Χεστηκαμε , οποία χρειάζεται, χρησιμοποιείται
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
άλλαξα μόνος μου τη μπαταρία του αυτοκινήτου
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: άλλαξα μόνος μου τη μπαταρία του αυτοκινήτου
Είναι άχρηστη πληροφορία, όπως πόσες βίδες υπάρχουν 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Κανένα, τύπε.Μηχανικός έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:35 Για πείτε μου πόσα είδη πριτσινιών υπάρχουν χωρίς να γλουγκλάρετε;
Αλλά ακόμα και αν το έγραφες σωστά, το ερώτημά σου αφορά τύπους που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον περτσιναδόρο από το δραπανοκατσάβιδο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
αυτό πάρτο πίσω.δεν βοηθάει να προσβάλουμε έτσιFeindflug έγραψε: 18 Ιαν 2020, 15:55 Αλλά ακόμα και αν το έγραφες σωστά, το ερώτημά σου αφορά τύπους που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον περτσιναδόρο από το δραπανοκατσάβιδο.
Περτσιναδορος ή πριτσιναδορος;
Ή πιρτσιναδορος;
Ή πιρτσιναδορος;
Yippie Kay Yay
Δεν θα τα έγραφες όλα, θα ξέχναγες τα διάφορα πριτσίνια που υπάρχουν για δέρματα και υφάσματα.Ασέβαστος έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:38δεν υπαρχει απαντηση σε αυτη την ερωτηση. πολλα εξαρτηματα ειναι ασαφες αν ειναι σωστο που ονομαζονται "πριτσινια" και επισης δεν ξερουμε τι εννοεις "ειδη". αναλογα με το υλικο; την εφαρμογη; κλπ.Μηχανικός έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:35 Για πείτε μου πόσα είδη πριτσινιών υπάρχουν χωρίς να γλουγκλάρετε;
Λοιπόν εγώ στο σπίτι μου έχω περισσότερα είδη πριτσινιών από ότι έχετε όλοι μαζί οι χρήστες του φόρουμ (εξαιρείται το μαγαζί του Ασέβαστου).
Αν δεν ξέρεις ότι υπάρχουν, δεν θα τα χρησιμοποιήσεις ποτέ.enterprise-psi έγραψε: 18 Ιαν 2020, 13:45 Είναι άχρηστη πληροφορία, όπως πόσες βίδες υπάρχουν
Χεστηκαμε , οποία χρειάζεται, χρησιμοποιείται![]()
Ισχύει για τα πάντα αυτό.
Και περισσότερο όταν δεν ξέρεις κάτι γύρω από την δουλειά σου.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
το σωστό το τούρκικο είναι περτσίνι perçinΑσέβαστος έγραψε: 18 Ιαν 2020, 08:50απο λεξικα δεν κατεχω.hellegennes έγραψε: 17 Ιαν 2020, 23:32 Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι κόκκινο. Η λέξη είναι πριτσίνι και πάντα ήταν πριτσίνι και στα λεξικά είναι πριτσίνι. Το αυτοκίνητό σου είναι κόκκινο, αγάπη.
στην καθομιλουμενη, απο μαστορους, και σε καταλογους προμηθευτων, εχω συναντησει και πριτσινι και περτσινι. νομιζω πιο συχνα πριτσινι.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Εκανα μόνος μου ακτινολόγηση σε τροχό ποδηλάτου

Εύκολο φαίνεται έ;
Έτσι έλεγα κι εγώ

Γι'αυτό είναι όλο κάτι γέροι με 30 χρόνια εμπειρία που την κάνουν αυτή τη δουλειά σε 20 λεπτά με το μάτι, εγώ απλά έφαγα ολόκληρο ΣΚ για να κάνω έναν τροχό LOL
Στην πορεία ανακάλυψα ότι μου λείπει και ένα εργαλείο, το οποίο φυσικά το έφτιαξα μόνος μου

Εύκολο φαίνεται έ;
Έτσι έλεγα κι εγώ

Γι'αυτό είναι όλο κάτι γέροι με 30 χρόνια εμπειρία που την κάνουν αυτή τη δουλειά σε 20 λεπτά με το μάτι, εγώ απλά έφαγα ολόκληρο ΣΚ για να κάνω έναν τροχό LOL
Στην πορεία ανακάλυψα ότι μου λείπει και ένα εργαλείο, το οποίο φυσικά το έφτιαξα μόνος μου

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Αστα αυτά, το εργαστηριο θελεις να μας δειξεις παλι .
Τώρα "άλλαξα μόνος μου την μπαταρία"
μόνο απ τον Ορέστη θα δικαιολογούσα να το έχει κάνει θέμα
μόνο απ τον Ορέστη θα δικαιολογούσα να το έχει κάνει θέμα
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
εχει αναδουλεια στο μαγαζι, και βρηκα πως να περασω την ωρα μου.
πηρα την κεφαλη απο εναν παλιο γωνιακο τροχο, εκοψα τον αξονα του μοτερ, και ταιριαξα επανω μια μιζα απο σκουτερ. μπροστα εκει που επαιρνε το δισκο, ταιριαξα ενα κομματι απο μανελα 1/2 στο οποιο κουμπωνουν καρυδακια. εβαλα και ενα μπουτον που μπορει να αντεξει το φορτιο (απο τζιπ WILLYS) και κατεληξα με κατι σαν γκροτεσκο γωνιακο τροχο 12βολτ, που μπροστα ταιριαζουν καρυδακια.
τι σκατα θα το κανω, αναρωτιεστε. σκοπος ειναι να βαλω ενα 17αρι καρυδακι, και να το βαζω να γυριζει το χειροκινητο εργατη που ανεβαζει τη βαρκα στο τρειλερ. δεν ξερω αν εχει αρκετη δυναμη, αλλα αμα δουλεψει θα προσκυνανε και τα καβουρια που θα με χαζευουν να ανεβαζω τη βαρκα like a boss.
πηρα την κεφαλη απο εναν παλιο γωνιακο τροχο, εκοψα τον αξονα του μοτερ, και ταιριαξα επανω μια μιζα απο σκουτερ. μπροστα εκει που επαιρνε το δισκο, ταιριαξα ενα κομματι απο μανελα 1/2 στο οποιο κουμπωνουν καρυδακια. εβαλα και ενα μπουτον που μπορει να αντεξει το φορτιο (απο τζιπ WILLYS) και κατεληξα με κατι σαν γκροτεσκο γωνιακο τροχο 12βολτ, που μπροστα ταιριαζουν καρυδακια.
τι σκατα θα το κανω, αναρωτιεστε. σκοπος ειναι να βαλω ενα 17αρι καρυδακι, και να το βαζω να γυριζει το χειροκινητο εργατη που ανεβαζει τη βαρκα στο τρειλερ. δεν ξερω αν εχει αρκετη δυναμη, αλλα αμα δουλεψει θα προσκυνανε και τα καβουρια που θα με χαζευουν να ανεβαζω τη βαρκα like a boss.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Στα συγχρονα αυτοκινητα αν αποσυνδεσεις την μπαταρια χωρις να αντικαταστησεις την ταση της με κατι αλλο πχ καποια αλλη ματαρια εχεις πολλες πιθανοτητες να καψεις εγκεφαλο η να δημιουρησεις αλες τετοιου ειδους λαμπες.
Οποιος απλα αποσνδεει και αλλαζει μπαταρια ειναι ασχετος που παιζει με την τυχη του
Οποιος απλα αποσνδεει και αλλαζει μπαταρια ειναι ασχετος που παιζει με την τυχη του
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
δεν έχω σύγχρονο αυτοκίνητο ούτε θα πάρω,ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 08:36 Στα συγχρονα αυτοκινητα αν αποσυνδεσεις την μπαταρια χωρις να αντικαταστησεις την ταση της με κατι αλλο πχ καποια αλλη ματαρια εχεις πολλες πιθανοτητες να καψεις εγκεφαλο η να δημιουρησεις αλες τετοιου ειδους λαμπες.
αλλά νομίζω γίνεσαι αδικαιολόγητα εκφοβιστικός
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ρε πστ δεν είχα το κινητό μου εκείνη τη στιγμή να βγάλω ένα βίντεο τον κολλητό μου.Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2020, 08:30 εχει αναδουλεια στο μαγαζι, και βρηκα πως να περασω την ωρα μου.
Έχει ένα παρόμοιο σύστημα (αγορασμένο) που αποτελείται από μία σχάρα αυτοκινήτου και ένα μηχανισμό με λουριά και γρανάζια. Η σχάρα κάθεται πάνω στο λαντκρούζερ, και πάνω μπαίνει η βάρκα του μπρούμητα με τη μύτη να εξέχει μπροστά απ'το μπαρμπρίζ και ο κώλος να εξέχει πίσω κανα μισό μέτρο. Μετά βάζει το δράπανο (απλό Ραϊόμπι) σε μια υποδοχή στο μηχανισμό, και φέρνει τη βάρκα σούζα όρθια εντελώς, και μετά έρχεται και ξαπλώνει πίσω απ'το αμάξι ή στη γη ή σε τρέϊλερ ή ό,τι θες τέλος πάντων. Ελαφριά βάρκα αλουμινένια, αλλά και πάλι πολύ εντυπωσιακό να το βλέπεις όλο αυτο να γίνεται απλά με ένα δράπανο μπαταρίας.
Δε χρειάζεσαι καν μοτέρ από γωνιακό τροχό, αν πετύχεις τους μοχλούς σωστά ένα δράπανο αρκεί.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση