!!! DEVELOPMENT MODE !!!

άλλαξα μόνος μου τη μπαταρία του αυτοκινήτου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: άλλαξα μόνος μου τη μπαταρία του αυτοκινήτου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2020, 10:27
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 10:19
Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2020, 10:17 [

δηλαδη αμα ξεμεινεις απο καυσιμα χαλαει το αυτοκινητο;
Nαι συμβαινει
οχι δεν συμβαινει. :102:
Παραδειγμα
Ενα ντιζελοκινητο αν μεινει απο καυσιμα τραβαει την μουργα του ρεζερβουαρ
Αυτο μπορει να βουλωσει φιλτρα η μπεκ κτλ κτλ
Επισης ειδικα στα παλαιας τεχνολογιας με πολυ μεγαλη συχνοτητα για να ξαναβαλεις μπρος χρειαζεσαι σπρευ αιθερα για την πρωτη αναφλεξη

Προβλημα μπορει να παρουσιαστει σε καταλυτη,σε dpf ,αντλια καυσιμου κτλ κτλ
Ειναι απειρα τα προβληματα που μπορουν να δημιουργηθουν αλλα εσυ εκει επιμενεις
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 10:30

Παραδειγμα
Επισης ειδικα στα παλαιας τεχνολογιας με πολυ μεγαλη συχνοτητα για να ξαναβαλεις μπρος χρειαζεσαι σπρευ αιθερα για την πρωτη αναφλεξη

ωχ αμαν, ηρεμα με τα τουβλα.

ετσι απο περιεργεια, σε ποιο σημειο του ρεζερβουαρ λες να βρισκεται η μουργα, και απο ποιο σημειο λες να τραβαει καυσιμο ο κινητηρας οταν ειναι γεματο, απο την επιφανεια η απο τον πατο; επισης, οταν αδειαζει, τραβαει καυσιμο απο αλλου; εντωμεταξυ, η μουργα, ειναι πακτωμενη σε ορισμενο σημειο του τεποπζιτου, και δεν αλλαζει θεση οταν κινηται το αυτοκινητο; το καυσιμο δεν αναταραζεται, δεν ανακατευεται στην κινηση και στις λακουβες;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
σαν αμαρτία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σαν αμαρτία »

Kiki mat έγραψε: 08 Φεβ 2020, 10:21 Ο γιανοπουλος έχει εξειδίκευση στα υγρά .
Ωωωω
Τα μισα να μου λεγε...
Ορέστης 35 έγραψε: 10 Φεβ 2020, 22:38Δε μ' αρεσουν τα γυμναστηρια. Θα επιστρεψω εκει που ανηκω. Στη μοναξια του βουνου.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

έβλεπα στο γτ έναν τύπο που έφτιαχνε μόνος του ένα σπίτι με κορμούς.έκοβε κάτι πελώρια δέντρα,μόνος του,τα έσερνε με τρακτέρ μέσα σε κάτι πλαγιές,μόνος του,έσκαβε για θεμέλια,μόνος του,σήκωνε τους κορμούς με ιμάντες και τροχαλίες και έχτιζε,μόνος του.ότι χάλαγε το έφτιαχνε φυσικά μόνος του.1 χρόνος δουλειά σε 2 ώρες βίντεο όλα αυτά.έλεγες ρε το μπούστη.και κάπου προς το τέλος τι κάνει?φωνάζει αλβανό :lol:
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Όπως επίσης γιατί να αλλάξεις μόνος λαδια; τζάμπα στο κάνουν οι μαντραδες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2020, 10:38
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 10:30

Παραδειγμα

ωχ αμαν, ηρεμα με τα τουβλα.

ετσι απο περιεργεια, σε ποιο σημειο του ρεζερβουαρ λες να βρισκεται η μουργα, και απο ποιο σημειο λες να τραβαει καυσιμο ο κινητηρας οταν ειναι γεματο, απο την επιφανεια η απο τον πατο; επισης, οταν αδειαζει, τραβαει καυσιμο απο αλλου; εντωμεταξυ, η μουργα, ειναι πακτωμενη σε ορισμενο σημειο του τεποπζιτου, και δεν αλλαζει θεση οταν κινηται το αυτοκινητο; το καυσιμο δεν αναταραζεται, δεν ανακατευεται στην κινηση και στις λακουβες;
τραβαει μουργα δηλαδη βρωμιες, ακομα τραβαει βιοντιξελ που εχει μυκητες και τραβαει και νερο που ειναι βαρυτερο και παει κατω κατω. ολα αυτα αλλα και ενα ενα αρκουν για να σου δυαλυσουν την μηχανη μαζι με φιλτρα και μπεκ.
εγω εχω στο κλαρκ πλαστικο ντεποζιτο και βλεπω μια χαρα το βιοντιζελ το καλοκαιρι, να βγαζει γκριζους μυκητες οπως και τις βρωμιες που μαζευει κατω κατω. το νερο το βλεπω στην υδατοπαγιδα.........................
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

nowhere έγραψε: 08 Φεβ 2020, 11:08 το βρήκα

τον τυπο τον παρακολουθω χρονια σλοβενος ειναι, δεν εφερε αλβανο, ενας συγγενης του ερχεται που και που και βοηθαει
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

nowhere έγραψε: 08 Φεβ 2020, 11:08 το βρήκα

Ο τύπος χρησιμοποιεί την τεχνολογία όπου τον συμφέρει ενώ όπου γουστάρει, χρησιμοποιεί μοχλικά συστήματα και τεχνικές των Σουμερίων.

Πλούσιος χομπίστας. Με λιγότερα χρήματα και κόπο, θα μπορούσε να κατασκευάσει κάτι πολύ καλύτερο και οικολογικά φιλικότερο. Μόνο σαν κάποιους είδους πρότζεκτ, μπορώ να πω πως έχει κάποια σημασία, αν και δεν θα μου φαινόταν σοβαρό το πρότζεκτ του να φας έναν χρόνο για να σηκώσεις 4 ξύλινα ντουβάρια. Σαν να ξανα-ανακαλύπτει τον τροχό μού φαίνεται.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Άμα είναι σούπερ κομπλεξικο το αμάξι βάζεις μια 9 βολτ μπαταρία εδώ https://kk.org/cooltools/obd-ii-power-supply-cable/ όσο αλλάζεις την κανονική και είσαι κομπλέ.

Τώρα γιατί να το κάνεις μόνος;

Γιατί μόνο έτσι γίνεται σωστά :003:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

bolek έγραψε: 08 Φεβ 2020, 11:07

τραβαει μουργα δηλαδη βρωμιες, ακομα τραβαει βιοντιξελ που εχει μυκητες και τραβαει και νερο που ειναι βαρυτερο και παει κατω κατω. ολα αυτα αλλα και ενα ενα αρκουν για να σου δυαλυσουν την μηχανη μαζι με φιλτρα και μπεκ.
εγω εχω στο κλαρκ πλαστικο ντεποζιτο και βλεπω μια χαρα το βιοντιζελ το καλοκαιρι, να βγαζει γκριζους μυκητες οπως και τις βρωμιες που μαζευει κατω κατω. το νερο το βλεπω στην υδατοπαγιδα.........................
οταν το τεποζιτο ειναι γεματο, και οχι αδειο, δεν τραβαει καυσιμο απο το ιδιο ακριβως σημειο, και δεν εχει ακριβως την ιδια πιθανοτητα να τραβηξει νερο κλπ; αλλαζει κατι αμα αδειασει το τεποζιτο; το σωληνακι δεν ειναι στον πατο (σχεδον) του τεποζιτου;

αντε, να το πω να μαθαινετε. το νερο ειναι υγροποιηση του αερα που εχει μεσα το τεποζιτο. οποτε, "παραγεται" περισσοτερο νερο οταν το τεποζιτο εχει λιγοτερο καυσιμο (περισσοτερος αερας). φυσιολογικα αυτο δεν ειναι προβλημα, υπαρχει η υδατοπαγιδα. αν ομως μενει αδειο για μεγαλα χρονικα διαστηματα (σκαφος σε χειμερινη ακινησια, π.χ.) τοτε καλυτερα να μεινει με γεματο τεποζιτο, η να αδειαστει και καθαριστει πριν την πρωτη χρηση, γιατιμπορει το νερο να ειναι περισσοτερο απο οσο μπορει να διαχειριστει η υδατοπαγιδα.

μουργα και μυκητες ειναι προβληματα, αλλα ασχετα με το ποσο καυσιμο εχει μεσα το τεποζιτο.

αμα ξεμεινεις απο καυσιμο, βαζεις και ξαναξεκινας. δεν παθαινει καποια ζημια ο κινητηρας.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

enterprise-psi έγραψε: 08 Φεβ 2020, 11:24 Άμα είναι σούπερ κομπλεξικο το αμάξι βάζεις μια 9 βολτ μπαταρία εδώ https://kk.org/cooltools/obd-ii-power-supply-cable/ όσο αλλάζεις την κανονική και είσαι κομπλέ.

Τώρα γιατί να το κάνεις μόνος;

Γιατί μόνο έτσι γίνεται σωστά :003:
δεν υπαρχουν τοσο κομπλεξικα οχηματα. αυτες οι σαχλες ειναι σαν τους βιομαγνητες και τα ζουμια του αριστου που μειωνουν την καταναλωση.

αμα τα κομπλεξικα σκορπαγαν επειδη ξεμειναν απο μπαταρια, οι αμερικανοι που ειναι πυρκαβλοι με τετοια θα ειχαν λιωσει στις μυνησεις τους κατασκευαστες, και αυτοι θα ειχαν 5 σελιδες στα μανιουαλ με μεγαλα κοκκινα γραμματα που θα ελεγαν πως να μην αλλαζετε μπαταρια μονοι σας.

δηλαδη, για να καταλαβεις, ουτε τα veglia δε σκορπανε απο ελλειψη ηλεκτρισμου. οσα τελοσπαντων λειτουργουν πανω απο βδομαδα μετα την απομακρυνση απο το ταμειο. :8)

επισης, υπαρχουν μανιουαλ κατασκευαστων, που λενε οτι ΠΡΕΠΕΙ να βγαζεις τον πολο της μπαταριας σε καποιες συνθηκες, π.χ. οταν προκειται να ρυμουλκηθεις, η οταν ειναι να γινουν ορισμενες εργασιες,να μεινει καιρο αχρησιμοποιητο, η για να κανει reset κλπ. λες να σου προτεινουν κατι που θα κανει ζημια;

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Ρε τυπε κομπλεξικο εννοούμε ότι μετά την αλλαγή μπαταρίας, θα πάρει μπροστά και θα φύγει μια χαρά, αλλά δεν θα δουλεύει σωστά ή καθόλου ο συναγερμός, ραδιόφωνο κλπ.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

enterprise-psi έγραψε: 08 Φεβ 2020, 12:37 Ρε τυπε
αληθεια τωρα; ακομη δεν εχει μπει σκριπτ που να απαγορευει αυτη τη λεξη;

σα δε ντρεπουστε τετοιοι πουστε. :hammer:

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Έμεινα με το ντίζελ μια φορά (ολόκληρη ιστορία, τέλος πάντων), πήγα με τα πόδια στο βενζινάδικο με το μπετόνι, έβαλα μπροστά και από τότε έχω κάνει 3 σερβις και είναι μια χαρά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”