Για το οτι δεν βρισκεις τραπεζι και αντιπαλο που να σου κρατα ενδιαφερον το καταλαβαινω και εγω μια απο τα ιδια. Συνηθως μου λενε καποιοι "ξερω πινγκ πονγκ, επαιζα απο μικρος", παμε βρισκουμε και νοικιαζουμε τραπεζι και παιζουν αργα κρατωντας το μπαλακι ψηλα. Ενταξει, τσαμπα λεφτα και το αραιωσα. Υπαρχουν και υπαιθρια τραπεζια αλλα αυτα που ειναι σε καλη κατασταση ειναι σε πιο πλουσιοπεριοχες της Αθηνας (πχ Νοτια προαστια) και πολυ μακρια. Ποτε δε καταλαβα πως διατηρειτε ενα υπαιθριο τραπεζι πινγκ πονγκ που το τρωει η βροχη με ποια λογικη τα βαζουν οι Δημοι; Δεν βρισκεις ευκολα ομαδα (που να μην παιζεις με πιτσιρικια) ο πιο "κοντινος" μου ηταν ο Παναθηναικος για να πηγαινω.Κόκκορας έγραψε: 07 Φεβ 2020, 23:16 paul25 πολλα χρονια παιζω απλα περιστασιακα...δηλαδη οκ μπορει να περασει και χρονος χωρις να παιξω ενα ματς...αλλα μπορει και μια βδομαδα σερι να παιζω συνεχως!μην την ψαχνεις....το θεμα ιεναι να βρεις τραπεζι,αλλα και παιχτη ανταγωνιστικο...αυτα δεν ειναι τοσο ευκολα οσο ακουγονται
ρακετα εχω ηδη καλη,ακριβουτσικη μαλιστα(οχι ετοιμη,λαχιστα και ξυλο χωρια )!αλλα καιρο τωρα θελω να παω σε κατι καλυτερο...αλλωστε με τον καιρο θελει και αυτη αλλαγη...
ενθουσιασμο παντα ειχα να μαι ειλικρινης!αλλα χωρο δεν εβρισκα..θυμαμαι απο μικρος να ψαχνω ομαδα στην περιοχη μου..τζιφος!εχω φτασει σε φαση να πληρωνω εναν να ερχεται να με δειχνει πεντε πραγματα(τριχες!δεν εμφανιζοταν παρα σπανιως.λολ)εχω παιξει με ρομποτ!Λοολ
δεν ξερω αλλα αμα το γνωρισεις το αθλημα,τουλαχιστον μιλωντας για μενα,ειναι δυσκολο να ξεκολησει απο το μυαλο σου...παντα στο πισω μερος του μυαλου θα βρισκεται...ειναι καψουρα το ατιμο...
Εχεις παιξει με ρομποτ; Που ρε θηριο; Ηταν μηχανημα σε ραγα που πηγαινε περα-δοθε η σου πεταγε απλα τα μπαλακια για ντραιβ και ρεβερ;