Α, τώρα κατάλαβα. Νόμισα ότι παράσιτα έλεγε τους ρατσιστές μπούμερςΜιλλένιαλ έγραψε: 10 Φεβ 2020, 18:11Πρωταγωνιστές της ταινίας που ενέπνευσε τον blogger να γράψει για αμερικάνικα προβλήματα σε ελληνικά μετρό είναι 2 πυρηνικές, straight οικογένειες. Τα παράσιτα είναι straight Κορεάτες, όπως και οι προνομιούχοι. Ακόμα και τα παράσιτα των παράσιτων είναι straight Κορεάτες. Το «Κορεάτης» θα μπορούσε εδώ να έχει τη σημασία του «λευκός» με την έννοια της ομοιογένειας.omg kai 3 lol έγραψε: 10 Φεβ 2020, 11:46 Πηγή: https://www.lifo.gr/articles/imerologio ... -sto-metro
![]()
Άκρως προβληματικό, επικίνδυνο και καταδικαστέο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς μυρίζουν τα «παράσιτα» στο μετρό;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πώς μυρίζουν τα «παράσιτα» στο μετρό;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- omg kai 3 lol
Maejima έγραψε: 10 Φεβ 2020, 18:32 Πάντως, αγαπητοί συνομιλητές, οι Έλληνες (και γενικά οι southern euros) δεν θεωρούνται το ίδιο και πολύ λευκοί με τους ορίτζιναλ WASP λευκούς (ΗΠΑ και Β.Ευρώπη).
Πολλές φορές γίνονται οι ίδιοι θύματα ρατσισμού από τους WASP, οπότε, κατά την άποψή μου πάντα, δεν χρειάζεται να απολογούνται για τις ρατσιστικές συμπεριφορές των προ-αναφερθέντων.
καταρχήν αυτό προϋποθέτει γνώσεις παγκόσμιας γεωγραφίας
κατα δευτερο θες να πεις ότι θιγεσαι προσωπικα σε κάθε ρατσιστική συμπεριφορά προς έλληνα 2ης και 3ης γενιάς στην Αμερική κι οτι αυτη λειτουργεί τηλεπαθητικα στους γουαναμπι αρειους της ψωροκώσταινας
Δεν ξέρω για τη συγκεκριμένη ταινία, αλλά όταν εγώ έβλεπα Ιαπωνικό και Κορεάτικο κινηματογράφο, οι μιλλένιαλς έλεγαν μόνο "μαμά" και το wokeness level του Χόλυγουντ ήταν ακόμη σε λογικά πλαίσια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- omg kai 3 lol
Alien666 έγραψε: 10 Φεβ 2020, 18:54 Δεν ξέρω για τη συγκεκριμένη ταινία, αλλά όταν εγώ έβλεπα Ιαπωνικό και Κορεάτικο κινηματογράφο, οι μιλλένιαλς έλεγαν μόνο "μαμά" και το wokeness level του Χόλυγουντ ήταν ακόμη σε λογικά πλαίσια.
harakiri
Να. Shion Sono. 4 ταινίες τον χρόνο βγάζει και οι περισσότερες είναι κορυφαίες.omg kai 3 lol έγραψε: 10 Φεβ 2020, 18:59Alien666 έγραψε: 10 Φεβ 2020, 18:54 Δεν ξέρω για τη συγκεκριμένη ταινία, αλλά όταν εγώ έβλεπα Ιαπωνικό και Κορεάτικο κινηματογράφο, οι μιλλένιαλς έλεγαν μόνο "μαμά" και το wokeness level του Χόλυγουντ ήταν ακόμη σε λογικά πλαίσια.
harakiri
![]()
![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Νομίζω ότι το "ψωροκώσταινα" είναι ένας από τους χαρακτηρισμούς που αποδίδει απολύτως την τρικυμία στο κρανίο των φιλοπαρασιτικών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2020, 19:07![]()
Νομίζω ότι το "ψωροκώσταινα" είναι ένας από τους χαρακτηρισμούς που αποδίδει απολύτως την τρικυμία στο κρανίο των φιλοπαρασιτικών.
ένας εξωθεν αντικειμενικός παρατηρητής πως θα την χαρακτήριζε άραγε; το Ρόδο του Ισπαχαν;
Βάζει καμμιά φορά κάτι τεστ είκοσι ερωτήσεων με περίεργες ελληνικές λέξεις.
Multiple choice,δεν τα λες και εύκολα.
Αυτά μου αρέσουν.
Η πραγματικότητα είναι ότι ενώ η ιστορία του Parasite θα μπορούσε μέχρι ένα βαθμό να συμβεί οπουδήποτε, τα φαινόμενα στα οποία αναφέρεται το blog post δε συμβαίνουν. Πουθενά αλλού εκτός των Η.Π.Α δε δαιμονοποιείται έτσι ο λευκός straight άντρας και πουθενά αλλού δεν έχει τόση βαρύτητα το white privilege. Και πώς θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό άλλωστε, όταν πρόκειται για μια κοινωνία με χόμπι την εύρεση προβλημάτων και την υπερβολική μεγαλοποίηση τους μέσω tweets και blogs.
Το Parasite είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση αν εξετάσουμε το άρθρο και την αμερικάνικη αντίληψη των πραγμάτων. Η χθεσινή τελετή των Όσκαρ ξεκίνησε με μουσικό σόου 2 queer καλλιτεχνών, σε κάποιο σημείο η μία εξ αυτών είπε στο κοινό (στο περίπου) "Είμαι περήφανη που βρίσκομαι εδώ σαν μαύρη queer καλλιτέχνης, για να γιορτάσουμε δουλειές γυναικών σκηνοθετών. Happy Black History Month". Στην πορεία της τελετής κι άλλοι έκαναν αντίστοιχα σχόλια.
Στη χθεσινή τελετή των Όσκαρ το Parasite έγραψε ιστορία. Δε μιλάω για την πρώτη υποψηφιότητα και νίκη καλύτερης διεθνούς παραγωγής, γιατί αν μη τι άλλο αποτελεί κατά έναν τρόπο συνολική δικαίωση για το Κορεάτικο σινεμά που από καιρό παράγει ποιοτικά έργα. Πήρε άλλα 3 βραβεία στις κατηγορίες που μετράνε περισσότερο.
Το Parasite είναι μια καλή ταινία. Το σενάριο αφορά μία ταξική σύγκρουση και παρά τα θέματά του, φαντάζει αποκάλυψη μπροστά στη σχεδόν παιδιάστικη αντίληψη και αντιμετώπιση των Αμερικάνων για κοινωνικά ζητήματα. Τόσο αποκάλυψη που η φρεσκάδα που αναδεύει, πέρα από βραβείο Πρωτότυπου Σεναρίου του εξασφάλισε και βραβεία Σκηνοθεσίας και Καλύτερης Ταινίας. Μια ταινία με άντρα σκηνοθέτη, συνολικά ομοιογενές σύνολο ηθοποιών και συντελεστών, ασιατικά άρειο θα έλεγε κανείς, που καταπιάνεται με την ανισότητα καθαυτή χωρίς να χρησιμοποιεί σαν φίλτρο το χρώμα, το φύλλο ή τη σεξουαλική προτίμηση. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο θρίαμβος του Parasite είναι μια πρόκληση στο ίδιο το σύστημα του Hollywood. Μία προειδοποίηση πως ίσως είναι καιρός να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του αν δε θέλει να χάνει παραδοσιακά τοπικά βραβεία από διεθνείς παραγωγές. Μια συμβουλή σε καταπιεσμένους διαφόρων κατηγοριών ότι ίσως αρκεί να προσπαθήσουν παραπάνω αντί να προβάλλουν μονάχα χρώματα και φάσματα. Σε λαϊκή μετάφραση, ο Bong Joon-ho τους πετσόκοψε μες στο σπιτάκι τους.
Το Parasite είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση αν εξετάσουμε το άρθρο και την αμερικάνικη αντίληψη των πραγμάτων. Η χθεσινή τελετή των Όσκαρ ξεκίνησε με μουσικό σόου 2 queer καλλιτεχνών, σε κάποιο σημείο η μία εξ αυτών είπε στο κοινό (στο περίπου) "Είμαι περήφανη που βρίσκομαι εδώ σαν μαύρη queer καλλιτέχνης, για να γιορτάσουμε δουλειές γυναικών σκηνοθετών. Happy Black History Month". Στην πορεία της τελετής κι άλλοι έκαναν αντίστοιχα σχόλια.
Στη χθεσινή τελετή των Όσκαρ το Parasite έγραψε ιστορία. Δε μιλάω για την πρώτη υποψηφιότητα και νίκη καλύτερης διεθνούς παραγωγής, γιατί αν μη τι άλλο αποτελεί κατά έναν τρόπο συνολική δικαίωση για το Κορεάτικο σινεμά που από καιρό παράγει ποιοτικά έργα. Πήρε άλλα 3 βραβεία στις κατηγορίες που μετράνε περισσότερο.
Το Parasite είναι μια καλή ταινία. Το σενάριο αφορά μία ταξική σύγκρουση και παρά τα θέματά του, φαντάζει αποκάλυψη μπροστά στη σχεδόν παιδιάστικη αντίληψη και αντιμετώπιση των Αμερικάνων για κοινωνικά ζητήματα. Τόσο αποκάλυψη που η φρεσκάδα που αναδεύει, πέρα από βραβείο Πρωτότυπου Σεναρίου του εξασφάλισε και βραβεία Σκηνοθεσίας και Καλύτερης Ταινίας. Μια ταινία με άντρα σκηνοθέτη, συνολικά ομοιογενές σύνολο ηθοποιών και συντελεστών, ασιατικά άρειο θα έλεγε κανείς, που καταπιάνεται με την ανισότητα καθαυτή χωρίς να χρησιμοποιεί σαν φίλτρο το χρώμα, το φύλλο ή τη σεξουαλική προτίμηση. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο θρίαμβος του Parasite είναι μια πρόκληση στο ίδιο το σύστημα του Hollywood. Μία προειδοποίηση πως ίσως είναι καιρός να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του αν δε θέλει να χάνει παραδοσιακά τοπικά βραβεία από διεθνείς παραγωγές. Μια συμβουλή σε καταπιεσμένους διαφόρων κατηγοριών ότι ίσως αρκεί να προσπαθήσουν παραπάνω αντί να προβάλλουν μονάχα χρώματα και φάσματα. Σε λαϊκή μετάφραση, ο Bong Joon-ho τους πετσόκοψε μες στο σπιτάκι τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μιλλένιαλ την 10 Φεβ 2020, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
Έχει πράγματι αρχίσει να γίνεται κουραστική η παρούσα κατάσταση, σε βαθμό που να μη θες να δεις κάτι για να αποφύγεις όλη τη παραφιλολογία που μοιραία θα το συνοδεύει. Τυχεροί όσοι πρόλαβαν εποχές χωρίς sjw και 30χρονους boomers.Alien666 έγραψε: 10 Φεβ 2020, 18:54 όταν εγώ έβλεπα Ιαπωνικό και Κορεάτικο κινηματογράφο, οι μιλλένιαλς έλεγαν μόνο "μαμά" και το wokeness level του Χόλυγουντ ήταν ακόμη σε λογικά πλαίσια.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
-
Maejima
Ρε φίλε, τί χαζομάρες γράφεις για τηλεπάθειες και θιξήματα. Τρικυμία στο κρανίο έχεις, και κάνεις και τον έξυπνο.omg kai 3 lol έγραψε: 10 Φεβ 2020, 18:48Maejima έγραψε: 10 Φεβ 2020, 18:32 Πάντως, αγαπητοί συνομιλητές, οι Έλληνες (και γενικά οι southern euros) δεν θεωρούνται το ίδιο και πολύ λευκοί με τους ορίτζιναλ WASP λευκούς (ΗΠΑ και Β.Ευρώπη).
Πολλές φορές γίνονται οι ίδιοι θύματα ρατσισμού από τους WASP, οπότε, κατά την άποψή μου πάντα, δεν χρειάζεται να απολογούνται για τις ρατσιστικές συμπεριφορές των προ-αναφερθέντων.
κατα δευτερο θες να πεις ότι θιγεσαι προσωπικα σε κάθε ρατσιστική συμπεριφορά προς έλληνα 2ης και 3ης γενιάς στην Αμερική κι οτι αυτη λειτουργεί τηλεπαθητικα στους γουαναμπι αρειους της ψωροκώσταινας![]()
Εγώ σου είπα ότι οι Έλληνες και οι southern euros δεν περιλαμβάνονται μέσα στην κατηγορία των WASPS στην Αμερική και γι'αυτόν τον λόγο δεν τους αφορά το ενοχικό σύνδρομο αυτών για τους Αφροαμερικάνους και το θεσμό της δουλείας. Οι περισσότεροι Έλληνες κάνουν pass ώς latinos και mexicans στις ΗΠΑ.
Και ούτε θεωρώ τον εαυτό μου Άρειο και ούτε με ενδιαφέρει να γίνω.
Ντάξει, συννενοηθήκαμε;
*συνεννοηθήκαμεMaejima έγραψε: 10 Φεβ 2020, 19:57Ρε φίλε, τί χαζομάρες γράφεις για τηλεπάθειες και θιξήματα. Τρικυμία στο κρανίο έχεις, και κάνεις και τον έξυπνο.omg kai 3 lol έγραψε: 10 Φεβ 2020, 18:48Maejima έγραψε: 10 Φεβ 2020, 18:32 Πάντως, αγαπητοί συνομιλητές, οι Έλληνες (και γενικά οι southern euros) δεν θεωρούνται το ίδιο και πολύ λευκοί με τους ορίτζιναλ WASP λευκούς (ΗΠΑ και Β.Ευρώπη).
κατα δευτερο θες να πεις ότι θιγεσαι προσωπικα σε κάθε ρατσιστική συμπεριφορά προς έλληνα 2ης και 3ης γενιάς στην Αμερική κι οτι αυτη λειτουργεί τηλεπαθητικα στους γουαναμπι αρειους της ψωροκώσταινας![]()
Εγώ σου είπα ότι οι Έλληνες και οι southern euros δεν περιλαμβάνονται μέσα στην κατηγορία των WASPS στην Αμερική και γι'αυτόν τον λόγο δεν τους αφορά το ενοχικό σύνδρομο αυτών για τους Αφροαμερικάνους και το θεσμό της δουλείας. Οι περισσότεροι Έλληνες κάνουν pass ώς latinos και mexicans στις ΗΠΑ.
Και ούτε θεωρώ τον εαυτό μου Άρειο και ούτε με ενδιαφέρει να γίνω.
Ντάξει, συννενοηθήκαμε;
Οι ωραιότεροι άνδρες κατά την γνώμη μου και που έχω δει και στους "άρειους" και σε ταινίες, σειρές κλπ. είναι καστανοί ή με μαύρα μαλλιά, γαλανά, πράσινα, καστανά μάτια και λευκό προς το μαυρισμένο δέρμα.
Οι ξανθοί με ροζ δέρμα σπανίως αρέσουν στις γυναίκες. Οπότε Έλληνες, Ιταλοί, Γάλλοι, Ισπανοί και πολλοί βορειοευρωπαίοι όπου υπάρχουν περισσότερα γαλανά ή πράσινα μάτια ταιριάζουν σε αυτό το πρότυπο.
Οι ξανθοί με ροζ δέρμα σπανίως αρέσουν στις γυναίκες. Οπότε Έλληνες, Ιταλοί, Γάλλοι, Ισπανοί και πολλοί βορειοευρωπαίοι όπου υπάρχουν περισσότερα γαλανά ή πράσινα μάτια ταιριάζουν σε αυτό το πρότυπο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 1038 Απαντήσεις