νοικοκυραιοι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκάει η φούσκα του airbnb
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Σκάει η φούσκα του airbnb
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Το 70 εμεις ζούσαμε σε υπογειο στο νοικι και οταν εβρεχε ανοιγαμε την πισω πορτα και την μπροστινη ανεβαιναμε στην σερβαντα και περναγε το ρέμα,το 77 αγορασε ο πατερας μου σπιτιβστην Αθήνα μετά απο 5 χρονια εργασίας στην Λιβύη .hellegennes έγραψε: 07 Φεβ 2020, 14:36Όχι, πρέπει να υπήρχε κι ένα 5% του πληθυσμού που δεν ήταν έτσι. Σ' αυτό το άτυχο ποσοστό ήσουν, ναι;perseus έγραψε: 07 Φεβ 2020, 12:38 Επειδη εσυ ζουσες σε χρυση φουσκα δεν σημαίνει ότι έτσι ηταν ολοι
Η λυση ειναι να φτιαξει το κρατος εργατικες κατοικιες εκτος Αθηνων και οι δουλοι να ερχονται με τρενο καθημερινα στις δουλειες τους, οπως συμβαινει στις μεγαλες πρωτευουσες στο εξωτερικο.
Ετσι θα ειναι ολοι ευχαριστημενοι.
Εναλλακτικα ολοι καρδιοχειρουργοι (με φακελακι εννοειται ειδαλως παλι τζιφος) η Παπαρηγα.
Σημειωση:
Οσες ειναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ, θα τις φιλοξενουμε στο κεντρο της πολης με προνομιακες τιμες.
Ετσι θα ειναι ολοι ευχαριστημενοι.
Εναλλακτικα ολοι καρδιοχειρουργοι (με φακελακι εννοειται ειδαλως παλι τζιφος) η Παπαρηγα.
Σημειωση:
Οσες ειναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ, θα τις φιλοξενουμε στο κεντρο της πολης με προνομιακες τιμες.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Βασικά Γαλλία ξέρω το σύστημα αυτό,Daje έγραψε: 08 Φεβ 2020, 07:49 Η λυση ειναι να φτιαξει το κρατος εργατικες κατοικιες εκτος Αθηνων και οι δουλοι να ερχονται με τρενο καθημερινα στις δουλειες τους, οπως συμβαινει στις μεγαλες πρωτευουσες στο εξωτερικο.
απέτυχε εντελώς.
Τα μπλόκια έχουν γίνει γκέτο παρανομίας
όπου ούτε η αστυνομία μπορεί να μπεί
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
ΤΕΦΑΑ έχω τελειώσει και είμαι υπεύθυνος γυμναστηρίου.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Φεβ 2020, 01:32Αν έπαιρνες το πτυχίο το '87 θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, άργησες.
Εγώ πήρα πτυχίο το '87ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 09:11Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Φεβ 2020, 01:32Αν έπαιρνες το πτυχίο το '87 θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, άργησες.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 01:18
Είναι εκτός πραγματικότητας οι άνθρωποι. Εγώ που ήμουν άριστος μαθητής και πήρα πτυχίο με 8, παίρνω 800€ και είμαι προϊστάμενος στη δουλειά μου.![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Και πολ.μηχ. να ήσουν στα ίδια θα βρισκόσουν αν δεν είχες πλατες. Μη κοιτάς που ο εδώ μπετατζης βρήκε περιουσία και χωραφακια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το ξέρω, ρε φίλε.Ερμής έγραψε: 08 Φεβ 2020, 09:13Και πολ.μηχ. να ήσουν στα ίδια θα βρισκόσουν αν δεν είχες πλατες. Μη κοιτάς που ο εδώ μπετατζης βρήκε περιουσία και χωραφακια.
Σε αυτό το νήμα θα μας τρελάνουν, ρε πστ μου!
Και ο Φίλιπ ακόμη, παρόλο που έχει κάνει προκλητικές δηλώσεις είχε το σθένος να πει ότι έπαιξαν ακίνητα σε κληρονομιά
Κοίτα αν σου κάτσει κληρονομιά, μετά κάνεις και επενδύσεις, κάνεις και πλανα, κάνεις και ότι γουστάρεις.
Δεν είναι τυχαία η ρήση "τα λεφτά στα λεφτα"
Κοίτα αν σου κάτσει κληρονομιά, μετά κάνεις και επενδύσεις, κάνεις και πλανα, κάνεις και ότι γουστάρεις.
Δεν είναι τυχαία η ρήση "τα λεφτά στα λεφτα"
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Αν ηταν ετσι τοσα χρονια ενας πλουσιος θα υπηρχε στον κοσμο
Ρε Ερμη, ειναι λες και ανακαλυψες το ζεστο νερο.
Ανακαλυψες οτι η ζωη ειναι γεματη αδικιες.
Με την ιδια λογικη να επεμβει το κρατος και στις ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Το θεωρω μεγαλη αδικια να πρεπει να εισαι ο Σαπλιαρας για να γαμας ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Οι ΜΟΥΝΑΡΕΣ ειναι κοινωνικο αγαθο και αν δεν εχουν προσβαση στο αιδοιο τους οι μαζες, θα εχουμε κοινωνικη εκρηξη.
Οι ΜΟΥΝΑΡΕΣ ειναι κοινωνικο αγαθο και αν δεν εχουν προσβαση στο αιδοιο τους οι μαζες, θα εχουμε κοινωνικη εκρηξη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Ετσι είναι όπως τα λες. ΕΠειδή υπήρχε φτώχεια, οι τιμές των ακινήτων ήταν χαμηλές. Ετσι, κάποιος που είχε δουλέψει στο εξωτερικό, μπορούσε γρήγορα να δημιουργήσει περιουσία γιά τα ελληνικά δεδομένα.perseus έγραψε: 08 Φεβ 2020, 07:07Το 70 εμεις ζούσαμε σε υπογειο στο νοικι και οταν εβρεχε ανοιγαμε την πισω πορτα και την μπροστινη ανεβαιναμε στην σερβαντα και περναγε το ρέμα,το 77 αγορασε ο πατερας μου σπιτιβστην Αθήνα μετά απο 5 χρονια εργασίας στην Λιβύη.hellegennes έγραψε: 07 Φεβ 2020, 14:36Όχι, πρέπει να υπήρχε κι ένα 5% του πληθυσμού που δεν ήταν έτσι. Σ' αυτό το άτυχο ποσοστό ήσουν, ναι;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Δε κατάλαβες. Δεν είπα αυτο.Daje έγραψε: 08 Φεβ 2020, 09:40 Ρε Ερμη, ειναι λες και ανακαλυψες το ζεστο νερο.
Αλλά όχι να μας λέει ο Σπαλιαρας ότι γαμάει επειδή οι γκόμενες βρίσκουν πολύ γοητευτικό το ότι τους απαγγέλει Μποντλερ. Να πει "Ναι γαμαω γιατί ο Θεός με έκανε ωραιο". Όχι τις πίπες "Γίνε διανοούμενος με πνεύμα να γαμας και εσυ" και ας είσαι σα να έχεις τρακαρει με τανκ. Γιατι κάπως έτσι μας τα λένε εδώ.
Πέρσεα δεν είπα αυτο. Και εγώ αν θες έχω και δικό μου σπίτι και νοικιάσω και έχω τη δυνατότητα να πάρω πιο εύκολα από έναν μισθωτό. Αυτό δε πάει να πει ότι δε θα λέω τα πράγματα όπως είναι.
ΕθνικοφιλελευθερίζειςDaje έγραψε: 08 Φεβ 2020, 09:40 Ρε Ερμη, ειναι λες και ανακαλυψες το ζεστο νερο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 921 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-