!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μία μητέρα συναντά την νεκρή 7χρονη κόρη της σε VR game
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μία μητέρα συναντά την νεκρή 7χρονη κόρη της σε VR game
Προσπάθησα να το φανταστώ για τους δικούς μου ανθρώπους
Με έπιασε πολύ μεγάλη συγκίνηση αλλά και ένοιωσα παράλληλα ένα συναίσθημα προσβολής, αρχικά αόριστο.
Μετά κάπως κατάλαβα οτι είναι χυδαίο, πολύ και βαθειά χυδαία προσβλητικό για αυτό που λέγεται Άνθρωπος.
Η ανάγκη να έχεις τους αγαπημένους σου είναι τόσο έντονη από την μια και από την άλλη είναι σαν να ασελγείς επάνω στα σώματα και τις ψυχές αυτών που αγάπησες. Και μαζί και στην δική σου ύπαρξη παρασυρόμενος απο την απόλυτα σεβαστή ανάγκη να βρεθείς μαζί τους. Δεν μοιάζει το ίδιο με το να βλέπεις φωτογραφίες ή βίντεο, εδώ υπάρχει η ψευδαίσθηση της αλληλεπίδρασης που σε βάζει σε άλλο τριπάκι ψυχοδιανοητικό.
Δεν ξέρω αλλά μιλώ με βάση τα πολύ αυθόρμητα συναισθήματα που μου προκάλεσε όλο αυτό και θέλω να δώσω βάση σε αυτά...
Στην αρχή αρχή κι εγώ σκέφτηκα "ναι αλλά και οι φωτογραφίες"..
Τέλος πάντων, δεν βοηθά σε καμιά περίπτωση νομίζω. Κυρίως ίσως επειδή επίσης λειτουργεί σαν αντιστροφή της διαδικασίας του πένθους και άρνηση της πραγματικότητας του θανάτου.
Με έπιασε πολύ μεγάλη συγκίνηση αλλά και ένοιωσα παράλληλα ένα συναίσθημα προσβολής, αρχικά αόριστο.
Μετά κάπως κατάλαβα οτι είναι χυδαίο, πολύ και βαθειά χυδαία προσβλητικό για αυτό που λέγεται Άνθρωπος.
Η ανάγκη να έχεις τους αγαπημένους σου είναι τόσο έντονη από την μια και από την άλλη είναι σαν να ασελγείς επάνω στα σώματα και τις ψυχές αυτών που αγάπησες. Και μαζί και στην δική σου ύπαρξη παρασυρόμενος απο την απόλυτα σεβαστή ανάγκη να βρεθείς μαζί τους. Δεν μοιάζει το ίδιο με το να βλέπεις φωτογραφίες ή βίντεο, εδώ υπάρχει η ψευδαίσθηση της αλληλεπίδρασης που σε βάζει σε άλλο τριπάκι ψυχοδιανοητικό.
Δεν ξέρω αλλά μιλώ με βάση τα πολύ αυθόρμητα συναισθήματα που μου προκάλεσε όλο αυτό και θέλω να δώσω βάση σε αυτά...
Στην αρχή αρχή κι εγώ σκέφτηκα "ναι αλλά και οι φωτογραφίες"..
Τέλος πάντων, δεν βοηθά σε καμιά περίπτωση νομίζω. Κυρίως ίσως επειδή επίσης λειτουργεί σαν αντιστροφή της διαδικασίας του πένθους και άρνηση της πραγματικότητας του θανάτου.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
η τεχνολογία του 1890:
η κατασκευή στήριζε μηχανικά τα πτωματα για να βγάινουν αναμνηστικές φωτογραφίες σαν ζωντανοί

η κατασκευή στήριζε μηχανικά τα πτωματα για να βγάινουν αναμνηστικές φωτογραφίες σαν ζωντανοί

- dna replication
- dna replication
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Post-mortem_photographydna replication έγραψε: 09 Φεβ 2020, 22:31 η τεχνολογία του 1890:
![]()
- dna replication
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τους Κινέζους, αν περνούσαν τον ποταμό Γιαλού.Otto Weininger έγραψε: 09 Φεβ 2020, 21:27Ήθελε ο ΜακΑρθουρ να βομβαρδίσει την Κορέα;Ζενίθεδρος έγραψε: 09 Φεβ 2020, 21:15Είναι γενικά άρρωστοι οι άνθρωποι. Είχε δίκιο ο ΜακΑρθουρ που ήθελε να τους ρίξει 10 000 πυρηνικές βόμβες.Δημοκράτης έγραψε: 09 Φεβ 2020, 20:52 Όποιος σκέφτηκε να βάλει αυτή τη γυναίκα σε αυτό το πράγμα είναι μεγάλο αρρωστακι
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Το κάνατε έξτρα creepy το νήμα.
Εδώ φαίνεται ανάγλυφα και το θέμα με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Επειδή ο ζωντανός πολλές φορές κινούταν, υπάρχουν φωτό που τον δείχνουν θολό (όπως η παραπάνω), ενώ ο νεκρός διακρίνεται ξεκάθαρα λόγω προφανώς μη κίνησης.
- dna replication
θέλω να πω οτι η τεχνολογία και τα μέσα της κάθε εποχής πάντα ήταν στην υπηρεσία της ανάμνησης και της διατήρησης του δεσμού
ζωγραφικά πορτραίτα, αγάλματα, φωτογραφίες, τώρα και VR
ζωγραφικά πορτραίτα, αγάλματα, φωτογραφίες, τώρα και VR
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon