Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Σουβλίτσα έγραψε: 09 Φεβ 2020, 00:10
Πάντως, όλη αυτή η υπόθεση βρωμάει πολύ.
Εγώ δεν θυμάμαι σε άλλη περίπτωση ιού (SARS πχ) να έχει υπάρξει τέτοιος κακός χαμός, τέτοια κινητοποίηση, τόσο αυστηρά μέτρα στα όρια της τρέλας.
Βλέπω βιντεάκια και σκέφτομαι κάτι δεν πάει καλά.
Έχουν βάλει σε καραντίνα όλη τη χώρα, ραντίζουν δεν ξέρω γω με τί σαν τρελοί, κυκλοφορούν φρουροί με όπλα, τους μαζεύουν από τα σπίτια με το ζόρι, ένα διαμέρισμα το κλείνανε απέξω με μπάρες μεταλικές, ένα άλλο κτίριο το σφραγίζανε ολόκληρο, την άλλη τη μαζεύανε μέσα από ένα αυτοκίνητο και επειδή αντιστεκόταν την ακινητοποιήσανε είτε με χτύπημα είτε με κάποια ένεση και την σηκώνανε τέσσερις, ο γιατρός που βγήκε αρχικά και προειδοποιούσε τον μπουζουριάσανε στην φυλακή κτλ.
Επίσης το γεγονός οτι οι άνθρωποι πεθαίνουν σαν τα κοτόπουλα στον δρόμο, με σπασμούς σαν ζόμπι. Συγγνώμη, είναι αυτά συμπτώματα ιού που χτυπά το αναπνευστικό, έστω "πολύ" μεταλλαγμένου? Μου φαίνεται κάπως
Αυτά είναι τα συμπτώματα κάποιας χώρας που σήκωσε το κεφάλι και θέλησε να τα βάλει με την Υπερδύναμη.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Κάτσε γιατί τώρα διαβάζω σε κάποια ιστοσελίδα από τας Ινδίας (δεν ξέρω τί ακριβώς ιστοσελίδα είναι) οτι πριν λίγα χρόνια είχε κλαπεί κορονοιός από εργαστήριο στον Καναδά από Κινέζους πράκτορες (το αρχικό δείγμα του συγκεκριμένου κορονοιού είχε προέλθει από ασθενή του SARS στην Σαουδική Αραβία) και οι Κινέζοι το μετέτρεψαν σε βιολογικό όπλο. Εντύπωση προκαλεί οτι ο Καναδός επιστήμονας που είχε αρχικά το δείγμα πέθανε μυστηριωδώς κάπου στην Αφρική. https://greatgameindia.com/coronavirus-bioweapon/
Ψάχνω στο google περαιτέρω, σαιτ με ψευδείς ειδήσεις λέει
Ακόμη, προσπαθώ να διαβάσω κάτι εχμμμ ....:
Coronavirus – China’s Secret Plan To Weaponize Viruses
Επίσης διαβάζω οτι η Ινδία κατηγόρησε την Κίνα ότι "μπόλιασε" τον κορονοιό με HIV αλλά έφαγε κατακραυγή και αναγκάστηκε να τα μαζέψει, τώρα όμως ζητά να γίνει έρευνα στα εργαστήρια της Κίνας.
Στηριζω συνωμοσιολογια στο συγκεκριμενο θεμα,δεν μας τα λενε καλα οι Κινεζοι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Το δικό μου σενάριο (λολ): η Αμερική χτυπάει την Κίνα για ενεργειακά θέματα και συγκεκριμένα επειδή η Κίνα ξεπερνά ΉΠΑ και ΕΕ στον τομέα της ενέργειας από υδρογόνο. Αυτό λοιπόν, έχει να κάνει με το συγκεκριμένο συμβάν για συγκεκριμένους λόγους που εχμμμμ συνδυάζω και φαντάζομαι
για βοηθήστε λίγο: στην Γουχαν και περιξ έχω δει οτι υπάρχει πολύ..φύκι (περνά ποταμός εκεί πέρα). Δεν ξέρω όμως εαν είναι σε ποσότητες όπως στις περιοχές που βρίσκονται στα παράλια στην Κίτρινη Θάλασσα. Πάντως στην Κίνα έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα με τα φύκια, μεγάλη μόλυνση, απίστευτες εκτάσεις και ποσότητες με φύκια, ψάχνουν να βρουν τί φταίει, λένε ίσως η κλιματική αλλάγη (αν και οι κάτοικοι έχω δει πάνε ορδές και κάνουν λουτρά ..μέσα στα φύκια).
Σουβλίτσα έγραψε: 09 Φεβ 2020, 01:24
Το δικό μου σενάριο (λολ): η Αμερική χτυπάει την Κίνα για ενεργειακά θέματα και συγκεκριμένα επειδή η Κίνα ξεπερνά ΉΠΑ και ΕΕ στον τομέα της ενέργειας από υδρογόνο. Αυτό λοιπόν, έχει να κάνει με το συγκεκριμένο συμβάν για συγκεκριμένους λόγους που εχμμμμ συνδυάζω και φαντάζομαι
για βοηθήστε λίγο: στην Γουχαν και περιξ έχω δει οτι υπάρχει πολύ..φύκι (περνά ποταμός εκεί πέρα). Δεν ξέρω όμως εαν είναι σε ποσότητες όπως στις περιοχές που βρίσκονται στα παράλια στην Κίτρινη Θάλασσα. Πάντως στην Κίνα έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα με τα φύκια, μεγάλη μόλυνση, απίστευτες εκτάσεις και ποσότητες με φύκια, ψάχνουν να βρουν τί φταίει, λένε ίσως η κλιματική αλλάγη (αν και οι κάτοικοι έχω δει πάνε ορδές και κάνουν λουτρά ..μέσα στα φύκια).
During the summer, China’s Science and Technology Minister, Wan Gang, called for China to “look into establishing a hydrogen society.” Given the Minister made a similar call two decades ago on vehicle electrification, which played a role in China’s current market dominance, close attention is being payed.
China is aggressively driving hydrogen and fuel cell development, and is on track to outpace development in the EU and U.S. with a focus on hydrogen busses and trucks. In the first seven months of 2019, installed capacity of hydrogen fuel cells has increased six-fold.
While some major oil and gas corporates are waiting on the side lines for more sure signs of government support, early-stage local and external innovators have mobilized across the country.
To the Chinese government, hydrogen offers way towards meeting climate and pollution goals without increasing reliance on imported fuels. It also opens a new avenue for developing clean technology manufactured goods for export. The country hopes that hydrogen will account for 10% of the Chinese energy system by 2040.
...
αυτό το γκουγκλάρισα τώρα, βρήκα απάντηση στο παραπάνω ερώτημά μου, η περιοχή Χιουμπέι πώς διάτανο την λενε είναι από τις περιοχές όπου στήνονται εργαστήρια (κάτι τέτοιο τέλος πάντων)
Σουβλίτσα έγραψε: 09 Φεβ 2020, 00:10
Πάντως, όλη αυτή η υπόθεση βρωμάει πολύ.
Εγώ δεν θυμάμαι σε άλλη περίπτωση ιού (SARS πχ) να έχει υπάρξει τέτοιος κακός χαμός, τέτοια κινητοποίηση, τόσο αυστηρά μέτρα στα όρια της τρέλας.
Βλέπω βιντεάκια και σκέφτομαι κάτι δεν πάει καλά.
Έχουν βάλει σε καραντίνα όλη τη χώρα, ραντίζουν δεν ξέρω γω με τί σαν τρελοί, κυκλοφορούν φρουροί με όπλα, τους μαζεύουν από τα σπίτια με το ζόρι, ένα διαμέρισμα το κλείνανε απέξω με μπάρες μεταλικές, ένα άλλο κτίριο το σφραγίζανε ολόκληρο, την άλλη τη μαζεύανε μέσα από ένα αυτοκίνητο και επειδή αντιστεκόταν την ακινητοποιήσανε είτε με χτύπημα είτε με κάποια ένεση και την σηκώνανε τέσσερις, ο γιατρός που βγήκε αρχικά και προειδοποιούσε τον μπουζουριάσανε στην φυλακή κτλ.
Επίσης το γεγονός οτι οι άνθρωποι πεθαίνουν σαν τα κοτόπουλα στον δρόμο, με σπασμούς σαν ζόμπι. Συγγνώμη, είναι αυτά συμπτώματα ιού που χτυπά το αναπνευστικό, έστω "πολύ" μεταλλαγμένου? Μου φαίνεται κάπως
Τώρα με τον κορονοιο το βλέπω να βγαίνει καμιά ανακοίνωση για υποχρεωτικό εμφύτευμα 666 διαφορετικά σύλληψη γιατί είσαι επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Μ αυτά που βλέπουμε κατά κει μάλλον θα πάει το πράγμα.
Υπαρχει ελληνικη εταιρια που βγαζει βιομετρικα βραχιολια. Τα λανσαρουν ως. iband των συναισθηματων. Εχω ξαναγραψει γι αυτα. Οποιος δεν φοραει το βραχιολακι θα πυροβολειται απι drone. Πολλοι θα βαζουν το εμφυτευμα στα παιδια τους για να μην το ξεχασουν. Αυτος ειναι ο αυριανος κοσμος.
Ζενίθεδρος έγραψε: 09 Φεβ 2020, 00:38Αυτά είναι τα συμπτώματα κάποιας χώρας που σήκωσε το κεφάλι και θέλησε να τα βάλει με την Υπερδύναμη.
Σταμάτα να το λες αυτό, γιατί σε πιστεύουν.
Μετά την αποτυχία καθαιρεσης του Τραμπ και την αποτυχία αποτροπής του Μπρεξιτ, το τελευταίο αποκούμπι των λιμπνταρντς, η ναυαρχίδα της παγκοσμιοποίησης, σαπίζει μεσα στα ίδια της τα σκατα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Δεν μας λενε λεπτομέριες για τους ασθενείς. Μονο ποσοι πεθαίνουν μαθαίνουμε. Δλδ καποιος που εχει τον ιο 20 μερες τωρα και δεν ειναι του θανατου, πως παει η πορεια του, τι συμπτώματα συνεχιζει να εχει, εχει πυρετο, βήχει, περπαταει, καλυτερεύει, θα εχει για παντα τον ιο (οπως hiv) η τον περναει οπως η γριπη;