Για να καταλάβω και εγώ, πιστεύεις ότι βουτάει για θέατρο ή ότι έπρεπε να δοθεί φάουλ; Γιατί και τα δύο μαζί δεν γίνεται.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 13 Φεβ 2020, 11:58Νομίζω ότι βουτάει, οπότε όντως είναι κάρτα για θέατρο. Από την άλλη όμως, οφείλω ως αντικειμενικός φίλαθλος του Ολυμπιακού, να παραδεχτώ πως μπορούσε (ή έπρεπε) να δοθεί στην ίδια φάση φάουλ υπέρ της Λαμίας για προβολή του Γκιλιέρμε.Echelon έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:36 Βλέποντας την 2η κίτρινη κάρτα του ποδοσφαιριστή της Λαμίας με έπιασε μια νοσταλγία, θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια και τις <<χρυσές>> εποχές Κόκκαλη, τότε που όπου και όπως να βουτούσε ο Αλεξανδρής δινόταν πέναλτι.
Υ.Γ. Και εμένα με πιάνει κατά καιρούς νοσταλγία για τις γκολάρες του Αλεξανδρή με το γυριστό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π.
Re: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
επειδη δεν ειδα το ματς χτες ο πρωτος που επεσε στο κεντρο χωρις να του κανουνε φαουλ ηταν αυτος που εφαγε την δευτερη κιτρινη στο 60?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Παλαιοελλαδίτης
Βουτάει για να πάρει φάουλ, αλλά στην ίδια φάση ο Γκιλιέρμε κάνει παράβαση με προβολή. Άρα ή καταλογίζεται φάουλ υπέρ της Λαμίας για επικίνδυνο παίξιμο από τον Γκιλιέρμε ή αφού δεν σφυρίζεται αυτό δίνεται η μπάλα στον Ολυμπιακό για θέατρο του παίκτη της Λαμίας.Echelon έγραψε: 13 Φεβ 2020, 15:45Για να καταλάβω και εγώ, πιστεύεις ότι βουτάει για θέατρο ή ότι έπρεπε να δοθεί φάουλ; Γιατί και τα δύο μαζί δεν γίνεται.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 13 Φεβ 2020, 11:58Νομίζω ότι βουτάει, οπότε όντως είναι κάρτα για θέατρο. Από την άλλη όμως, οφείλω ως αντικειμενικός φίλαθλος του Ολυμπιακού, να παραδεχτώ πως μπορούσε (ή έπρεπε) να δοθεί στην ίδια φάση φάουλ υπέρ της Λαμίας για προβολή του Γκιλιέρμε.Echelon έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:36 Βλέποντας την 2η κίτρινη κάρτα του ποδοσφαιριστή της Λαμίας με έπιασε μια νοσταλγία, θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια και τις <<χρυσές>> εποχές Κόκκαλη, τότε που όπου και όπως να βουτούσε ο Αλεξανδρής δινόταν πέναλτι.
Υ.Γ. Και εμένα με πιάνει κατά καιρούς νοσταλγία για τις γκολάρες του Αλεξανδρή με το γυριστό.
Εβλεπα προηγουμένως εικόνες/video από το επιστημονικό συμπόσιο στο κλειστό στο ρέντη.
Kατά ριπάς οι μολότωφ και οι φωτοβολίδες ευθείας βολής
bonus

Kατά ριπάς οι μολότωφ και οι φωτοβολίδες ευθείας βολής
bonus

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Obi Wan Iakobi
Ηρωικη Τσιλιγγιρη δεν εγκαταλειπει τον συνεδριακο χωρο.Orion22 έγραψε: 13 Φεβ 2020, 19:59 Εβλεπα προηγουμένως εικόνες/video από το επιστημονικό συμπόσιο στο κλειστό στο ρέντη.
Kατά ριπάς οι μολότωφ και οι φωτοβολίδες ευθείας βολής![]()
bonus
![]()

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- alekhine
για πες τι ομορφιες γινανε στο πολεμου και εχθρας ρεντη
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αυτά που γίνονται παντού
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Μιλάει αεκτζης για επεισόδια, κάνει πλακιτσα, πουλάει πνεύμα.Orion22 έγραψε: 13 Φεβ 2020, 19:59 Εβλεπα προηγουμένως εικόνες/video από το επιστημονικό συμπόσιο στο κλειστό στο ρέντη.
Kατά ριπάς οι μολότωφ και οι φωτοβολίδες ευθείας βολής![]()
bonus
![]()
Λίγη τσίπα ρε
https://m.sport24.gr/football/omades/Ae ... 79036.html
δες στο βίντεο του αλφα
bonus το ricochet στο 0,50
- alekhine
επιστημονικο συνεδριο στου ρεντη σαν να λεμε 
το γυρίσατε?
όσο έβλεπα ήταν διαφήμηση του αθλήματος
EDIT EPIC ΚΗΔΕΙΑΑΑΑΑΑΑ
Το 50-0 έγινε 50-1 και βγήκαν να πανηγυρίσουν. 
ΤΙ ΘΕΟΥΛΗΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση