Ζενίθεδρος έγραψε: 09 Φεβ 2020, 21:39
Ναι, αλλά κάποιος πρέπει να σε γκαστρωσει.
Για όποια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί και να είναι μόνη της λύσεις υπαρχουν ιατρικές . Αλλά δεν το θεωρώ σωστό, κατά τη γνώμη μου ένα παιδί μεγαλώνει πιο καλά μέσα σε μια ωραία οικογένεια και με τους δύο γονείς. Τώρα να πάω να κάνω ένα παιδί μόνη κι έρμη για να καλύψω τον εγωισμό μου και τις βιολογικές ανησυχίες μου δεν θα το έκανα. Αν γινόταν τυχαία (φτου φτου) θα προτιμούσα να το είχα μόνη μου.
Σε καταλαβαίνω. Εδώ μέσα σε γάμους και δεν θέλουν παιδιά οι γυναίκες. Γνωρίζω περιπτώσεις γνωστών μου που έχουν μονο ένα και αισθάνονται και υποχρέωση απέναντι στη γυναίκα τους, που κάθισε και γκαστρωθηκε. Αρχίζω να αναθεωρώ τις απόψεις μου για τους πολέμους και τις βιαιοπραγιες. Σκέφτομαι ότι μπορεί και να είχε εξαφανιστεί πριν από χιλιάδες χρόνια το ανθρώπινο είδος, έτσι και επικρατούσε η παγκοσμια ειρήνη για καμιά κατοσταρια χρόνια.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Ζενίθεδρος έγραψε: 09 Φεβ 2020, 21:39
Ναι, αλλά κάποιος πρέπει να σε γκαστρωσει.
Για όποια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί και να είναι μόνη της λύσεις υπαρχουν ιατρικές . Αλλά δεν το θεωρώ σωστό, κατά τη γνώμη μου ένα παιδί μεγαλώνει πιο καλά μέσα σε μια ωραία οικογένεια και με τους δύο γονείς. Τώρα να πάω να κάνω ένα παιδί μόνη κι έρμη για να καλύψω τον εγωισμό μου και τις βιολογικές ανησυχίες μου δεν θα το έκανα. Αν γινόταν τυχαία (φτου φτου) θα προτιμούσα να το είχα μόνη μου.
Σε καταλαβαίνω. Εδώ μέσα σε γάμους και δεν θέλουν παιδιά οι γυναίκες. Γνωρίζω περιπτώσεις γνωστών μου που έχουν μονο ένα και αισθάνονται και υποχρέωση απέναντι στη γυναίκα τους, που κάθισε και γκαστρωθηκε. Αρχίζω να αναθεωρώ τις απόψεις μου για τους πολέμους και τις βιαιοπραγιες. Σκέφτομαι ότι μπορεί και να είχε εξαφανιστεί πριν από χιλιάδες χρόνια το ανθρώπινο είδος, έτσι και επικρατούσε η παγκοσμια ειρήνη για καμιά κατοσταρια χρόνια.
Και εγώ γνωρίζω περιπτώσεις γνωστών που έκαναν 2 παιδιά έτσι να λένε ότι έκαναν οικογένεια και να συνεχιστεί το ονομα και τα πάρκαραν στη γυναίκα και γυρίζουν σπίτι για ένα φαγητό και ύπνο. Γενικά αν δεν είσαι έτοιμος για παιδί, απλά μη κάνεις. Είτε άντρας, είτε γυναίκα.
Η ανθρωπότητα αργά ή γρήγορα φέρνει τον αφανισμό της. 5 πάνω 5 κατω μικρή η διαφορά.
tanipteros έγραψε: 10 Φεβ 2020, 13:47
Naida άλλαξε άβαταρ.... δεν μου αρέσει αυτό που έβαλες ... με σκιάζει...
το κοριτσάκι είναι λες και είναι βγαλμένο από θρίλερ...!
tanipteros έγραψε: 10 Φεβ 2020, 13:47
Naida άλλαξε άβαταρ.... δεν μου αρέσει αυτό που έβαλες ... με σκιάζει...
το κοριτσάκι είναι λες και είναι βγαλμένο από θρίλερ...!
Χωρίζουμε.
Γιατί? Τι έκανα?
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
πρώτα από όλα αυτό είναι 16 χρονών και δεν έχει πατζαρί μαλλιά....!!!
Είναι ασπρόμαυρη και είναι πριν τα κάνω παντζαρι(μου το θύμισες )
Αααα τώρα το κατάλαβα....είναι από αυτές τις καλιτεχνικές τις ασπρόμαυρες....
...τι γλυκιά φατσούλα έχεις....μικροδείχνεις πάντως....(το παίρνω πίσω το θρίλερ)
συγνώμη αγαπούλα.... είσαι πολύ όμορφο νιάτο στην φώτο...αλήθεια!
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!