Βοηθάει τη σκέψη ένα καυλι στον κ@λο?Οργισμένος έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:22Εμποδιζει τη σκεψη η αγαμια.Μηχανικός έγραψε: 04 Φεβ 2020, 02:50Κάνει ο καθένας ότι γουστάρει, αλλά αν είναι αγάμητος επιτρέπεται να το χλευάζεις, αν είναι πούστης όχι.Οργισμένος έγραψε: 04 Φεβ 2020, 02:23 Ξεκοληστε ρε μαλακές. Ο καθείς με το σώμα του ή στο κρεββάτι του κανει ότι γουσταρει.
Αντε αγαμητοι χλεχλεδες.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι κακό να είναι κάποιος τραβεστί;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Είναι κακό να είναι κάποιος τραβεστί;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Τι είναι χειρότερο να σε λένε και αν μην είσαι η να είσαι και για λόγους πολιτικής ορθότητας να μην σε σχολιάζουν?nowhere έγραψε: 05 Φεβ 2020, 16:40 τίμιες απορίες.οπότε εσένα φαντάζομαι δεν σε ενοχλεί να σε λένε τραβέλι πούστη πουτσογλείφτη κλπ.οκ θα το σημειώσω
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
να σε σχολιάζουν επειδή απλά είσαι είναι μαλακία και να μην καταλαβαίνεις τι είναι προσβολή είναι μαλακία με το δάχτυλο στη μύτη
Για την ορθόδοξη πίστη μας ναι, είναι κακό, για τα πολιτικά κόμματα και τους Προτεστάντες, όχι. Τουναντίον, αν είσαι κατά της αρσενοκοιτίας και του δι' αμβλώσεως φόνου, κινδυνεύεις με φυλάκιση, διαπόμπευση κλπ. Όπως οι χριστιανοί ομολογητές πάντοτε κινδύνευαν...
Αλλαξε μωρε κι εσυ τον τιτλο σε "Λεβεντογεννα my ass" να τελειωνουμε....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Σαφώς όχι.
Κακό (για την ακρίβεια ηλίθιο) είναι να θεωρεί κάποιος ότι επειδή ο ίδιος γουστάρει να είναι χ, πρέπει να σκέφτονται και να νοιώθουν όλοι το ίδιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα εγώ δεν είμαι, οπότε θα μ' ενοχλούσε να λέγανε ότι είμαι κάτι που δεν είμαι. Όμως από την άλλη πλευρά, ποιος θα μπορούσε ν' αρνηθεί ότι η Κρήτη είναι τραβελογέννα;nowhere έγραψε: 05 Φεβ 2020, 16:40 τίμιες απορίες.οπότε εσένα φαντάζομαι δεν σε ενοχλεί να σε λένε τραβέλι πούστη πουτσογλείφτη κλπ.οκ θα το σημειώσω
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
σε ενοχλεί να σε λένε τραβέλι επειδή απλά είναι κάτι που δεν είσαι και όχι γιατί το θεωρείς αρνητικό αλλά οι κρητικοί μια και είναι όλοι τραβέλια δεν πρέπει να προσβάλλονται.αυτό?Γάταρος έγραψε: 06 Φεβ 2020, 22:36 Μα εγώ δεν είμαι, οπότε θα μ' ενοχλούσε να λέγανε ότι είμαι κάτι που δεν είμαι. Όμως από την άλλη πλευρά, ποιος θα μπορούσε ν' αρνηθεί ότι η Κρήτη είναι τραβελογέννα;
- MasterofDope
Μητσοτακη ψηφισα στις τελευταιες εκλογες
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Μα το γεγονός ότι η Κρήτη είναι τραβελογέννα δε σημαίνει ότι όλοι οι Κρητικοί είναι τραβεστί, όπως και το γεγονός ότι η Κρήτη είναι λεβεντογέννα δε σημαίνει ότι όλοι οι Κρητικοί είναι λεβέντες.nowhere έγραψε: 06 Φεβ 2020, 22:57σε ενοχλεί να σε λένε τραβέλι επειδή απλά είναι κάτι που δεν είσαι και όχι γιατί το θεωρείς αρνητικό αλλά οι κρητικοί μια και είναι όλοι τραβέλια δεν πρέπει να προσβάλλονται.αυτό?Γάταρος έγραψε: 06 Φεβ 2020, 22:36 Μα εγώ δεν είμαι, οπότε θα μ' ενοχλούσε να λέγανε ότι είμαι κάτι που δεν είμαι. Όμως από την άλλη πλευρά, ποιος θα μπορούσε ν' αρνηθεί ότι η Κρήτη είναι τραβελογέννα;
Η Κρήτη μπορεί να είναι συγχρόνως και τραβελογέννα και λεβεντογέννα, κάτι που ξεκαθαρίζω ήδη από την αρχική δημοσίευση. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν λεβέντες Κρητικοί, άρα θεωρώ ότι η Κρήτη είναι λεβεντογέννα. Όμως γνωρίζω ότι υπάρχουν και τραβεστί Κρητικές, άρα ξέρω ότι είναι και τραβελογέννα.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Που είναι το κακό με τα τραβεστί;
Οι πλειοψηφία τους καταλήγουν να εκδίδονται.
Είναι κακό να εκδίδεσαι;
Οι περισσότεροι για να μασούν λεφτά και να κάνουν τις πολυπόθητες εγχειρήσεις εκδίδονται όντας αγόρια . Είναι κακό λοιπόν ...
Θα πρεπε να περνανε από ψυχολόγους πρωτου φτάσουν στην βραζιλία . Το μόνο που κάνουν προεγχειρητικα περνούν καρδιολόγο .
Είναι κακό λοιπόν όλο το σύστημα.Τα πράγματα θα ναι καλύτερα εάν βλεπαμε τραβελια γραμματείς,τραβελια δικηγόρους ,τραβελια ηλεκτρολόγους.... Δεν καταφέρνουν καν να πάρουν πτυχία από το μπουλινγκ που δέχονται έως ομοφυλοφυλοφιλοι ή από τα ίδια τους ψυχολογικά. Όλα τα παιδιά βρίσκουν εξαντρικ τα τακούνια της μαμάς ,τα περισότερα μωρά έχουν φορέσει τακούνια . Φορούσα μικρός τα τακούνια της μαμάς μου . Καί; Οι περισσότεροι έχουν μαλακα πατέρα .
Οι πλειοψηφία τους καταλήγουν να εκδίδονται.
Είναι κακό να εκδίδεσαι;
Οι περισσότεροι για να μασούν λεφτά και να κάνουν τις πολυπόθητες εγχειρήσεις εκδίδονται όντας αγόρια . Είναι κακό λοιπόν ...
Θα πρεπε να περνανε από ψυχολόγους πρωτου φτάσουν στην βραζιλία . Το μόνο που κάνουν προεγχειρητικα περνούν καρδιολόγο .
Είναι κακό λοιπόν όλο το σύστημα.Τα πράγματα θα ναι καλύτερα εάν βλεπαμε τραβελια γραμματείς,τραβελια δικηγόρους ,τραβελια ηλεκτρολόγους.... Δεν καταφέρνουν καν να πάρουν πτυχία από το μπουλινγκ που δέχονται έως ομοφυλοφυλοφιλοι ή από τα ίδια τους ψυχολογικά. Όλα τα παιδιά βρίσκουν εξαντρικ τα τακούνια της μαμάς ,τα περισότερα μωρά έχουν φορέσει τακούνια . Φορούσα μικρός τα τακούνια της μαμάς μου . Καί; Οι περισσότεροι έχουν μαλακα πατέρα .
Γυναίκα με πέος λέγεται. 
Ο τρανσεξουαλισμός δεν είναι ψυχική ασθένεια. Μαλάκα.ΓΕΣΑΡ έγραψε: 03 Φεβ 2020, 22:36 Είναι κακό να έχεις σχιζοφρένεια; Είναι κακό να είσαι ψυχικά άρρωστος;
Φυσικά. Δεν πρέπει όμως να τους κατηγορούμε, δεν φταίνε αυτοί. Άρρωστοι άνθρωποι, θα έπρεπε ένα σωστό κράτος να μεριμνά για την θεραπεία και την επανένταξη στην κοινωνία
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Tι σημαίνει τρανσεξουαλισμός;parafrwn έγραψε: 07 Φεβ 2020, 07:57Ο τρανσεξουαλισμός δεν είναι ψυχική ασθένεια. Μαλάκα.ΓΕΣΑΡ έγραψε: 03 Φεβ 2020, 22:36 Είναι κακό να έχεις σχιζοφρένεια; Είναι κακό να είσαι ψυχικά άρρωστος;
Φυσικά. Δεν πρέπει όμως να τους κατηγορούμε, δεν φταίνε αυτοί. Άρρωστοι άνθρωποι, θα έπρεπε ένα σωστό κράτος να μεριμνά για την θεραπεία και την επανένταξη στην κοινωνία
Μήπως ο ορισμός της λέξης υποδηλώνει ψυχική ασθένεια;Kiki mat έγραψε: 07 Φεβ 2020, 07:59Tι σημαίνει τρανσεξουαλισμός;parafrwn έγραψε: 07 Φεβ 2020, 07:57Ο τρανσεξουαλισμός δεν είναι ψυχική ασθένεια. Μαλάκα.ΓΕΣΑΡ έγραψε: 03 Φεβ 2020, 22:36 Είναι κακό να έχεις σχιζοφρένεια; Είναι κακό να είσαι ψυχικά άρρωστος;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 21 Απαντήσεις