!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκάει η φούσκα του airbnb
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σκάει η φούσκα του airbnb
Οι τιμές των ακινήτων κρατιούνται ψηλά επειδή οι μπούμερ επιδοτούν την στέγη των παιδιών τους. Όταν τελειώσει αυτό λόγω θανάτου, οι αξίες θα καταρρεύσουν. Αθήνα και Θεσσαλονίκη πρέπει να είναι οι πιο ακριβές φαβέλες στον κόσμο.
Συμφωνούμε λοιπόν.hellegennes έγραψε: 07 Φεβ 2020, 14:12Σχετίζεται με πάρα πολλά πράγματα, όπως με το γεγονός ότι πολλές χώρες που πρωτίστως δεν είχαν στον ήλιο μοίρα, άρχισαν να αναπτύσσονται και να αποκτούν χρήμα και χρόνο για ταξίδια, στην Ευρώπη σίγουρα σχετίζεται με την ρύθμιση της ΕΕ που έκανε τις πτήσεις φθηνότερες εντός της ΕΕ, με καλύτερη διαφήμιση, μόδα τουρισμού, φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια, καλύτερη τουριστική οργάνωση, πιο εύκολη διακίνηση χρήματος (για την Ευρωζώνη έπαιξε μεγάλο ρόλο και το κοινό νόμισμα) λιγότερο φόβο και φυσικά και με μικρότερο κόστος κατάλυσης.gassim έγραψε: 07 Φεβ 2020, 10:32Η παγκόσμια άνοδος του τουρισμού δεν σχετίζεται με την αλλαγή του τουριστικού προϊόντος μέσω της τεχνολογίας;hellegennes έγραψε: 07 Φεβ 2020, 00:56
Ναι, στο airbnb οφείλεται, όχι στην παγκόσμια άνοδο του τουρισμού και την μείωση των τιμών στην Ελλάδα λόγω κρίσης, που την κάνει πιο ελκυστικό προορισμό.
Αλλά το κόστος κατάλυσης είναι από τους μικρότερους παράγοντες, ειδικά σε χώρες και πόλεις που οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες.
Το κόστος κατάλυσης είναι από τους μεγαλύτερους παράγοντες όταν μιλάμε για οικογένειες με παιδιά ή μεγάλες παρέες.
Ορισμένοι μου δίνουν την εντύπωση ότι θεωρούν πως όλοι οι ταξιδιώτες είναι singles ή ταξιδεύουν ως ζευγάρι, το πολύ ομάδα των τριών. Δεν είναι όμως έτσι.
Ορισμένοι μου δίνουν την εντύπωση ότι θεωρούν πως όλοι οι ταξιδιώτες είναι singles ή ταξιδεύουν ως ζευγάρι, το πολύ ομάδα των τριών. Δεν είναι όμως έτσι.
Φαίνεται δεν ταξιδεύανε όλοι αυτοί πριν το 2008.kameron έγραψε: 07 Φεβ 2020, 19:38 Το κόστος κατάλυσης είναι από τους μεγαλύτερους παράγοντες όταν μιλάμε για οικογένειες με παιδιά ή μεγάλες παρέες.
Ταξίδευαν πολύ λιγότερο, άρα μεγάλη συμβολή στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος και των εισπράξεων, αυτό λέμε τόση ώρα.
Απλά είναι τα πράγματα, εμένα η ενοικίαση ενός καλού διαμερίσματος τριών δωματίων ή αντίστοιχης εξοχικής κατοικίας μου κοστίζει ακριβώς το 1/3 από όσο θα μου κόστιζε να κλείσω 3 απλά δωμάτια σε ξενοδοχείο 3 αστέρων, δεν συζητούμε για παραπάνω κατηγορία. Στο σύνολο των θερινών και όχι μόνο διανυκτερεύσεων, η διαφορά είναι μεγάλη, κοινώς μπορώ ως οικογένεια να κάνω περισσότερες ημέρες διακοπές και ταξίδια σε σχέση με το παρελθόν.
-
Γιάννης
Mη χαίρεσαι τζάμπα, και τώρα που φορολογείται, πάλι κερδοφόρο είναι.Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Φεβ 2020, 23:27 Το AirBnB ήταν κερδοφόρο την εποχή που κλέβανε το κράτος και δεν πλήρωναν τους φόρους που τους αναλογούσαν.
η μόνη σχέση που έχουν είναι ότι και τα δύο είναι κακά πράγματα.
Και οι έλληνες έχουμε την τάση τα κακά να τα συνδέουμε και να φτιάχνουμε θεωρίες που το ένα τροφοδοτεί το άλλο
(μ ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια)
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Beria έγραψε: 07 Φεβ 2020, 16:03Η Ελλάδα του '70 ξεκίνησε με Ξανθόπουλο και Καζαντζίδη, αποβολές για μαλλιά, κορίτσια που έβγαιναν κρυφά από τον πατέρα τους μέχρι τις 11
και τέλειωσε το '89 με Μύκονο, σκυλοπόπ, βίζιτες και κόκες
Μάλιστα. Ο Ξανθόπουλος έπαιζε το φοιτητή που δούλευε γιαπί και ο Καζαντζίδης τραγούδαγε τον εργάτη της φάμπρικας.Beria έγραψε: 07 Φεβ 2020, 16:31 Το '70 κανένας μεροκαματιάρης δεν έφτιαχνε εύκολα σπίτι, παρά μόνο από τα απόνερα της αντιπαροχής ή από ξεφόρτωμα αγροτικής περιουσίας
Η λέξη κλειδί είναι το εύκολα
Αυτό που ήταν όντως διαφορετικό είναι η αντίληψη της κοινωνίας ότι τα πράγματα θα πάνε σίγουρα καλύτερα, γιατί η Ελλάδα έβγαινε -με τεράστια καθυστέρηση- από την μεταπολεμική αντικανονικότητα
Τα σχολεία τηρούσαν κανόνες και τα κορίτσια έβγαιναν μέχρι τις 11 διότι και οι πιτσιρικάδες χρειάζονταν 3-4 ώρες για να ψήσουνε ένα φιλάκι.
Μετά ήρθε η αριστερή λαίλαπα, εργάτες τέρμα δε θα μ εκμεταλλεύεται το αφεντικό, ας σκάβουν οι αλλοδαποί, εμείς μπάφο και φίλε δωσμου ένα δεκάρικο, στα σχολεία τέρμα η καταπίεση και παρτούζες στις τουαλέτες κλπ κλπ
Όσο για τα σπίτια, πανεύκολα ο μεροκαματιάρης έστηνε λυόμενο στη Λούτσα (δεν την έλεγαν Αρτέμιδα ακόμα) ή αυθαίρετο στο Πέραμα, μετά ήρθε ο Κωστόπουλος και του μαθε ότι αυτά είναι γυφτιές, κι ο Σαββόπουλος συνέντευξη το 85 ήταν όλος χαρά που οι νέοι έμαθαν να ξεχωρίζουν ένα ποιοτικό κρασί
Τώρα γέρος άνθρωπος έπρεπε αυτά να τα ξέρεις καλά
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- EKPLIKTIKOS
Περα από την πλακα, ισχυουν αυτα που λεει ο αντερ για κάποιους, κυρίως γεννηθεντες πριν το 1950. Βέβαια αυτό που ξέχασε να πει ο αντερ ειναι οτι πολλοι απο αυτούς δεν τα κατάφεραν. Η παιδική θνησιμότητα ηταν πολυ μεγάλη, η πνευμονία θεριζε. Τα σχολεία ειχαν 35 άτομα στην τάξη, μεταξύ των μαθητών ήταν κάτι 17χρονοι που ειχαν μεινει 4 φορες κ γενικά μόνο γέλια προκαλούσε η ολη φαση. Ή και κλαματα. Όμως εδώ δε μιλαμε γι αυτή τη γενιά κ την εποχή.waldorf έγραψε: 07 Φεβ 2020, 18:38Εδώ να τονίσουμε ότι ο παππούς,ο πατέρας και οι θείοι της Μαγγανορουβίτσας πήγαιναν με τα πόδια απ`το Περιστέρι στο Λαύριο.Όταν δε δεν είχαν πυρετό,έκαναν την ίδια διαδρομή στην επιστροφή με τα χέρια (γιατί είχαν ήδη κουραστεί από τις 18 ώρες συνεχόμενης εργασίας).under έγραψε: 07 Φεβ 2020, 18:22
Μεχρι να ερθει η αριστερα στην εξουσια,το πασοκ δλδ,σπιτια κατα κανονα εφτιαχναν οσοι δουλευαν σκληρα.Πολυ σκληρα.
Ο παππους μου,ο πατερας μου και οι θειοι μου εφευγαν ημιξυπολυπτοι απο το Περιστερι μεσα στα χιονια και με πυρετο για να πανε να δουλεψουν στο Λαυριο εχοντας να διανυσουν μια ωρα με τα ποδια συν τοις αλλοις.Γυρισαν ολη την Ελλαδα,δεν υπαρχει μερος στην Ελλαδα που να μην εχουν δουλεψει.
Το ιδιο ισχυει για σχεδον ολους τους αλλους συγχωριανους που εφτιαξαν περιουσιες.
Οταν ηρθε το πασοκ στην εξουσια εφτιαξαν σπιτια οι τεμπεληδες.
Να μην ξεχάσω να πω ότι τότε έμεναν όλοι μαζί (και οι 28) σε ένα δωμάτιο και δεν έτρωγαν κάθε βράδυ,αλλά δεν τους έννοιαζε γιατί υπήρχε πραγματική αγάπη και οι αυλές μύριζαν γιασεμί.
- Highlander
Ωραίες εποχές, τότε η Ελλάδα δεν είχε επηρεαστεί ακόμα από τον πολιτισμικό μαρξισμό και κοιμόμασταν με ανοιχτά τα παράθυρα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Φεβ 2020, 21:33Περα από την πλακα, ισχυουν αυτα που λεει ο αντερ για κάποιους, κυρίως γεννηθεντες πριν το 1950. Βέβαια αυτό που ξέχασε να πει ο αντερ ειναι οτι πολλοι απο αυτούς δεν τα κατάφεραν. Η παιδική θνησιμότητα ηταν πολυ μεγάλη, η πνευμονία θεριζε. Τα σχολεία ειχαν 35 άτομα στην τάξη, μεταξύ των μαθητών ήταν κάτι 17χρονοι που ειχαν μεινει 4 φορες κ γενικά μόνο γέλια προκαλούσε η ολη φαση. Ή και κλαματα. Όμως εδώ δε μιλαμε γι αυτή τη γενιά κ την εποχή.waldorf έγραψε: 07 Φεβ 2020, 18:38Εδώ να τονίσουμε ότι ο παππούς,ο πατέρας και οι θείοι της Μαγγανορουβίτσας πήγαιναν με τα πόδια απ`το Περιστέρι στο Λαύριο.Όταν δε δεν είχαν πυρετό,έκαναν την ίδια διαδρομή στην επιστροφή με τα χέρια (γιατί είχαν ήδη κουραστεί από τις 18 ώρες συνεχόμενης εργασίας).under έγραψε: 07 Φεβ 2020, 18:22
Μεχρι να ερθει η αριστερα στην εξουσια,το πασοκ δλδ,σπιτια κατα κανονα εφτιαχναν οσοι δουλευαν σκληρα.Πολυ σκληρα.
Ο παππους μου,ο πατερας μου και οι θειοι μου εφευγαν ημιξυπολυπτοι απο το Περιστερι μεσα στα χιονια και με πυρετο για να πανε να δουλεψουν στο Λαυριο εχοντας να διανυσουν μια ωρα με τα ποδια συν τοις αλλοις.Γυρισαν ολη την Ελλαδα,δεν υπαρχει μερος στην Ελλαδα που να μην εχουν δουλεψει.
Το ιδιο ισχυει για σχεδον ολους τους αλλους συγχωριανους που εφτιαξαν περιουσιες.
Οταν ηρθε το πασοκ στην εξουσια εφτιαξαν σπιτια οι τεμπεληδες.
Να μην ξεχάσω να πω ότι τότε έμεναν όλοι μαζί (και οι 28) σε ένα δωμάτιο και δεν έτρωγαν κάθε βράδυ,αλλά δεν τους έννοιαζε γιατί υπήρχε πραγματική αγάπη και οι αυλές μύριζαν γιασεμί.
-
Εμπεδοκλής
Για αυτό και μειώνεται η προσφορά. [Είναι που τους συμφέρει αλλά προτιμούν να το γυρίσουν σε μακροχρόνια για την ψυχή της μάνας τους...Γιάννης έγραψε: 07 Φεβ 2020, 20:23Mη χαίρεσαι τζάμπα, και τώρα που φορολογείται, πάλι κερδοφόρο είναι.Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Φεβ 2020, 23:27 Το AirBnB ήταν κερδοφόρο την εποχή που κλέβανε το κράτος και δεν πλήρωναν τους φόρους που τους αναλογούσαν.
Έχω δύο γκαρσονιέρες και λέω να τις βάλω εδώ και καιρό στο Airbnb αλλά βαριέμαι.
Μέχρι το Πάσχα Θα τις έχω βάλει.
Μέχρι το Πάσχα Θα τις έχω βάλει.
'Ηρθε ο αδερφός μου από το εξωτερικό μια εβδομάδα στο κουκάκι με την οικογένεια σε airbnb και έκανε μια συγκέντρωση γενεθλίων.
Όταν γύρισα στο διαμέρισμά μου μου φάνηκε πολύ άδειο, χωρίς ωραία πράγματα και διακοσμητικά. Είναι περιποιημένα τα σπίτια. Δεν επιτρέπουν πάρτι με δυνατή μουσική βέβαια, μένουν και μόνιμοι κάτοικοι στην πολυκατοικία, αλλά και πάλι ένα μέρος της γίνεται ξενοδοχείο. Έχει την αίσθηση κανονικού διαμερίσματος πάντως, το συγκεκριμένο ήταν καθαρό και περιποιημένο με ότι χρειάζεται ένα νοικοκυριό.
Όταν γύρισα στο διαμέρισμά μου μου φάνηκε πολύ άδειο, χωρίς ωραία πράγματα και διακοσμητικά. Είναι περιποιημένα τα σπίτια. Δεν επιτρέπουν πάρτι με δυνατή μουσική βέβαια, μένουν και μόνιμοι κάτοικοι στην πολυκατοικία, αλλά και πάλι ένα μέρος της γίνεται ξενοδοχείο. Έχει την αίσθηση κανονικού διαμερίσματος πάντως, το συγκεκριμένο ήταν καθαρό και περιποιημένο με ότι χρειάζεται ένα νοικοκυριό.
- Dwarven Blacksmith
Γκαρσονιέρες, ελιές σίγουρα, γυναίκα δεν έχει τσιμπήσει ακόμα όμως.Μηχανικός έγραψε: 07 Φεβ 2020, 22:28 Έχω δύο γκαρσονιέρες και λέω να τις βάλω εδώ και καιρό στο Airbnb αλλά βαριέμαι.
Μέχρι το Πάσχα Θα τις έχω βάλει.![]()
Που λες να τ' αφήσεις;
Τελευταία λύση, κάποιο μοναστήρι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 921 Προβολές