Δεν έχουν μόνο φασίστες έχουν και δολοφόνους. Σαν αυτούς που κάψανε την Μαρφίν και τους κάλυψαν οι προοδευτικοί δημοκράτες.Nandros έγραψε: 07 Φεβ 2020, 15:19
Την λέξη φασίστας την έχετε κάνει ταμπέλα τα αριστερούδια και την κολλάτε στους αντιπάλους σας.
Δεν την έχετε πια μονοπώλιο αφού υπάρχουν φασίστες και στην αριστερά. Θυμίζω την αριστερόστροφη αριστερά. Καιρός να συνηθίσετε και σεις να φοράτε την ταμπέλα!![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση Ρουβικωνα στον Πορτοσάλτε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Επίθεση Ρουβικωνα στον Πορτοσάλτε
- Highlander
Α μάλιστα παραδέχεσαι δηλαδή ότι διαστρεφεις τις εννοιες όχι λόγω βλακείας αλλά λόγω γκεμπελισμου. Οκ ευχαριστούμε για την παραδοχή.Nandros έγραψε: 07 Φεβ 2020, 15:19Την λέξη φασίστας την έχετε κάνει ταμπέλα τα αριστερούδια και την κολλάτε στους αντιπάλους σας.Highlander έγραψε: 06 Φεβ 2020, 23:37Καλέ μου άνθρωπε άνοιξε κανένα βιβλίο ιστορίας, κανένα βιβλιο γλώσσας γυμνασίου, κάτι τέλος πάντων.Nandros έγραψε: 06 Φεβ 2020, 23:29
Άντε παραπέρα ρε χτεσινογενημμένε που μαθαίνεις Ιστορία από την Κουμουνδούρου!
ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΕΣ!
Ο όρος αυταρχισμός είναι ο όρος ομπρέλα και από εκεί και πέρα υπάρχουν διαφορετικές ιδεολογίες ή καθεστώτα και πρόσωπα που επικαλούνται ιδεολογίες που τον χρησιμοποιούν.
https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%91% ... F%8C%CF%82
Εσύ βάζεις τον ειδικό όρο στη θέση του ευρύτερου όρου και επιμένεις κιόλας.
Δεν την έχετε πια μονοπώλιο αφού υπάρχουν φασίστες και στην αριστερά. Θυμίζω την αριστερόστροφη αριστερά. Καιρός να συνηθίσετε και σεις να φοράτε την ταμπέλα!
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τους πονάει επειδή βγάζει την αριστερίλα και την απλυσιά τους στα φόρα. ΞΥΔΙ!Μηχανικός έγραψε: 06 Φεβ 2020, 23:48 Είσαι αριστερός και δημόσιος υπάλληλος σίγουρα.
Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι τον βρίζουνε.![]()
Εγώ τον ακούω σχεδόν κάθε πρωί.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Μπα, είναι αντίδοτο στην εγκεφαλική βλάβη που ΗΔΗ έχετε πάθει εσείς τα αριστερούδια.πήζον bot έγραψε: 06 Φεβ 2020, 23:56εισαι στην ομαδα υψηλου κινδυνου για μονιμη εγκεφαλικη βλαβη.
το ελαιολαδο σε σωζει να ξερεις, αλλα μη το παρατραβας![]()
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Nandros
Τόση καταδυνάστευση που κανείς δεν τολμά να εκφράσει την άποψη του δημόσια, γιατί θα τον στείλουν εξορία ή γκουλάγκ!the comet the course the tail έγραψε: 07 Φεβ 2020, 00:03το λες αυτό γιατί ζούμε σε περίοδο σχετικής ηρεμίας και απάθειας. ο κόσμος δεν αντιδρά έντονα στους δυνάστες του.alexandros 21 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 00:00Ναι οκ ρωταω απλα γιατι μου κανει εντυπωση πως ευχεται καποιος το κακο καποιου αλλου ανθρωπου οχι επειδη εκανε κατι κακο αλλα επειδη διαφωνουνε πολιτικα.Κι εγω πχ θεωρω γλοιωδη τον χ,ψ πολιτικο.Δεν θα ευχηθω ομως να παθει κατι κακο οσο και αντιπαθητικος και να μου ειναι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Φεβ 2020, 22:57
Ένας ξεφτιλισμενος συστημικος ρουφιάνοκανίβαλος είναι. Ότι και να του συμβεί, καλό θα είναι. Βέβαια το καλύτερο είναι να μείνει άνεργος και να βγάζει τη σίχαμαρα του σε κάνα μπλογκ από την τρύπα του. Όσο συζητάμε γι αυτόν, τόσο μου έρχεται αναγούλα. Σταματάω εδώ.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Μετάφραση: πολικά χαϊδεμένη τσογλαναρία προσπάθησε να εκφοβίσει με μαφιόζικο τρόπο δημοσιογράφο γιατί τους πείραξαν οι λεξούλες που είπε.
- Nandros
Μην μπαίνεις στο παιγνίδι των αριστερών. Πρέπει να λούζονται την ίδια προσβολή που χρησιμοποιούν για τους άλλους! Δεν πρόσεξες πόσο πολύ τους τσούζει;Otto Weininger έγραψε: 07 Φεβ 2020, 00:26Ο Φασισμός είναι συγκεκριμένο πράγμα.Chainis έγραψε: 07 Φεβ 2020, 00:23Κάθε μη δημοκρατικό πολίτευμα είναι αυταρχικό, άρα ο φασισμός ο κομμουνισμός είναι δομικό του στοιχείο.Highlander έγραψε: 06 Φεβ 2020, 23:15
Δεν είναι δυνατόν να λες κάθε μη δημοκρατικό καθεστώς ή πολίτευμα φασιστικό
Προφανώς διαβάζεις ιστορία μόνο στο τουίτερ
Ολοκληρωτισμός είναι αυτό που θες να πεις.
- Nandros
Αυτό πιάνει σε κάποια ανιστόρητα κορόιδα. Σε μας όχι!Chainis έγραψε: 07 Φεβ 2020, 08:43Μάλλον θα τους λέω φασιστοκομουνιστές στο μέλλον για να μην έχει παράπονο κανένας.Γάταρος έγραψε: 07 Φεβ 2020, 04:37Και γιατί να μην πούμε ότι κάθε αντιδημοκρατικό καθεστώς έχει κομμουνιστική βάση και κομμουνιστικές πρακτικές; Ο κομμουνισμός μάλιστα είναι πιο αυταρχικός από τον φασισμό αφού στη φασιστική Ιταλία δεν υπήρχε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα όπως συνέβη σε πολλές κομμουνιστικές χαβούζες.Chainis έγραψε: 07 Φεβ 2020, 00:34 Κάθε αντιδημοκρατικό καθεστώς έχει φασιστική βάση.
Εφόσον μια εξουσία δεν έχει εγκαθιδρυθεί με εκλογές και δεν δέχεται την πολυφωνία και το δικαίωμα του αντίλογου σε κάθε περίπτωση και με οποιοδήποτε κάλυμμα ή ετικέτα ή ταμπέλα είναι φασιστικό γιατί έχει φασιστικές πρακτικές.
Και μιλάμε για την σύγχρονη ιστορία όπου δεν υπάρχουν απόλυτες μοναρχίες, υπάρχουν δημοκρατικά και δικτατορικά-φασιστικά καθεστώτα.
Όσο ξεπλένετε τις ιδεολογίες των κομμουνιστών και των αναρχικών με το να τις αποδεσμεύετε από κάθε αρνητική τους εκδήλωση, τόσο θα σας κάνουν κουμάντο κομμουνιστές και αναρχικοί.![]()
Ο λογος ειναι οτι οι κομουνιστές σαν πιο ξεφτίλες επικαλούνται σε καθε ευκαιρία την δημοκρατία και προσπαθούν να περάσουν στην κοινή αντίληψη ότι ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο κι ότι άλλοι είναι οι αυταρχικοί αντιδημοκράτες.
Μεγάλο πόνο τα αριστερούδια όταν τρώνε στην μάπα την λέξη φασίστας!
Όπως το ξανάγραψα, το ότι ξεμπροστιάζει τους αριστερούς και σχολιάζει τις γελοιότητες τους είναι γι αυτούς καλλιέργεια μίσους γιατί είχαν καλομάθει στο απυρόβλητο κάτι δεκαετίες, μέχρι που πίστεψαν ότι έχουν και ηθικό πλεονέκτημα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 07 Φεβ 2020, 10:49Εχουν αναφερθει πολλα παραδειγματα σ'αυτο το νημα και υπαρχουν κι αλλα. Αν νομιζετε οτι αυτο το σκουλικι δεν φανατιζει κοσμο με τα λεγομενα του τοτε βρισκει και τα κανει (οπως ειπα).alexandros 21 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 03:33 Επειδη εγω ειμαι ενας απ αυτους που δεν το αντιληφθηκαν μπορεις να μου βαλεις καποιο βιντεο ή εστω λινκ με οπαδους του Πορτοσαλτε που με το μισος που τους ποτισε να προβαινουν σε βιαιες πραξεις ?
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Nandros
Δεν είμαι ο μόνος που σας αποκαλεί φασίστες. Καιρός να το συνηθίσετε!Highlander έγραψε: 07 Φεβ 2020, 15:22Α μάλιστα παραδέχεσαι δηλαδή ότι διαστρεφεις τις εννοιες όχι λόγω βλακείας αλλά λόγω γκεμπελισμου. Οκ ευχαριστούμε για την παραδοχή.Nandros έγραψε: 07 Φεβ 2020, 15:19Την λέξη φασίστας την έχετε κάνει ταμπέλα τα αριστερούδια και την κολλάτε στους αντιπάλους σας.Highlander έγραψε: 06 Φεβ 2020, 23:37
Καλέ μου άνθρωπε άνοιξε κανένα βιβλίο ιστορίας, κανένα βιβλιο γλώσσας γυμνασίου, κάτι τέλος πάντων.
Ο όρος αυταρχισμός είναι ο όρος ομπρέλα και από εκεί και πέρα υπάρχουν διαφορετικές ιδεολογίες ή καθεστώτα και πρόσωπα που επικαλούνται ιδεολογίες που τον χρησιμοποιούν.
https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%91% ... F%8C%CF%82
Εσύ βάζεις τον ειδικό όρο στη θέση του ευρύτερου όρου και επιμένεις κιόλας.
Δεν την έχετε πια μονοπώλιο αφού υπάρχουν φασίστες και στην αριστερά. Θυμίζω την αριστερόστροφη αριστερά. Καιρός να συνηθίσετε και σεις να φοράτε την ταμπέλα!
.
Και τι θέτε δηλαδή να κάνουν οι αθρώποι;
Να σταματήσουν τον Αγώνα;
Κυρπαντελήδες ε κυρπαντελήδες.
Να σταματήσουν τον Αγώνα;
Κυρπαντελήδες ε κυρπαντελήδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δηλωσεις τυπου "Τρελλες σφαιρες", "'Θρίαμβος...Τα ήθελαν και ήρθε η ώρα του θερισμού'" και αλλα τετοια μονο ενας εγκαθετος δεξιος μπορει να τα θεωρησει "ξεμπροστιασμα"...Chainis έγραψε: 07 Φεβ 2020, 15:48Όπως το ξανάγραψα, το ότι ξεμπροστιάζει τους αριστερούς και σχολιάζει τις γελοιότητες τους είναι γι αυτούς καλλιέργεια μίσους γιατί είχαν καλομάθει στο απυρόβλητο κάτι δεκαετίες, μέχρι που πίστεψαν ότι έχουν και ηθικό πλεονέκτημα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 07 Φεβ 2020, 10:49Εχουν αναφερθει πολλα παραδειγματα σ'αυτο το νημα και υπαρχουν κι αλλα. Αν νομιζετε οτι αυτο το σκουλικι δεν φανατιζει κοσμο με τα λεγομενα του τοτε βρισκει και τα κανει (οπως ειπα).alexandros 21 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 03:33 Επειδη εγω ειμαι ενας απ αυτους που δεν το αντιληφθηκαν μπορεις να μου βαλεις καποιο βιντεο ή εστω λινκ με οπαδους του Πορτοσαλτε που με το μισος που τους ποτισε να προβαινουν σε βιαιες πραξεις ?
μιλας ακομα εσυ ε?Chainis έγραψε: 07 Φεβ 2020, 15:48Όπως το ξανάγραψα, το ότι ξεμπροστιάζει τους αριστερούς και σχολιάζει τις γελοιότητες τους είναι γι αυτούς καλλιέργεια μίσους γιατί είχαν καλομάθει στο απυρόβλητο κάτι δεκαετίες, μέχρι που πίστεψαν ότι έχουν και ηθικό πλεονέκτημα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 07 Φεβ 2020, 10:49Εχουν αναφερθει πολλα παραδειγματα σ'αυτο το νημα και υπαρχουν κι αλλα. Αν νομιζετε οτι αυτο το σκουλικι δεν φανατιζει κοσμο με τα λεγομενα του τοτε βρισκει και τα κανει (οπως ειπα).alexandros 21 έγραψε: 07 Φεβ 2020, 03:33 Επειδη εγω ειμαι ενας απ αυτους που δεν το αντιληφθηκαν μπορεις να μου βαλεις καποιο βιντεο ή εστω λινκ με οπαδους του Πορτοσαλτε που με το μισος που τους ποτισε να προβαινουν σε βιαιες πραξεις ?
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τσακώνεστε ενώ το πράγμα είναι πολύ απλό.
Οι αριστεροί θεωρούν τους δεξιούς βλάκες και τούμπαλιν.
Υπάρχει περίπτωση να νοιώσει κάποιος πόνο από αυτά που λέει ένας βλαξ;
Οι αριστεροί θεωρούν τους δεξιούς βλάκες και τούμπαλιν.
Υπάρχει περίπτωση να νοιώσει κάποιος πόνο από αυτά που λέει ένας βλαξ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Nandros
.
Τρελό το πήξιμο από τα αριστερά φασιστάκια!
.
Τρελό το πήξιμο από τα αριστερά φασιστάκια!
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση