!!! DEVELOPMENT MODE !!!

«Είσαι 40 και μένεις ακόμα με τους γονείς σου!;»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Re: «Είσαι 40 και μένεις ακόμα με τους γονείς σου!;»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Ορέστης 35 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 14:46 Ε ναι δεν την πεφτω σε πενηνταρες νοσοκομες οταν μου βαζουν τον καθετηρα.
Κακώς.
Την πέφτεις σε μικρούλες και μετά ντρέπεσαι για το δωμάτιο σου
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Athos έγραψε: 07 Φεβ 2020, 15:09
Ορέστης 35 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 14:46 Ε ναι δεν την πεφτω σε πενηνταρες νοσοκομες οταν μου βαζουν τον καθετηρα.
Κακώς.
Να ππροσεχεις το καρμα και να εισαι ταπεινος. Φιλικη συμβουλη.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Ορέστης 35 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 15:01
blackpaint έγραψε: 07 Φεβ 2020, 14:58
Ορέστης 35 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 14:46

Ε ναι δεν την πεφτω σε πενηνταρες νοσοκομες οταν μου βαζουν τον καθετηρα.
Ητανε 27 και μουναρα και δεν ξερω για σενα, αλλα εμενα δε χρειαστηκε να μου βαλουνε ποτε καθετηρα.
Ηταν απ το χωριο δεν την ξερουμε
απ τη Νικαια ητανε.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Ορέστης 35 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 15:15
Κακώς.
συμβουλές να δίνεις μόνο όταν στις ζητάνε
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Athos έγραψε: 07 Φεβ 2020, 15:36
Ορέστης 35 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 15:15

Κακώς.
συμβουλές να δίνεις μόνο όταν στις ζητάνε
Τοτε κι ρσυ να μιλας οταν σου μιλανε.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Athos έγραψε: 07 Φεβ 2020, 13:24
Να έχεις ξεχωρίσει πράγματα που σε ενδιαφέρουν στη ζωή σου
και να προγραμματίσεις πόσο θα ασχοληθείς με αυτά και μέχρι ποιού σημείου.
πχ
σπουδάζω οικονομικά και αποφασίζω να πάω μαθητευόμενος σε ένα φοροτεχνικό για εμπειρία με στόχο αργότερο να ανοίξω ένα δικό μου γραφείο.
Ή γουστάρω πολύ την κιθάρα και πληρώνω μαθήματα για να πάρω πτυχίο.
Κάτι τέτοια δηλαδή.
Δεν εννοώ έχω φιλοδοξία να πάρω Μερσεντέ ούτε να πάω Μονακό σε πεντάστερο.
Η διαρκης προσωπικη εξέλιξη δηλαδή. Σωστό
blackpaint έγραψε: 07 Φεβ 2020, 13:57 μολις κατερρευσε πληρως το προφιλ του νταντζεον μαστερ της Καρδιτσας.
Μπα, ίσα ίσα, θα έλεγα οτι το εξηγει κι όλας. Δηλαδη αν επιλεγεις μια περσονα με ελαχιστο ελεγχο και εξουσία στην προσωπική ζωή ειναι εν μέρη φυσιολογικό να αντισταθμίζεις με έλεγχο και εξουσία στην ερωτική

EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Φεβ 2020, 14:04 μην ξεχνατε οτι δεν αρεσουν σε όλους τα ιδια πραγματα. Αλλοι θελουν βουνό, αλλοι θαλασσα, αλλοι δε θέλουν καν να πανε διακοπες. Προτιμούν να κάτσουν σπιτι τους ή να πανε στο χωριό τους να δουν τα σογια.

Εγω δεν εχω κανενα ενδιαφέρον για ακριβα ξενοδοχεια στην ξεραΐλα των Κυκλάδων. Δεν κατηγορώ αλλους που τους αρέσουν αλλα δεν ειναι για μενα, τι να κάνουμε; Προτιμώ χιλιες φορες να παω σε ενα κάμπινγκ σε μια απέραντη παραλία της Πελοποννήσου και όχι για οικονομικούς λόγους. Ενα καλο καμπινγκ θα σου παει οσο ενα φτηνο δωματιο. Επισης σιχαίνομαι τα ταξιδια με αεροπλάνα, γρηγορα τρενα με κλειστα παραθυρα κτλ. Προτιμώ χιλιες φορες να παω με τον καρβουνιαρη ή ακομα καλυτερα με τη μηχανη μου. Δεν ειναι θεμα ωριμότητας, ειναι θεμα γούστου. Τα ταξιδια ονειρο της ζωης μου ειναι να παω με τη μηχανη στο Νορντκαπ, στη Νορβηγία, και να ταξιδέψω με τον υπερσιβηρικο. Ναι εχω παει στη Μυκονο, ναι εχω κάνει υπερατλαντικα κ μαλιστα σε πρώτη θεση (οχι απο επιλογη απλα μου το αλλαξαν λογω διπλοκρατησης), αλλα για μενα τιποτα δε συγκρινεται με το να ταξιδεύεις με τη μηχανη στις Άλπεις, αυτο ειναι για μενα πρωτη θεση, να βλεπεις, να μυριζεις, να σταματας, να μιλας, να νιώθεις το ταξιδι. Οπως για μενα ειναι πρωτη θεση να εισαι σε ενα κάμπινγκ κ να λιώνεις στο windsurf ολη μερα κ όχι σε καποιο ανεμοδαρμενο ξερο βράχο με ασπρα σπιτακια με ενα ματσο τρελαμένους αθηνεζους κ σουβλακι γατα 3 ευρω.
:g030:

Otto Weininger έγραψε: 07 Φεβ 2020, 14:22
Spoiler
1. Όταν μιλάω για mentality ποιότητας εννοώ το να φτιαξεις τις συνθηκες ωστε να εχεις το δικαίωμα της επιλογής ανα πάσα στιγμή, σε όσα περισσότερα πράγματα έχεις κατασταλάξει ότι επιθυμείς.

2. Μην μιλάς εξ ονόματος του περισσότερου κόσμου διότι δεν τον εκπροσωπείς. Αν ο περισσότερος κόσμος όπως λες δεν νοιάζεται για το που θα βάλει τον κώλο του, κάθε φορά που μια εταιρία τους έκανε δωρεάν αναβάθμιση θέσης ή ένα ξενοδοχείο τους έκανε αναβάθμιση δωματίου, τότε όλοι θα έλεγαν φχαριστω αλλά δεν θέλω. Well, μάντεψε. Δεν έχει βρεθεί κανείς μέχρι τώρα. Και καλά κάνει δηλαδή.

3. Έχεις πολύ πλάκα που παρουσιάζεις όποιον έχει λεφτά ή του αρέσει η άνεση ενός resort σαν ξιπασμενο σκατοφλωρο στην καλύτερη, ενώ αντίθετα όποιον ψαρεύει με τους φίλους του και τρωει στην παραλία περιμένοντας τις γυναίκες να φέρουν τα γλυκά, σαν μάτσο σερνικό που ποτίζει τεστοστερόνη την αμμουδιά. Είναι μια εικόνα που εσύ έχεις φτιάξει για τους δικούς σου λόγους.

4. Έχεις ακόμη περισσότερη πλάκα που νομίζεις ότι η ποιότητα βρίσκεται μεταξύ πατάτας γιαχνί (γαμάει btw) και χαβιαριου. Έλλειψη παραστάσεων λέγεται και αυτό και ειναι καθαρά δικό σου πρόβλημα.
Σου ξαναλέω ότι είναι στην φυση του ανθρώπου να ζητάει το καλύτερο. Αν δώσεις σε κάποιον την επιλογή να κάτσει όρθιος, να κάτσει σε χαμηλό σκαμπό ή να κάτσει σε καρέκλα, μάντεψε. Όλοι θα διαλέξουν την καρέκλα.

5. Αφήνω ασχολίαστα τα άλλα που λες περί ωκεανού προβλημάτων = παραμονή σε 4στερο αντί 5στερο, γιατί απλά δεν έχεις ιδέα.
Λέγω όμως τούτο: αν νομίζεις ότι όποιος είναι λαϊκό παιδί, με πηλοφορι έχει πιάσει και τον Πάπα από τα αρχίδια, είσαι οικτρά γελασμενη και κυρίως άτυχη που ακόμα δεν έχεις πάρει μυρωδιά.

Τέλος, να σου πω, ότι θα σε εκπλήξει του ποσά κοινά στην διασκέδαση μπορεί να έχω με αυτούς που θεωρείς εσύ ευτυχισμένους.
Δεν έχω πάει Μύκονο. Δεν πάω στα μπουζούκια. Δεν πάω σε κλαμπ. Με τους φίλους ανέκαθεν προτιμούσαμε και προτιμουμε να περπατάμε πάνω κάτω στον Πειραιά και να συζητάμε ή να καθίσουμε σε κάποιο από τα στέκια μας ένα εκ των οποίων είναι τα βραχάκια στην Πειραικη.
Ταυτόχρονα όμως θέλω όταν εγώ γουστάρω να πάρω το αεροπλάνο και να παω όπου έπεσε πριν λίγο το μάτι μου πάνω στην υδρόγειο, ώστε να δω/φάω/ακούσω οτιδήποτε θέλω όταν το θέλω.

Το mentality λοιπόν, δεν είναι μαζεύουμε λεφτά για χλίδα και επίδειξη. Αυτή είναι η δική σου στρεβλή εικόνα. Το γιατί την έχεις είναι δικό σου θέμα. Όπως και το πρόβλημα που βλέπεις στο να μην δουλεύει κάποιος λες και αν δουλεύεις για κάποιον και σε πληρώνει κάθε πρώτη και δεκαπέντε, προσφέρεις υπηρεσίες στην ανθρωπότητα και το σύμπαν.

Το mentality όπως έλεγα ειναι εξής: να έχω την δυνατότητα να κάνω αυτά που πραγματικά θέλω,οταν θέλω. Να έχω την δυνατότητα να διαχειρίζομαι τις μέρες μου και τις ώρες μου όπως εγώ επιθυμώ. Όλες τις ώρες μου. Όχι τις 3 μου περισσεύουν μέσα στην μέρα και είμαι κατάκοπος.
Και ταυτόχρονα, να έχω τόσες παραστάσεις απο την ζωή που να είμαι στην ευλογημένη θέση να διακρίνω τα όρια μεταξύ των πραγματικών επιθυμιών και της δημιουργίας επιθυμιών.
Αν για να γίνουν αυτά χρειάζεται χρήμα, καλώς να έλθει.
Μα με συγχωρείς βρε Οττο αλλά τότε δεν έχω πλάκα εγώ, εσύ έχεις, γιατί εσυ παρουσιάζεις ετσι την περσονα σου, ένα ξιπασμενο που έχει φτάσει 35-40χρονων κι ακόμα προτιμάει να ζει με τους γονείς τους στη βίλα με την πισινα και τα τζάκια θυσιάζοντας την ανεξαρτησία του, γιατί αν έπρεπε να νοικιάσει μόνος του θα έπρεπε να δώσει 5-6000 ευρώ. Η περίπτωση να συμβιβαζοταν με 2 ή3 χιλιάρικα για να αποκτήσει μια στοιχειώδη επί της ουσίας ανεξαρτησια δε του περνάει απ το μυαλό γιατί μαλακας ειμαι;αυτά είναι μίζερα πράγματα, μη γίνεστε θιασώτες της μιζέριας, δεν είναι άσχημο να σαι βολεψακιας, στόχος του είναι να μη χρειαστεί κάποια στιγμή να ξαναδουλεψει, κατά προτίμηση ούτε τα παιδιά του, ενώ ταυτόχρονα υποτιμάει κι οτιδήποτε άλλο δεν αγγίζει τα δικά του 5αστερα στάνταρ.
Όλο το φάσμα μεταξύ πατάτες γιαχνί και χαβιαρι(δε μου αρέσει το χαβιαρι) δεν έχει καμία σχέση με ενηλικίωση

Μπορεί να εκνευρίζει το ότι κάποιος μπορεί να είναι το ίδιο ευτυχισμένος ή και περισσότερο ευτυχης με λιγότερη πολυτέλεια, αλλά είναι μια πραγματικοτητα.

Το μενταλιτι του να έχω την δυνατότητα να κάνω αυτά που πραγματικά θέλω,οταν θέλω. δεν έχει καμία σχεση με ενηλικιωση, είναι ένας ουτοπικός στόχος, ακόμα και τα χρήματα να αποκτήσει κάποια στιγμή μπορεί να μην έχει τον άνθρωπο ή να το ζήσει ξανά και ξανά και να το βαρεθεί, να θέλει κάτι άλλο και να το κάνει ώσπου να θελήσει κάτι τριτο. Τον ίδιο ουτοπικό στόχο έχει ο 4χρονος γιος μου κι ακόμα κι αν μπορούσα να του το προσφέρω δε θα το έκανα.

Και δε διαφωνώ πως ο αποτριχωμενος σφίχτης που κάνει πολεμικές τέχνες και κροςσφιτ, ποτιζει τεστοστερόνη την αμμουδιά με το ρολεξ, το Maybatch γυαλί και τις πλάτες των άλλων, αλλά δε μπορείς να τον θεωρήσεις ενήλικο, τουλάχιστον όχι τόσο όσο τον τύπο που καλοπερναει με τις δικές του πλάτες, αυτόν δηλαδη που δεν θυσιάζει την προσωπική του εξέλιξη για να έχει κάποια στιγμή την επιλογή του να κάνει ότι θέλει όταν το θέλει.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ίφιδα έγραψε: 07 Φεβ 2020, 17:07
Μπα, ίσα ίσα, θα έλεγα οτι το εξηγει κι όλας. Δηλαδη αν επιλεγεις μια περσονα με ελαχιστο ελεγχο και εξουσία στην προσωπική ζωή ειναι εν μέρη φυσιολογικό να αντισταθμίζεις με έλεγχο και εξουσία στην ερωτική

Σ' αυτό θα διαφωνήσω. Αν δεν έχεις τον έλεγχο και την εξουσία στην προσωπική ζωή δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο στην σεξουαλική. Δεν αποπνέεις τον σεβασμό για να πάρεις την εξουσία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Naida έγραψε: 07 Φεβ 2020, 17:18

Σ' αυτό θα διαφωνήσω. Αν δεν έχεις τον έλεγχο και την εξουσία στην προσωπική ζωή δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο στην σεξουαλική. Δεν αποπνέεις τον σεβασμό για να πάρεις την εξουσία.
Δεν είναι ανάγκη να αποπνέεις σεβασμό για να την δεις μαστερ. Σε πολλες περιπτωσεις δεν παίρνει εξουσία επειδή την αξίζει, κάποια υποτακτική την χαρίζει χάριν του σεξουαλικου παιχνιδιου, αρκεί να παίζει κι ο αλλος σχετικά καλά τον ρόλο. Βασικά είναι μεγάλη συζήτηση κι αυτή, του ποιος τελικά έχει την εξουσία και τον ελεγχο σε τέτοιες περιπτωσεις
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ίφιδα έγραψε: 07 Φεβ 2020, 17:31

Δεν είναι ανάγκη να αποπνέεις σεβασμό για να την δεις μαστερ. Σε πολλες περιπτωσεις δεν παίρνει εξουσία επειδή την αξίζει, κάποια υποτακτική την χαρίζει χάριν του σεξουαλικου παιχνιδιου, αρκεί να παίζει κι ο αλλος σχετικά καλά τον ρόλο. Βασικά είναι μεγάλη συζήτηση κι αυτή, του ποιος τελικά έχει την εξουσία και τον ελεγχο σε τέτοιες περιπτωσεις
Ισχύει, είναι μεγάλη συζήτηση.
Αλλά εντάξει αν είναι σε φάση σεξουαλικό παιχνίδι μόνο, μπορεί να είναι τα πάντα. Αλλά για να είναι κάτι περισσότερο νομίζω ότι πρέπει να της αποπνέει το σεβασμό ή να του αποπνέει.Μιλάω γενικά πάντα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Πιθανον, αν μιλάς για σχέση ζωής δηλαδή σ αυτό το μοτίβο. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορει ο αυταρχισμός κι ο φόβος να αρκούν :102:
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Όχι. Πολλοί και πολλές έχουν το πάνω χέρι μόνο στο κρεββάτι.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Spoiler
Μα με συγχωρείς βρε Οττο αλλά τότε δεν έχω πλάκα εγώ, εσύ έχεις, γιατί εσυ παρουσιάζεις ετσι την περσονα σου, ένα ξιπασμενο που έχει φτάσει 35-40χρονων κι ακόμα προτιμάει να ζει με τους γονείς τους στη βίλα με την πισινα και τα τζάκια θυσιάζοντας την ανεξαρτησία του, γιατί αν έπρεπε να νοικιάσει μόνος του θα έπρεπε να δώσει 5-6000 ευρώ. Η περίπτωση να συμβιβαζοταν με 2 ή3 χιλιάρικα για να αποκτήσει μια στοιχειώδη επί της ουσίας ανεξαρτησια δε του περνάει απ το μυαλό γιατί μαλακας ειμαι;αυτά είναι μίζερα πράγματα, μη γίνεστε θιασώτες της μιζέριας, δεν είναι άσχημο να σαι βολεψακιας, στόχος του είναι να μη χρειαστεί κάποια στιγμή να ξαναδουλεψει, κατά προτίμηση ούτε τα παιδιά του, ενώ ταυτόχρονα υποτιμάει κι οτιδήποτε άλλο δεν αγγίζει τα δικά του 5αστερα στάνταρ.
Όλο το φάσμα μεταξύ πατάτες γιαχνί και χαβιαρι(δε μου αρέσει το χαβιαρι) δεν έχει καμία σχέση με ενηλικίωση

Μπορεί να εκνευρίζει το ότι κάποιος μπορεί να είναι το ίδιο ευτυχισμένος ή και περισσότερο ευτυχης με λιγότερη πολυτέλεια, αλλά είναι μια πραγματικοτητα.

Το μενταλιτι του να έχω την δυνατότητα να κάνω αυτά που πραγματικά θέλω,οταν θέλω. δεν έχει καμία σχεση με ενηλικιωση, είναι ένας ουτοπικός στόχος, ακόμα και τα χρήματα να αποκτήσει κάποια στιγμή μπορεί να μην έχει τον άνθρωπο ή να το ζήσει ξανά και ξανά και να το βαρεθεί, να θέλει κάτι άλλο και να το κάνει ώσπου να θελήσει κάτι τριτο. Τον ίδιο ουτοπικό στόχο έχει ο 4χρονος γιος μου κι ακόμα κι αν μπορούσα να του το προσφέρω δε θα το έκανα.

Και δε διαφωνώ πως ο αποτριχωμενος σφίχτης που κάνει πολεμικές τέχνες και κροςσφιτ, ποτιζει τεστοστερόνη την αμμουδιά με το ρολεξ, το Maybatch γυαλί και τις πλάτες των άλλων, αλλά δε μπορείς να τον θεωρήσεις ενήλικο, τουλάχιστον όχι τόσο όσο τον τύπο που καλοπερναει με τις δικές του πλάτες, αυτόν δηλαδη που δεν θυσιάζει την προσωπική του εξέλιξη για να έχει κάποια στιγμή την επιλογή του να κάνει ότι θέλει όταν το θέλει.
1.Εσύ θεωρείς την περσόνα μου ξιπασμένη, δεν την παρουσιάζω εγώ έτσι.
Και αν εσύ θεωρείς ανεξαρτησία να μένεις εκτός πατρικού, είναι πάλι δική σου οπτική.
Besides, δεν είπα ότι μένω στο πατρικό. Ένα παράδειγμα εφερα, για τονίσω ότι δεν είναι αυτοσκοπός το να φύγεις. Τουλάχιστον όχι για όποιον δεν έχει την ανάγκη να φύγει για ένα σωρό λόγους. Αν χτίσω την πόρτα και ανοίξω άλλη είσοδο έγινα ανεξάρτητος; Ή έχει να κάνει με την απόσταση; Στα πόσα τετράγωνα γίνομαι ανεξάρτητος ;

2. Είναι σχεδόν κατάντια να θεωρείς ότι όποιος δουλεύει σε οικογενειακή επιχειρηση δεν βγάζει τα δικά του λεφτά ή δεν ενηλικιώνεται.

3. Είναι εντελώς κατάντια να θεωρείς όποιον έχει λεφτά "αποτριχωμενο κροσφιτα με ρολεξ". Κατάντια του χειρίστου είδους. Έχεις ταξικά θέματα.

4. Ήταν λάθος μου να προσπαθήσω να σου εξηγήσω mentality, αφού αποδεικνύεται ότι αδυνατείς να το κατανοήσεις ακόμα και όταν το διαβάζεις. Δες τι έγραψα και τι απαντάς.

ΥΓ : Για ποιο λόγο είπαμε είσαι ανεξάρτητη εσυ και όχι εγώ;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ορέστης 35 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 14:39

Τους εδειξες φωτο απ το ροτβαιλερ και σε συμπαθησαν (ποιος ανταλασσει τηλεφωνα σημερα, πισες δεκαετιες εχεις να μιλησεις σε γυναικα;)
point στον ορεστη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Otto Weininger έγραψε: 07 Φεβ 2020, 17:46
Spoiler
Και αν εσύ θεωρείς ανεξαρτησία να μένεις εκτός πατρικού, είναι πάλι δική σου οπτική.
Besides, δεν είπα ότι μένω στο πατρικό. Ένα παράδειγμα εφερα, για τονίσω ότι δεν είναι αυτοσκοπός το να φύγεις. Τουλάχιστον όχι για όποιον δεν έχει την ανάγκη να φύγει για ένα σωρό λόγους. Αν χτίσω την πόρτα και ανοίξω άλλη είσοδο έγινα ανεξάρτητος; Ή έχει να κάνει με την απόσταση; Στα πόσα τετράγωνα γίνομαι ανεξάρτητος ;

2. Είναι σχεδόν κατάντια να θεωρείς ότι όποιος δουλεύει σε οικογενειακή επιχειρηση δεν βγάζει τα δικά του λεφτά ή δεν ενηλικιώνεται.

3. Είναι εντελώς κατάντια να θεωρείς όποιον έχει λεφτά "αποτριχωμενο κροσφιτα με ρολεξ". Κατάντια του χειρίστου είδους. Έχεις ταξικά θέματα.

4. Ήταν λάθος μου να προσπαθήσω να σου εξηγήσω mentality, αφού αποδεικνύεται ότι αδυνατείς να το κατανοήσεις ακόμα και όταν το διαβάζεις. Δες τι έγραψα και τι απαντάς.

Εντάξει sweetie :c020:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ίφιδα έγραψε: 07 Φεβ 2020, 17:51
Otto Weininger έγραψε: 07 Φεβ 2020, 17:46
Spoiler

Εντάξει sweetie :c020:
Αναμενόμενο.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”