fixedGherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 16:10Υποθετικά μιλώντας πάντα, το πράγμα θα καταλήξει πάνωμεσα στο Τέσλα που είναι σε πορεία για τον Άρη. ΑχΉλονμας.σαν αμαρτία έγραψε: 11 Φεβ 2020, 16:08Δηλαδή δεν θα καταλήξει εκει το πράγμα; μονο φιλάκια και μετα καταγραφή στο ημερολογιο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Re: Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100
να κοιτατε πρωτα μην ειναι κανας φιλος διπλα και παρει την αστυνομια.Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 14:29 Οκ γυναίκα δεν αρπάζουν.
Άντρα επιτρέπεται να αρπάξουμε ή θα μας πουν βιάστριες;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
οχι θα βγαλω εγω αλλο νοημα. ο γκομενος που παραλιγο να φιλησει ηταν καλυτερος απο τον δικο της και ζηλια.Custom_F έγραψε: 11 Φεβ 2020, 15:00Ααααααααα...
Μπορεί να είναι μπάι κ να γουστάρει τη φίλη της κ να νευρίασε που φασωνοταν κ να νευρίασε κ να μην ήθελε να φιλήσει τον άλλον. Γιαυτό δε του μιλούσε κιόλας. Είχε αλλού το μυαλό της.
Τώρα όλα βγάζουν νόημα.![]()
οι αντρες ειναι εχεμυθοι, δε θα μαθει κανεις τιπτα.Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 16:04Θα μας βγει το όνομα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 16:03Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 15:59
Και θα σας ξεκολλάμε τη γλώσσα σε κάθε φιλί.
Επικίνδυνο σπορ, δε νομίζεις;![]()
Προχωράτε και μην σας νοιάζει!
Θα μου πεις καλύτερα απ' το να μας βγει το μάτι.
μονο μην ειναι διπλα σας καμμια τετοια φιλη, γινατε βουκινο, στο λιφο θα σας βγαλει.
"ητανε μια εκει που νομιζα οτι γουσταρε, αλλα δεν. πιασε μια μπυρα."Feindflug έγραψε: 11 Φεβ 2020, 18:25 Μακάρι να μπορούσαμε να διαβάσουμε όλες αυτές τις ιστορίες και από την μεριά των τύπων.
Δεν υπάρχει περίπτωση η ελάχιστη, ακόμη και χυδαία και απρεπής, εκδήλωση αγάπης να μην αφήσει μια μικρή ικανοποίηση σε μια αυθεντικά θηλυκή καρδιά. Σοδομίτες, τριβάδες και τοκογλύφοι, ως φρικτές παρεκκλίσεις της φύσης, αδυνατούν να κατανοήσουν το βάθος της λεπτεπίλεπτης διαλέκτου του έρωτα, οπότε καλό θα ήταν να μη χώνουν την μύτη τους στα των ανδρών και γυναικών.
-
Γιάννης
Διαβάζοντας αυτό το νήμα, συνειδητοποιώ με ανακούφιση πως έχω κάνει την καλύτερη δουλειά τελικά.
Από τότε που έγινα ένας ακοινώνητος, εσωστρεφής, μονόχνωτος και συντηρητικός (στα όρια του πουριτανισμού) γέρος, έχω βρει την υγειά μου και την ησυχία μου.
Από τότε που έγινα ένας ακοινώνητος, εσωστρεφής, μονόχνωτος και συντηρητικός (στα όρια του πουριτανισμού) γέρος, έχω βρει την υγειά μου και την ησυχία μου.
Μην τα λες απότομα, θα μας πνίξειςΑσέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2020, 19:06οι αντρες ειναι εχεμυθοι, δε θα μαθει κανεις τιπτα.Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 16:04Θα μας βγει το όνομα.
Θα μου πεις καλύτερα απ' το να μας βγει το μάτι.
μονο μην ειναι διπλα σας καμμια τετοια φιλη, γινατε βουκινο, στο λιφο θα σας βγαλει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το σκηνικό σύμφωνα με την τύπισσα

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- hellegennes
Η Νάιδα όταν βγαίνει έξω για ποτό, πριν πλησιάσει κάποιον για να του μιλήσει, του λέει «τώρα θα αρχίσω να σου μιλάω, θέλεις;». Πριν του πιάσει το χέρι, θα του πει «τώρα θα σου πιάσω το χέρι. Θέλεις;». Πριν πλησιάσει κάποιον για να τον φιλήσει θα του πει «τώρα θα πλησιάσω για να φιληθούμε. Θέλεις να αποτολμήσω να πλησιάσω;»Custom_F έγραψε: 11 Φεβ 2020, 08:29Βρε ναιδακι...Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 08:25Το ότι βγαίνεις να διασκεδάσεις και να πιεις ποτό, σου δίνει το δικαίωμα να φιλάς γυναίκες άγνωστες επειδή ανταλλάξτε μερικές κουβέντες;hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 08:20
Όχι, δεν πάω στα λεωφορεία για να πιω ποτό, να διασκεδάσω και να γνωρίσω κόσμο.
Ο άνθρωπος προσπάθησε.
Του άρεσε η κοπέλα, πίστευε ότι θέλει κ εκείνη κ έκανε κίνηση.
Δεν ήθελε τελικά η κοπέλα.
Τελείωσε.
Ποια παρενόχληση κ αστυνομίες;..
Εναλλακτικά χρησιμοποιεί σημαιάκια, σαν τους ναύτες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ειδοποιήσέ μας όταν εφευρεθεί η μπάρα θάρρους που θα γεμίζει πάνω από το κεφάλι σου, για να ξέρουμε πότε υπάρχει αρκετό.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 08:41 Νομίζω για να πάρεις το θάρρος να φιλήσεις κάποια /κάποιον πρέπει να σου δώσει ένα θάρρος με τη στάση του. Όταν δεν σου πολυμιλάει δεν μπορείς να πάρεις αυτό το θάρρος.Μπαίνεις βίαια στην safe zone του. Εσύ θα το έκανες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Έχει εκτοξευτεί το σενάριο από «μιλούσαν κάποια ώρα και έκανε κίνηση να τον φιλήσει και αυτή τραβήχτηκε» στο «στα καλά καθούμενα την έπιασε κάποιος και την φίλησε με πάθος».Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Φεβ 2020, 11:53Συγγνώμη. Εσύ τι θα έκανες αν στα καλά καθούμενα σε έπιανε κάποιος και σε φιλούσε με πάθος;Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 11:50 Ρε παιδιά έλεος. Αν είναι να φωνάζουμε την αστυνομία για ένα φιλί στα σοβαρά ποιον θα φωνάξουμε;
Σοβαρευτείτε. Δεν κάθομαι να διαβάσω τι άλλες μαλακίες έχουν γραφτεί στις ενδιάμεσες σελίδες, γιατί αρνούμαι να ξαναμπώ σ' αυτήν την λαγουδότρυπα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Όποιος χρειάζεται μπάρες δεν έχει βασικές κοινωνικές δεξιότητες.
Πρέπει να μάθει τα πιο βασικά πριν πάει στα ερωτικά. Η εναλλακτική είναι να κάνει ερωτήσεις.
Δεν γίνεται να πηγαίνει σαν οδοστρωτήρας, πως να το κάνουμε.
Πρέπει να μάθει τα πιο βασικά πριν πάει στα ερωτικά. Η εναλλακτική είναι να κάνει ερωτήσεις.
Δεν γίνεται να πηγαίνει σαν οδοστρωτήρας, πως να το κάνουμε.
Μπαρες θάρρους δεν έχουν εφευρεθεί, ημερολόγια όμως ναι. Μετράς 3 μήνες και προχωράς.hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 20:52Ειδοποιήσέ μας όταν εφευρεθεί η μπάρα θάρρους που θα γεμίζει πάνω από το κεφάλι σου, για να ξέρουμε πότε υπάρχει αρκετό.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 08:41 Νομίζω για να πάρεις το θάρρος να φιλήσεις κάποια /κάποιον πρέπει να σου δώσει ένα θάρρος με τη στάση του. Όταν δεν σου πολυμιλάει δεν μπορείς να πάρεις αυτό το θάρρος.Μπαίνεις βίαια στην safe zone του. Εσύ θα το έκανες;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Αν μ' αρέσει κάποιος θα κάθομαι να τον χαζεύω ώσπου να γεράσω. Δεν πάω να του μιλήσω.hellegennes έγραψε: 11 Φεβ 2020, 20:50Η Νάιδα όταν βγαίνει έξω για ποτό, πριν πλησιάσει κάποιον για να του μιλήσει, του λέει «τώρα θα αρχίσω να σου μιλάω, θέλεις;». Πριν του πιάσει το χέρι, θα του πει «τώρα θα σου πιάσω το χέρι. Θέλεις;». Πριν πλησιάσει κάποιον για να τον φιλήσει θα του πει «τώρα θα πλησιάσω για να φιληθούμε. Θέλεις να αποτολμήσω να πλησιάσω;»Custom_F έγραψε: 11 Φεβ 2020, 08:29Βρε ναιδακι...Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 08:25
Το ότι βγαίνεις να διασκεδάσεις και να πιεις ποτό, σου δίνει το δικαίωμα να φιλάς γυναίκες άγνωστες επειδή ανταλλάξτε μερικές κουβέντες;
Ο άνθρωπος προσπάθησε.
Του άρεσε η κοπέλα, πίστευε ότι θέλει κ εκείνη κ έκανε κίνηση.
Δεν ήθελε τελικά η κοπέλα.
Τελείωσε.
Ποια παρενόχληση κ αστυνομίες;..
Εναλλακτικά χρησιμοποιεί σημαιάκια, σαν τους ναύτες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
-