δεν είναι εξέλιξη όταν δεν με εξυπηρετεί σε τίποτα, εξέλιξη για τον έλεγχο των χρημάτων μου είναιFeindflug έγραψε: 11 Φεβ 2020, 19:25Γιατί είναι η εξέλιξη του χρήματος, που είναι η εξέλιξη του χρυσού, που είναι η εξέλιξη του προβάτου ως ανταλλακτικό είδος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 19:21εγώ που δεν παραγγέλνω γκατζετάκια και δεν είμαι εταιρεία εισαγωγών γιατί πρέπει να έχω λογαριασμό σε τράπεζα και να κάνω πληρωμές μέσω αυτής για το 30% του εισοδήματός μου;Feindflug έγραψε: 11 Φεβ 2020, 18:14
Έχεις δίκιο ρε τύπε, αλλά πώς να στείλεις πρόβατα στην Κίνα ως αντάλλαγμα για τα γκατζετάκια που παραγγέλνεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εθνική τράπεζα πρόβλημα :το σύστημα δεσμεύει μόνο του ποσά (!) αρνητικό υπόλοιπο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Εθνική τράπεζα πρόβλημα :το σύστημα δεσμεύει μόνο του ποσά (!) αρνητικό υπόλοιπο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Re: Εθνική τράπεζα πρόβλημα :το σύστημα δεσμεύει μόνο του ποσά (!) αρνητικό υπόλοιπο
Καλώς ήλθατε στη Νέα Εποχή! Σε λίγο έρχεται και το τσιπάκι στο χέρι... υπομονή λίγο..ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 19:29δεν είναι εξέλιξη όταν δεν με εξυπηρετεί σε τίποτα, εξέλιξη για τον έλεγχο των χρημάτων μου είναιFeindflug έγραψε: 11 Φεβ 2020, 19:25Γιατί είναι η εξέλιξη του χρήματος, που είναι η εξέλιξη του χρυσού, που είναι η εξέλιξη του προβάτου ως ανταλλακτικό είδος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 19:21
εγώ που δεν παραγγέλνω γκατζετάκια και δεν είμαι εταιρεία εισαγωγών γιατί πρέπει να έχω λογαριασμό σε τράπεζα και να κάνω πληρωμές μέσω αυτής για το 30% του εισοδήματός μου;
Ούτε εμένα με εξυπηρετεί το μετρό ρε τύπε, αλλά όσο να πεις, είναι μια εξέλιξη στις συγκοινωνίες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 19:29δεν είναι εξέλιξη όταν δεν με εξυπηρετεί σε τίποτα, εξέλιξη για τον έλεγχο των χρημάτων μου είναιFeindflug έγραψε: 11 Φεβ 2020, 19:25Γιατί είναι η εξέλιξη του χρήματος, που είναι η εξέλιξη του χρυσού, που είναι η εξέλιξη του προβάτου ως ανταλλακτικό είδος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 19:21
εγώ που δεν παραγγέλνω γκατζετάκια και δεν είμαι εταιρεία εισαγωγών γιατί πρέπει να έχω λογαριασμό σε τράπεζα και να κάνω πληρωμές μέσω αυτής για το 30% του εισοδήματός μου;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Dwarven Blacksmith
Και τα μετρητά τι νομίζεις ότι είναι; Κρατικά χρεόγραφα. Αύριο με απόφαση ΕΚΤ μπορεί να αξίζουν το 1/10. Τι στιγμή που μιλάμε για ένα μέσο συναλλαγών μεταξύ ανθρώπων δεν γίνεται να "μην εξαρτάσαι από κανέναν".ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 18:08καλά, ας ήσουν σε καμιά επαρχία και πήγαινες να βάλεις βενζίνη, να δούμε αν σε πείραζε το λάθοςDwarven Blacksmith έγραψε: 11 Φεβ 2020, 17:55Φίλε τι να σου, έτσι κι αλλιώς δε γίνεται να μην έχεις λεφτά στην τράπεζα. Προσωπικά δεν είμαι τόσο ευάλωτος που θα μου λείψουν λίγα ευρώ μέχρι να αποκατασταθεί το λάθος.
Προχτές πλήρωσα με κάρτα στην παρέα και μου έδωσαν το δικό τους τμήμα του λογαριασμού σε μετρητά. Για μένα είναι σα λεφτά μονοπολης, τώρα δεν έχω ιδέα που θα τα δώσω. Θα περιμένω να συμβεί το αντίστροφο υποθέτω.
και στη τελική δεν είναι το λάθος, είναι ότι η τράπεζα και το κράτος σε κρατούν από τα @@
επί της ουσίας αυτοί έχουν τα λεφτά σου, εσύ κάνεις αίτημα να ξοδέψεις ένα μέρος αυτών όταν χρησιμοποιείς τη κάρτα
στο μπουρδέλο που ζούμε μπορεί να σου δεσμεύσουν μια μέρα τα λεφτά είτε από λάθος, είτε επειδή παρανομούν και αγνοούν κάποια δικαστική απόφαση, είτε επειδή άργησες να πληρώσεις την εφορία, χίλιοι δυο λόγοι.
Παλαιότερα (πριν 10 χρόνια) χρειαζόταν εισαγγελική παραγγελία απ'όσο γνωρίζω, σήμερα αυθαίρετα δεσμεύουν με το παραμικρό και μετά τρέχα βγάλε άκρη
εγώ δεν έχω πάρε-δώσε με τράπεζες και δεν θέλω να έχω, το κράτος προσπαθεί να με αναγκάσει μπλέξω με συγκεκριμένες ιδιωτικές επιχειρήσεις
Μόνο το τελευταίο που λες δέχομαι, ότι δεν θες δηλαδή.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εντάξει, άλλο το να χρεοκοπήσει το νόμισμα, κάτι που θα ισχύει για όλους και για όλες τις μορφές χρήματος και άλλο το να μπαίνει το κράτος στον λογαριασμό σου και να αφαιρεί χρήματα αυθαιρέτως χωρίς εισαγγελική απόφαση ή να σου μπλοκάρει τους λογαριασμούςDwarven Blacksmith έγραψε: 11 Φεβ 2020, 19:33Και τα μετρητά τι νομίζεις ότι είναι; Κρατικά χρεόγραφα. Αύριο με απόφαση ΕΚΤ μπορεί να αξίζουν το 1/10. Τι στιγμή που μιλάμε για ένα μέσο συναλλαγών μεταξύ ανθρώπων δεν γίνεται να "μην εξαρτάσαι από κανέναν".ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 18:08καλά, ας ήσουν σε καμιά επαρχία και πήγαινες να βάλεις βενζίνη, να δούμε αν σε πείραζε το λάθοςDwarven Blacksmith έγραψε: 11 Φεβ 2020, 17:55
Φίλε τι να σου, έτσι κι αλλιώς δε γίνεται να μην έχεις λεφτά στην τράπεζα. Προσωπικά δεν είμαι τόσο ευάλωτος που θα μου λείψουν λίγα ευρώ μέχρι να αποκατασταθεί το λάθος.
Προχτές πλήρωσα με κάρτα στην παρέα και μου έδωσαν το δικό τους τμήμα του λογαριασμού σε μετρητά. Για μένα είναι σα λεφτά μονοπολης, τώρα δεν έχω ιδέα που θα τα δώσω. Θα περιμένω να συμβεί το αντίστροφο υποθέτω.
και στη τελική δεν είναι το λάθος, είναι ότι η τράπεζα και το κράτος σε κρατούν από τα @@
επί της ουσίας αυτοί έχουν τα λεφτά σου, εσύ κάνεις αίτημα να ξοδέψεις ένα μέρος αυτών όταν χρησιμοποιείς τη κάρτα
στο μπουρδέλο που ζούμε μπορεί να σου δεσμεύσουν μια μέρα τα λεφτά είτε από λάθος, είτε επειδή παρανομούν και αγνοούν κάποια δικαστική απόφαση, είτε επειδή άργησες να πληρώσεις την εφορία, χίλιοι δυο λόγοι.
Παλαιότερα (πριν 10 χρόνια) χρειαζόταν εισαγγελική παραγγελία απ'όσο γνωρίζω, σήμερα αυθαίρετα δεσμεύουν με το παραμικρό και μετά τρέχα βγάλε άκρη
εγώ δεν έχω πάρε-δώσε με τράπεζες και δεν θέλω να έχω, το κράτος προσπαθεί να με αναγκάσει μπλέξω με συγκεκριμένες ιδιωτικές επιχειρήσεις
Μόνο το τελευταίο που λες δέχομαι, ότι δεν θες δηλαδή.
όταν εσύ δεν έχεις μετρητά αλλά κάρτα, τότε σε πνίγει κυριολεκτικά όποτε θελήσει, για τον όποιο λόγο
και μιλάμε για την Ελλάδα που δεν τηρείται ούτε το σύνταγμα καλά-καλά
και στη τελική όσον αφορά το τελευταίο, ακόμα περιμένω να μου πείτε σε ποια χώρα του πλανήτη το κράτος αναγκάζει -υπό την απειλή προστίμων- τους πολίτες του να ξοδεύουν το 30% του εισοδήματός τους με κάρτα. δηλαδή να κάνουν συνέταιρο στη τσέπη τα ιδιωτικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
σωστά,μπορεί να γίνει παγκόσμιος πόλεμος ή να μας την πέσουν εξωγήινοι
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εμένα δε με νοιάζει αν κάποιος γουστάρει κάρτα και πλαστικό χρήμα, web banking
δικαίωμα του καθενός
εκεί που σκαλώνω είναι η κρατική παρέμβαση και ο εξαναγκασμός
δικαίωμα του καθενός
εκεί που σκαλώνω είναι η κρατική παρέμβαση και ο εξαναγκασμός
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- EKPLIKTIKOS
Πώς το κανεις αυτό; Δε νομίζω οτι γινεται. Αν θυμαμαι καλα καθε αγορα απο επιχείρηση ανω ενος ποσου (500 ευρω; ) γίνεται υποχρεωτικά μεσω τραπεζας με τον εναν ή τον αλλον τροπο (πχ καρτα, μεταφορα σε λογαριασμό κτλ)ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 18:08
στην πραγματικότητα τα χρήματα σου έτσι κι αλλιώς δεν είναι δικά σου χρήματα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 12:35 αυτό που δεν καταλαβαίνουν κάποιοι είναι ότι η κάρτα είναι ένα πλαστικό το οποίο όποτε θέλει η τράπεζα για τον οποιονδήποτε λόγο -είτε λάθος είτε σωστό- στο αχρηστεύει και σε αποκόπτει από τα χρήματά σου (τα οποία στην πραγματικότητα δεν είναι καν δικά σου πλέον)
και όλα αυτά και καλά στο όνομα της φοροδιαφυγής
η διαπλοκή κυβερνήσεων και τραπεζών στην Ελλάδα είναι μεγάλο σκάνδαλο με το οποίο δεν ασχολείται κανείς
το ηλεκτρονικό χρήμα προσφέρει τόσα πολλά πλεονεκτήματα και μπορεί να ελεγχθεί κατά βούληση σε απόλυτο βαθμό που πλέον αποτελεί μονόδρομο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
στην πραγματικότητα σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου.μια χαρά δικά σου είναι.τα βάζεις σε ένα βαλιτσάκι και φεύγεις.το πλαστικό είναι χρήσιμο όσο έχεις δικαίωμα επιλογήςsys3x έγραψε: 11 Φεβ 2020, 19:48 στην πραγματικότητα τα χρήματα σου έτσι κι αλλιώς δεν είναι δικά σου χρήματα.
το ηλεκτρονικό χρήμα προσφέρει τόσα πολλά πλεονεκτήματα και μπορεί να ελεγχθεί κατά βούληση σε απόλυτο βαθμό που πλέον αποτελεί μονόδρομο.
- EKPLIKTIKOS
Όμως, δεν μπορούν ολοι να το κανουν αυτο που λες, αλλιώς εχουμε bank run. Γιατι εισαι σιγουρος οτι εσυ συγκεκριμένα θα προλάβεις να το κάνεις αν το θελησεις;nowhere έγραψε: 11 Φεβ 2020, 19:52
στην πραγματικότητα σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου.μια χαρά δικά σου είναι.τα βάζεις σε ένα βαλιτσάκι και φεύγεις.το πλαστικό είναι χρήσιμο όσο έχεις δικαίωμα επιλογής
έχει σχέση αυτό με το αν είναι το ίδιο τα μετρητά με το πλαστικό?EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Φεβ 2020, 20:02 Όμως, δεν μπορούν ολοι να το κανουν αυτο που λες, αλλιώς εχουμε bank run. Γιατι εισαι σιγουρος οτι εσυ συγκεκριμένα θα προλάβεις να το κάνεις αν το θελησεις;![]()
- Dwarven Blacksmith
Με άλλα λόγια είναι δικά σου όσο δεν αφήνεις το βαλιτσάκι απ' τα μάτια σου.nowhere έγραψε: 11 Φεβ 2020, 19:52στην πραγματικότητα σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου.μια χαρά δικά σου είναι.τα βάζεις σε ένα βαλιτσάκι και φεύγεις.το πλαστικό είναι χρήσιμο όσο έχεις δικαίωμα επιλογήςsys3x έγραψε: 11 Φεβ 2020, 19:48 στην πραγματικότητα τα χρήματα σου έτσι κι αλλιώς δεν είναι δικά σου χρήματα.
No thanks προτιμώ να μην πεθάνω απ' το άγχος.
το αφήνεις.το βάζεις στην τράπεζα,πληρώνεις με μετρητά,με κάρτα με ότι σε βολεύει και το παίρνεις ότι ώρα γουστάρεις.τοοόσο εφιαλτικό σου φαίνεται?Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Φεβ 2020, 20:13 Με άλλα λόγια είναι δικά σου όσο δεν αφήνεις το βαλιτσάκι απ' τα μάτια σου.
No thanks προτιμώ να μην πεθάνω απ' το άγχος.
Και με Google Chrome δουλεύει μια χαρά...enterprise-psi έγραψε: 11 Φεβ 2020, 18:19 Έκλεισα λογαριασμούς και κάθε επαφή με εθνική όταν διαπίστωσα μαζί με το support τους ότι μόνο με internet explorer λειτουργούσε το web banking τους.
Yippie Kay Yay
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 4333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-