Πήρα την απάντησή μου: ναι, τα έχεις τόσο μπερδεμένα στο μυαλό σου.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:37Όχι. Είναι στο ταμείο ανεργίας...Leporello έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:30Παίρνουν μισθό ο Βαρδινογιάνης και ο Λάτσης; (ο τελευταίος μάλιστα δεν κατοικεί κάν στην Ελλάδα). Τόσο μπερδεμένα τα έχεις στο μυαλό σου;Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:20 Την Γεωργιανή να υποθέσω ότι την ασφαλίζεις έτσι; Ή χρησιμοποιείς αδήλωτη λαθρομετανάστρια που ίσως να τις τα τρώνε αυτοί που την έφεραν λαθραία εδώ, και μας κουνάς και το δάχτυλο...
Απορώ, αυτά τα γράφετε εδώ μέσα για να υποστηρίξετε τις θέσεις σας ή για να ρεζιλευτείτε ωρέ ρεζίληδες...
Κατά τα λοιπά, ο μέσος όρος μισθού στην Ελλάδα βγαίνει και από την μούμια, το Βαρδηνογιάννη και το Λάτση. Αν αυτοί καθαρίζουν ένα εκατομμύριο το μήνα φαντάσου πόσοι παίρνουν 400 ευρώ για να ισοσκελιστεί ο μέσος όρος στο 917...
Και δεν είναι μόνο αυτοί. Για να καθαρίζω εγώ ένα τριχίλιαρο μόνο από το μισθό, χωρίς τα μπόνους φαντάσου πόσοι παίρνουν 400 για να έχουμε μέσο όρο στα 917.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκάει η φούσκα του airbnb
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σκάει η φούσκα του airbnb
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Μιλλένιαλ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:44 Βασικά γενιές που, στην καλύτερη περίπτωση, είχαν μονάχα πτυχίο κατέληξαν να μεγαλώνουν παιδιά με μια διαρκή πίεση απόκτησης ποικίλων πιστοποιήσεων και χαρτακίων. Αυτό οδήγησε στην πλήρη απαξίωση του bachelor, και του master επίσης, αφού κι αυτό τείνει να θεωρείται χαρτί της σειράς πλέον, ενώ γέμισε την αγορά με ένα σεβαστό ποσοστό νέων που έχουν μόνο θεωρητική γνώση, χωρίς καμία τριβή με την αγορά εργασίας. Εγώ λέω κάνε κάνα διδακτορικό για να δουλέψεις ιδιωτικός υπάλληλος ξέρω γω.
Δηλαδή τι θες να πεις ότι σουβλατζήδες θα τυλίγουν τα πιτόγυρα με το μεταπτυχ....oh wait!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Dwarven Blacksmith
Να συμβεί; Πιστεύεις ότι είναι πρόβλεψη για το μέλλον;Leporello έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:47Γιατί να συμβεί αυτό που λες, αφού τώρα ο πληθυσμός δεν αυξάνεται;Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:36Το θέμα είναι ότι όποιος πρόλαβε-πρόλαβε, οι τωρινοί ιδιοκτήτες θα αποσπούν εξωφρενικά rents (κυριολεκτικά και μεταφορικά) σε βάρος του γενικού πληθυσμού για τις επόμενες δεκαετίες. Δεν το θεωρείς σημαντικό αυτό, κάτι που χρήζει συντονισμένης προσπάθειας για εύρεση λύσης;Leporello έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:33 Κι'αυτά που λες, σχεδόν ακριβή είναι. Δεν με βοηθούν όμως να καταλάβω ποιό είναι το θέμα, που θέλεις να καταλήξεις.
Άλλωστε είμαστε στο νήμα για το AirBnB, δεν χρειάζεται να αυξάνεται ο πληθυσμός, αρκεί να αυξάνονται οι τουρίστες.
Πουθενά δεν μπορείς να αγοράσεις δικό σου σπίτι αποταμειεύοντας και μάλιστα μη έχοντας καλοπληρωμένη δουλειά. Επίσης, ούτε και στις προηγούμενες γενιές μπορούσε κάποιος χωρίς καλή δουελιά να αγοράσει δικό του σπίτι.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:38Δεν βλέπω που διαφωνούμε. Αυτό λέω εξαρχής. Ότι στην Ελλάδα δεν μπορείς με το μισθό σου να κάνεις το οτιδήποτε πέρα από τα βασικά και αν. Άλλοι ήταν που ισχυρίστηκαν σε αυτό το νήμα ότι η γενιά μου αποτελείται από τεμπέληδες, ενώ η δική τους γενιά ήταν γαμάτη και μόνο με την δουλειά της τα έκτισε όλα χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τις συνθήκες και το περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιήθηκε η δική τους γενιά και σε ποιο η δική μου.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Εμπεδοκλής
Ερμής έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:46Και πρώτη φορά ακούς ότι πολλοί κρύβουν τα μεταπτυχιακά για να μη τους απορριψουν;

- Dwarven Blacksmith
Ο πιο εύκολος τρόπος να αγοράσει κανείς σπίτι είναι να έχει ήδη δύο άλλα σπίτια. Ψέμματα, υπάρχει και πιο εύκολος, να έχει ήδη τρία σπίτια.
Εσύ μίλησες γιά "τις επόμενες δεκαετίες". Στον παρόντα χρόνο, απλώς θα μετακινηθούν πληθυσμοί μακρυά από εκεί που πηγαίνουν οι τουρίστες. Ούτε κι'εγώ μπορώ να αγοράσω σπίτι στην Μύκονο. Αντίστροφα, στο Ελληνικό που μένει η οικογένειά μου, δεν ξέρω κανέναν που να νοικιάζει με AirBnB.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:50Να συμβεί; Πιστεύεις ότι είναι πρόβλεψη για το μέλλον;Leporello έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:47Γιατί να συμβεί αυτό που λες, αφού τώρα ο πληθυσμός δεν αυξάνεται;Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:36Το θέμα είναι ότι όποιος πρόλαβε-πρόλαβε, οι τωρινοί ιδιοκτήτες θα αποσπούν εξωφρενικά rents (κυριολεκτικά και μεταφορικά) σε βάρος του γενικού πληθυσμού για τις επόμενες δεκαετίες. Δεν το θεωρείς σημαντικό αυτό, κάτι που χρήζει συντονισμένης προσπάθειας για εύρεση λύσης;Το παρόν είναι.
Άλλωστε είμαστε στο νήμα για το AirBnB, δεν χρειάζεται να αυξάνεται ο πληθυσμός, αρκεί να αυξάνονται οι τουρίστες.
1.
Παλιά υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που δούλεψαν ακόμη και ως ανειδίκευτοι στο εξωτερικό και σύντομα μπόρεσαν να πάρουν κάτι στην Ελλάδα. Αυτό θεωρείς ότι συμβαίνει σημερα;Leporello έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:52Πουθενά δεν μπορείς να αγοράσεις δικό σου σπίτι αποταμειεύοντας και μάλιστα μη έχοντας καλοπληρωμένη δουλειά. Επίσης, ούτε και στις προηγούμενες γενιές μπορούσε κάποιος χωρίς καλή δουελιά να αγοράσει δικό του σπίτι.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:38Δεν βλέπω που διαφωνούμε. Αυτό λέω εξαρχής. Ότι στην Ελλάδα δεν μπορείς με το μισθό σου να κάνεις το οτιδήποτε πέρα από τα βασικά και αν. Άλλοι ήταν που ισχυρίστηκαν σε αυτό το νήμα ότι η γενιά μου αποτελείται από τεμπέληδες, ενώ η δική τους γενιά ήταν γαμάτη και μόνο με την δουλειά της τα έκτισε όλα χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τις συνθήκες και το περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιήθηκε η δική τους γενιά και σε ποιο η δική μου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Εμπεδοκλής
Και κάπου εδώ έρχεται η ώρα να σε ενημερώσω ότι οι συγκεκριμένοι είναι Τσέο στις επιειρήσεις τους και ταυτόχρονα με το εισόδημα από τις μετοχές τους, μισθοδοτούνται κιόλας.Leporello έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:49Πήρα την απάντησή μου: ναι, τα έχεις τόσο μπερδεμένα στο μυαλό σου.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:37Όχι. Είναι στο ταμείο ανεργίας...Leporello έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:30 Παίρνουν μισθό ο Βαρδινογιάνης και ο Λάτσης; (ο τελευταίος μάλιστα δεν κατοικεί κάν στην Ελλάδα). Τόσο μπερδεμένα τα έχεις στο μυαλό σου;
Μετά, θα ήθελα να σε ενημερώσω για το πώς υπολογίζεται ο μέσος μισθός αλλά βαριέμαι...
- Dwarven Blacksmith
Αν νομίζεις ότι η φασαρία γίνεται επειδή κάποιοι θέλουν να μείνουν στη Μύκονο τι να πω, χάνω τα λόγια μου.Leporello έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:55Εσύ μίλησες γιά "τις επόμενες δεκαετίες". Στον παρόντα χρόνο, απλώς θα μετακινηθούν πληθυσμοί μακρυά από εκεί που πηγαίνουν οι τουρίστες. Ούτε κι'εγώ μπορώ να αγοράσω σπίτι στην Μύκονο. Αντίστροφα, στο Ελληνικό που μένει η οικογένειά μου, δεν ξέρω κανέναν που να νοικιάζει με AirBnB.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:50Να συμβεί; Πιστεύεις ότι είναι πρόβλεψη για το μέλλον;Leporello έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:47 Γιατί να συμβεί αυτό που λες, αφού τώρα ο πληθυσμός δεν αυξάνεται;Το παρόν είναι.
Αν νομίζεις όμως ότι τα νοίκια στο κέντρο δε συμπαρασύρουν τα ενοίκια όλης της Αθήνας, απλά κάνεις λάθος.
Ασφαλώς δεν μπορεί να γίνει σήμερα. Εξήγησα σε προηγούμενη σελίδα γιατί συνέβαινε αυτό: λόγω φτώχειας στην Ελλάδα, οι τιμές ήταν χαμηλές. Οταν ερχόταν λεφτά από έξω όμως, μπορούσαν να αγοράσουν πολλά πράγματα. Κι'εγώ, εδώ που είμαι, μπορώ να αγοράσω σπίτι με τους μισθούς ενός χρόνου (εντάξει, όχι όπως θα το ήθελα, αλλά πάντως σπίτι σε καλό προάστειο των Σκοπίων).Ερμής έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:56Παλιά υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που δούλεψαν ακόμη και ως ανειδίκευτοι στο εξωτερικό και σύντομα μπόρεσαν να πάρουν κάτι στην Ελλάδα. Αυτό θεωρείς ότι συμβαίνει σημερα;Leporello έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:52Πουθενά δεν μπορείς να αγοράσεις δικό σου σπίτι αποταμειεύοντας και μάλιστα μη έχοντας καλοπληρωμένη δουλειά. Επίσης, ούτε και στις προηγούμενες γενιές μπορούσε κάποιος χωρίς καλή δουελιά να αγοράσει δικό του σπίτι.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:38Δεν βλέπω που διαφωνούμε. Αυτό λέω εξαρχής. Ότι στην Ελλάδα δεν μπορείς με το μισθό σου να κάνεις το οτιδήποτε πέρα από τα βασικά και αν. Άλλοι ήταν που ισχυρίστηκαν σε αυτό το νήμα ότι η γενιά μου αποτελείται από τεμπέληδες, ενώ η δική τους γενιά ήταν γαμάτη και μόνο με την δουλειά της τα έκτισε όλα χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τις συνθήκες και το περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιήθηκε η δική τους γενιά και σε ποιο η δική μου.
1.
Αρα ας τελειώνει κάπου το επιχείρημα "δούλεψε να τα βγάλεις και εσύ που λένε κάποιοι". Προφανώς και το λένε όσοι δε ξέρουν τι θα πει δουλειά. Να σταματήσουν όμως.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κάποιοι φορουμίτες έκτισαν όχι ένα, αλλά δυο τρία τέσσερα με τα ροζιασμένα χέρια τους!Leporello έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:52Πουθενά δεν μπορείς να αγοράσεις δικό σου σπίτι αποταμειεύοντας και μάλιστα μη έχοντας καλοπληρωμένη δουλειά. Επίσης, ούτε και στις προηγούμενες γενιές μπορούσε κάποιος χωρίς καλή δουελιά να αγοράσει δικό του σπίτι.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:38Δεν βλέπω που διαφωνούμε. Αυτό λέω εξαρχής. Ότι στην Ελλάδα δεν μπορείς με το μισθό σου να κάνεις το οτιδήποτε πέρα από τα βασικά και αν. Άλλοι ήταν που ισχυρίστηκαν σε αυτό το νήμα ότι η γενιά μου αποτελείται από τεμπέληδες, ενώ η δική τους γενιά ήταν γαμάτη και μόνο με την δουλειά της τα έκτισε όλα χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τις συνθήκες και το περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιήθηκε η δική τους γενιά και σε ποιο η δική μου.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Tουλάχιστον ο Λάτσης δεν είναι. Μπορεί ο Βαρδινογιάννης να είναι, αλλά το συνηθισμένο είναι στις μεγάλες επιχειρήσεις ο κύριος μέτοχος να μη παίρνει μισθό, ιδίως όταν είναι πολυμετοχικές.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:56Και κάπου εδώ έρχεται η ώρα να σε ενημερώσω ότι οι συγκεκριμένοι είναι Τσέο στις επιειρήσεις τους και ταυτόχρονα με το εισόδημα από τις μετοχές τους, μισθοδοτούνται κιόλας.
Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:56Μετά, θα ήθελα να σε ενημερώσω για το πώς υπολογίζεται ο μέσος μισθός αλλά βαριέμαι...
1.
Νόμιζα ότι το νήμα είναι να κάνει με το AirBnBΕρμής έγραψε: 08 Φεβ 2020, 15:06Αρα ας τελειώνει κάπου το επιχείρημα "δούλεψε να τα βγάλεις και εσύ που λένε κάποιοι". Προφανώς και το λένε όσοι δε ξέρουν τι θα πει δουλειά. Να σταματήσουν όμως.
1.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 921 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-
- 8 Απαντήσεις