!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σάλος στην Αυστραλία με άνεργη που ξυπνάει στις 4.30 τα χαράματα για να φτιάξει καφέ στον άντρα της

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
paul25

Σάλος στην Αυστραλία με άνεργη που ξυπνάει στις 4.30 τα χαράματα για να φτιάξει καφέ στον άντρα της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Σιωπη καρχιες! :D

Θυελλώδεις αντιδράσεις από γυναίκες προκάλεσε στο facebook άνεργη μητέρα τεσσάρων παιδιών από την Αυστραλία, η οποία δήλωσε σε σελίδα αφιερωμένη στις μητέρες ότι ξυπνάει από τις 4.30 τα χαράματα για να φτιάξει καφέ και πρωινό στον άντρα της.

«Δεν πέφτω ποτέ για ύπνο, αν δεν ετοιμάσω το φαγητό και τα ρούχα των παιδιών μου και του άντρα μου για την επόμενη μέρα» ανέφερε η Brooke Smith από το Brisbane, περιγράφοντας το καθημερινό πρόγραμμά της.

Η Brooke Smith
Πρόσθεσε δε: «Αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές πέφτω για ύπνο στις 9 το βράδυ και άλλες φορές τα μεσάνυχτα. Σηκώνομαι κάθε μέρα, όμως, πολύ νωρίς, στις 4.30 το πρωί, για να φτιάξω πρωινό και καφέ στον σύζυγό μου, αλλά και για να έχω χρόνο να πιω και εγώ έναν ζεστό καφέ και να φτιάξω τα μαλλιά μου».

Οργισμένα αντέδρασε πλήθος γυναικών. «Η μαμά μου έκανε το ίδιο για τον μπαμπά μου. Ο μπαμπάς μου γεννήθηκε το 1929 και η μαμά μου το 1931. Σήμερα έχουμε 2020. Ο σύζυγός μου πλένει τα ρούχα του. Τα παιδιά μου φτιάχνουν το πρωινό τους» έγραψε μια γυναίκα. Άλλη σχολίασε: «Εχω έναν άντρα που δουλεύει πολλές ώρες και ταυτόχρονα καθαρίζει, μαγειρεύει και φροντίζει το παιδί μας».

Η Brooke Smith τούς απάντησε ότι ο άντρας της «εργάζεται σκληρά στον ήλιο όλη την ημέρα και δεν πρέπει να έρχεται στο σπίτι και να μαγειρεύει ή να καθαρίζει».

https://www.newsbreak.gr/viral/75911/sa ... antra-tis/
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Re: Σάλος στην Αυστραλία με άνεργη που ξυπνάει στις 4.30 τα χαράματα για να φτιάξει καφέ στον άντρα της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

κανείς δεν ασχολείται με το μαλάκα που ξυπνάει 4.30 να πάει δουλειά
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Parrot

Re: Σάλος στην Αυστραλία με άνεργη που ξυπνάει στις 4.30 τα χαράματα για να φτιάξει καφέ στον άντρα της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Συνειδητοποιημένη γυναίκα που αγαπάει αληθινά τον άντρα της και σέβεται τους κόπους του.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Ε' κι εμένα ξυπνάνε στις 4.30 να μου φτιάξουν καφέ.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Καμια πρωινη πιπα δεν εχει πριν να φυγει για δουλεια?
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
A0ANACIVC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από A0ANACIVC »

Ιδού ένα αυθεντικό θηλυκό. Μια γυναίκα. Θα ξαναγίνουν πάλι ο κανόνας οι θηλυκές γυναίκες που λατρεύουν ως θεότητα τον άνδρα και το αρσενικό θείο βρέφος... κόρες, παρθένες, μητέρες και γραίες. Θα θέσουν τις ελληνοαμερικάνες γυναίκες-Ζακ στο περιθώριο της Αποκριάς και του καρναβαλιού όπως τους πρέπει. Εισακούονται οι πρόσευχές μας...
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Δεν καταλαβαίνω τι κακό έκανε η γυναίκα κ της την πέσανε.
Το κάνει με το ζόρι αυτό που κάνει;

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Athos

Custom_F έγραψε: 14 Φεβ 2020, 15:35 Δεν καταλαβαίνω τι κακό έκανε η γυναίκα κ της την πέσανε.
τι δεν καταλαβαίνεις ;
ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Athos έγραψε: 14 Φεβ 2020, 15:37
Custom_F έγραψε: 14 Φεβ 2020, 15:35 Δεν καταλαβαίνω τι κακό έκανε η γυναίκα κ της την πέσανε.
τι δεν καταλαβαίνεις ;
ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ
Ο καθένας κάνει αυτό που τον κάνει να αισθάνεται καλά κ όμορφα!
Αν η γυναίκα γουστάρει να περιποιείται τον άντρα κ τα παιδιά της, καλά κάνει.
Δεν είπαμε να πάει στο άλλο άκρο κ να γίνει η δούλα της υποποθεσης, αλλά άμα αυτό την ευχαριστεί, γιατί να μη το κάνει;

Ε ρε έχουμε μπλέξει...

σαν αμαρτία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σαν αμαρτία »

Custom_F έγραψε: 14 Φεβ 2020, 15:39Ε ρε έχουμε μπλέξει...
+1 απο mena
Ορέστης 35 έγραψε: 10 Φεβ 2020, 22:38Δε μ' αρεσουν τα γυμναστηρια. Θα επιστρεψω εκει που ανηκω. Στη μοναξια του βουνου.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

δε νομίζω ότι της την έπεσε πραγματικά κανένας εκτός ίσως απο μερικούς καμένους στο twitter. Γενικά στον καιρό που ζούμε είναι πολύ εύκολ να παράξεις τεχνητή οργή απο το 0 απλά γράφοντας ένα κείμενο με τη λέξη "ΣΑΛΟΣ" με μεγάλα παχιά γράμματα και και να παρουσιάσεις απο κάτω 2 3 tweet ως απόδειξη. Κανένας δε θα κάτσει να ψάξει αν είναι πραγματικός αυτός ο ΣΑΛΟΣ και απο που προέρχεται και αντίθετα, θα αρχίσουν κάτι εκατοντάδες άλλες σελίδες να αναπαραγουν την είδηση με τον ΣΑΛΟ στον τίτλο και να πέφτουν τα share στο fb και λοιπά sm. Απο κει και πέρα θα υπάρχει ένα ποστόστό ανθρώπων που θα αγανακτήσει μ'αυτούς που αγανακτούν(όπως θα γίνει και σ'αυτό εδώ το νήμα, πρόσεξε και θα δεις) μετά θα εμφανιστούν αυτοί που αγανακτούν μ'αυτούς που αγανακτούν με τους άλλους που αγανακτούν κοκ . Αν οι πρώτοι αγανακτούντες είναι πραγματικοί ή όχι, δεν έχει σημασία, εφόσον όλοι οι υπόλοιποι είναι πραγματικοί και η δουλειά εγινε.

Έτσι δουλευει η μηχανή των social media
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Αυτή είναι η κανονικότητα στις σχέσεις μεταξύ των φύλων.
Μην ξεχνάμε ότι, η γυναίκα πλάστηκε απ' το πλευρό του Αδάμ, άρα η γυναίκα είναι κομμάτι του άντρα,
και όχι το ανάποδο.
Άβαταρ μέλους
Mystery1001

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mystery1001 »

Την εψάξα στο ιντερνέτ να δω τι λέει από ηλικία και φάτσα υπέθεσα οτι θα είναι μεγάλη και κακάσχημη.
Το αντίθετο ομώς ισχύει είναι όμορφη μια όμορφη γυναίκα/ μητέρα που ξέρει τι θέλει από την ζωή της και την ζει με τον τρόπο που αυτή νιώθει καλύτερα.
Τον σεβασμό μου σε αυτή την Κυρία!
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Mystery1001 έγραψε: 14 Φεβ 2020, 16:57 Την εψάξα στο ιντερνέτ να δω τι λέει από ηλικία και φάτσα υπέθεσα οτι θα είναι μεγάλη και κακάσχημη.
Το αντίθετο ομώς ισχύει είναι όμορφη μια όμορφη γυναίκα/ μητέρα που ξέρει τι θέλει από την ζωή της και την ζει με τον τρόπο που αυτή νιώθει καλύτερα.
Τον σεβασμό μου σε αυτή την Κυρία!
Οπότε αν ήταν άσχημη κ μεγάλη θα ίσχυε κάτι διαφορετικό;

Athos

Custom_F έγραψε: 14 Φεβ 2020, 16:59 Οπότε αν ήταν άσχημη κ μεγάλη θα ίσχυε κάτι διαφορετικό;
Βέβαια.
Θα είχε λιγότερες επιλογές.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”