ινβ4
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
- Μαυροβασίλης
Re: Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
πού θα κρυφθείς ΣΕ αν καταθέσει πρόταση μομφής;
ινβ4
ινβ4
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
δεν τα ξέρεις καλάΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Ιουν 2018, 15:20 Βαθειά προβληματική δήλωσε ο κούλης. Ούτε προδοσίες, ούτε υστερίες, ούτε συλλαλητήρια στα μυστικά του βάλτου. Λάου λάου θα μαζέψει την ψιλικοκό κι από 'δω πάνε κι άλλοι. Έτσι και αλλέως σε δέκα χρόνια θα το έχετε ξεχάσει![]()
εγώ χθες διάβασα για ψήφο κατά συνείδηση και 180 στη βουλή
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
whitegreek
- Phorum.gr user: whitegreek
μαζί με το Γούση και το ΤσολάκογλουΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Ιουν 2018, 15:21 Καλωσορίστε λοιπόν, ως άντρες, τον Αλέξιο στο πάνθεον των μεγάλων πολιτικών ηγετών και αφήστε τις κλάψες!
ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν έχει απομακρυνθεί το ενδεχόμενο. Η ντόρα τοποθετήθηκε;Lugozzi έγραψε: 13 Ιουν 2018, 15:22δεν τα ξέρεις καλάΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Ιουν 2018, 15:20 Βαθειά προβληματική δήλωσε ο κούλης. Ούτε προδοσίες, ούτε υστερίες, ούτε συλλαλητήρια στα μυστικά του βάλτου. Λάου λάου θα μαζέψει την ψιλικοκό κι από 'δω πάνε κι άλλοι. Έτσι και αλλέως σε δέκα χρόνια θα το έχετε ξεχάσει![]()
εγώ χθες διάβασα για ψήφο κατά συνείδηση και 180 στη βουλή![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το ερώτημα είναι πού θα κρυφτεί ο κούλης από τους εταίρους εάν ρίξει τον τσίπρα τώρα
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
μπήκα και ψηφισα οχι,
μετα απο αυτό το γκάλλοπ θα αλλάξει προφιλ η athens voice
να γιατί σε λέω μουσαφιραίο, τέως πρασινοφρουρέ:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Ιουν 2018, 15:24 Δεν έχει απομακρυνθεί το ενδεχόμενο. Η ντόρα τοποθετήθηκε;
καπάκι μετά το διάγγελμα
γράφω για μακεδονική ταυτότητα, εθνότητα και γλώσσα
(ακόμα ψάχνει τα ψιλά γράμματα το άλλο αστέρι ο νάνος, που τα παραπάνω τα θεωρούσε εθνική γραμμή)
κι εσύ γράφεις για ψήφο κατά συνείδηση και υπερψήφιση με 180 ψήφους στη βουλή
στα καπάκια ποστάρεις Κυριάκο που φυσικά δηλώνει κατά της μακεδονικής ταυτότητας, εθνότητας και γλώσσας
ο καλόπιστος αναγνώστης μας διαβάζει και κρίνει
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Περίπου τα μισά καταλαβαίνεις από αυτά που γράφω 
- nik_killthemall
α οι αμερικανογερμανοι το αποφασισαν ? γιατι πιο πανω ειπες πως ο αλεξης ηταν αυτος που διελυσε τις ορδες των σκοπιανων ...ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Ιουν 2018, 14:45
Αυτοί που φροντίζουν για την ζάχαρη σας(ΗΠΑ και Γερμανία), αποφάσισαν ότι τα Σκόπια είναι Βόρεια Μακεδονία. Όταν αποφασίσετε να χάσετε την ζάχαρη, τότε να το ξανασυζητήσουμε.
Αυτο που λες εχει 2 εκδοχες :
- ή οι αμερικανογερμανοι αποφασιζουν κι ο αλεξης ειναι στα 4 γιουσουφακι τους, δοσιλογος, ο οποίος μας δίνει χαρά γιατί βάζει κωλοδάχτυλο σε όλους τους συριζανελιτες που το 2015 μιλαγαν για δοσιλογους, προδοτες, στα 4 κλπ
- ή ο αλέξης αποφασίζει και διαλυει ορδες σκοπιανων (όπως έγραψες πιο πανω) δίνοντας ονομα, είσοδο σε νατο και ευρωπαικη ενωση στους σκοπιανους με ανταλλαγμα οι σκοπιανοι να μην μας κανουν ντα το κωλαρακι
Μήπως λοιπόν πριν ζητήσεις κάτι από τους άλλους (να αποφασίσουν), πρέπει πρώτα αυτό το κάτι (να αποφασίσεις) να το ζητήσεις απ'τον εαυτό σου ? ή την δικιά μας την καμπούρα απαγορεύεται να την δούμε ... ?
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Μαυροβασίλης
ναι, γιατί τον κοντό τον πήγαν αίμα το 15ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Ιουν 2018, 15:26Το ερώτημα είναι πού θα κρυφτεί ο κούλης από τους εταίρους εάν ρίξει τον τσίπρα τώρα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
ρε ψήφισε φωφάρα ή σακίδιο
και μη μας πρήζεις τους όρχεις
ήρθε ο πασόκος
να μας δείξει τα αμπελοχώραφά μας
άντε στη δημοκρατική παράταξη λάκη
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μ-β, αστειεύεσαι έτσι;
Γαμιώντας τον πηγαίνανε έξι μήνες μέχρι που άλλαξε πέτσα. Νομίζεις ότι ήθελε υπερταμείο και λοιπά; Η διαφορά με την (ενδεχόμενη) περίπτωση κούλη είναι ότι αυτός θα μαζεύει καρπαζές και από το νάτο
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαθειά προβληματικό το ποστ σου, φίλε. Δε γράφω προδοτικό, ούτε αμφισβητώ τον πατριωτισμό σου, αλλά είναι βαθειά προβληματικόLugozzi έγραψε: 13 Ιουν 2018, 15:32ρε ψήφισε φωφάρα ή σακίδιο
και μη μας πρήζεις τους όρχεις
ήρθε ο πασόκος
να μας δείξει τα αμπελοχώραφά μας
άντε στη δημοκρατική παράταξη λάκη
Aγαπη εχεις αρχιζει να θυμιζεις προεκλογικο Συριζα που θα εσκιζε τα μνημονια και θα εμενε η ελλαδα εντος Ευρωζωνης.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 13 Ιουν 2018, 15:14Κανένα "ανεξοφλητο γραμμάτιο" δεν υπάρχει προς το ΝΑΤΟ.zteo έγραψε: 13 Ιουν 2018, 14:48Τον εμφυλιο αυτον ομως τον κερδισατε με τις ΝΑΤΟΙΚΕΣ Ναπαλμ.Τωρα ηρθε ο καιρος να ξεχρεωσετε βαζωντας την Βορεια Μακεδονια στο ΝΑΤΟ.Μην ειστε αχαριστοι λοιπον χωρις την βοηθεια των Αμερικανων δεν εισασταν ικανοι ουτε βημα να κανετε στον Γραμμο.run έγραψε: 13 Ιουν 2018, 14:43 γιατι το ακελ δεν ηθελε ενωση??? πρακτορειο της σοβιετιας ηταν η κυρος δεν επρεπε να περασει στην ελλαδα,κι στο νατο
όπως το κκε εφτασε να προκαλεσει εμφυλιο για να περασει ηβορεια ελλαδα στους σλαβους κι να βρει η ρωσια εξοδο στο αιγαιο![]()
Οι κατσαπλιαδες που απεδρασαν από το κκε, σημερα πεφτουν μπρούμυτα και στήνουν κωλο χωρίς να υπάρχει λόγος.
Εσεις τότε λαμβανατε βοηθεια χρημα οπλισμο απο Αλβανία, Γιουγκοσλαβία, Τσεχοσλοβακία, τωρα σας τσούζει που δεν μπορείτε να ξεχάσετε ότι βρήκατε το τέλος που σας αξίζει στον Γράμμο και το Βίτσι!
Το μόνο καλό είναι ότι σας πόνεσε που το 1949 προσπαθήσατε να προδώσετε την Ελλάδα με το να παραχωρησετε έδαφος, και τωρα ο μητσος κουτσουμπας, Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΚΕ Α.Ε., αποκλείει κατηγορηματικά καθε εμπλοκή της εταιρείας στην σκοπιανη υπόθεση -
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Μετά το ξεπούλημα στα Σκόπια, ακολουθεί ξεπούλημα και στην Αλβανία (ΑΟΖ, διασυνοριακά).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 1629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
-
- 2 Απαντήσεις