Εμένα οι δύο πρώτοι "λόγοι" μου φαίνονται σαν δικαιολογία, φαίνεται και από τον χώρο που έχεις διαθέσει γι' αυτούς στο ποστ σου. Για τις στρατιωτικές παρεμβάσεις ίσως να το δεχόμουν αλλά με την περίπτωση σουλειμανι λυπάμαι αλλά όχι.alexandros 21 έγραψε: 09 Φεβ 2020, 17:31Ρε συ ειπα 3 λογους με σειρα προτεραιοτητας.Ειπα 1)οτι κατα την θητεια του οι ΗΠΑ εκαναν τις λιγοτερες στρατιωτικες επεμβασεις.Ειπα 2) οτι ο Τραμπ τα παει καλα με την Ελλαδα και 3) οτι τσαντιζει αριστερους και δημοκρατικους.Εκανες παραθεση στην απαντηση μου σβηνοντας τους δυο πρωτους λογους που αφορουν την βασικη ερωτηση του νηματος και κρατησες την 3 λεγοντας οτι εκει ειναι η ουσια .Οκ το πιασα το νοημα.Σε τσαντιζει ο Τραμπ.Δηλαδη τσιμπησες μονος σου και με ρωτας γιατι χαχαχα.Αν θες λοιπον σοβαρη κουβεντα σ αυτο που ρωτας ξανακανε παραθεση την απαντηση μου σβηνοντας τον 3 λογο που τσιμπησες κι ασε τους 2 πρωτουςHighlander έγραψε: 09 Φεβ 2020, 17:21Είναι απλό γιατί, γιατί ο Τραμπ έχει αποδείξει ότι είναι ο πλέον επιβλαβής για τα συμφέροντα μας. και εξήγησα το πώς. Μπορεί κάποιος τραμπακιας να αντικρούσει το επιχείρημά μου πέρα από το να λέει για...κλάματα αριστεροθολοκουλτουριαρηδων και λοιπά φαιδρά;alexandros 21 έγραψε: 09 Φεβ 2020, 17:17
Εσβησες αυτο που ειπα οτι συμφερει και την Ελλαδα και αφησες να σχολιασεις αυτο που σε τσαντιζει.Γι αυτον ακριβως τον λογο δηλαδη που ειπα οτι γουσταρω Τραμπ.Και μονο το γεγονος οτι οσοι απαντανε στο νημα αλλον προεδρο περναει αναλφρα ενω οσοι ειπαν τραμπ πρεπει να δωσουν περαιτερω εξηγησεις φθανει.Γι αυτο ειπα Τραμπ και ξερο ψωμι.
Όσο για το ότι τα πάει καλά με την Ελλάδα δε βλέπω κάτι τέτοιο. Άχρωμα, άοσμα, άγευστα με βάση το γεγονός μάλιστα ότι η Ελλάδα έχει προσκολληθεί μέχρι εκεί που δεν πάει στο άρμα των ηπα. Βλέπω πολλά περισσότερα δείγματα για κολλητηλίκι με τον Ερντογάν, όταν αυτός έχει κάνει τόσα έκτροπα π.χ. στη συρία αλλά και στις σχέσεις του με τις ηπα και παρόλαυτα ο τραμπ συνεχίζει να τον καλύπτει σε μεγάλο βαθμό, ενώ στο κογκρέσο έχουν πολύ πιο επιθετική στάση απέναντι στον ερντογάν.
Πέραν τούτου δε βλέπω να απαντάς στο ότι ο τύπος απαξιώνει το διεθνές δίκαιο και κατηγορεί τους "δικαιωματιστές", λέει ότι μπορεί να βομβαρδίσει πολιτιστικά μνημεία και άλλα παρόμοια, που είναι η χαρά του Ερντογάν, ο οποίος θέλει να εισάγει αναθεωρητική πολιτική.