισχύ για μέχρι 10.000 ευρώ.
Ο Πολάκης που πήρε το δάνειο έβαλε ξανά υποθήκη, το σπίτι του που είχε ήδη υποθήκη για μεγαλύτερο δάνειο από την αξία του.
Αληταράδες συριζαίοι.
ουτε οι κλωνοι σου δε σε πιστευουν.
το συστημα που τον εψαξε 10 γενεες πισω τον βρηκε καθαρο. πανε φερε ενα καφεδακι τωρα και πιες κι ενα νερακι να παει κατω ο ανανας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Σύγχρονος λαικός ήρωας. Παρατηρητήριο
Re: ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: Σύγχρονος λαικός ήρωας. Παρατηρητήριο
Μηχανικός έγραψε: 13 Φεβ 2020, 20:20πήζον bot έγραψε: 13 Φεβ 2020, 18:50Μηχανικός έγραψε: 13 Φεβ 2020, 18:47 Έχω ανοιχτό επαγγελματικό δάνειο στην τράπεζα Αττικής σε ισχύ από το 2007.
Τις ίδιες μέρες που πήγε ο Πολάκης και πήρε το δάνειο των 100.000 ευρώ, είχα ζητήσει και εγώ 5.000 ευρώ.
Εγώ δεν χρώσταγα σε κανέναν, είχα μεγαλύτερη περιουσία από το Πολάκη, δεν είχα καμία υποθήκη, είχα ανοιχτό δάνειο σε ισχύ για μέχρι 10.000 ευρώ.
Ο Πολάκης που πήρε το δάνειο έβαλε ξανά υποθήκη, το σπίτι του που είχε ήδη υποθήκη για μεγαλύτερο δάνειο από την αξία του.
Αληταράδες συριζαίοι.
ουτε οι κλωνοι σου δε σε πιστευουν.
το συστημα που τον εψαξε 10 γενεες πισω τον βρηκε καθαρο. πανε φερε ενα καφεδακι τωρα και πιες κι ενα νερακι να παει κατω ο ανανας
Attika Ελεύθερο Δάνειο.jpg

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.

.

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Πόσο μπαμπουίνος παίζει να είναι κάποιος για να ανοίξει τέτοιο νήμα
-_-
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
γιατί ρε δεν άνοιγες μια εφημερίδα σαν τον Κούλη, π.χ. τον Κήρυκα της Καλαμάτας να πάρεις καναδυό εκατομμύρια δανεικά και αγύριστα?Μηχανικός έγραψε: 13 Φεβ 2020, 18:47 Έχω ανοιχτό επαγγελματικό δάνειο στην τράπεζα Αττικής σε ισχύ από το 2007.
Ο Πολάκης που πήρε το δάνειο έβαλε ξανά υποθήκη, το σπίτι του που είχε ήδη υποθήκη για μεγαλύτερο δάνειο από την πραγματική του αξία.
Αληταράδες συριζαίοι.
Παύλος παντός κατάστασης, όχι μόνο εδάφους αλλά και αέρος:
https://www.defence-point.gr/news/agrio ... -aeroplano
https://www.defence-point.gr/news/agrio ... -aeroplano
-
stergiosbik
Δυστυχως δεν βρισκεται ενας Χριστιανος να του σκασει 2 μπουνιδια στη μαπα για να παει πισω στην σπηλια του.
Βεβαια ειναι τετοιο θρασυδειλο ανθρωπακι που οταν καποια στιγμη χασει την βουλευτικη ασυλια θα λουφαξει σαν κοτουλα που ειναι.
Βεβαια ειναι τετοιο θρασυδειλο ανθρωπακι που οταν καποια στιγμη χασει την βουλευτικη ασυλια θα λουφαξει σαν κοτουλα που ειναι.
άντρουκλαςπήζον bot έγραψε: 15 Φεβ 2020, 13:33 οταν εισαι λαικος ηρωας αδαμαντινος χαρακτηρας, το συστημα σου επιτιθεται ετσι:
![]()
και συ Πηζον κράτα αποστάσεις μη γαμήσει και σένα
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 382 Προβολές
-