!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατι χαρακτηριζεται ατυχη αυτη η γυναικα;
Re: Γιατι χαρακτηριζεται ατυχη αυτη η γυναικα;
Ποια μωρέ βλέπει ο οδηγός; μιλάτε σοβαρά; η τρελή τρέχει να περασει απέναντι χωρίς τον παραμικρό δισταγμό!!!!!!
Βάλτε στο youtube την ταχύτητα στο 25% και πείτε μου αν βλέπω σωστά.
Το όχημα πατάει φρένο πριν την σύγκρουση με την γυναίκα, κατόπιν σβήνουν τα φώτα των φρένων και ανάβουν μετά από λίγο όπου και ακινητοποιείται. Να άφησε το πόδι από το φρένο ο οδηγός επειδή φοβήθηκε;
Το όχημα πατάει φρένο πριν την σύγκρουση με την γυναίκα, κατόπιν σβήνουν τα φώτα των φρένων και ανάβουν μετά από λίγο όπου και ακινητοποιείται. Να άφησε το πόδι από το φρένο ο οδηγός επειδή φοβήθηκε;
- hellegennes
Περίπου με 50 φαίνεται να πηγαίνει, με βάση την απόσταση. Ίσως και λίγο πιο γρήγορα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 14 Φεβ 2020, 23:52Πως καταλαβες οτι τρεχει;Parrot έγραψε: 14 Φεβ 2020, 23:51
Ο οδηγός έχει προσπεράσει σταματημένο λεωφορείο, ως εκ τούτου έπρεπε να προβλέψει την πιθανότητα πεζός να διασχίσει τον δρόμο. Επίσης τρέχει.
Εχεις ενσωματομενο ρανταρ ταχυτητας στα ματια;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όχι. Φοβήθηκε μάλλον ότι αν πατήσει απότομα φρένο θα την πετάξει μπροστά από το όχημά του. Γι' αυτό φρέναρε πιο αργά και, αφού έπεσε η κοπέλα στον δρόμο, συνέχισε μερικά μέτρα μπροστά.ST48410 έγραψε: 15 Φεβ 2020, 00:08 Βάλτε στο youtube την ταχύτητα στο 25% και πείτε μου αν βλέπω σωστά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν τρέχει. Για τον δρόμο που κινείται, δεν τρέχει.hellegennes έγραψε: 15 Φεβ 2020, 00:10Περίπου με 50 φαίνεται να πηγαίνει, με βάση την απόσταση. Ίσως και λίγο πιο γρήγορα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 14 Φεβ 2020, 23:52Πως καταλαβες οτι τρεχει;Parrot έγραψε: 14 Φεβ 2020, 23:51
Ο οδηγός έχει προσπεράσει σταματημένο λεωφορείο, ως εκ τούτου έπρεπε να προβλέψει την πιθανότητα πεζός να διασχίσει τον δρόμο. Επίσης τρέχει.
Εχεις ενσωματομενο ρανταρ ταχυτητας στα ματια;
Δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση για ταχύτητα από το video. Ίσως να υπάρχει σχετικός εξοπλισμός στην αστυνομία για κάτι τέτοιο.
Πάντως όταν περνάω δίπλα από λεωφορείο το πόδι πάει στο φρένο και είμαι έτοιμος μπας και πεταχτεί κάποιος μαθητής ή αφηρημένος. Σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης σαν αυτόν εδώ, αυτό που έκανε η γυναίκα λέγεται αυτοκτονία.
Πάντως όταν περνάω δίπλα από λεωφορείο το πόδι πάει στο φρένο και είμαι έτοιμος μπας και πεταχτεί κάποιος μαθητής ή αφηρημένος. Σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης σαν αυτόν εδώ, αυτό που έκανε η γυναίκα λέγεται αυτοκτονία.
Τα βλέπεις τα φώτα που σβήνουν και ξαναανάβουν ή είναι ιδέα μου;hellegennes έγραψε: 15 Φεβ 2020, 00:12Όχι. Φοβήθηκε μάλλον ότι αν πατήσει απότομα φρένο θα την πετάξει μπροστά από το όχημά του. Γι' αυτό φρέναρε πιο αργά και, αφού έπεσε η κοπέλα στον δρόμο, συνέχισε μερικά μέτρα μπροστά.ST48410 έγραψε: 15 Φεβ 2020, 00:08 Βάλτε στο youtube την ταχύτητα στο 25% και πείτε μου αν βλέπω σωστά.
ΥΓ. Αν πατάς το φρένο μερικώς και όχι τέρμα εξακολουθούν και ανάβουν τα φώτα.
- hellegennes
Δεν είναι καλή η ανάλυση του βίντεο για να φανεί αυτό με το φρένο.
Την ταχύτητα εκτίμησα. Δεν θεωρώ ότι έτρεχε. Στο όριο ήταν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν είναι μια η τρελή. Αυτό γίνεται συνέχεια στην Εγνατία. Θέλει μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς. Εμένα ο συγκεκριμένος μου φάνηκε οτι δεν έχει αντανακλαστικά. Ίσως φταίει και το αυτοκίνητό του που φαίνεται μοντέλο πριν το 2000.Custom_F έγραψε: 15 Φεβ 2020, 00:06 Ποια μωρέ βλέπει ο οδηγός; μιλάτε σοβαρά; η τρελή τρέχει να περασει απέναντι χωρίς τον παραμικρό δισταγμό!!!!!!
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το golf 2 παραγοταν απο το 1983 εως το 1992
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
σκέψου πως πέρασε αυτό το αμάξι ΚΤΕΟ. Πιστεύω ένα σχετικά καινούριο αμάξι θα κοκάλωνε, και το πολύ να την χτυπούσε λίγο.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αν ειχε συστημα προστασιας πεζων θα φρεναρε μονο του
Αρίστος for Tsirpas
Να μπουν τότε πινακίδες με όριο 30 κ να προγραμματισουν τα γύρω φανάρια έτσι, έστω να υπάρχει ένα μικρό διάστημα ξερωγω 10 δευτερόλεπτων που δεν περνάει αυτοκίνητο κ απτις δύο μεριές.mao mao έγραψε: 15 Φεβ 2020, 00:22Δεν είναι μια η τρελή. Αυτό γίνεται συνέχεια στην Εγνατία. Θέλει μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς. Εμένα ο συγκεκριμένος μου φάνηκε οτι δεν έχει αντανακλαστικά. Ίσως φταίει και το αυτοκίνητό του που φαίνεται μοντέλο πριν το 2000.Custom_F έγραψε: 15 Φεβ 2020, 00:06 Ποια μωρέ βλέπει ο οδηγός; μιλάτε σοβαρά; η τρελή τρέχει να περασει απέναντι χωρίς τον παραμικρό δισταγμό!!!!!!
Πιάνουν οι αισθητήρες τόσο αμβλεία γωνία; Είμαστε αρκετά πίσω από το αμάξι και την βλέπουμε εύκολα. Θεωρώ ότι ο οδηγός, αν οτιδήποτε κέντρισε την προσοχή του μπροστά, μπορεί να την είδε μερικά μέτρα πριν την χτυπήσει.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 15 Φεβ 2020, 00:28 Αν ειχε συστημα προστασιας πεζων θα φρεναρε μονο του
Παντού τα ίδια γίνονται. Και στις γειτονιές, και στους κεντρικούς δρόμους. Το άγχος μου είναι τα παρκαρισμένα μεγάλα οχήματα (SUV, φορτηγάκια κλπ). Είναι αδύνατον να δεις αν από πίσω τους πεταχτεί κάποιος μικρόσωμος ή παιδί.Custom_F έγραψε: 15 Φεβ 2020, 00:29Να μπουν τότε πινακίδες με όριο 30 κ να προγραμματισουν τα γύρω φανάρια έτσι, έστω να υπάρχει ένα μικρό διάστημα ξερωγω 10 δευτερόλεπτων που δεν περνάει αυτοκίνητο κ απτις δύο μεριές.mao mao έγραψε: 15 Φεβ 2020, 00:22Δεν είναι μια η τρελή. Αυτό γίνεται συνέχεια στην Εγνατία. Θέλει μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς. Εμένα ο συγκεκριμένος μου φάνηκε οτι δεν έχει αντανακλαστικά. Ίσως φταίει και το αυτοκίνητό του που φαίνεται μοντέλο πριν το 2000.Custom_F έγραψε: 15 Φεβ 2020, 00:06 Ποια μωρέ βλέπει ο οδηγός; μιλάτε σοβαρά; η τρελή τρέχει να περασει απέναντι χωρίς τον παραμικρό δισταγμό!!!!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 91 Απαντήσεις