Αρκετοί (κυρίως γυναίκες) κάνουν επέμβαση και αντικαθιστούν το φακό του ματιού με τεχνητό, δηλαδή κάνουν την ίδια επέμβαση που γίνεται για τον καταρράκτη, και τελειώνουν με την πρεσβυωπία. Βέβαια υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μην πάει κάτι καλά στην επέμβαση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θρεντ ασχημιας και γηρανσης
Re: Θρεντ ασχημιας και γηρανσης
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το άσχημο είναι η πρεσβυπουτσια. Χρησιμεύει πλέον κυριως σαν κατουροβεργα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Ορέστης 35
Πρεπει να εχω γραψει πολλες φορες πως απωλεσα τα μαλλια μου στα 21.Μηχανικός έγραψε: 08 Φεβ 2020, 20:41Καράφλα έχει αρχίσει;Ορέστης 35 έγραψε: 08 Φεβ 2020, 16:18 Εβγαλα μια ρυτιδα διαγωνια κατω απ το ματι. Σημερα το πρωι, 8 Φλεβαρη. Ηταν λαθος να κοψω τη βιταμινη Ε και τα αντιοξειδωτικα που επαιρνα. Αυτα με συντηρουσαν.
Αυτό είναι κρίσιμο.![]()
-
the comet the course the tail
εγώ απώλεσα τα μυαλά μου κάπου τότε.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Φεβ 2020, 21:17Πρεπει να εχω γραψει πολλες φορες πως απωλεσα τα μαλλια μου στα 21.Μηχανικός έγραψε: 08 Φεβ 2020, 20:41Καράφλα έχει αρχίσει;Ορέστης 35 έγραψε: 08 Φεβ 2020, 16:18 Εβγαλα μια ρυτιδα διαγωνια κατω απ το ματι. Σημερα το πρωι, 8 Φλεβαρη. Ηταν λαθος να κοψω τη βιταμινη Ε και τα αντιοξειδωτικα που επαιρνα. Αυτα με συντηρουσαν.
Αυτό είναι κρίσιμο.![]()
Άμα αρχίσεις να διαβάζεις με τον πούτσο, γαμάς με τα μάτια, έλεγαν οι παλιοί.
-
Ορέστης 35
Mια χαρα μού φαινεσαι.the comet the course the tail έγραψε: 08 Φεβ 2020, 21:24εγώ απώλεσα τα μυαλά μου κάπου τότε.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Φεβ 2020, 21:17Πρεπει να εχω γραψει πολλες φορες πως απωλεσα τα μαλλια μου στα 21.![]()
-
Γιάννης
έχετε καταλαβει οτι το αλτσχαιμερ χτυπαει πλεον απο τα 30? την βαψαμε.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
-
Ορέστης 35
Αυτο ονομαζεται προγεροντικη μαλακυνση.Naranjita έγραψε: 08 Φεβ 2020, 21:48 έχετε καταλαβει οτι το αλτσχαιμερ χτυπαει πλεον απο τα 30? την βαψαμε.
+1 για το ον τόπικ.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Φεβ 2020, 20:39 Τώρα που είπες φεμινίστριες, θυμήθηκα που είδα εψές μια λεσβια, ατόφια μπατς. Αγριοφατσα με ξυρισμένο το μισό κεφάλι και σωματοτυπο μπετατζή. Ενα αρχετυπικο αρσενικοθηλυκο. Τρόμαξα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ο ποιητής εννοεί ότι με την πρεσβυωπία, απομακρύνεις το βιβλίο που διαβάζεις και το πλησιάζεις στο κάτω μέρος του σώματός σου για να δεις καθαρά που σημαίνει ότι γερνάς κλπ κλπ αντε εγώ θα σας τα εξηγώ όλα βρε;
-
Ορέστης 35
Εχω και αρχη πρεσβειωπειας. Οταν σηκωνω τα ματια απ το βιβλιο για να κοιταξω τον πινακα θολωνουν τα ματια μου για λιγα δευτερολεπτα. Αυτο ειναι πρωιμο συμπτωμα της.
Επισης προσφατα παρατηρησα οτι τα νυχια μου εχουν σχηματισει καθετες ραβδωσεις. Γαμωτο λεω, καποια ελλειψη βιταμινης φταιει. Ψαχνω στο ιντερνετ και λεει ειναι φυσικο συμπτωμα του να μεγαλωνεις...
Αντε γαμησου γκουγκλ που θα μου πεις οτι γερασα!
Επισης προσφατα παρατηρησα οτι τα νυχια μου εχουν σχηματισει καθετες ραβδωσεις. Γαμωτο λεω, καποια ελλειψη βιταμινης φταιει. Ψαχνω στο ιντερνετ και λεει ειναι φυσικο συμπτωμα του να μεγαλωνεις...
-
Δημοκράτης
Kauldron έγραψε: 08 Φεβ 2020, 20:31Τέτοια γράφε και βλέπω να 'ρχονται κάτω απ' το σπίτι σου οι φεμινίζουσες να σου τραγουδάνε "Ο βιαστής είσαι 'συ".Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Φεβ 2020, 20:28 Τι να τα κάνω τα κάλλη; Όταν φτάσεις στο σημείο να δείξεις το τρίχωμα της βουβωνικης χώρας, έχει ξεπεραστεί το πόιντ οφ νο ριτερν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα νύχια μου έχουν κάθετες ραβδώσεις από τα 10 μου.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Φεβ 2020, 22:25 Εχω και αρχη πρεσβειωπειας. Οταν σηκωνω τα ματια απ το βιβλιο για να κοιταξω τον πινακα θολωνουν τα ματια μου για λιγα δευτερολεπτα. Αυτο ειναι πρωιμο συμπτωμα της.
Επισης προσφατα παρατηρησα οτι τα νυχια μου εχουν σχηματισει καθετες ραβδωσεις. Γαμωτο λεω, καποια ελλειψη βιταμινης φταιει. Ψαχνω στο ιντερνετ και λεει ειναι φυσικο συμπτωμα του να μεγαλωνεις...Αντε γαμησου γκουγκλ που θα μου πεις οτι γερασα!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Ορέστης 35
Περιεργο.Gherschaagk έγραψε: 09 Φεβ 2020, 02:09Τα νύχια μου έχουν κάθετες ραβδώσεις από τα 10 μου.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Φεβ 2020, 22:25 Εχω και αρχη πρεσβειωπειας. Οταν σηκωνω τα ματια απ το βιβλιο για να κοιταξω τον πινακα θολωνουν τα ματια μου για λιγα δευτερολεπτα. Αυτο ειναι πρωιμο συμπτωμα της.
Επισης προσφατα παρατηρησα οτι τα νυχια μου εχουν σχηματισει καθετες ραβδωσεις. Γαμωτο λεω, καποια ελλειψη βιταμινης φταιει. Ψαχνω στο ιντερνετ και λεει ειναι φυσικο συμπτωμα του να μεγαλωνεις...Αντε γαμησου γκουγκλ που θα μου πεις οτι γερασα!