Είπε ένας ΣυριζαίοςΟΥΤΙΣ έγραψε: 07 Φεβ 2020, 16:00 Μλκ μου, δεν μπορεί να είναι τόσο αποκομμένοι από την πραγματικότητα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκάει η φούσκα του airbnb
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σκάει η φούσκα του airbnb
Η Ελλάδα του '70 ξεκίνησε με Ξανθόπουλο και Καζαντζίδη, αποβολές για μαλλιά, κορίτσια που έβγαιναν κρυφά από τον πατέρα τους μέχρι τις 11
και τέλειωσε το '89 με Μύκονο, σκυλοπόπ, βίζιτες και κόκες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εγώ μπορεί να είμαι συριζαίος. Σίγουρα, όμως, δεν έχω χρεώσει μέχρι και τα τρισέγγονα μου, ενώ ταυτόχρονα παριστάνω τον αυτοδημιούργητο κύριο τίποτα!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Κάποιος που ψήφισε Νταουλιέρη και ξαναψήφισε, δεν μπορεί να έχει εικόνα της πραγματικότητας.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 07 Φεβ 2020, 16:12Εγώ μπορεί να είμαι συριζαίος. Σίγουρα, όμως, δεν έχω χρεώσει μέχρι και τα τρισέγγονα μου, ενώ ταυτόχρονα παριστάνω τον αυτοδημιούργητο κύριο τίποτα!
Ok αυτό να το δεχτώ εν μέρει. Διότι αυτό που είπα για τα χρήματα των τόκων αναφερόμουν στο 80 κυρίως.Beria έγραψε: 07 Φεβ 2020, 15:40To '70 δεν είχε την παραμικρή σχέση με το '80
Η Ελλάδα του '70 ήταν σε άλλη ήπειρο και σε άλλο αιώνα με την Ελλάδα του '80
Εξηγείστε μου πως ένας μεροκαματιάρης του 70 μπορούσε να φτιάξει σπίτι και ένας μεροκαματιάρης σήμερα δε μπορεί. Εκτος και αν πιστεύετε οτι ο μεροκαματιάρης του σήμερα μπορεί να αποταμιεύσει και να φτιάξει έστω ένα δωμάτιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 07 Φεβ 2020, 16:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ενώ έχει εικόνα της πραγματικότητας ο μπάρμπας που μασούλησε με δέκα μασέλες!Μηχανικός έγραψε: 07 Φεβ 2020, 16:18Κάποιος που ψήφισε Νταουλιέρη και ξαναψήφισε, δεν μπορεί να έχει εικόνα της πραγματικότητας.
Το '70 κανένας μεροκαματιάρης δεν έφτιαχνε εύκολα σπίτι, παρά μόνο από τα απόνερα της αντιπαροχής ή από ξεφόρτωμα αγροτικής περιουσίαςΕρμής έγραψε: 07 Φεβ 2020, 16:19Ok αυτό να το δεχτώ εν μέρει. Διότι αυτό που είπα για τα χρήματα των τόκων αναφερόμουν στο 80 κυρίως.
Εξηγείστε μου πως ένας μεροκαματιάρης του 70 μπορούσε να φτιάξει σπίτι και ένας μεροκαματιάρης σήμερα δε μπορεί. Εκτος και αν πιστεύετε οτι ο μεροκαματιάρης του σήμερα μπορεί να αποταμιεύσει και να φτιάξει έστω ένα δωμάτιο.
Η λέξη κλειδί είναι το εύκολα
Αυτό που ήταν όντως διαφορετικό είναι η αντίληψη της κοινωνίας ότι τα πράγματα θα πάνε σίγουρα καλύτερα, γιατί η Ελλάδα έβγαινε -με τεράστια καθυστέρηση- από την μεταπολεμική αντικανονικότητα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Dwarven Blacksmith
Οταν πάω σπίτι θα αποδείξω ότι σε όλη τη Δύση κάνανε σπίτια ευκολότερα, αν και εμπειρικά όλοι το ξέρετε.
εντάξει δουλευόμαστε.δεν γίνεται να μην καταλαβαίνετε τι λέωΟΥΤΙΣ έγραψε: 07 Φεβ 2020, 16:00Μλκ μου, δεν μπορεί να είναι τόσο αποκομμένοι από την πραγματικότητα.hellegennes έγραψε: 07 Φεβ 2020, 15:42Ναι και γαμώ. Κάθε φορά που δίνω πουρμπουάρ για ντελίβερι (πάντα δίνω) με ευχαριστούν λες και τους έσωσα την μάνα από βέβαιο χαμό. Κάποτε έπεφτε τόσο πολύ φιλοδώρημα που δεν καταδέχονταν μικροποσά.nowhere έγραψε: 07 Φεβ 2020, 15:36
όλα αυτά έχουν καμία σχέση με την αλλαγή του τρόπου πληρωμής από ποσοστά σε σκατούλα? και σήμερα παίρνουν φιλοδώρηματα,τα βάζουν στην δήλωση νομίζεις?
Philip Mortimer έγραψε: 06 Φεβ 2020, 12:51 Ας πάνε να μείνουν σε μέρη που δεν υπάρχει airbnb. Δε φταίει κανείς που οι ενοικιαστές είχαν συνηθίσει στκν τζάμπα και εκμεταλλεύονταν παράλληλα και την κρατική κλοπή που μας έγινε μέσω του ΕΝΦΙΑ...
Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες τα ακίνητα είναι ακριβά οπως και τα ενοίκια τους.
Δε γίνεται από τη μία να συγκρίνεις ενοίκια Ελλάδας με άλλων ευρωπαϊκών χωρών και από την άλλη να κλαίγεσαι για τον ΕΝΦΙΑ. Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν πληρώνουν φόρο ιδιοκτησίας ακινήτου δηλαδή;Philip Mortimer έγραψε: 06 Φεβ 2020, 13:07 Στις διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις για το κέντρο τους ισχύει ότι τα ενοίκια είναι πολύ μεγαλα για τα δεδομένα των μισθών.
Κάτι που δεν ισχυε στην Αθήνα και κάποιοι είχαν καλομαθει στο να εκμεταλλεύονται τους ιδιοκτήτες που παρά το ότι ήταν προνοητικοι τα χρόνια της ευημερίας τους τιμώρησε το κράτος άρπαγας με τον κλεπτο-ΕΝΦΙΑ.
Αν υπάρχει μια κατηγορία ξενοδόχων που μπορεί και να αφορά ελαφρώς το θέμα, είναι οι κουτοπόνηροι βλάχοι που φτιάχνανε κάτι παρακμιακά rooms to lent και κονομάγανε από τουρίστες, αυτά σε άλλες δεκαετίες όμως. Μπορεί να αφορούν το θέμα γιατί προφανώς στο μυαλό πολλών, ορισμένοι airbnbάδες δρουν το ίδιο κουτοπόνηρα. Προσωπικά δε θεωρώ ότι μετά από τα τόσα χρόνια λειτουργίας της πλατφόρμας επιβίωσαν όσοι είχαν λογική τέτοιας αρπαχτής.nowhere έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:03 το αστείο είναι ότι με τους ξενοδόχους που με 50 ευρώ [πόσος είναι ο βασικός είπαμε?] δεν βρίσκεις ούτε περιστερώνα σε χάνι δεν έχετε θέμα
Και εδώ βρίσκεται το ζουμί του γιατί νομίζω ότι με λογική αρπαχτής δεν επιβιώνεις. Το airbnb θέλει τρέξιμο, κατσαπλιάδες με κάποια ακίνητα που νομίζουν ότι θα κάθονται και θα ρέει το χρήμα δεν μπορούν να επιβιώσουν μακροπρόθεσμα, ειδικά όταν έχουν να ανταγωνιστούν εταιρίες που διαχειρίζονται σειρά ακινήτων ή ιδιώτες με περιουσία που αγοράζουν φτηνά ακίνητα και τα ανακαινίζουν.Nero έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:47 πραγματικά, δεν ξέρω γιατί προσπαθούν να το πιάσουν απο'κει όταν υπάρχουν πολύ καλύτερα και κυρίως...πραγματικά επιχειρήματα κατά του rbnb. Όλα όσα έχω επισκευτεί τον τελευταίο χρόνο περίπου ήταν άψογα σε τέτοια θέματα, καθαριότητας, συντήρησης, ασφάλειας κλπ, γιατί όντως ο ανταγωνισμός θα σε ρίξει πετάξει έξω αν δεν προσέξεις, ειδικά αν έχεις βάλει λεφτά για ανακαίνιση και περιμένεις να κάνεις απόσβεση, και πολλοί έχουν βάλει, αν όχι οι περισσότεροι
Καίριο σχόλιο. Ο όρος boomer δεν έχει υπόσταση στην Ελλάδα, απ' όποια πλευρά κι αν το πιάσεις (όχι μόνο τη χρονολογία γέννησης). Αυτοί που έκαναν αντίστοιχα εγκλήματα, τα οποία οι Millennials και νεότερες γενιές έχουν δικαίωμα να πιστεύουν ότι τους στέρησαν οποιοδήποτε μέλλον είναι οι ΠΑΣΟΚοι. Αυτός ο όρος θα πρέπει να χρησιμοποιείται.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
Κι όμως στο νήμα δεν έχει εμφανιστεί ούτε ένας πασόκος! Αυτοί που υπερασπίζονται τους μπαρμπάδες που έφαγαν το καταπίστευμα είναι όλοι τους Δεξιοί! 
Αρα το σπίτι δεν ειναι διαχρονικά αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, μόνο όσοι είχαν πλατούλες μπορούσαν.Beria έγραψε: 07 Φεβ 2020, 16:31Το '70 κανένας μεροκαματιάρης δεν έφτιαχνε εύκολα σπίτι, παρά μόνο από τα απόνερα της αντιπαροχής ή από ξεφόρτωμα αγροτικής περιουσίαςΕρμής έγραψε: 07 Φεβ 2020, 16:19Ok αυτό να το δεχτώ εν μέρει. Διότι αυτό που είπα για τα χρήματα των τόκων αναφερόμουν στο 80 κυρίως.Beria έγραψε: 07 Φεβ 2020, 15:40
To '70 δεν είχε την παραμικρή σχέση με το '80
Η Ελλάδα του '70 ήταν σε άλλη ήπειρο και σε άλλο αιώνα με την Ελλάδα του '80
Αυτό που ήταν όντως διαφορετικό είναι η αντίληψη της κοινωνίας ότι τα πράγματα θα πάνε σίγουρα καλύτερα, γιατί η Ελλάδα έβγαινε -με τεράστια καθυστέρηση- από την μεταπολεμική αντικανονικότητα
Πες τα γιατί εδώ πάνε να μας βγάλουν τεμπέληδες και σκορποχώρηδες, οι γερολαδάδες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ο ΠΑΣΟΚισμός είναι τρόπος σκέψης, δεν μπορεί να περιοριστεί από ιδεολογικά στεγανά.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 07 Φεβ 2020, 16:57 Κι όμως στο νήμα δεν έχει εμφανιστεί ούτε ένας πασόκος! Αυτοί που υπερασπίζονται τους μπαρμπάδες που έφαγαν το καταπίστευμα είναι όλοι τους Δεξιοί!![]()
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
OK, φέρτε πίσω όσα μας φεσώσατε (τα "δικά σας" τα "δουλεμένα") και σταματήστε να μουτσάρετε από τις εισφορές μας και είμαστε πάτσιPhilip Mortimer έγραψε: 07 Φεβ 2020, 14:43Βολεμενοι είναι οι νεαροί χαραμοφάηδες του 21ου αιώνα που τα έχουν όλα έτοιμα!Awesomatic έγραψε: 07 Φεβ 2020, 08:45ΦιξντPhilip Mortimer έγραψε: 07 Φεβ 2020, 02:05
Είναι απλό όλα συνοψίζονται στο "Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!"
Τρομερή ζήλια και εκμετάλλευση αυτου που δεν είναι τεμπέλης, αποτυχημένος και σπάταλος στην μπανανία. των νέων που δεν πέρασαν Τσοβόλα δώστα όλα από τους βολεμένους boomers με τις δύο συντάξεις τα τρία διαμερίσματα και την ανακαίνιση επιδοτούμενη από το εξοικονομώ![]()
Η ζημιά που προέκυψε έμμεσα από αυτή τη σπατάλη είναι δωρεάν, είμαστε μεγαλόψυχοι
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Πολύ θα το ήθελαν να είμαστε τεμπέληδες. Μιλάμε για τους τύπους εκείνους που επέτυχαν επίδομα έγκαιρης προσέλευσης και επίδομα ηλεκτρονικού υπολογιστή. Για τους τύπους που έπαιζαν πρέφα στο καφενείο και κολλούσαν στην πλάτη τους χαρτιά, που έγραφαν, " Αν δεν δίνετε μεροκάματο 20000 Δρχ. Μην ενοχλείτε". Για τους τύπους που έβγαζαν τις γυναίκες τους στη σύνταξη στα 15 χρόνια υπηρεσίας και που χτίζανε αυθαίρετα στη Λούτσα καταπατώντας τον αιγιαλό!Ερμής έγραψε: 07 Φεβ 2020, 17:01Αρα το σπίτι δεν ειναι διαχρονικά αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, μόνο όσοι είχαν πλατούλες μπορούσαν.Beria έγραψε: 07 Φεβ 2020, 16:31Το '70 κανένας μεροκαματιάρης δεν έφτιαχνε εύκολα σπίτι, παρά μόνο από τα απόνερα της αντιπαροχής ή από ξεφόρτωμα αγροτικής περιουσίαςΕρμής έγραψε: 07 Φεβ 2020, 16:19
Ok αυτό να το δεχτώ εν μέρει. Διότι αυτό που είπα για τα χρήματα των τόκων αναφερόμουν στο 80 κυρίως.
Πες τα γιατί εδώ πάνε να μας βγάλουν τεμπέληδες και σκορποχώρηδες, οι γερολαδάδες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 921 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-
- 8 Απαντήσεις