Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
“Είμαι ελεύθερος και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να ψάξω σύντροφο μέσω των εφαρμογών για ραντεβού" δήλωσε ο Jeff Gebhart στο βίντεο που δημοσίευσε, στον ιστότοπο που δημιούργησε για αυτόν τον σκοπό, datejeffg.com.
Εκτός από την αμοιβή αν βρει τον έρωτα της ζωής του θα δώσει επιπροσθέτως 25.000 δολάρια σε ένα καταφύγιο ζώων.
Ο 47χρονος αναφέρει ότι είναι καλογυμνασμένος, ότι δεν έχει παιδιά και ότι δεν έχει παντρευτεί ποτέ.
"Έχω πηδήξει από αεροπλάνο, έχω τρέξει με τους ταύρους στην Ισπανία και είμαι γνωστός για τις ικανότητες μου στο snowboard" προσθέτει.
Αν και μισεί τις εφαρμογές ραντεβού, ελπίζει ότι το ίντερνετ θα τον βοηθήσει να βρει την αγάπη.
Δεν θέλει απλά κάποιον να τον βοηθήσει να βρει φιλέναδα θέλει κάποιον να του δείξει τα μυστικά του φλέρτ.
Για να μάθει να φλερτάρει με επιτυχιά χωρίς να ξοδευεί μια περιουσια κάθε μήνα σε ραντεβού που δε του αποφερούν τιπότα.
Θέλει σε κάθε ραντέβου να τρώει κι επιδόρπιο κι οχι απλά να πληρώνει τσάμπα.
Αν ηθέλε απλά και μόνο μια σχέση θα την είχε ηδη βρεί δεν είναι κανένας φτώχος.
Mystery1001 έγραψε: 14 Φεβ 2020, 18:50
Δεν θέλει απλά κάποιον να τον βοηθήσει να βρει φιλέναδα θέλει κάποιον να του δείξει τα μυστικά του φλέρτ.
Για να μάθει να φλερτάρει με επιτυχιά χωρίς να ξοδευεί μια περιουσια κάθε μήνα σε ραντεβού που δε του αποφερούν τιπότα.
Κρύβεται κάποιο μήνυμα στο τρόπο που γράφεις και δεν πετυχαίνεις ούτε έναν τόνο;
Κώδικας;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Mystery1001 έγραψε: 14 Φεβ 2020, 18:50
Κρύβεται κάποιο μήνυμα στο τρόπο που γράφεις και δεν πετυχαίνεις ούτε έναν τόνο;