Κλιμακώνει η Τουρκία: Ξεκινάει γεωτρήσεις στις περιοχές που συμφώνησε με τη Λιβύη
Τους έκανε τα μούτρα κρέας ο Παναγιωτόπουλος.
Nandros, έχεις να πείς κάτι?
Κλιμακώνει η Τουρκία: Ξεκινάει γεωτρήσεις στις περιοχές που συμφώνησε με τη Λιβύη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
κανονικά με το που θα παρασύρει ο αέρας το τρυπάνι τους εντός της δικής μας περιοχής πρέπει να παρασύρει ο αέρας και έναν εξοσετ που θα σταματήσει πάνω στο μογγολικό πλοίο. Και μερικοί σκαλπ ενδέχεται να παρασυρθούν στα φράγματα του ευφράτη και στις γέφυρες τους βοσπόρουKauldron έγραψε: 06 Φεβ 2020, 20:28 https://www.real.gr/kosmos/arthro/klima ... yi-608579/
μπορεί κατά λάθος να καρφωθεί στο μογγολικό πλοίο κα΄νενα σαπάκι από αυτά που είναι για απόσυρση και για ανταλλακτικά του ΠΝ. Μπορούμε να εγγυηθούμε ως κράτος μερικά τέτοια ατυχήματα, είναι μεγάλη γρουσουζιά να εισβάλλεις σε χωρικά ύδατα που δε σου ανήκουνbolek έγραψε: 06 Φεβ 2020, 20:38 ο κουλης εχει πει θα τους βουλιαξουμε η θα τους βυθισουμε, κατι τετοιο
Kauldron έγραψε: 06 Φεβ 2020, 20:28 https://www.real.gr/kosmos/arthro/klima ... yi-608579/
Και τί σου είπε ο καθρέπτης? Να μαντέψω?Nandros έγραψε: 06 Φεβ 2020, 20:41Kauldron έγραψε: 06 Φεβ 2020, 20:28 https://www.real.gr/kosmos/arthro/klima ... yi-608579/
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Βρε θα πάς και θα πείς κι ένα τραγούδι...bolek έγραψε: 06 Φεβ 2020, 20:46 εγω, της πουτανας να γινει δεν παω να πολεμησω για τα ψαργια και τα πετρελεα των καπιταληστων.
εν αναγκη θα κοψω τον πουτσο μου και θα δηλωσω διαφυλετικη γυναικα.
τωρα που το θυμηθηκα το gntm3 ποτε ξεκιναει;
με εχει φαει το αγχος
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
εγω εκφραζω την αποψη των περισσοτερων ελληνων που ασφαλως γνωριζουν πολυ καλα και οι πολιτικοι μας.Kauldron έγραψε: 06 Φεβ 2020, 20:52Βρε θα πάς και θα πείς κι ένα τραγούδι...bolek έγραψε: 06 Φεβ 2020, 20:46 εγω, της πουτανας να γινει δεν παω να πολεμησω για τα ψαργια και τα πετρελεα των καπιταληστων.
με εχει φαει το αγχος
![]()
Οχι δεν την εκφράζεις. Εγώ την εκφράζω.bolek έγραψε: 06 Φεβ 2020, 20:55εγω εκφραζω την αποψη των περισσοτερων ελληνων που ασφαλως γνωριζουν πολυ καλα και οι πολιτικοι μας.Kauldron έγραψε: 06 Φεβ 2020, 20:52Βρε θα πάς και θα πείς κι ένα τραγούδι...bolek έγραψε: 06 Φεβ 2020, 20:46 εγω, της πουτανας να γινει δεν παω να πολεμησω για τα ψαργια και τα πετρελεα των καπιταληστων.
με εχει φαει το αγχος
![]()
σιγα τωρα μην μπλεξουμε με τα μογγολια εχουμε πιο σπουδαια πραματα να κανουμε
Γιαννόπουλος για Τέμπη.