Το κρατάω αυτό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100
Να ξες όμως. Είμαι δύσκολος. Δεν θα έβγαινα ποτέ με γυναίκα που δεν έχει αποστηθίσει το "πόλεμος των άστρων". Για την πρώτη τριλογία μιλάμε πάντα. Για να με συνεπάρει μια γυναίκα θα πρέπει επίσης να μπορεί να μιμηθεί άριστα τον Γιόντα.
Εξομολόγηση της Φέι: Καθόμουν στο σκαμπό του μπαρ και μιλούσα με μια φίλη μου. Φορούσα ένα φαρδυ κοντό φουστάκι το οποίο κάλυπτε το σκαμπό. Ο άγνωστος ήρθε απο πίσω και πολύ ευγενικά ρώτησε αν μας ενοχλεί να κάτσει τόσο κοντά γιατί δεν έβρισκε αλλού θέση. Οχι του απάντησα ευγενικά. Τότε αιστάνθηκα κάτι σκληρό να με ακουμπάει κάτω απο το ύφασμα του φορέματος. Δεν φορούσα τίποτε και ο δρόμος ήταν ανοιχτός. Ηταν πλέον αργά.
Είναι βιασμός ή όχι;
Είναι βιασμός ή όχι;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω άλλες μεθόδους.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Φεβ 2020, 16:06 Να ξες όμως. Είμαι δύσκολος. Δεν θα έβγαινα ποτέ με γυναίκα που δεν έχει αποστηθίσει το "πόλεμος των άστρων". Για την πρώτη τριλογία μιλάμε πάντα. Για να με συνεπάρει μια γυναίκα θα πρέπει επίσης να μπορεί να μιμηθεί άριστα τον Γιόντα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ok. Μπορείς τουλάχιστον να κάνεις τα μαλλιά σου έτσι;:Naida έγραψε: 12 Φεβ 2020, 17:10Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω άλλες μεθόδους.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Φεβ 2020, 16:06 Να ξες όμως. Είμαι δύσκολος. Δεν θα έβγαινα ποτέ με γυναίκα που δεν έχει αποστηθίσει το "πόλεμος των άστρων". Για την πρώτη τριλογία μιλάμε πάντα. Για να με συνεπάρει μια γυναίκα θα πρέπει επίσης να μπορεί να μιμηθεί άριστα τον Γιόντα.

Το να κοιτάς επ' αόριστον χωρίς να κάνεις το πρώτο βήμα, σαφώς και είναι στερεοτυπικό.Naida έγραψε: 12 Φεβ 2020, 08:47Ναι καλέ εγώ είμαι μια από αυτές τις πολλές. Βέβαια πολλές φορές είναι θέμα στερεοτυπων κτλ αλλά εμένα δεν είναι λόγω στερεοτυπων.Ασέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2020, 08:37οχι, αληθεια τωρα, νομιζεις πως δεν υπαρχουν, πολλες μαλιστα, γυναικες που κανουν ακριβως αυτο;Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 21:19
Αν μ' αρέσει κάποιος θα κάθομαι να τον χαζεύω ώσπου να γεράσω. Δεν πάω να του μιλήσω.
κυριολεκτικα μεχρι να γερασουν.
και περιμενουν, ονειρευονται, φαντασιωνωνται επι 10ετιες τον μαντραχαλο να κανει ακριβως αυτην την κινηση. αλλα δεν παιρνουν πρωτοβουλια, γιατι στερεοτυπα, πατριαρχια και λοιπες πιπες.
Και το κυριώτερο, χάσιμο χρόνου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Nero
γιατί δεν άρχισες απ'αυτό; Για να μην τρομάξει;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Φεβ 2020, 17:14Ok. Μπορείς τουλάχιστον να κάνεις τα μαλλιά σου έτσι;:Naida έγραψε: 12 Φεβ 2020, 17:10Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω άλλες μεθόδους.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Φεβ 2020, 16:06 Να ξες όμως. Είμαι δύσκολος. Δεν θα έβγαινα ποτέ με γυναίκα που δεν έχει αποστηθίσει το "πόλεμος των άστρων". Για την πρώτη τριλογία μιλάμε πάντα. Για να με συνεπάρει μια γυναίκα θα πρέπει επίσης να μπορεί να μιμηθεί άριστα τον Γιόντα.
![]()

Για το μαλλί κάτι θα κάμωμε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Φεβ 2020, 17:14Ok. Μπορείς τουλάχιστον να κάνεις τα μαλλιά σου έτσι;:Naida έγραψε: 12 Φεβ 2020, 17:10Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω άλλες μεθόδους.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Φεβ 2020, 16:06 Να ξες όμως. Είμαι δύσκολος. Δεν θα έβγαινα ποτέ με γυναίκα που δεν έχει αποστηθίσει το "πόλεμος των άστρων". Για την πρώτη τριλογία μιλάμε πάντα. Για να με συνεπάρει μια γυναίκα θα πρέπει επίσης να μπορεί να μιμηθεί άριστα τον Γιόντα.
![]()
Ε καλά επ' αόριστον δεν οι 3-4 ώρες που θα κάθομαι στο μπαράκι.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2020, 17:19Το να κοιτάς επ' αόριστον χωρίς να κάνεις το πρώτο βήμα, σαφώς και είναι στερεοτυπικό.Naida έγραψε: 12 Φεβ 2020, 08:47Ναι καλέ εγώ είμαι μια από αυτές τις πολλές. Βέβαια πολλές φορές είναι θέμα στερεοτυπων κτλ αλλά εμένα δεν είναι λόγω στερεοτυπων.Ασέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2020, 08:37 οχι, αληθεια τωρα, νομιζεις πως δεν υπαρχουν, πολλες μαλιστα, γυναικες που κανουν ακριβως αυτο;
κυριολεκτικα μεχρι να γερασουν.
και περιμενουν, ονειρευονται, φαντασιωνωνται επι 10ετιες τον μαντραχαλο να κανει ακριβως αυτην την κινηση. αλλα δεν παιρνουν πρωτοβουλια, γιατι στερεοτυπα, πατριαρχια και λοιπες πιπες.
Και το κυριώτερο, χάσιμο χρόνου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και αν δεν πρόκειται για μπαράκι αλλά για κάποιον γνωστό*;
*Δεν εννοώ φίλο αλλά κάποιον που συναντάς συχνά λόγω συνθηκών, όπως ίδιας παρέας κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εκεί βέβαια θα δείξω το ενδιαφέρον μου με κάποιο τρόπο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είχα μια γκόμενα κάποτε που ήταν φτυστή η πριγκήπισσα στην πρώτη ταινία (1977). Για αυτό και την ερωτεύτηκα. Τελικά η γυναίκα ήταν μεγάλη τρέλλα, είχαμε έρθει διακοπές Ελλάδα και την παράτησα στην παραλία κι εξαφανίστηκα. Σήμερα ακούω πως είχε τραγική κατάληξη, αποτρελάθηκε. Η ίδια ισχυρίστηκε κάποτε πως ο αδερφός και ο πατέρας της την κακοποιούσαν σεξουαλικά, μικρή.
Ordem e Progresso.
Ε, ακριβώς αυτόν τον "κάποιο τρόπο", που πάντα παίζει στα συνηθισμένα άρρητα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2020, 17:36
Ε, ακριβώς αυτόν τον "κάποιο τρόπο", που πάντα παίζει στα συνηθισμένα άρρηταπλαίσια, θεωρώ στερεοτυπικό.
Μα όταν είσαι πχ σε κάποια παρέα και υπάρχει χημεία αυτό θα έρθει φυσικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Συλλάβετέ την. Την θέλω ζωντανή.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
-
- 1 Απαντήσεις