!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκάει η φούσκα του airbnb
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σκάει η φούσκα του airbnb
Ρε σεις ποια εξειδίκευση και ποια μεταπτυχιακά;
Εδώ για να πας να μάθεις να γίνεις μάγειρας για να παίρνεις ένα 1000ρικο,
πρέπει να σκάσεις ένα σωρό λεφτά!
Η εξειδίκευση κοστίζει υπερβολικά.
Εδώ για να πας να μάθεις να γίνεις μάγειρας για να παίρνεις ένα 1000ρικο,
πρέπει να σκάσεις ένα σωρό λεφτά!
Η εξειδίκευση κοστίζει υπερβολικά.
Αν σε ενδιαφέρει απλά ο τίτλος, υπάρχουν και με λιγότερο. Πίστεψε με αν πας στην αγορά εργασίας με μεταπτυχιακό από το ΤΕΙ κατσικανης Σερρών δε πρόκειται να ξεχωρίσεις από κανένα σωρο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Philip Mortimer
Υπάρχουν ένα σωρό μεταπτυχιακά αξιόλογων πανεπιστημίων με 5 χιλιάρικα και οχι του ΤΕΙ κατσικανης Σερρών φυσικά...Ερμής έγραψε: 08 Φεβ 2020, 16:19Αν σε ενδιαφέρει απλά ο τίτλος, υπάρχουν και με λιγότερο. Πίστεψε με αν πας στην αγορά εργασίας με μεταπτυχιακό από το ΤΕΙ κατσικανης Σερρών δε πρόκειται να ξεχωρίσεις από κανένα σωρο
- Otto Weininger
Άμα σε πω ότι δεν έχω κοιτάξει τιμές στα εν Ελλάδι μεταπτυχιακά;Ερμής έγραψε: 08 Φεβ 2020, 16:19Αν σε ενδιαφέρει απλά ο τίτλος, υπάρχουν και με λιγότερο. Πίστεψε με αν πας στην αγορά εργασίας με μεταπτυχιακό από το ΤΕΙ κατσικανης Σερρών δε πρόκειται να ξεχωρίσεις από κανένα σωρο
Θα μου πεις, εξαρτάται τι πτυχίο έχεις και που θες να το κάνεις αλλά δεν περίμενα να ακούσω τέτοιες τιμές, της τάξεως 8-10.000 στην Ελλάδα.
Βέβαια όπως προείπα, δεν έχω εικόνα, απλα το θεωρούσα πιο φτηνό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Γιατί πέντε χιλιάρικα βρίσκονται εύκολα;Ερμής έγραψε: 08 Φεβ 2020, 16:19Αν σε ενδιαφέρει απλά ο τίτλος, υπάρχουν και με λιγότερο. Πίστεψε με αν πας στην αγορά εργασίας με μεταπτυχιακό από το ΤΕΙ κατσικανης Σερρών δε πρόκειται να ξεχωρίσεις από κανένα σωρο
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
Δημοκράτης
Έγινε και το μεταπτυχιακό ανθρώπινο δικαίωμα τώρα; εγώ πάντως το μεταπτυχιακό μου το έκανα δουλεύοντας. Κάποιοι δεν φτάσαμε 30 πριν πιάσουμε την πρώτη μας δουλειαΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 15:58Γιατί, φίλε μου; Είναι ψέματα ότι χωρίς πλάτες δύσκολα επιβιώνεις; Τα αναλύσαμε λίγες σελίδες πάρα πίσω.Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2020, 15:55Ανεξάρτητα του αν συμφωνούμε σε αυτό το νημα, αυτό με τις "πλάτες" που το έχετε δια πάσαν νόσον, να το κοιτάξετε.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 15:45
Κοινώς, αν δεν έχεις πλάτες να σου πληρώσουν το μεταπτυχιακό, ψόφα!
Μεταπτυχιακό ένας φοιτητής πως θα το πληρώσει; Με φυστίκια; Δεν χρειάζεται πλάτες;
Μιλάμε για την γενιά που φέσωσε το έθνος για τα επόμενα 90 χρόνια, έτσι;
Δημοκράτης έγραψε: 08 Φεβ 2020, 16:24Έγινε και το μεταπτυχιακό ανθρώπινο δικαίωμα τώρα; εγώ πάντως το μεταπτυχιακό μου το έκανα δουλεύοντας. Κάποιοι δεν φτάσαμε 30 πριν πιάσουμε την πρώτη μας δουλειαΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 15:58Γιατί, φίλε μου; Είναι ψέματα ότι χωρίς πλάτες δύσκολα επιβιώνεις; Τα αναλύσαμε λίγες σελίδες πάρα πίσω.Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2020, 15:55
Ανεξάρτητα του αν συμφωνούμε σε αυτό το νημα, αυτό με τις "πλάτες" που το έχετε δια πάσαν νόσον, να το κοιτάξετε.
Μεταπτυχιακό ένας φοιτητής πως θα το πληρώσει; Με φυστίκια; Δεν χρειάζεται πλάτες;
- EKPLIKTIKOS
Κ διδακτορικό να έχεις αντε να παρεις εναν καλο μισθο. Να παίρνεις 1μιση+ για μερικα χρονια δηλαδη, άρα αν έχεις οικογένεια οπως εγω κ δεν εχεις λαμβανειν απο ενοικια κτλ παλι τα παπαρια μου παίρνεις. Ζεις άνετα σχετικά δηλαδή δε σου λειπει κατι, αλλα σπίτι δεν μπορείς να πάρεις. Για να πάρεις ενα καλο σπίτι σημερα θες 150 με 200 χιλιαρικα με δοση κοντα στο 1000αρικο. Ή μια σαβουρα με 100 που πρέπει να ρίξεις αλλα 50. Αρα εκει πας σε θεση μανατζερ κτλ που ανεβαινεις στα 2+ μετα απο χρονια προϋπηρεσίας, με πιθανότητα να αγοράσεις τοτε σπιτι, κ να το ξεχρεώσεις οταν θα βγαινεις στη συνταξη. Gg boomers
-
Δημοκράτης
Παιδιά να πληρώσει και τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά ο φορολογούμενος. Λεφτά υπάρχουν εξάλλου και πρέπει όλοι να κάνουν ότι σπουδάζουν ώστε να μη δουλέψουν ποτε
Ειναι κι αυτό μια αρχη ωστόσοhellegennes έγραψε: 07 Φεβ 2020, 22:47Συμφωνούμε ότι παίζει κάποιον ρόλο, δεν συμφωνούμε για τα μεγέθη.gassim έγραψε: 07 Φεβ 2020, 19:31Συμφωνούμε λοιπόν.hellegennes έγραψε: 07 Φεβ 2020, 14:12
Σχετίζεται με πάρα πολλά πράγματα, όπως με το γεγονός ότι πολλές χώρες που πρωτίστως δεν είχαν στον ήλιο μοίρα, άρχισαν να αναπτύσσονται και να αποκτούν χρήμα και χρόνο για ταξίδια, στην Ευρώπη σίγουρα σχετίζεται με την ρύθμιση της ΕΕ που έκανε τις πτήσεις φθηνότερες εντός της ΕΕ, με καλύτερη διαφήμιση, μόδα τουρισμού, φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια, καλύτερη τουριστική οργάνωση, πιο εύκολη διακίνηση χρήματος (για την Ευρωζώνη έπαιξε μεγάλο ρόλο και το κοινό νόμισμα) λιγότερο φόβο και φυσικά και με μικρότερο κόστος κατάλυσης.
Αλλά το κόστος κατάλυσης είναι από τους μικρότερους παράγοντες, ειδικά σε χώρες και πόλεις που οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες.
- EKPLIKTIKOS
Τα διδακτορικά ειναι δωρεάν στην Ελλαδα τυπε. Ο φορολογούμενος παίρνει πίσω πολλα περισσοτερα απο το υποχρεωτικό επικουρικο εργο που κανουν οι υποψηφιοι διδάκτορες κ τη δωρεαν παραγωγη ερευνας. Μια χαρα κάνουν κ σπουδάζουν ολοι. Καλυτερα, ειδαμε κ τους προηγούμενους που δεν ήξεραν ουτε το όνομά τους να γραψουν κ χρεοκόπησαν τη χωρα. Επισης κ μεταπτυχιακά υπηρχαν δωρεαν, δεν ξέρω σήμερα.Δημοκράτης έγραψε: 08 Φεβ 2020, 16:27 Παιδιά να πληρώσει και τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά ο φορολογούμενος. Λεφτά υπάρχουν εξάλλου και πρέπει όλοι να κάνουν ότι σπουδάζουν ώστε να μη δουλέψουν ποτε
-
Δημοκράτης
Μια χαρά σπίτι μπορείς να αγοράσεις με 100κ και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Η μπουμεροποιηση μάλλον έχει γίνει κουλτούρα και στους μιλενιαλς αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια έπαρση. Αντε πες στον ολλανδοι ότι θες σπίτι των 100τμ με 100κ και θα σε κοιτάει σαν ούφο με το που θα πεις 100τμEKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Φεβ 2020, 16:27 Κ διδακτορικό να έχεις αντε να παρεις εναν καλο μισθο. Να παίρνεις 1μιση+ για μερικα χρονια δηλαδη, άρα αν έχεις οικογένεια οπως εγω κ δεν εχεις λαμβανειν απο ενοικια κτλ παλι τα παπαρια μου παίρνεις. Ζεις άνετα σχετικά δηλαδή δε σου λειπει κατι, αλλα σπίτι δεν μπορείς να πάρεις. Για να πάρεις ενα καλο σπίτι σημερα θες 150 με 200 χιλιαρικα με δοση κοντα στο 1000αρικο. Ή μια σαβουρα με 100 που πρέπει να ρίξεις αλλα 50. Αρα εκει πας σε θεση μανατζερ κτλ που ανεβαινεις στα 2+ μετα απο χρονια προϋπηρεσίας, με πιθανότητα να αγοράσεις τοτε σπιτι, κ να το ξεχρεώσεις οταν θα βγαινεις στη συνταξη. Gg boomers
Ναι, είναι πιο έντονο σήμερα. Ένας από τους λόγους είναι ότι οι μεγαλύτερες γενιές στην -ειλικρινή πιθανότατα, δεν το αμφισβητώ- προσπάθειά τους να παρέχουν καλύτερο μέλλον στα παιδιά τους, τους εμφύτευσαν αυτή τη συγκεκριμένη λογική μανιώδους μαζέματος πιστοποιήσεων. Όταν γράφω για χαρτάκια, δεν προσπαθώ σε καμία περίπτωση να υποτιμήσω την αξία ενός μεταπτυχιακού. Σχολιάζω αυτήν ακριβώς τη νοοτροπία του να εξισώνεται ένας τίτλος σπουδών με μια χούφτα μόρια.Philip Mortimer έγραψε: 08 Φεβ 2020, 16:01 Οι πιστοποιήσεις και η εξειδίκευση σε ξεχωρίζουν από τον σωρό και αυτό είναι ακόμα πιο έντονο σήμερα.
Όσον αφορά τον σωρό, σου έγραψε κάτι ο Ερμής πριν που φαίνεται να πέρασες στο ντούκου.
Ο μέσος εργοδότης θα επιλέξει μέσα από το σωρό γιατί έτσι μπορεί και συνεχίζει να συντηρεί την ονείρωξή του, της καραμέλας Είναι δύσκολη η αγορά και υπάρχουν τόσοι εκεί έξω που περιμένουν που άρχισε να πιπιλίζεται επί κρίσεως. Τα επαγγέλματα μεγάλης εξειδίκευσης είναι περιορισμένα στην Ελλάδα, ο κλασσικός φοιτητής οικονομικών ΑΣΟΕΕ με MBA δεν είναι ένα από αυτά. Από την άλλη, για κάθε έναν που έκανε μεταπτυχιακό συνειδητά και με ξεκάθαρο στόχο, θα βρεις και περιπτώσεις που το κάνανε είτε γιατί έπρεπε, είτε για να παρατείνουν τα φοιτητικά τους χρόνια. Άρα μια χαρά σωρός κι αυτοί, χαλώντας την πιάτσα.Ερμής έγραψε: 08 Φεβ 2020, 15:42 Μάλλον είσαι πάρα πολλά χρονια(τουλαχιστον) εκτός αγοράς εργασίας.
Στο 90% των περιπτώσεων δε ζητάνε υψηλή εξειδίκευση αλλά κάποιον να τα κάνει όλα και να συμφέρει με το μικρότερο κόστος και στο 10% αυτών θα χρειαστούν και θα ζητηθούν αφού βέβαια έχεις και τα ανάλογα μιλημενα άτομα στο hr.
Πάντως με αυτές τις απόψεις που ακούω δε μου κάνει καμία εντύπωση που πολλοί στρέφονται προς τις γελοιότητες της αριστεράς.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
Αμάν, ρε κωλόπαιδα πια! Τι σας συζητάμε; Μεταπτυχιακό να αποπληρώνετε με 650€ μισθό, εντωμεταξύ. Γίδια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 921 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-
- 8 Απαντήσεις