!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκάει η φούσκα του airbnb
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
the comet the course the tail
Re: Σκάει η φούσκα του airbnb
καπιταλισμός, ελεύθερη αγορά, νόμος προσφοράς και ζήτησης. 
Ερμής και Νάνος +1
Επαναλαμβανω η λυση ειναι να γινουν εργατικες κατοικιες στον Ασπροπυργο και να μεταφερονται οι ΔΟΥΛΟΙ με τρενο η σε καροτσες φορτηγων.
Αν χρειαστει να γινουν και πλωτα ξενοδοχεια σε Ελευσινα-Σκαραμαγκα και να τους αδειαζουν καθημερινα στο λιμανι του Πειραια.
Οποιος θελει να μεινει κεντρο, θα πρεπει να «πλερωσει».
Αν χρειαστει να γινουν και πλωτα ξενοδοχεια σε Ελευσινα-Σκαραμαγκα και να τους αδειαζουν καθημερινα στο λιμανι του Πειραια.
Οποιος θελει να μεινει κεντρο, θα πρεπει να «πλερωσει».
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Γιάννης
πιστεύεις ότι θα μπορούσες να ζήσεις όπως ζούσαν το 70 ή πιο παλιότερα και είμαι εγώ εκτός πραγματικότητας.οκ
-
the comet the course the tail
καλύτερα ζούσαμε τότες.
τώρα σκέφτεσαι να πάρεις ένα πακέτο τσιγάρα. ένα μεροκάματο θες.
-
σαν αμαρτία
Πολύ θετικό το βρίσκω αυτόthe comet the course the tail έγραψε: 08 Φεβ 2020, 10:28 τώρα σκέφτεσαι να πάρεις ένα πακέτο τσιγάρα.
γιατί δεν σε φτάνουν για αμάξια υπολογιστές κινητά διακοπές και χιλιάδες άλλα πράγματα που δεν είχαν το 70the comet the course the tail έγραψε: 08 Φεβ 2020, 10:28 καλύτερα ζούσαμε τότες.![]()
τώρα σκέφτεσαι να πάρεις ένα πακέτο τσιγάρα. ένα μεροκάματο θες.![]()
Έτσι είναι. Σε λίγο δε θα σου φτάνει ούτε ένα μεροκάματο. Ακούγεται ότι το ημερομίσθιο θα πέσει από τα 5 ευρώ στα 3.the comet the course the tail έγραψε: 08 Φεβ 2020, 10:28καλύτερα ζούσαμε τότες.![]()
τώρα σκέφτεσαι να πάρεις ένα πακέτο τσιγάρα. ένα μεροκάματο θες.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Γιάννης έγραψε: 08 Φεβ 2020, 00:20Αυτό θα μπορούσε να λυθεί εύκολα, με αλλαγή του υπάρχοντος νομοθετικού πλαισίου για τις μακροχρόνιες ρυθμίσεις, το οποίο στη σημερινή του μορφή αποτελεί σοβαρό αντικίνητρο, και είναι ένας από τους κύριους λόγους που τόσοι πολλοί ιδιοκτήτες προτίμησαν να το ρίξουν στο AirBnB.mao mao έγραψε: 08 Φεβ 2020, 00:09ας διάβαζαν στο λύκειο να γίνονταν καρδιοχειρούργοι και να μην παίρναν 800 ευρώ. Σωστά;
Εκτός αν έχεις να πεις τίποτα σοβαρό για αυτό το κοινωνικό πρόβλημα, οπου άνθρωποι με φουλ τάιμ εργασία δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο τους.
Και επίσης, θα μπορούσε να υπάρχει ένα απλό νομικό πλαίσιο αδειοδότησης, με περιορισμούς ανάλογα με τη φύση και τις οικιστικές ανάγκες της κάθε περιοχής. Έχει γίνει και αλλού, λυμένο πρόβλημα είναι.
Πέρα από αυτά, η κακία και η χολή που βγάζουν μερικοί, και τα ψέμματα που γράφουν για να δικαιολογήσουν τη θανάτωση της κατσίκας του γείτονα, αποτελούν κλασσική Ελληνιά. Τίποτε περισσότερο και τίποτα λιγότερο.
Στην τελική ναι, ας μην τα έξυναν στο Λύκειο. Δεν πρόκειται να χάσω τον ύπνο μου για τη συγκεκριμένη κατηγορία χαμηλόμισθων.
Πολύ ενδιαφέρον.
Για πες δύο ψέματα.
Εγώ μπορώ να σου πω τρια δικά σου: ότι έχω χαμηλότερο εισόδημα από εσενα, ότι δεν έχω ακίνητη περιουσία και ότι δεν έχω διδακτορικό επειδή μεταξύ άλλων διάβαζα τόσο πολύ στο λύκειο που ούτε πενταήμερη δεν πήγα (actually διάβαζα τόσο πολύ που κάτι πεθαινει μέσα μου όταν αναγκάζομαι να την πω πενταήμερη αντί για πενθήμερη προκειμένου να συνεννοηθώ με πασοκοειδη).
Αυτό που λες έχει την ίδια αξία με το ερώτημα, Πως μυρίζει το κίτρινο χρώμα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
ορίστε.η ιδέα και μόνο να ζήσεις με όρους 70 σου φαίνεται τόσο παράλογη όσο και η μυρωδιά του κίτρινουΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 11:36 Αυτό που λες έχει την ίδια αξία με το ερώτημα, Πως μυρίζει το κίτρινο χρώμα.
- hellegennes
Εγώ ξέρω και ανειδίκευτους που παίρνουν 1200 ευρώ. Έχω κάτι ex van πωλητές που παίρνουν τόσα αλλά ξεκινάνε από τις 6 το πρωί και γυρνάνε σπίτι στις 8 το βράδυ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Φεβ 2020, 01:32Αν έπαιρνες το πτυχίο το '87 θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, άργησες.
Σιγά-σιγά, σε 20 χρόνια θα πάρουν σπίτι, γιατί έχουν μεγάλο βαθμό αποταμίευσης, αφού δεν βρίσκονται στο σπίτι τους για να κάψουν ρεύμα/αέριο και δεν έχουν χρόνο να ξοδέψουν πουθενά τα λεφτά τους.
Τους ζηλεύω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Όχι. Δεν λέω αυτό. Λέω ότι προφανώς και σήμερα δεν μπορείς να ζήσεις με τέτοιους όρους. Παρά μόνο αν είχες γεννηθεί τότε. Δεν γίνεται να το επικαλείστε ως επιχείρημα επομένως.
Το ζητούμενο είναι αν σήμερα, με τα τωρινά δεδομένα, μπορείς να αγοράσεις ή να φτιάξεις σπίτι μόνο με την δουλειά σου. Μόνο με μεροκάματο. Ε, δεν μπορείς.
Αλλά, έρχονται ορισμένοι σε τούτο το νήμα να μας κουνήσουν το δάκτυλο ότι είμαστε τεμπέληδες ή ότι δεν είμαστε μορφωμένοι ( εδώ γελάμε).
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
Γιάννης
Συ είπας.foscilis έγραψε: 08 Φεβ 2020, 11:16Γιάννης έγραψε: 08 Φεβ 2020, 00:20Αυτό θα μπορούσε να λυθεί εύκολα, με αλλαγή του υπάρχοντος νομοθετικού πλαισίου για τις μακροχρόνιες ρυθμίσεις, το οποίο στη σημερινή του μορφή αποτελεί σοβαρό αντικίνητρο, και είναι ένας από τους κύριους λόγους που τόσοι πολλοί ιδιοκτήτες προτίμησαν να το ρίξουν στο AirBnB.mao mao έγραψε: 08 Φεβ 2020, 00:09
ας διάβαζαν στο λύκειο να γίνονταν καρδιοχειρούργοι και να μην παίρναν 800 ευρώ. Σωστά;
Εκτός αν έχεις να πεις τίποτα σοβαρό για αυτό το κοινωνικό πρόβλημα, οπου άνθρωποι με φουλ τάιμ εργασία δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο τους.
Και επίσης, θα μπορούσε να υπάρχει ένα απλό νομικό πλαίσιο αδειοδότησης, με περιορισμούς ανάλογα με τη φύση και τις οικιστικές ανάγκες της κάθε περιοχής. Έχει γίνει και αλλού, λυμένο πρόβλημα είναι.
Πέρα από αυτά, η κακία και η χολή που βγάζουν μερικοί, και τα ψέμματα που γράφουν για να δικαιολογήσουν τη θανάτωση της κατσίκας του γείτονα, αποτελούν κλασσική Ελληνιά. Τίποτε περισσότερο και τίποτα λιγότερο.
Στην τελική ναι, ας μην τα έξυναν στο Λύκειο. Δεν πρόκειται να χάσω τον ύπνο μου για τη συγκεκριμένη κατηγορία χαμηλόμισθων.
Πολύ ενδιαφέρον.
Για πες δύο ψέματα.
Εγώ μπορώ να σου πω τρια δικά σου: ότι έχω χαμηλότερο εισόδημα από εσενα, ότι δεν έχω ακίνητη περιουσία και ότι δεν έχω διδακτορικό επειδή μεταξύ άλλων διάβαζα τόσο πολύ στο λύκειο που ούτε πενταήμερη δεν πήγα (actually διάβαζα τόσο πολύ που κάτι πεθαινει μέσα μου όταν αναγκάζομαι να την πω πενταήμερη αντί για πενθήμερη προκειμένου να συνεννοηθώ με πασοκοειδη).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 921 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-
- 8 Απαντήσεις