Τοση ωρα αυτο εψαχνες να βαλεις?το οτι δεν περιλαμβανει μαυρα εισοδηματα η λιστα το διαβασες? Στις φτωχες χωρες απο τα μαυρα ζουνε οι περισσοτεροι.Τελος παντων δωσε μου χρονο να το τσεκαρω και θα σου απαντησωHighlander έγραψε: 09 Φεβ 2020, 23:41Τσέκαρε Gini: Gini index, a quantified representation of a nation's Lorenz curve. A Gini index of 0% expresses perfect equality, while index of 100% expresses maximal inequality.alexandros 21 έγραψε: 09 Φεβ 2020, 23:36Ελα οκ χαβαλε κανω αν δεν το καταλαβες.Ειπαμε το κογκρεσο εκοψε το φ35.Το παραδεχομαι.Πες μου τωρα κι εσυ αν στις φτωχες χωρες υπαρχουν μεγαλες οικονομικες ανισοτητες.5 φορες στο ρωτησα κι ακομα δεν απαντησεςHighlander έγραψε: 09 Φεβ 2020, 23:33
Καλά μιλάμε ότι είσαι απίθανος. Μετά απ όλα αυτά συνεχίζεις απτόητος.Να πούμε και ότι από τους 16 που καταψήφισαν οι 15 ήταν ρεπουμπλικανοι να το αποτελειώσουμε;
![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... e_equality
Ναι υπάρχουν μεγάλες οικονομικές ανισότητες. Βέβαια το θέμα είναι πολυπαραγοντικό, γιατί υπάρχουν και πολυεθνικές κλπ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιος μας συμφέρει να εκλεγεί Πρόεδρος των Η.Π.Α.;
-
alexandros 21
Re: Ποιος μας συμφέρει να εκλεγεί Πρόεδρος των Η.Π.Α.;
- wooded glade
Ο καλύτερος πρόεδρος για την Ελλάδα μεταπολεμικά θα ήταν ενδιαφέρον.
Η δικιά μου εκτίμηση είναι:
Truman - 9/10
Ike - 7/10
JFK - δεν πρόκανε
LBJ - 2/10
Tricky Dicky - 3/10
Gerald Ford - 6 / 10
Peanut - 4/10
Ronald - 8 /10
George Bush sr - 6 / 10
Bill - 5 / 10
GW Bush - 3.5 / 10
Barack Obama - 6 / 10
Donald Trump - 6 / 10
Για την Europe συνολικά όλοι 10 / 10 πλην του τελευταίου (1 / 10).
Μέσος όρος δημοκρατικών = 5.2 / 10.
Μέσος όρος reps = 5.6 / 10
Η δικιά μου εκτίμηση είναι:
Truman - 9/10
Ike - 7/10
JFK - δεν πρόκανε
LBJ - 2/10
Tricky Dicky - 3/10
Gerald Ford - 6 / 10
Peanut - 4/10
Ronald - 8 /10
George Bush sr - 6 / 10
Bill - 5 / 10
GW Bush - 3.5 / 10
Barack Obama - 6 / 10
Donald Trump - 6 / 10
Για την Europe συνολικά όλοι 10 / 10 πλην του τελευταίου (1 / 10).
Μέσος όρος δημοκρατικών = 5.2 / 10.
Μέσος όρος reps = 5.6 / 10
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
alexandros 21
Με μια προχειρη ματια σου λεω οτι δεν δειχνει τιποτα το λινκ που εβαλες και που να υποστηριζει οτι στις φτωχες χωρες υπαρχουν μεγαλες οικονομικες ανισοτητες γιατι παρανοησες ενα πραγμα.το gini index που γραφει εκει αναφερεται στις οικονομικες ανισοτητες μεταξυ του 10% των φτωχων και του 10% των πλουσιων.του 20 με το 20% κτλ.Το θεμα δεν ειναι αυτο.Γιατι προφανως σε μια χωρα φτωχων οι 10 πλουσιοι θα ειναι σαν την μυγα μεσα στο γαλα.Εκει θα σου συγκρινει το εισοδημα των 2 μ αυτο των 2 εκατομμυριων ας πουμε και θα βρει μεγαλη διαφορα.Η αντικειμενικη προσεγγιση ειναι να παρεις αριθμο πλουσιων απο την καθε χωρα ,αριθμο φτωχων,ποσοστο τους επι του πληθυσμου,ποσοστο του εισοδηματος τους επι του συνολου του ειδοδηματος του πληθυσμου και μετα να συγκρινεις τις χωρες μεταξυ τους.Χοντρικα να στο πω αλλιως.Οι πλουσιοτερες χωρες εχουν τον μεγαλυτερο αριθμο εκατομμυριουχων.Οι φτωχοτερες εχουν τον μικροτερο αριθμο εκατομμυριουχων.Ταυτοχρονα οι εκατομμυριουχοι των πλουσιων χωρων εχουν μεγαλυτερο εισοδημα απο τους εκατομμυριουχους των φτωχων χωρων .Και τελικα οι χωρες με τους περισσοτερους πλουσιους που εχουν και το μεγαλυτερο εισοδημα ,εχουν τον χαμηλοτερο αριθμο φτωχων.Επειδη ομως οι πλουσιοι των πλουσιων χωρων εχουν υπερβολικα μεγαλο εισοδημα οι αντιθεσεις ειναι μεγαλυτερες.Πχ σε μια φτωχη χωρα θα δεις 98 με εισοδημα 10 δολλαρια και 2 με εισοδημα 10000 δολλαρια.Που για εκει ειναι πλουτος τα 10χιλ.Το gini index θα σου βγαλει μεγαλη ανισοτητα.Ενω σε μια πλουσια χωρα θα δεις 80 με εισοδημα 20χιλ.θα δεις 10 με εισοδημα 300 χιλιαδες 8 με 1 εκ και 2 με 10 εκατ .τυχαια νουμερα σου φερνω.Κοινως ,οσο περισσοτερους πλουσιους δημιουργεις τοσο μειωνονται οι φτωχοιHighlander έγραψε: 09 Φεβ 2020, 23:41Τσέκαρε Gini: Gini index, a quantified representation of a nation's Lorenz curve. A Gini index of 0% expresses perfect equality, while index of 100% expresses maximal inequality.alexandros 21 έγραψε: 09 Φεβ 2020, 23:36Ελα οκ χαβαλε κανω αν δεν το καταλαβες.Ειπαμε το κογκρεσο εκοψε το φ35.Το παραδεχομαι.Πες μου τωρα κι εσυ αν στις φτωχες χωρες υπαρχουν μεγαλες οικονομικες ανισοτητες.5 φορες στο ρωτησα κι ακομα δεν απαντησεςHighlander έγραψε: 09 Φεβ 2020, 23:33
Καλά μιλάμε ότι είσαι απίθανος. Μετά απ όλα αυτά συνεχίζεις απτόητος.Να πούμε και ότι από τους 16 που καταψήφισαν οι 15 ήταν ρεπουμπλικανοι να το αποτελειώσουμε;
![]()
Ναι υπάρχουν μεγάλες οικονομικές ανισότητες. Βέβαια το θέμα είναι πολυπαραγοντικό, γιατί υπάρχουν και πολυεθνικές κλπ.
-
alexandros 21
Μιλαω δηλαδη για ανισοτητες της κατανομης του εισοδηματος γενικα στον πληθυσμο.Οχι να μου παρεις τον 1 πλουσιο της ταγκανικας και να μου τον συγκρινεις με το εισοδημα των υπολοιπων κατοικων της.Προφανως και θα βρεις μεγαλη διαφορα εκει αφου ολοι φτωχοι ειναι στο συνολο τους .Ιση κατανομη εισοδηματος συμβαινει μονο στην φτωχεια αφου δεν εχεις και πολλα να μοιρασεις.Κι εκει κολαγε το παραδειγμα με τους κουβαδες.Αν νομιζεις τωρα οτι αν μοιραστουν τα λεφτα του ενος πλουσιου της ταγκανικας του παραδειγματος μου στους φτωχους της και θα λυθει το προβλημα τους εισαι γελασμενος.Απλα θα κλεισουν οι επιχειρησεις του και θα μεινουν χωρις δουλεια και οι υπολοιποι.Αλλα κι ακομα κι ετσι να ητανε γιατι τα βαζεις με τον μπιλ γκειτς και τον τζεφ μπεζος κτλ δηλ τους πλουσιους των πλουσιων χωρων και δεν τα βαζεις με τους πλουσιους των φτωχων χωρων αφου συμφωνα μ εσενα κσι το gini index εκει υπαρχουν οι μεγαλυτετρς ανισοτητες κι αν μοιραστουν τα λεφτα τους σωθηκανε?Αρα καντε ντου στους 20 πλουσιους της μποτσουανα να τα μοιρασουν στους φτωχους της χωρας τους να λυθει το προβλημα της ανισοτητας τους.
-
alexandros 21
Με το σκεπτικο του gini index δηλαδη αν σε μια χωρα φτωχων πανε κι εγκατασταθουν 10 δισεκατομμυριουχοι,οι ανισοτητες θα αυξηθουν.Αρα συμφωνα με εσενα θα χειροτερεψει η κατασταση.Αυτο που θα γινει στην πραγματικοτητα ειναι οτι θα καλυτερεψει η ζωη ολων τους.Γιατι οι 10 δισεκατομμυριουχοι θα κανουν επενδυσεις.θα τριπλασιασουν ας πουμε την περιουσια τους ενω οι φτωχοι θ αποκτησουν δουλεια και θα ανεβασουν το δικο τους εισοδημα.Θα ειναι καλυτερα απο πριν εστω κι αν οι ανισοτητες τωρα ειναι μεγαλυτερες.Αυτο που μου βαλες δεν επρεπε να λεγεται τζινι ιντεξ .Το τζινι του αλαντιν επρεπε να λεγεται
Highlander έγραψε: 09 Φεβ 2020, 22:51Δηλαδή ο νεοφιλελεύθερος Ρηγκαν και ο Μπους με τις εισβολές σε αφγανισταν-ιρακ ήταν οι καλοί της υπόθεσης;Αρίστος έγραψε: 09 Φεβ 2020, 22:46 Να εξομολογηθω οτι στη ζωη μου δεν εχω συχαθει ποτε πολιτικο κομμα περισσοτερο απο τους Δημοκρατικους.
Ειναι το κομμα των εγκληματικοτερων πολεμων, των τραπεζιτων και της Wall Street.
Ενσαρκωνει τις πιο απανθρωπες οψεις του καπιταλισμου.
Και γι' αυτο οι πολιτικοι του ειναι θρασυτατοι ψευτες που προσποιουνται τους προοδευτικους.
.
Το φιλελεύθερο μεγάλο κεφάλαιο υποστηρίζει Μπαιντεν-Μπουτιγκιγκ και όχι Σαντερς... Τραμπ υποστηρίζει το υπερσυντηρητικό κεφάλαιο που είναι ακόμα χειρότερο γιατί θέτει σε αμφισβήτηση και τις κοινωνικές ελευθερίες και πρόοδο πέρα από την οικονομική δικαιοσύνη.
Για την Ελλαδα τη ζημια την εκαναν οι Δημοκρατικοι.
α) Διαμελισμος Γιουγκοσλαυιας και βομβαρδισμοι Σερβιας. Βοηθεια σε UCK και σε Βοσνιους Ισλαμιστες.
β) Καταστροφη Συριας με τη βοηθεια του ISIS.
γ) Καταστροφη Λιβυης με τη βοηθεια της Αλ Καιντα.
δ) Εκατομμυρια προσφυγες σε Ελλαδα και Ευρωπη εξιτιας των παραπανω.
ε) Υποστηριξη της Τουρκιας στα Ιμια και στο γκριζαρισμα ζωνων στο Αιγαιο.
Εχει ενδιαφερον επισης οτι σε ολους τους πολεμους οι Δημοκρατικοι ειναι ΥΠΕΡ των Ισλαμιστων ενω οι Ρεπουμπλικανοι ΕΝΑΝΤΙΟΝ τους. Ευτυχως να λεμε που το Ισραηλ βοηθησε τον Αλ Σισι να παρει την εξουσια στην Αιγυπτο και κατεπεσε ο Μορσι που υποστηριζε η Μουσουλμανικη Αδελφοτητα και η Χιλαρυ.
Α και κατι αλλο. Ο Γιωργακης που εβαλε την Ελλαδα στα μνημονια ειναι μαριονετα των Δημοκρατικων και σφοδρα τουρκοφιλος.
Ολα αυτα ειναι καλος σκελετος για ενα αρθρακι. Λεω να το προχωρησω.
.
- wooded glade
Το αποτέλεσμα μεταξύ των δύο προεδριών των ΕΠΑ είναι σημειώσατε χι.
Ισχύει ότι οι Αμερικάνοι reps δεν είναι αβγά, αν και κάποια αβγά είναι λογικό να κυκλοφορούν ανάμεσα στις κατώτερες τάξεις που ψηφίζουν Τραμπ.
Ο tricky Dicky στον οποίο έβαλα χαμηλό βαθμό δεν κρίνεται -έτσι όπως είχε μπλέξει- ενώ ο Κίσσινγκερ που κινούσε τότε τα νήματα είχε άλλα κίνητρα και ούτε αυτός εμφορείτο υπό αβγοσυναισθημάτων.
Η Ντώϋτσλαντ λόγω δίκης της Νυρεμβέργης έχει κι αυτή απο-αβγοποιηθεί εν πολλοίς και αν μας έριξε το μνημόνιο είναι άλλοι οι λόγοι (*).
Η Γαλλία είναι δικά μας παιδιά.
Τα αβγά είναι όμως στο νησί και έχουν και μερικούς παρατρεχάμενους.
Στην Ελλάδα δίνεται λοιπόν με το μπρέξι και με τις τρέλες του Ερντογάν που έχουν εξοργίσει τους πάντες μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεφύγει από αυτό το καθεστώς αβγο-υποτέλειας που έχουν επιβάλει τα αγγλο-αβγά σε συνεργασία και με τα δικά μας κουμούνια δυστυχώς που θέλουν να εκδικηθούν για τον εμφύλιο και έχουν κάνει την εθνική προδοσία βιοποριστικό επάγγελμα.
Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να γίνουμε τα τσαμπιόνια της Ενωμένης Ευρώπης και να είμαστε εναντίον του μπρέξι, που άλλωστε αποτελεί και την παρακαταθήκη που μας άφησαν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ευάγγελος Αβέρωφ. Δεν μπορεί να λένε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ευάγγελος Αβέρωφ "η Ελλάδα της Ευρώπης", "είσαι στην ΕΟΚ, μάθε για την ΕΟΚ", "και α και ου" και όταν απειλείται όχι πλέον η συμμετοχή της Ελλάδος αλλά η ίδια η Ευρώπη να σφυρίζουμε εμείς αδιάφορα και να λέμε "ααα, το μπρέξι, ααα ο Τζόνσον, quell situation κι αυτό ...".
(*) βοήθησαν όμως και τα αβγά που πανηγύριζαν
Ισχύει ότι οι Αμερικάνοι reps δεν είναι αβγά, αν και κάποια αβγά είναι λογικό να κυκλοφορούν ανάμεσα στις κατώτερες τάξεις που ψηφίζουν Τραμπ.
Ο tricky Dicky στον οποίο έβαλα χαμηλό βαθμό δεν κρίνεται -έτσι όπως είχε μπλέξει- ενώ ο Κίσσινγκερ που κινούσε τότε τα νήματα είχε άλλα κίνητρα και ούτε αυτός εμφορείτο υπό αβγοσυναισθημάτων.
Η Ντώϋτσλαντ λόγω δίκης της Νυρεμβέργης έχει κι αυτή απο-αβγοποιηθεί εν πολλοίς και αν μας έριξε το μνημόνιο είναι άλλοι οι λόγοι (*).
Η Γαλλία είναι δικά μας παιδιά.
Τα αβγά είναι όμως στο νησί και έχουν και μερικούς παρατρεχάμενους.
Στην Ελλάδα δίνεται λοιπόν με το μπρέξι και με τις τρέλες του Ερντογάν που έχουν εξοργίσει τους πάντες μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεφύγει από αυτό το καθεστώς αβγο-υποτέλειας που έχουν επιβάλει τα αγγλο-αβγά σε συνεργασία και με τα δικά μας κουμούνια δυστυχώς που θέλουν να εκδικηθούν για τον εμφύλιο και έχουν κάνει την εθνική προδοσία βιοποριστικό επάγγελμα.
Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να γίνουμε τα τσαμπιόνια της Ενωμένης Ευρώπης και να είμαστε εναντίον του μπρέξι, που άλλωστε αποτελεί και την παρακαταθήκη που μας άφησαν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ευάγγελος Αβέρωφ. Δεν μπορεί να λένε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ευάγγελος Αβέρωφ "η Ελλάδα της Ευρώπης", "είσαι στην ΕΟΚ, μάθε για την ΕΟΚ", "και α και ου" και όταν απειλείται όχι πλέον η συμμετοχή της Ελλάδος αλλά η ίδια η Ευρώπη να σφυρίζουμε εμείς αδιάφορα και να λέμε "ααα, το μπρέξι, ααα ο Τζόνσον, quell situation κι αυτό ...".
(*) βοήθησαν όμως και τα αβγά που πανηγύριζαν
Τοσο πολλη σας ενδιαφερει ποιος θα εκλεγει προεδρος στην παραπαιουσα υπερδυναμη που λεγεται Ηπα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- wooded glade
Με drone σε καθαρίζει εσένα, τώρα που θα βγάλει τις συντεταγμένες ο pumpkin.zteo έγραψε: 10 Φεβ 2020, 06:38 Τοσο πολλη σας ενδιαφερει ποιος θα εκλεγει προεδρος στην παραπαιουσα υπερδυναμη που λεγεται Ηπα.
Τα drones κοστίζουν μερικά μύρια η χρήση τους τα οποία ο ((πλανηταρχης)) θα πρέπει να τα δανειστεί αυξάνοντας το είδη τεράστιο χρέος των ΗΠΑ.Η δε εξόντωση μου θα αποφέρει μηδενικά έσοδα σε αυτούς.wooded glade έγραψε: 10 Φεβ 2020, 08:00Με drone σε καθαρίζει εσένα, τώρα που θα βγάλει τις συντεταγμένες ο pumpkin.zteo έγραψε: 10 Φεβ 2020, 06:38 Τοσο πολλη σας ενδιαφερει ποιος θα εκλεγει προεδρος στην παραπαιουσα υπερδυναμη που λεγεται Ηπα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- wooded glade
8 ευρώ και 99 σεντς τα πουλάνε στο facebook.zteo έγραψε: 10 Φεβ 2020, 08:32Τα drones κοστίζουν μερικά μύρια η χρήση τους τα οποία ο ((πλανηταρχης)) θα πρέπει να τα δανειστεί αυξάνοντας το είδη τεράστιο χρέος των ΗΠΑ.Η δε εξόντωση μου θα αποφέρει μηδενικά έσοδα σε αυτούς.wooded glade έγραψε: 10 Φεβ 2020, 08:00Με drone σε καθαρίζει εσένα, τώρα που θα βγάλει τις συντεταγμένες ο pumpkin.zteo έγραψε: 10 Φεβ 2020, 06:38 Τοσο πολλη σας ενδιαφερει ποιος θα εκλεγει προεδρος στην παραπαιουσα υπερδυναμη που λεγεται Ηπα.
Ένα πυραυλάκι θέλει να βάλουμε.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
O Μίκυ Μάους.
-
alexandros 21
Χαιλαντερ θ απαντησεις?Αν οσοι εχουν μεγαλο κεφαλαιο καψουν τα μισα τους λεφτα για να μειωθουν οι ανισοτητες θα λυθει το προβλημα?Καλυτερο gini index δεν θα εχουμε αν οι μεγαλοκεφαλαιουχοι καψουν την μιση τους περιουσια?Δεν θα μειωθουν ετσι οι ανισοτητες?Οι ανισοτητες δεν ειναι το προβλημα ειπατε?Εγω ειδες παραδεχθηκα οτι ειχα λαθος στον Τραμπ.Εσυ θα παραδεχθεις οτι εχεις εδω λαθος ή θα μου φερεις καποιο καινουριο στατιστικο να ξαναβγαλω τα ματια μου να διαβαζω?
- Highlander
Δε βρίσκω κάποιον άλλο πιο περίπλοκο δείκτη, θέλει και αρκετό ψάξιμο κι αυτή τη στιγμή δεν έχω χρόνο. Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς τόσο προβληματικό αυτό που παρέθεσα. Σαφώς και δείχνει ανισότητα και το πόσο διαφέρει το εισόδημα του 10% των πιο πλουσίων και των φτωχών.alexandros 21 έγραψε: 10 Φεβ 2020, 00:16Με μια προχειρη ματια σου λεω οτι δεν δειχνει τιποτα το λινκ που εβαλες και που να υποστηριζει οτι στις φτωχες χωρες υπαρχουν μεγαλες οικονομικες ανισοτητες γιατι παρανοησες ενα πραγμα.το gini index που γραφει εκει αναφερεται στις οικονομικες ανισοτητες μεταξυ του 10% των φτωχων και του 10% των πλουσιων.του 20 με το 20% κτλ.Το θεμα δεν ειναι αυτο.Γιατι προφανως σε μια χωρα φτωχων οι 10 πλουσιοι θα ειναι σαν την μυγα μεσα στο γαλα.Εκει θα σου συγκρινει το εισοδημα των 2 μ αυτο των 2 εκατομμυριων ας πουμε και θα βρει μεγαλη διαφορα.Η αντικειμενικη προσεγγιση ειναι να παρεις αριθμο πλουσιων απο την καθε χωρα ,αριθμο φτωχων,ποσοστο τους επι του πληθυσμου,ποσοστο του εισοδηματος τους επι του συνολου του ειδοδηματος του πληθυσμου και μετα να συγκρινεις τις χωρες μεταξυ τους.Χοντρικα να στο πω αλλιως.Οι πλουσιοτερες χωρες εχουν τον μεγαλυτερο αριθμο εκατομμυριουχων.Οι φτωχοτερες εχουν τον μικροτερο αριθμο εκατομμυριουχων.Ταυτοχρονα οι εκατομμυριουχοι των πλουσιων χωρων εχουν μεγαλυτερο εισοδημα απο τους εκατομμυριουχους των φτωχων χωρων .Και τελικα οι χωρες με τους περισσοτερους πλουσιους που εχουν και το μεγαλυτερο εισοδημα ,εχουν τον χαμηλοτερο αριθμο φτωχων.Επειδη ομως οι πλουσιοι των πλουσιων χωρων εχουν υπερβολικα μεγαλο εισοδημα οι αντιθεσεις ειναι μεγαλυτερες.Πχ σε μια φτωχη χωρα θα δεις 98 με εισοδημα 10 δολλαρια και 2 με εισοδημα 10000 δολλαρια.Που για εκει ειναι πλουτος τα 10χιλ.Το gini index θα σου βγαλει μεγαλη ανισοτητα.Ενω σε μια πλουσια χωρα θα δεις 80 με εισοδημα 20χιλ.θα δεις 10 με εισοδημα 300 χιλιαδες 8 με 1 εκ και 2 με 10 εκατ .τυχαια νουμερα σου φερνω.Κοινως ,οσο περισσοτερους πλουσιους δημιουργεις τοσο μειωνονται οι φτωχοιHighlander έγραψε: 09 Φεβ 2020, 23:41Τσέκαρε Gini: Gini index, a quantified representation of a nation's Lorenz curve. A Gini index of 0% expresses perfect equality, while index of 100% expresses maximal inequality.alexandros 21 έγραψε: 09 Φεβ 2020, 23:36
Ελα οκ χαβαλε κανω αν δεν το καταλαβες.Ειπαμε το κογκρεσο εκοψε το φ35.Το παραδεχομαι.Πες μου τωρα κι εσυ αν στις φτωχες χωρες υπαρχουν μεγαλες οικονομικες ανισοτητες.5 φορες στο ρωτησα κι ακομα δεν απαντησες
Βέβαια σε έναν κόσμο με πολυεθνικές και τα συμπαραμαρτούντα δεν μπορούμε νομίζω εύκολα να περιορίσουμε το θέμα μόνο στα σύνορα μίας χώρας και να μη λάβουμε υπόψη και διάφορους άλλους παράγοντες, αυτό είναι γεγονός.
Αν το ελληνικό λόμπι των Η.Π.Α., εκτός από μπάρμπεκιου, έκανε και την δουλειά του σωστά,
μια τέτοια συζήτηση, για το ποιός μας συμφέρει να εκλεγεί Πρόεδρος, θα έπρεπε να μας ήταν αδιάφορη,
για όποιον και να εκλεγόταν..

μια τέτοια συζήτηση, για το ποιός μας συμφέρει να εκλεγεί Πρόεδρος, θα έπρεπε να μας ήταν αδιάφορη,
για όποιον και να εκλεγόταν..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 52 Απαντήσεις
- 1429 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
-