!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση Ρουβικωνα στον Πορτοσάλτε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Επίθεση Ρουβικωνα στον Πορτοσάλτε
Το ιδιο μαγαζι.
Ενας απο σας.
Ενας απο σας.
Αποκάλυψη: Υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή ο επικεφαλής της ΝΔ στο Χαλάνδρι
https://neaselida.gr/parapolitika/apoka ... chalandri/
https://neaselida.gr/parapolitika/apoka ... chalandri/
Υπέρ της συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή ο Β. Πολύδωρας
https://www.newsbeast.gr/politiki/arthr ... -poludoras
- Μαύρο Πρόβατο
Ευτυχισμενο το 2013.πήζον bot έγραψε: 07 Φεβ 2020, 17:41 Υπέρ της συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή ο Β. Πολύδωρας
ελα διαλυθειτε ησυχα τωρα. ξεφτιλιστηκατε παλι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 07 Φεβ 2020, 17:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
alexandros 21
Αυτο που κανω πλακα στους αριστερους ειναι οτι 99 στις 100 φορες οταν στοχοποιουν καποιον το κανουν με φασιστικο τροπο αλλα οταν τους λες φασιστες τσαντιζονται και γυρνανε την κουβεντα σε ιδεολογικη ροτα.Μιλαγα σε σελιδα του φβ εχθες για τον γιατρο που πεθανε στην Κινα.Βγαινει ενας απο κατω και γραφει οτι το συστημα τον τσακισε τον γιατρο για να μην μιλησει και αυτο το συστημα τσακιζει ολους μας και πρεπει ν αντισταθουμε να το συντριψουμε ομαδικα κτλ.Του γραφω απο κατω οτι αυτα δεν συμβαινουν σε δυτικες χωρες.Ειναι χαρακτηριστικα κομμουνιστων και λοιπων δικτατορων και οτι η Κινα εχει ακομα κομμουνιστικα καταλοιπα.Η απαντηση που μου δωσε συνοψιστηκε σε μια λεξη."Ηλιθιεεε".Του πατησα τον καλο φαινεταιChainis έγραψε: 07 Φεβ 2020, 08:30Eννοεί ότι με το ότι τους τα χώνει τόσα χρόνια για όλες τις μαλακίες που κάνουν τον μισούν όλοι οι ζαίοι, κομουνιστες κι αναρχικοί.alexandros 21 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 03:33Επειδη εγω ειμαι ενας απ αυτους που δεν το αντιληφθηκαν μπορεις να μου βαλεις καποιο βιντεο ή εστω λινκ με οπαδους του Πορτοσαλτε που με το μισος που τους ποτισε να προβαινουν σε βιαιες πραξεις ?ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 07 Φεβ 2020, 00:08 Ο Πορτοσαλτε υποκινει μισος πολυ μεγαλυτερο απο αυτο του καθε ρουβικωνα. Μου κανει εντυπωση που πολλοι δε μπορουν να το αντιληφθουν. Αλλα βρισκει και τα κανει.![]()
κανεις και πλακα στους αριστερους?alexandros 21 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 17:49Αυτο που κανω πλακα στους αριστερους ειναι οτι 99 στις 100 φορες οταν στοχοποιουν καποιον το κανουν με φασιστικο τροπο αλλα οταν τους λες φασιστες τσαντιζονται και γυρνανε την κουβεντα σε ιδεολογικη ροτα.Μιλαγα σε σελιδα του φβ εχθες για τον γιατρο που πεθανε στην Κινα.Βγαινει ενας απο κατω και γραφει οτι το συστημα τον τσακισε τον γιατρο για να μην μιλησει και αυτο το συστημα τσακιζει ολους μας και πρεπει ν αντισταθουμε να το συντριψουμε ομαδικα κτλ.Του γραφω απο κατω οτι αυτα δεν συμβαινουν σε δυτικες χωρες.Ειναι χαρακτηριστικα κομμουνιστων και λοιπων δικτατορων και οτι η Κινα εχει ακομα κομμουνιστικα καταλοιπα.Η απαντηση που μου δωσε συνοψιστηκε σε μια λεξη."Ηλιθιεεε".Του πατησα τον καλο φαινεταιChainis έγραψε: 07 Φεβ 2020, 08:30Eννοεί ότι με το ότι τους τα χώνει τόσα χρόνια για όλες τις μαλακίες που κάνουν τον μισούν όλοι οι ζαίοι, κομουνιστες κι αναρχικοί.alexandros 21 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 03:33
Επειδη εγω ειμαι ενας απ αυτους που δεν το αντιληφθηκαν μπορεις να μου βαλεις καποιο βιντεο ή εστω λινκ με οπαδους του Πορτοσαλτε που με το μισος που τους ποτισε να προβαινουν σε βιαιες πραξεις ?![]()
σκουπισε τις ροχαλες και ξαναπροσπαθησε
-
alexandros 21
οκ σκουπιζω τις ροχαλες που πετας και ξαναπροσπαθω παρακατω..πήζον bot έγραψε: 07 Φεβ 2020, 17:51κανεις και πλακα στους αριστερους?alexandros 21 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 17:49Αυτο που κανω πλακα στους αριστερους ειναι οτι 99 στις 100 φορες οταν στοχοποιουν καποιον το κανουν με φασιστικο τροπο αλλα οταν τους λες φασιστες τσαντιζονται και γυρνανε την κουβεντα σε ιδεολογικη ροτα.Μιλαγα σε σελιδα του φβ εχθες για τον γιατρο που πεθανε στην Κινα.Βγαινει ενας απο κατω και γραφει οτι το συστημα τον τσακισε τον γιατρο για να μην μιλησει και αυτο το συστημα τσακιζει ολους μας και πρεπει ν αντισταθουμε να το συντριψουμε ομαδικα κτλ.Του γραφω απο κατω οτι αυτα δεν συμβαινουν σε δυτικες χωρες.Ειναι χαρακτηριστικα κομμουνιστων και λοιπων δικτατορων και οτι η Κινα εχει ακομα κομμουνιστικα καταλοιπα.Η απαντηση που μου δωσε συνοψιστηκε σε μια λεξη."Ηλιθιεεε".Του πατησα τον καλο φαινεταιChainis έγραψε: 07 Φεβ 2020, 08:30
Eννοεί ότι με το ότι τους τα χώνει τόσα χρόνια για όλες τις μαλακίες που κάνουν τον μισούν όλοι οι ζαίοι, κομουνιστες κι αναρχικοί.![]()
![]()
"Με την ροχαλα που πεταξες μολις επιβεβαιωσες αυτα που εγραψα " Για να δουμε αν αυτη η πλακα μου ηταν καλυτερη
συμμετεχεις σε ενα νημα που τα μποτκια της νδ αφ ενος προσπαθουν να ταυτισουν τον φασισμο με την αριστερα ενω εχιυν 5-6 στελεχη που θελουν συνεργασια μεχρυση αυγη και αφετερου υπερασπιζονται τον πορτοσαλτε που σε πολυ πιο χοντρες περιπτωσεις (κοτζιας, παππας κλπ) εκανε πλακιτσα.alexandros 21 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 18:49οκ σκουπιζω τις ροχαλες που πετας και ξαναπροσπαθω παρακατω..πήζον bot έγραψε: 07 Φεβ 2020, 17:51κανεις και πλακα στους αριστερους?alexandros 21 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 17:49
Αυτο που κανω πλακα στους αριστερους ειναι οτι 99 στις 100 φορες οταν στοχοποιουν καποιον το κανουν με φασιστικο τροπο αλλα οταν τους λες φασιστες τσαντιζονται και γυρνανε την κουβεντα σε ιδεολογικη ροτα.Μιλαγα σε σελιδα του φβ εχθες για τον γιατρο που πεθανε στην Κινα.Βγαινει ενας απο κατω και γραφει οτι το συστημα τον τσακισε τον γιατρο για να μην μιλησει και αυτο το συστημα τσακιζει ολους μας και πρεπει ν αντισταθουμε να το συντριψουμε ομαδικα κτλ.Του γραφω απο κατω οτι αυτα δεν συμβαινουν σε δυτικες χωρες.Ειναι χαρακτηριστικα κομμουνιστων και λοιπων δικτατορων και οτι η Κινα εχει ακομα κομμουνιστικα καταλοιπα.Η απαντηση που μου δωσε συνοψιστηκε σε μια λεξη."Ηλιθιεεε".Του πατησα τον καλο φαινεται![]()
"Με την ροχαλα που πεταξες μολις επιβεβαιωσες αυτα που εγραψα " Για να δουμε αν αυτη η πλακα μου ηταν καλυτερη
Η θεση σε ολα αυτα ειναι τσιριμπιμ τσιριμπο και πλακιτσα.
Σκουπισου καλυτερα
-
alexandros 21
Ξανασκουπιζω τις ροχαλες που γραφεις λοιπον και συνεχιζω.πήζον bot έγραψε: 07 Φεβ 2020, 18:55συμμετεχεις σε ενα νημα που τα μποτκια της νδ αφ ενος προσπαθουν να ταυτισουν τον φασισμο με την αριστερα ενω εχιυν 5-6 στελεχη που θελουν συνεργασια μεχρυση αυγη και αφετερου υπερασπιζονται τον πορτοσαλτε που σε πολυ πιο χοντρες περιπτωσεις (κοτζιας, παππας κλπ) εκανε πλακιτσα.alexandros 21 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 18:49οκ σκουπιζω τις ροχαλες που πετας και ξαναπροσπαθω παρακατω..πήζον bot έγραψε: 07 Φεβ 2020, 17:51
κανεις και πλακα στους αριστερους?![]()
Σκουπισου καλυτερα
Δεν ξερω ποια μποτ συμμετεχουν σ αυτο το νημα.Το μονο μποτ που με σιγουρια μπορω να πω οτι ειναι μποτ εισαι εσυ αφου το γραφεις ξεκαθαρα στην εικονα του προφιλ σου.Γραφεις "πηζον μποτ" δηλαδη κοινοποιεις δημοσια οτι εισαι ενα μποτ που πηζει.Κι εχεις και τον τζανετακο για εικονα που ηταν ο βασιλιας της φαπας στις ελληνικες ταινιες.Ε μολις εφαγε αλλη μια φαπα τωρα. . Υγ Αυτη η πλακα σ αρεσε ή να προσπαθησω αλλη μια φορα?Τελειωνε γιατι εχω και δουλειες
για την ουσια θα πεις τιποτα ή ηρθες για σφουγγαρισμα?alexandros 21 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 19:02Ξανασκουπιζω τις ροχαλες που γραφεις λοιπον και συνεχιζω.πήζον bot έγραψε: 07 Φεβ 2020, 18:55συμμετεχεις σε ενα νημα που τα μποτκια της νδ αφ ενος προσπαθουν να ταυτισουν τον φασισμο με την αριστερα ενω εχιυν 5-6 στελεχη που θελουν συνεργασια μεχρυση αυγη και αφετερου υπερασπιζονται τον πορτοσαλτε που σε πολυ πιο χοντρες περιπτωσεις (κοτζιας, παππας κλπ) εκανε πλακιτσα.alexandros 21 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 18:49 οκ σκουπιζω τις ροχαλες που πετας και ξαναπροσπαθω παρακατω..
Σκουπισου καλυτερα
Δεν ξερω ποια μποτ συμμετεχουν σ αυτο το νημα.Το μονο μποτ που με σιγουρια μπορω να πω οτι ειναι μποτ εισαι εσυ αφου το γραφεις ξεκαθαρα στην εικονα του προφιλ σου.Γραφεις "πηζον μποτ" δηλαδη κοινοποιεις δημοσια οτι εισαι ενα μποτ που πηζει.Κι εχεις και τον τζανετακο για εικονα που ηταν ο βασιλιας της φαπας στις ελληνικες ταινιες.Ε μολις εφαγε αλλη μια φαπα τωρα. . Υγ Αυτη η πλακα σ αρεσε ή να προσπαθησω αλλη μια φορα?Τελειωνε γιατι εχω και δουλειες
-
alexandros 21
Για την ουσια εγραψα ηδη πιο πανω Αλλα αντι ν απαντησεις σοβαρα πεταξες τοσες ροχαλες που ακομα σφουγγαριζω.πήζον bot έγραψε: 07 Φεβ 2020, 19:04για την ουσια θα πεις τιποτα ή ηρθες για σφουγγαρισμα?alexandros 21 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 19:02Ξανασκουπιζω τις ροχαλες που γραφεις λοιπον και συνεχιζω.πήζον bot έγραψε: 07 Φεβ 2020, 18:55
συμμετεχεις σε ενα νημα που τα μποτκια της νδ αφ ενος προσπαθουν να ταυτισουν τον φασισμο με την αριστερα ενω εχιυν 5-6 στελεχη που θελουν συνεργασια μεχρυση αυγη και αφετερου υπερασπιζονται τον πορτοσαλτε που σε πολυ πιο χοντρες περιπτωσεις (κοτζιας, παππας κλπ) εκανε πλακιτσα.
Σκουπισου καλυτερα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση