Οκ. Δεν ήμουν μπροστά για να ξέρω, απ' ότι κατάλαβα την άρπαξε βάναυσα να τη φιλήσει χωρίς να το θέλει και δε βλέπω τίποτα ρομαντικό σ' αυτό. Και ναι. Αν το έκανε αυτό κάποιος στην κόρη μου έχω πολλούς Αλβανούς φίλους που κατά καιρούς έχω εξυπηρετήσει. Δε χρειάζεται αστυνομία.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:32Τι ακριβώς εννοείς "καλά καθούμενα";Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:27
Αντίθετα σε κάποιον που ρίχνεται σε μια κοπέλα στα καλά καθούμενα δεν υπάρχει συνενοχή. Μόνο ξύλο.
Κάτι σαν την τεκμηριωμένη περιγραφή του δρώμενου από μια μπουμπού, που δεν σηκώνει πολλά-πολλά;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100
Re: Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100
Συμφωνώ. Πρέπει να αντιδράς με σύνεση και προσοχή.Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:47Δεν δίνεις στον άλλο το δικαίωμα να σου ρίξει ξανάστροφη ρε συ.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:41Όπως δεν ελέγχει αυτός το στομα του, δεν θα έλεγχα κι εγώ το χέρι μουGherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:19
Αν προσπαθείς να αποφύγεις τον "μαλάκα" δεν του δίνεις πάτημα να απλώσει χέρι πάνω σου ανταποδίδοντας μια μπάτσα που του έριξες εσύ. Σπρώξιμο κι έφυγες.μπορεί να ήμουν πιο χαλαρή και απλώς να τον έσπρωχνα. Όλα πιθανά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σύνεση είναι και να του δώσεις να καταλάβει πως δεν γουστάρεις.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 14:01Συμφωνώ. Πρέπει να αντιδράς με σύνεση και προσοχή.Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:47Δεν δίνεις στον άλλο το δικαίωμα να σου ρίξει ξανάστροφη ρε συ.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:41
Όπως δεν ελέγχει αυτός το στομα του, δεν θα έλεγχα κι εγώ το χέρι μουμπορεί να ήμουν πιο χαλαρή και απλώς να τον έσπρωχνα. Όλα πιθανά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Το "βάναυσα" από που προκύπτει; Από το "κάπως απότομα" της μπουμπούς που την είδε αμαζόνα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:59Οκ. Δεν ήμουν μπροστά για να ξέρω, απ' ότι κατάλαβα την άρπαξε βάναυσα να τη φιλήσει χωρίς να το θέλει και δε βλέπω τίποτα ρομαντικό σ' αυτό. Και ναι. Αν το έκανε αυτό κάποιος στην κόρη μου έχω πολλούς Αλβανούς φίλους που κατά καιρούς τους έχω εξυπηρετήσει. Δε χρειάζεται αστυνομία.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:32Τι ακριβώς εννοείς "καλά καθούμενα";Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:27
Αντίθετα σε κάποιον που ρίχνεται σε μια κοπέλα στα καλά καθούμενα δεν υπάρχει συνενοχή. Μόνο ξύλο.
Κάτι σαν την τεκμηριωμένη περιγραφή του δρώμενου από μια μπουμπού, που δεν σηκώνει πολλά-πολλά;
Κατά τα άλλα, όλοι λίγο πολύ έχουν σχέση με αλβανούς.
Δεν είμαι κατά της αυτοδικίας, νόμιμης ή παράτυπης σε τέτοιες περιπτώσεις. Αντιθέτως.
Αλλά δεν είμαι και τέρμα χαζομαμά για να θεωρώ ότι το αγγελούδι μου είναι πάντα τελείως αθώο σε τέτοια σκηνικά.
Κατά τα άλλα, αν θες να μπούμε στη φάση "δεν μ' ενδιαφέρει ποιος φταίει η δεν φταίει αλλά ο πατέρας/μάνα/γιος/κόρη ΜΟΥ γενικώς είναι υπεράνω πάντων γιατί... έτσι" είναι επίσης νοοτροπία ζωοβοσκού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 11 Φεβ 2020, 14:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Συμφωνώ, θα πρέπει να τον σπρώξεις ελαφρώς και θα του δείξεις την δυσαρέσκεια σου γι αυτό που έκανε και ότι δεν γουστάρεις.Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 14:03Σύνεση είναι και να του δώσεις να καταλάβει πως δεν γουστάρεις.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 14:01Συμφωνώ. Πρέπει να αντιδράς με σύνεση και προσοχή.Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:47
Δεν δίνεις στον άλλο το δικαίωμα να σου ρίξει ξανάστροφη ρε συ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ας μην το ξεκίναγε.Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:48ε, και μετα αυτος δεν θα ελεγχε το ποδι του, εσυ το μπιστολι σου, ο αλλος το κανονι του, και θα πεφταν και πυρηνικα.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:41
Όπως δεν ελέγχει αυτός το στομα του, δεν θα έλεγχα κι εγώ το χέρι μουμπορεί να ήμουν πιο χαλαρή και απλώς να τον έσπρωχνα. Όλα πιθανά.
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν είναι θέμα αθωότητας στην προκειμένη περίπτωση είναι καθαρή χαζομάρα και ανευθυνότητα. Δεν καθαρίζουν οι άλλοι για σένα. Είσαι ενήλικη και πηγές σε κλαμπ. Αν δε μπορείς να διαχειριστείς κάποια πράγματα, μη βγαίνεις απ' το σπίτι μετά τη δύση του ηλίου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Επίσης έχει στόμα. Δεν είναι ανάγκη να λέει μόνο Μακ, Χόντος και λόλιποπ, μπορεί να πει και όχι.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 14:11Συμφωνώ, θα πρέπει να τον σπρώξεις ελαφρώς και θα του δείξεις την δυσαρέσκεια σου γι αυτό που έκανε και ότι δεν γουστάρεις.Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 14:03Σύνεση είναι και να του δώσεις να καταλάβει πως δεν γουστάρεις.
Κι αυτό υπερβολή είναι.Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 14:12 Δεν είναι θέμα αθωότητας στην προκειμένη περίπτωση είναι καθαρή χαζομάρα και ανευθυνότητα. Δεν καθαρίζουν οι άλλοι για σένα. Είσαι ενήλικη και πηγές σε κλαμπ. Αν δε μπορείς να διαχειριστείς κάποια πράγματα, μη βγαίνεις απ' το σπίτι μετά τη δύση του ηλίου.
Σαφώς και μπορείς να πας σε κλαμπ, αρκεί να αφήσεις το οικόσημο της επαναστάτριας πριγκιποπούλας στο σπίτι, απαιτώντας από τον λαό να το παίζει προσωπική σου φρουρά.
Το κωμικό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι, ότι αυτή που θίχτηκε ήταν η φίλη και όχι η παθούσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ok. Δεν είχα διαβάσει το αρχικό ποστ. Έχεις δίκιο. Απλά πήγε να τη φιλήσει. Αποσύρω ό,τι έχω πει εκτός από εκείνο για την γκομενάρα με τα ολοστρόγγυλα στήθη.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 14:09Το "βάναυσα" από που προκύπτει; Από το "κάπως απότομα" της μπουμπούς που την είδε αμαζόνα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:59Οκ. Δεν ήμουν μπροστά για να ξέρω, απ' ότι κατάλαβα την άρπαξε βάναυσα να τη φιλήσει χωρίς να το θέλει και δε βλέπω τίποτα ρομαντικό σ' αυτό. Και ναι. Αν το έκανε αυτό κάποιος στην κόρη μου έχω πολλούς Αλβανούς φίλους που κατά καιρούς τους έχω εξυπηρετήσει. Δε χρειάζεται αστυνομία.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:32
Τι ακριβώς εννοείς "καλά καθούμενα";
Κατά τα άλλα, όλοι λίγο πολύ έχουν σχέση με αλβανούς.![]()
Δεν είμαι κατά της αυτοδικίας, νόμιμης ή παράτυπης σε τέτοιες περιπτώσεις. Αντιθέτως.
Αλλά δεν είμαι και τέρμα χαζομαμά για να θεωρώ ότι το αγγελούδι μου είναι πάντα τελείως αθώο σε τέτοια σκηνικά.
Κατά τα άλλα, αν θες να μπούμε στη φάση "δεν μ' ενδιαφέρει ποιος φταίει η δεν φταίει αλλά ο πατέρας/μάνα/γιος/κόρη ΜΟΥ γενικώς είναι υπεράνω πάντων γιατί... έτσι" είναι επίσης νοοτροπία ζωοβοσκού.
Αφού με φιλήσει να του πω όχι ή να αρχίσω από πριν να λέω όχι σε όλους για να είμαι καλυμμένη δηλαδή. Μη ξεφύγουμε από τα πρότυπα της θυληκοτητας.Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 14:15Επίσης έχει στόμα. Δεν είναι ανάγκη να λέει μόνο Μακ, Χόντος και λόλιποπ, μπορεί να πει και όχι.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 14:11Συμφωνώ, θα πρέπει να τον σπρώξεις ελαφρώς και θα του δείξεις την δυσαρέσκεια σου γι αυτό που έκανε και ότι δεν γουστάρεις.Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 14:03
Σύνεση είναι και να του δώσεις να καταλάβει πως δεν γουστάρεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι δεν είναι υπερβολή, μια χαρά τα λέω.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 14:19Κι αυτό υπερβολή είναι.Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 14:12 Δεν είναι θέμα αθωότητας στην προκειμένη περίπτωση είναι καθαρή χαζομάρα και ανευθυνότητα. Δεν καθαρίζουν οι άλλοι για σένα. Είσαι ενήλικη και πηγές σε κλαμπ. Αν δε μπορείς να διαχειριστείς κάποια πράγματα, μη βγαίνεις απ' το σπίτι μετά τη δύση του ηλίου.
Σαφώς και μπορείς να πας σε κλαμπ, αρκεί να αφήσεις το οικόσημο της επαναστάτριας πριγκιποπούλας στο σπίτι, απαιτώντας από τον λαό να το παίζει προσωπική σου φρουρά.
Το κωμικό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι, ότι αυτή που θίχτηκε ήταν η φίλη και όχι η παθούσα.![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αϊ μαρή.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 14:20Αφού με φιλήσει να του πω όχι ή να αρχίσω από πριν να λέω όχι σε όλους για να είμαι καλυμμένη δηλαδή. Μη ξεφύγουμε από τα πρότυπα της θυληκοτητας.Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 14:15Επίσης έχει στόμα. Δεν είναι ανάγκη να λέει μόνο Μακ, Χόντος και λόλιποπ, μπορεί να πει και όχι.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 14:11
Συμφωνώ, θα πρέπει να τον σπρώξεις ελαφρώς και θα του δείξεις την δυσαρέσκεια σου γι αυτό που έκανε και ότι δεν γουστάρεις.
Ωραία χείλη btw. Καθόλου θηλυκά.
Δεν αρπάζουν μια γυναίκα σε στυλ Φούντα. Δεν είμαστε σε βάλτο το 1890 με τζιτζίκια και βατράχια υπόκρουση.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
-
- 1 Απαντήσεις