!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι ωραιο σας συνεβη σημερα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Τι ωραιο σας συνεβη σημερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ορέστης 35 έγραψε: 03 Απρ 2018, 21:48
Naida έγραψε: 03 Απρ 2018, 21:40
Ορέστης 35 έγραψε: 03 Απρ 2018, 21:33 Θα σας πω κατι που μπορει να μην πιστεψετε. Ηταν η πρωτη φορα στα 38 μου χρονια που επιανε το πεος μου γυναικα που δεν ειχα πληρωσει. Ηταν μια ιδιαιτερη στιγμη για μενα, μια μικρη σταγονα απο ονειρο.
Ενδιαφέρον. Είχες στύση;
Οχι για μια στιγμη οπως το επαιζε φοβηθηκα οτι μπορει να σκληρυνω αλλα ευτυχως γλιτωσα τη ντροπη. Ευτυχως βεβαια δεν ηταν ουτε στο ελαχιστο του μεγεθος. :D

Πιστευεις οτι μετα σχολιασαν το μεγεθος μου με τη νοσοκομα;
Σίγουρα.
Δίνω και πιθανότητα 75 % να παίζουν και στοιχήματα - προβλέψεις .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Naida έγραψε: 03 Απρ 2018, 21:40
Ορέστης 35 έγραψε: 03 Απρ 2018, 21:33 Θα σας πω κατι που μπορει να μην πιστεψετε. Ηταν η πρωτη φορα στα 38 μου χρονια που επιανε το πεος μου γυναικα που δεν ειχα πληρωσει. Ηταν μια ιδιαιτερη στιγμη για μενα, μια μικρη σταγονα απο ονειρο.
Ενδιαφέρον. Είχες στύση;
Οχι για μια στιγμη οπως το επαιζε φοβηθηκα οτι μπορει να σκληρυνω αλλα ευτυχως γλιτωσα τη ντροπη. Ευτυχως βεβαια δεν ηταν ουτε στο ελαχιστο του μεγεθος. :D

Θεωρώ πως όχι. Εκτός κι αν ήταν κάτι που ίσως να μην έχουν ξαναδει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Αγις έγραψε: 03 Απρ 2018, 21:51
Naida έγραψε: 03 Απρ 2018, 21:40 Ενδιαφέρον. Είχες στύση;

Σίγουρα.
Δίνω και πιθανότητα 75 % να παίζουν και στοιχήματα - προβλέψεις .
Με χαμογελο μου ζητησε να περασω στο εξεταστηριο. Ηθελε να το δει. :)

Επισης μια κοπελα χωρις ρομπα που μπαινοβγαινε στο ιατρειο μου εριχνε καθε φορα ματιες. Μονο σε μενα. Ρε τελικα εχω περαση στον ιατρικο κλαδο! Δεν εχω τροπο να τις γνωριζω αυτες... :|

Α με προσγειωσε η Ναιδα.
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

GoBack έγραψε: 03 Απρ 2018, 21:50 Το 35 δεν ειναι ηλικια;
Τομαλακαρε Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Την πληρωνε το ικα
Ορέστης 35

Μονοπωλησα τη συζητηση.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Με πηγε η μπουλα στη Boggi για ψωνια.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
Ὁ ἴδιος ἀρνεῖται κάθε τίτλο

Re: Τί ὡραῖο σᾶς συνέβη σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ »

Τίποτα ὡραῖο! Βρῆκα ψόφιο τὸ ἕνα πουλάκι στὸ κλουβί του - οἰκονομία στὸ κεχρί νὰ τὸ πῶ, γιὰ νὰ εἶναι ὡραῖο συμβάν;
Ἤ, ἐπειδὴ τὸ κατάπια, ποὺ προχθὲς μὲ κλέψανε, ὅλα μου τὰ λεφτὰ στὸ σπίτι, ἐνῶ δὲν μπάζω ἄνθρωπο ἐδῶ μέσα, προ-
τιμῶντας νὰ μὴν πάθω πάλι ἔμφραγμα, - νὰ τὸ πῶ κι' αὐτὸ ὡραῖο;
Δὲν πρόκειται νὰ μοῦ συμβεῖ τίποτα ὡραῖο - τοὺς γέρους τοὺς ἔχουν χεσμένους, ὅλοι, ἄνευ ἐξαιρέσεως.
Ὁ γάτος μου πάντως μ' ἀγαπάει. Ἀγκαλιὰ κοιμόμαστε.
Μὲ τὸ κρύο, ὅμως, δὲν βγῆκα νὰ ταΐσω τὶς γάτες στὴν πλατεία Ἀττικῆς. Ἐλπίζω αὔριο. Κι' αὐτό, ἄν γίνει, θἆναι ὡραῖο.
* https://www.phorum.com.gr/images/smilie ... klinoi.gif
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.
Ορέστης 35

ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε: 29 Δεκ 2019, 17:12 Τίποτα ὡραῖο! Βρῆκα ψόφιο τὸ ἕνα πουλάκι στὸ κλουβί του - οἰκονομία στὸ κεχρί νὰ τὸ πῶ, γιὰ νὰ εἶναι ὡραῖο συμβάν;
Ἤ, ἐπειδὴ τὸ κατάπια, ποὺ προχθὲς μὲ κλέψανε, ὅλα μου τὰ λεφτὰ στὸ σπίτι, ἐνῶ δὲν μπάζω ἄνθρωπο ἐδῶ μέσα, προ-
Δὲν πρόκειται νὰ μοῦ συμβεῖ τίποτα ὡραῖο - τοὺς γέρους τοὺς ἔχουν χεσμένους, ὅλοι, ἄνευ ἐξαιρέσεως.
Μὲ τὸ κρύο, ὅμως, δὲν βγῆκα νὰ ταΐσω τὶς γάτες στὴν πλατεία Ἀττικῆς. Ἐλπίζω αὔριο. Κι' αὐτό, ἄν γίνει, θἆναι ὡραῖο.
Εμενα μπηκε η Ρουμανα στο δωματιο μου ενω ειχα ξυπνησει. Νομισα αρχικα οτι ηταν καποια γειτονισσα που εφερε η μανα μου. Μας εκλεψε ο, τι λεφτα βρηκε, 50 ευρω ειχαμε, χωρις να πειραξει τιποτε αλλο. Ηξερε σε ποιον οροφο μενουμε, παρακολουθησε τη μανα μου που εφυγε, δεν ξερω πως ανοιξε την πορτα. Πιθανον καποιος απο την πολυκατοικια να την ειχε πληροφορησει οτι δεν κλειδωσε φευγοντας. Ηταν τελειως αθορυβη, δεν ακουσα βημα, παροτι τριζουν τα πατωματα.
σαν αμαρτία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σαν αμαρτία »

Ορέστης 35 έγραψε: 09 Φεβ 2020, 02:28
ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε: 29 Δεκ 2019, 17:12 Τίποτα ὡραῖο! Βρῆκα ψόφιο τὸ ἕνα πουλάκι στὸ κλουβί του - οἰκονομία στὸ κεχρί νὰ τὸ πῶ, γιὰ νὰ εἶναι ὡραῖο συμβάν;
Εμενα μπηκε η Ρουμανα στο δωματιο μου ενω ειχα ξυπνησει. Νομισα αρχικα οτι ηταν καποια γειτονισσα που εφερε η μανα μου. Μας εκλεψε ο, τι λεφτα βρηκε, 50 ευρω ειχαμε, χωρις να πειραξει τιποτε αλλο. Ηξερε σε ποιον οροφο μενουμε, παρακολουθησε τη μανα μου που εφυγε, δεν ξερω πως ανοιξε την πορτα. Πιθανον καποιος απο την πολυκατοικια να την ειχε πληροφορησει οτι δεν κλειδωσε φευγοντας. Ηταν τελειως αθορυβη, δεν ακουσα βημα, παροτι τριζουν τα πατωματα.

Εικόνα
Ορέστης 35 έγραψε: 10 Φεβ 2020, 22:38Δε μ' αρεσουν τα γυμναστηρια. Θα επιστρεψω εκει που ανηκω. Στη μοναξια του βουνου.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Δεν βγάζει νόημα το παραπάνω. Εκτός και εάν ο Ορέστης είναι 400 κιλά και δεν μπορεί να κουνηθεί από το κρεβάτι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
σαν αμαρτία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σαν αμαρτία »

Ή ντρεπόταν να σηκωθεί λόγω στύσης
Ορέστης 35 έγραψε: 10 Φεβ 2020, 22:38Δε μ' αρεσουν τα γυμναστηρια. Θα επιστρεψω εκει που ανηκω. Στη μοναξια του βουνου.
Ορέστης 35

Βρε τρολ εχω γραψει τι εγινε. Ειδα τη γρια και νομισα οτι προσκαλεσε καποια φιλη της η μανα μου και μπηκε στο δωματιο μου κατα λαθος. Τα λεφτα τα ειχε βουτηξει απο αλλο δωματιο και μολις με ειδε την κοπανησε. Εσεις αμα δειτε μια αγνωστη γρια σπιτι σας σκοτωστε την.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Σε είδε να τον παίζεις και τρόμαξε;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Αντί να βουτήξει τον Ορέστη, βούτηξε τα λεφτά: άρρωστος κόσμος...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”