Όχι το πρωτεύον είναι ότι δεν είχε ενδείξεις ότι η γκόμενα γούσταρε.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:18Γιατί να μην πω τα ίδια;
Με τη δική σας λογική, το πρωτεύον είναι το ότι δεν ζητήθηκε η άδεια και όχι αν γούσταρε ή δεν γούσταρε η γυναίκα το φιλί. Με τη δική μου αυτό που καθορίζει την όποια αντίδραση ή ερμηνεία για το θεμιτόν ή μη του πράγματος, είναι το δεύτερο.
Συνεχίστε.![]()
Έχω δακρύσει βλέποντας το άβαταρ μου, ειδικώς σ' αυτό το θρεντ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100
Είχε την αρχάγγελο φύλακα δίπλα της, καθάρισε αυτή για πάρτη της.Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:33 Η συνεσταλμένη κορασίδα έπρεπε να είναι λίγο πιο ξεκάθαρη στο τι θέλει και τι δεν θέλει πάντως.
Εγώ πάντως βλέπω και επαγγελματικές προοπτικές στη φάση. Κάτι σαν μπεϊμπικλαμπσίτινγκ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί δικαιολογείτε πάντα τον μαλάκα της υπόθεσης;Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:30πηγε να φιλησει, σπρωχτηκε, σταματησε. το ιδιο διαβαζουμε.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:14
Όχι δεν σταμάτησε. Γράφει πήγε να την φίλησε κάπως απότομα και τον έσπρωξε. Να ξέρουμε τι διαβάζουμε ε. Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί να το κάνει; από ποιον πήρε το δικαίωμα; γιατί ας πούμε γράφει επίσης ότι δεν του πολύ μιλαγε. Άρα δεν μπορείς να πεις ότι του έδωσε θάρρος.
πηρε θαρρος επειδη του μιλαγε. λιγο.δεν εβαλε καλα στο ζυγι τα λογια να κρινει ποσα κιλα επρεπε να του μιλησει πριν κανει κινηση. μπορει μεχρι χτες να ειχε φιλησει 10 κοριτσια που του μιλουσαν τοσο λιγο, και πηγαινε για τα 11.
εχει και μια σημασια το τι ελεγαν. και αν δεχτηκε να της πιασει το χερι, το μπρατσο, τον ωμο, το σβερκο με τη σειρα, οποτε συνεχισε να δει μεχρι που θα τραβηξει.
επισης, ΚΛΑΜΠ, λεει. εχεις κανει ποτε συζητηση σε κλαμπ; ειναι δυνατον να μιλησεις "πολυ"; η αλλη που κουτουπωθηκε ειχε ανοιξει πρωτα μεγαλη συζητηση;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Από τεντζεροκαπακώματα, άλλο τίποτα.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:35Όχι το πρωτεύον είναι ότι δεν είχε ενδείξεις ότι η γκόμενα γούσταρε.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:18Γιατί να μην πω τα ίδια;Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:06
Εντάξει. Πάμε σε άλλο τότε. Αν ήταν Πακιστανός ο τύπος του περιστατικό θα έλεγες τα ίδια; μπέσα.
Με τη δική σας λογική, το πρωτεύον είναι το ότι δεν ζητήθηκε η άδεια και όχι αν γούσταρε ή δεν γούσταρε η γυναίκα το φιλί. Με τη δική μου αυτό που καθορίζει την όποια αντίδραση ή ερμηνεία για το θεμιτόν ή μη του πράγματος, είναι το δεύτερο.
Συνεχίστε.![]()
Έχω δακρύσει βλέποντας το άβαταρ μου, ειδικώς σ' αυτό το θρεντ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όπως δεν ελέγχει αυτός το στομα του, δεν θα έλεγχα κι εγώ το χέρι μουGherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:19Αν προσπαθείς να αποφύγεις τον "μαλάκα" δεν του δίνεις πάτημα να απλώσει χέρι πάνω σου ανταποδίδοντας μια μπάτσα που του έριξες εσύ. Σπρώξιμο κι έφυγες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατί δεν μπορεί να αποκλεισθεί και η συνδρομή των μαλακισμένων στην κάθε υπόθεση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καλή βλαμμένη και η αρχάγγελος.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:39Είχε την αρχάγγελο φύλακα δίπλα της, καθάρισε αυτή για πάρτη της.Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:33 Η συνεσταλμένη κορασίδα έπρεπε να είναι λίγο πιο ξεκάθαρη στο τι θέλει και τι δεν θέλει πάντως.
Εγώ πάντως βλέπω και επαγγελματικές προοπτικές στη φάση. Κάτι σαν μπεϊμπικλαμπσίτινγκ.
Σόρρυ μποηζ εντ γκερλζ, όταν δεν θες το ξεκαθαρίζεις. Δεν κάνεις την χαμηλοβλεπούσα περιμένοντας να μυρίσει ο άλλος τα νύχια του. Έλεος.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Νταμπλ ποστ.
γιατι δικαιολογεις παντα την υστερικη μαλακω της υποθεσης, ακομη και οταν αναγνωριζεις οτι η φαση δεν ηταν για να κληθει αστυνομια κια αρα ειναι ξεκαθαρα μια υστερικη μαλακω;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν δίνεις στον άλλο το δικαίωμα να σου ρίξει ξανάστροφη ρε συ.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:41Όπως δεν ελέγχει αυτός το στομα του, δεν θα έλεγχα κι εγώ το χέρι μουGherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:19Αν προσπαθείς να αποφύγεις τον "μαλάκα" δεν του δίνεις πάτημα να απλώσει χέρι πάνω σου ανταποδίδοντας μια μπάτσα που του έριξες εσύ. Σπρώξιμο κι έφυγες.μπορεί να ήμουν πιο χαλαρή και απλώς να τον έσπρωχνα. Όλα πιθανά.
ε, και μετα αυτος δεν θα ελεγχε το ποδι του, εσυ το μπιστολι σου, ο αλλος το κανονι του, και θα πεφταν και πυρηνικα.Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:41
Όπως δεν ελέγχει αυτός το στομα του, δεν θα έλεγχα κι εγώ το χέρι μουμπορεί να ήμουν πιο χαλαρή και απλώς να τον έσπρωχνα. Όλα πιθανά.
Το ίδιο ακριβώς πιστεύω κι εγώ. Εκ των πραγμάτων δεν παίζει ο παράγων "χαμηλοβλεπούσα" όταν πηγαίνεις ασυνόδευτη σε κάποιο κλαμπ. Σαφώς και υπάρχει το δικαίωμα στην ένδειξη διαθεσιμότητας αλλά επίσης σαφώς δεν υπάρχουν φωτεινές επιγραφές που να καθορίζουν τι ακριβώς και πως το θες.Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:44Καλή βλαμμένη και η αρχάγγελος.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:39Είχε την αρχάγγελο φύλακα δίπλα της, καθάρισε αυτή για πάρτη της.Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:33 Η συνεσταλμένη κορασίδα έπρεπε να είναι λίγο πιο ξεκάθαρη στο τι θέλει και τι δεν θέλει πάντως.
Σόρρυ μποηζ εντ γκερλζ, όταν δεν θες το ξεκαθαρίζεις. Δεν κάνεις την χαμηλοβλεπούσα περιμένοντας να μυρίσει ο άλλος τα νύχια του. Έλεος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μα από κει ξεκίνησε όλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:48Το ίδιο ακριβώς πιστεύω κι εγώ. Εκ των πραγμάτων δεν παίζει ο παράγων "χαμηλοβλεπούσα" όταν πηγαίνεις ασυνόδευτη σε κάποιο κλαμπ. Σαφώς και υπάρχει το δικαίωμα στην ένδειξη διαθεσιμότητας αλλά επίσης σαφώς δεν υπάρχουν φωτεινές επιγραφές που να καθορίζουν τι ακριβώς και πως το θες.Gherschaagk έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:44Καλή βλαμμένη και η αρχάγγελος.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:39
Είχε την αρχάγγελο φύλακα δίπλα της, καθάρισε αυτή για πάρτη της.
Αν από την αρχή τον έκανε πέρα, δεν θα γινόταν τίποτα.
Γω καταλαβαίνω πως δεν ήθελε το κορίτσι αλλά έβλεπε την αρχάγγελο κι είπε να κάνει όπως εκείνη αλλά δεν της βγήκε.
Κακό πράγμα η μίμηση.
επισης, ειδικα σε τοσο νεαρες ηλικιες, το οτι η φιλεναδα της η αρχαγγελος ηδη κουτουπωθηκε, ειναι ενα καμπανακι ν αρχισεις κι εσυ, μη σε παρουν για ξενερωτο καληνυχτακια.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:48
Το ίδιο ακριβώς πιστεύω κι εγώ. Εκ των πραγμάτων δεν παίζει ο παράγων "χαμηλοβλεπούσα" όταν πηγαίνεις ασυνόδευτη σε κάποιο κλαμπ. Σαφώς και υπάρχει το δικαίωμα στην ένδειξη διαθεσιμότητας αλλά επίσης σαφώς δεν υπάρχουν φωτεινές επιγραφές που να καθορίζουν τι ακριβώς και πως το θες.
οποτε, η αρχαγγελος φταιει.
Πέρα από την πλάκα, αυτό παίζει πολύ σοβαρά εδώ και δεκαετίες. Για αγοράκια και κοριτσάκια.
Στη Ρώμη πρέπει να φέρεσαι ως Ρωμαίος/α ακόμη κι αν δεν το γουστάρεις πραγματικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
-