παραμυθια.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 08:36 Στα συγχρονα αυτοκινητα αν αποσυνδεσεις την μπαταρια χωρις να αντικαταστησεις την ταση της με κατι αλλο πχ καποια αλλη ματαρια εχεις πολλες πιθανοτητες να καψεις εγκεφαλο η να δημιουρησεις αλες τετοιου ειδους λαμπες.
Οποιος απλα αποσνδεει και αλλαζει μπαταρια ειναι ασχετος που παιζει με την τυχη του
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
άλλαξα μόνος μου τη μπαταρία του αυτοκινήτου
Re: άλλαξα μόνος μου τη μπαταρία του αυτοκινήτου
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
το μοτερ ειναι μιζα, και τον γωνιακο τον θελω γιατι κανει μειωση 3:1.Chilloutbuddy έγραψε: 08 Φεβ 2020, 08:50
Ρε πστ δεν είχα το κινητό μου εκείνη τη στιγμή να βγάλω ένα βίντεο τον κολλητό μου.
Έχει ένα παρόμοιο σύστημα (αγορασμένο) που αποτελείται από μία σχάρα αυτοκινήτου και ένα μηχανισμό με λουριά και γρανάζια. Η σχάρα κάθεται πάνω στο λαντκρούζερ, και πάνω μπαίνει η βάρκα του μπρούμητα με τη μύτη να εξέχει μπροστά απ'το μπαρμπρίζ και ο κώλος να εξέχει πίσω κανα μισό μέτρο. Μετά βάζει το δράπανο (απλό Ραϊόμπι) σε μια υποδοχή στο μηχανισμό, και φέρνει τη βάρκα σούζα όρθια εντελώς, και μετά έρχεται και ξαπλώνει πίσω απ'το αμάξι ή στη γη ή σε τρέϊλερ ή ό,τι θες τέλος πάντων. Ελαφριά βάρκα αλουμινένια, αλλά και πάλι πολύ εντυπωσιακό να το βλέπεις όλο αυτο να γίνεται απλά με ένα δράπανο μπαταρίας.
Δε χρειάζεσαι καν μοτέρ από γωνιακό τροχό, αν πετύχεις τους μοχλούς σωστά ένα δράπανο αρκεί.
το δοκιμασα με δραπανο. κατευθειαν στο παξιμαδι της μανελας, δεν την ανεβαζει. με τη μειωση 3:1 του γωνιακου, την ανεβαζει με το ζορι. με ενα αλλο σασμαν που βρηκα, απο ηλεκτρικο μηχανισμο ρολλων που κανει μειωση 50:1 η κατι τετοιο, την ανεβαζει αλλα κανει μια ωρα.
ασε που τα επαναφορτιζομενα μου ειναι και τα 2 παλια, και οι μπαταριες τους οχι σε καλη κατασταση. σκεφτηκα να επενδυσω σε ενα καινουριο, και μπορει να καταληξω εκει αν δε δουλεψει αυτο που εφτιαξα.
εχει και το καλο οτι δε χρειαζεται να θυμαμαι να φορτιζω μπαταριες και ναπαιρνω μαζι μου το δραπανο, αυτο μπορω να το εχω μονιμα στο τρειλερ, και παντα θα υπαρχει διαθεσιμη ενεργεια στις μπαταριες του αυτοκινητου και της βαρκας. μου μπαινουν και κατι διαολοιδεες να κανω κατασκευη να σηκωνει και την αγκυρα
το κακο ειναι οτι θα χρειαστει αρκετα μακρυα και χοντρα καλωδια.
Έτσι γεννιεστε οι άντρες. Ο γιος μου όταν ήταν μικρός του πήραμε ένα αυτοκίνητο ηλεκτρικό και άλλαζε μόνος του μπαταρία . Μετά του πήραμε μηχανάκια ένα μικρό ξερό και ένα πιστιαρικο ( μικρογραφίες δουλεύουν με λάδι αναμυγνιμενο με βενζίνη) Νομίζω είναι γονιδιακο . Σκαλιζετε μηχανές από μωρά. Χαλατε βέβαια πόσα πράγματα στην αρχή ,μετά κάνετε πατέντες.Μετα γινεστε ειδήμονες.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 08:36 Στα συγχρονα αυτοκινητα αν αποσυνδεσεις την μπαταρια χωρις να αντικαταστησεις την ταση της με κατι αλλο πχ καποια αλλη ματαρια εχεις πολλες πιθανοτητες να καψεις εγκεφαλο η να δημιουρησεις αλες τετοιου ειδους λαμπες.
Οποιος απλα αποσνδεει και αλλαζει μπαταρια ειναι ασχετος που παιζει με την τυχη του
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Γιαννόπουλα μπορούμε να την αλλάξουμε σε οποιοδήποτε ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων ή πρέπει να είναι μεγαλοαλυσίδα με τζίρο 1 δις και άνω. Τι προτείνεις;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μπορεις να αλλαξεις και μονος σου μπαταρια
Τα σωστα βηματα ομως ειναι ιδια για ολους
Και φυσικα πολλους απο τους επαγγελματιες που αλλαζουν μπαταριες δεν ακολουθουν την σωστη διαδικασια
Τα σωστα βηματα ομως ειναι ιδια για ολους
Και φυσικα πολλους απο τους επαγγελματιες που αλλαζουν μπαταριες δεν ακολουθουν την σωστη διαδικασια
Αρίστος for Tsirpas
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
αυτό είναι, πήγαινε στο 1:12Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2020, 09:12το μοτερ ειναι μιζα, και τον γωνιακο τον θελω γιατι κανει μειωση 3:1.Chilloutbuddy έγραψε: 08 Φεβ 2020, 08:50
Ρε πστ δεν είχα το κινητό μου εκείνη τη στιγμή να βγάλω ένα βίντεο τον κολλητό μου.
Έχει ένα παρόμοιο σύστημα (αγορασμένο) που αποτελείται από μία σχάρα αυτοκινήτου και ένα μηχανισμό με λουριά και γρανάζια. Η σχάρα κάθεται πάνω στο λαντκρούζερ, και πάνω μπαίνει η βάρκα του μπρούμητα με τη μύτη να εξέχει μπροστά απ'το μπαρμπρίζ και ο κώλος να εξέχει πίσω κανα μισό μέτρο. Μετά βάζει το δράπανο (απλό Ραϊόμπι) σε μια υποδοχή στο μηχανισμό, και φέρνει τη βάρκα σούζα όρθια εντελώς, και μετά έρχεται και ξαπλώνει πίσω απ'το αμάξι ή στη γη ή σε τρέϊλερ ή ό,τι θες τέλος πάντων. Ελαφριά βάρκα αλουμινένια, αλλά και πάλι πολύ εντυπωσιακό να το βλέπεις όλο αυτο να γίνεται απλά με ένα δράπανο μπαταρίας.
Δε χρειάζεσαι καν μοτέρ από γωνιακό τροχό, αν πετύχεις τους μοχλούς σωστά ένα δράπανο αρκεί.
το δοκιμασα με δραπανο. κατευθειαν στο παξιμαδι της μανελας, δεν την ανεβαζει. με τη μειωση 3:1 του γωνιακου, την ανεβαζει με το ζορι. με ενα αλλο σασμαν που βρηκα, απο ηλεκτρικο μηχανισμο ρολλων που κανει μειωση 50:1 η κατι τετοιο, την ανεβαζει αλλα κανει μια ωρα.
ασε που τα επαναφορτιζομενα μου ειναι και τα 2 παλια, και οι μπαταριες τους οχι σε καλη κατασταση. σκεφτηκα να επενδυσω σε ενα καινουριο, και μπορει να καταληξω εκει αν δε δουλεψει αυτο που εφτιαξα.
εχει και το καλο οτι δε χρειαζεται να θυμαμαι να φορτιζω μπαταριες και ναπαιρνω μαζι μου το δραπανο, αυτο μπορω να το εχω μονιμα στο τρειλερ, και παντα θα υπαρχει διαθεσιμη ενεργεια στις μπαταριες του αυτοκινητου και της βαρκας. μου μπαινουν και κατι διαολοιδεες να κανω κατασκευη να σηκωνει και την αγκυρα![]()
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
θα ηταν ενδιαφερον να εβαζες μια αποδειξη για τα λεγομενα σου. ξεκινα το γκουγκλισμα, μπορει να βρεις κατι.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 09:30 Δεν θα γινουμε ποτε κανονικο κρατος
Ασέβαστος
παραμυθια.
μερικα εκατομυρια μπαταριες αλλαζονται καθημερινα σε ολο τον πλανητη, σε μοντερνα και μη αυτοκινητα. καπου θα βρεις εναν εστω που να του καηκε εγκεφαλος.
το χειροτερο που μπορει να συμβει, ειναι να χρειαστει να ξαναρυθμισεις το ρολοι, και αυτο θα σημαινει οτι μαλλον μαλακια αυτοκινητο πηρες, και ο κατασκευαστης ειναι μπαζο.
νομιζεις οτι κατασκευαστης μοντερνου αυτοκινητου δεν εχει υπολογισει την πιθανοτητα να ξεμεινεις καποτε απο μπαταρια, και οτι αν συμβει αυτο καταστρεφεται κατι;
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Aσεβ, κοίτα δω η φράου Λώρα τι εφτιαξε μ'ενα δράπανο LOL
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
καλο.Chilloutbuddy έγραψε: 08 Φεβ 2020, 09:41αυτό είναι, πήγαινε στο 1:12Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2020, 09:12το μοτερ ειναι μιζα, και τον γωνιακο τον θελω γιατι κανει μειωση 3:1.Chilloutbuddy έγραψε: 08 Φεβ 2020, 08:50
εχει και το καλο οτι δε χρειαζεται να θυμαμαι να φορτιζω μπαταριες και ναπαιρνω μαζι μου το δραπανο, αυτο μπορω να το εχω μονιμα στο τρειλερ, και παντα θα υπαρχει διαθεσιμη ενεργεια στις μπαταριες του αυτοκινητου και της βαρκας. μου μπαινουν και κατι διαολοιδεες να κανω κατασκευη να σηκωνει και την αγκυρα![]()
Για ποιο λογο να αλλάξω μόνος τη μπαταρία του αυτοκινητου;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2020, 09:44 νομιζεις οτι κατασκευαστης μοντερνου αυτοκινητου δεν εχει υπολογισει την πιθανοτητα να ξεμεινεις καποτε απο μπαταρια, και οτι αν συμβει αυτο καταστρεφεται κατι;
Δηλαδη ο κατασκευαστης του αυτοκινητου εχει προβλεψει να μην παθαινει βλαβες το αυτοκινητο αν ξεμεινει απο λαδια,αντιψυκτικο,καυσιμα κτλ κτλ;
Φοβερος συλλογισμος
Αρίστος for Tsirpas
μηπως ψαχνει για γαμβρο να μεταναστευσω κατα κει;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2020, 09:44
θα ηταν ενδιαφερον να εβαζες μια αποδειξη για τα λεγομενα σου. ξεκινα το γκουγκλισμα, μπορει να βρεις κατι.
.μαλλον μαλακια αυτοκινητο πηρες, και ο κατασκευαστης ειναι μπαζο
SPECIFIC VEHICLE BATTERY PROBLEMS
Here is a short list of some of the problems that can occur when disconnecting or replacing the battery on the following vehicle applications (refer to the OEM service literature for specific model and year applications and cautions):
Chevy Tahoe Loss of voltage to the vehicle electrical system causes the 4WD module to go to sleep permanently. The module never wakes back up when power is restored, and the only way to restore normal 4WD operation is to replace the module with a new one (a repair that may cost you over a hundred dollars!).
Mercedes (various models) Loss of voltage to the vehicle electrical system will prevent the A/C from working. The climate control module must be reset to restore normal operation. It may also disable the Stability Control System. The ABS module has to undergo a relearn procedure for the steering angle sensor to restore normal operation.
Toyota (various models) If the battery is disconnected while the key is on, it can set a fault code for the airbag system and turn on the airbag warning light (which deactivates the airbag system until the fault is cleared with a scan tool).
Subaru (various models) Disconnecting the battery can trigger the anti-theft system, preventing the vehicle from starting when the battery is reconnected.
Saturn L-Series The body control module may forget the odometer display reading. Nice if you are selling a car and want a 0 mileage reading, but expensive to fix because it requires replacing the BCM (at a cost of $300 to $400) and reprogramming the odometer reading.
Honda (various models) Disconnecting the battery will set a code and turn on the air bag light (which also disables the airbag system). The dealer must reset the system with a scan tool to restore normal operation.
BMW, Audi & VW (various models) Disconnecting the battery requires numerous module relearn procedures which can take up to several hours with a factory scan tool
https://www.aa1car.com/library/battery_ ... oblems.htm
Αρίστος for Tsirpas
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση